FOLK ÄR FAST GRÅ FOLKET

VI HÖR ZETA RETICULI HELA TIDEN VAD ÄR ZETA RETICULI? MEN VI FICK HJÄLP MED STAVNINGEN. 

Har folk läst böcker om Grå folket , då har de hört talas om Zeta Reticuli GENOM ATT DET KOMMER FRÅN GRÅ FOLKET, som skriver böcker om Grå folket det kommer ifrån Zeta Reticuli. Har ni hört talas om det, läst böcker från Grå folket UFO, som även kallas för utomjordingar då?

Men namnet kommer från folk, som skriver böcker om Grå folket utomjordingar som kommer allt ifrån GENOM ATT FOLK HAR HITTAT PÅ NAMNET PÅ ETT STJÄRNSYSTEM ATT GRÅ FOLKET KOMMER DÄRIFRÅN ,SOM STÄMMER DÅLIGT DÅ. Som inte finns överhuvudtaget Zeta Reticuli, genom att folk blir så himla intresserad av utomjordingar, som inte ser faran Grå folket, och kan hitta på så mycket falska saker och lögner om, att de har en planet och ett stjärnsystem som heter Zeta Reticuli, som är bara rena lögner finns ingenting som heter Zeta Reticuli, bara påhitt och fantasier folk som läser böcker om utomjordingar.

Att de ska ett annat utseende NÄR DET BARA FINNS ETT UTSEENDE PÅ GRÅ FOLKET, MEN KAN HITTA PÅ ATT DE HAR ETT ANNAT UTSEENDE DÅ som är bara lögner rakt igenom boken, som skrev av en man, som säger att han fick kontakt med en kvinna som var så vacker, men hon var en utomjording och Grå folket hittar på allt.

GENOM ATT GRÅ FOLKET TOG HONOM OCH SEN SATT HAN FAST MED GRÅ FOLKET DÅ ,och skrev böcker om henne att hon var så vacker kvinna som besökte honom, som var bara lögner rakt igenom.

Genom att kunna ta honom, då visade inte Grå folket sitt rätta jag, annars har han blivit rädd genom att Grå folket ser inte så vacker ut ens, och därför visade Grå folket sig som en vacker kvinna med ljus långt hår som han blev så kär i då. Men bakom masken på kvinnan fanns Grå folket då. Men Grå folket gör sådär genom att inte visa sig, sitt rätta JAG. Men finns folk som sett deras rätta JAG i USA, som blev så utsatt av Grå folket, men såg dem som de var då ,och har tagit upp om samma stjärnsystem då. Men Grå folket tog dem sen satt de fast ,men har även kommit ut med berättelser om dem. Men även pratade om Zeta Reticuli då. Men berättar om olika upplevelser då men båda var fast i Grå folket då. Men han såg en vacker kvinna men de såg Grå folket som de såg ut då. GRÅ FOLKET TAR FOLK PÅ OLIKA SÄTT DÅ.

Genom att det finns inget stjärnsystem som heter zeta Reticuli som folk fått för sig, att hon kom från Zeta Reticuli som är bara lögner, som Sune Hjort skrev en bok ihop med en man, som var utsatt för Grå folket då, som folk har läst om hans stora möte med utomjordingar, som var Grå folket han mötte på. Men kan hitta på en massa saker, och folk kan höra en mass som stämmer så dåligt då, genom att han var så bunden med dem. Och han spred lögner som folk gör idag hittar på om olika grupper NÄR DET FINNS 1 GRUPP SOM FÖRSTÖR FÖR DEM.

DÄRFÖR HAR FOLK HITTAT PÅ OLIKA GRUPPER NÄR DET FINNS 1 GRUPP GRÅ FOLKET DÅ. Men Grå folket är smart genom att vissa kan de inte visa sig för, och hittar på, att folk pratar med Jesus, som Marina Munk har honom hos sig. Men jag såg när jag var till henne att Grå folket fanns bakom hennes ögon då ,och ögat rörde sig på henne som även på mig då, men vem satt där? Jo, Grå folket, tills jag fick bort mitt implantat då. Marina Munk hade lämnat allt med Grå folket ,till och med varnar för dem. Men ändå satt de gömd hos henne då. GUD SÅG DET ATT HON SATT FAST genom att han pratade mig om det. Men minns energin från henne då. Men mig lurar ingen genom att vi vet att Grå folket kan gömma sig.

