RESTAURANG

Ser svart mörkt gång ut, en öppning ut, någon bär en bricka på sin hand och bär ut brickan MEN DET ÄR SÅ HIMLA MÖRKT. Lägger en vit handduk över sin arm. Det blir stopp en person är på väg ut, men det blev stopp och kastar av det.

HÖR ATT RESTAURANGVÄRLDEN ÄR ETT STORT MÖRKER RUNT IDAG. Sena nätter trötta ben tungt att bära över sina axlar, sena nätter och många kan börja dricka där genom att tröttheten tar över dem då.

Men restaurangvärlden har problem genom att maten kan ha en del problem på vissa ställen KAN VAR SÅ SKITIGT DÅ SOM INTE ALLA SER IDAG,tills hälsovårdsnämnd dyker upp kontrollen kommer hos dem, då bli det storstädning på en gång genom att hälsovårdsnämnden kommer på besök, MEN FÅR OFTA EN VARNING INNAN DE KOMMER PÅ BESÖK, att de hinner städa restaurangen, som blir snabb städning genom att de kommer på besökt då.

Vi ser hur de tar fram moppen, då blir det städning över allt innan hälsovårdsnämnden kommer på besök. Städar överallt då. Se ser att de städar spisen och till och med taket städar de, genom att ingen ska se hur det egentligen ser ut på restaurangen, genom att ingen vill få förbud då och därför skyndar sig folk att städa då. DE STÄDAR ÖVER ALLT I VARJE VRÅ DÅ.

Men vi såg bara en massa svart och mörkt, som visar att en del restaurang sköter inte sig överhuvudtaget och DÄRFÖR SKA HÄLSOVÅRDSNÄMNDEN INTE SÄGA TILL INNAN DE SKA DIT OCH KOLLA ÖVER RESTAURANGEN ,OCH KOMMER BARA PÅ BESÖK DÅ, GENOM ATT BARA DYKA UPP PÅ RESTAURANGEN utan att kontakta dem att de kommer att synar då ,genom att många skulle åka dit då.

GENOM ATT VI SER BARA OHÄLSA NÄR INTE SKÖTER OM RESTAURANGEN DÅ. Som en del kan till och med bli sjuk om de inte ser över sin restaurangen då.

MEN HÄLSONÄMNDEN SKULLE BARA DYKA UPP UTAN ATT FÖRVARNA DÅ  SITTA OCH ÄTA UTAN ATT VISA VEM DE ÄR DÅ utan att de tänker på vilka de har att göra med, genom att det håller på med mat, som folk ska även kunna äta utan att bli sjuk då.

MEN SÅG MYCKET MÖRKER RUNT RESTAURANGEN, men även sena nätter men även känner på med benen ,som får ta stryk när inte finns så mycket vila då.

Men kroppen tar stryk och en del orkar inte fortsätta jobba då. ETT TIPS TILL HÄLSOVÅRDSNÄMNDEN GENOM ATT SLIPPA BLI SJUK DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.