Genom att inte visa sig, men energin känner vi igen när någon sitter fast med Grå folket då. MEN KAN HITTA PÅ EN BILD GENOM ATT INTE BLI UPPTÄCKT, genom att ingen upptäcker dem då, fast folk sitter fortfarande fast ,genom att Grå folket är smart, tills någon upptäcker dem då. Men kan visa olika bilder som en kvinna som han blev utsatt för då.

GRÅ FOLKET HAR TILL OCH MED HITTAT PÅ OLIKA GRUPPER DÅ genom att visa olika ansikten ,som passar för den som de har tagit då, genom att Grå folket är skrämmande att se då. Men visar den bilden, sen får folk se den bilden och sen kommer en annan person ,och säger att utomjordingen såg ut så, som en annan person då. Men så kommer nästa person och säger ,men de visade sig som ödla ,har vi hört ödlefolket då, men även annat folk då. Men hela tiden har grupperna vuxet olika grupper, genom att Grå folket visar sig som en ljus vacker kvinna ,som han fick se, men då kom den gruppen till då, men så har folk sett andra vackra kvinnor, med vackra ögon med stora vackra ögon då, som kan vara lång och mörk eller ljus , då kommer den gruppen till, men gruppen växer hela tiden ,hela tiden, men ännu mer grupper kommer till då.

Men kan möta en kvinna som är så vacker då, men mest kvinnor har de visat då men gruppen växer hela tiden, därför finns det så mycket grupper ,som det blir när folk har kommit på dem, alla grupper som jag trodde att jag skulle få byta ut mot en annan trevlig grupp då. Jag hade min tråkiga Grå grupp, men ingen ny grupp kom till mig då utan Grå gruppen hade jag hela tiden då. DET BEROR PÅ HUR GRÅ FOLKET VISAR SIN BILD FÖR FOLK. DÄR GENOM KOMMER ALLA GRUPPER TILL DÅ.

Men idag fattar vi genom att folk har gått vidare och inte vill ha med Grå folket att göra ,MEN SITTER ÄNDÅ KVAR OCH KAN VISA SIG SOM DEN VILL SE,men ingen kan se vem som sitter bakom bilden då. Det är så lätt att göra det ,och därför svämmar det över med grupper hela tiden och nya grupper kommer till.

MEN FORTFARANDE HAR FOLK GRÅ FOLKET HOS SIG GENOM ATT DE VISAR EN ANNAN BILD SOM PASSAR MYCKET BÄTTRE DÅ och de släpper oss när folk är klar med dem, genom att de är så himla intresserad av oss då genom att Grå folket är ett kallt folk ,som inte finns en gnutta känsla då, kan aldrig känna kärlek ens finns inte hos dem utan de tar oss utan att ens fråga om lov, men mycket folk är sjuk av dem då.

men lita inte på dem alls då genom att de kan tyvärr gömma sig då. 

Genom att folk försöker ta sig ifrån Grå folket när de börjar se faran med dem. Men Grå folket är mer listig än folk då ,genom att visa falska bilder när de pratar med Grå folket, har en annan bild genom att behålla dem, som vet vad folk gillar, då kan de även hitta på andra människor de pratar med, genom att behålla folk, som han hade dem hela tiden hos sig då. Genom att enkelt ta honom när Grå folket visade en vacker kvinna som hade långt hår då. Men ljus och vacker och blev så kär i henne då. Grå folket kan folk såklart ,och kan inte visa sig som de ser ut då ,men därför fick han följa med en ljus kvinna när de tog honom då. Men han såg bara henne då ,men andra såg Grå folket då ,men pratade om samma stjärnsystem då. Men båda pratade om om Zeta Reticuli ,men han fick se en vacker kvinna genom att han inte klarade av att se rätta JAG ,som de fick se Grå folket då. DET BEROR PÅ HUR GRÅ FOLKET VISAR SIG DÅ.

MEN BLEV FAST MED GRÅ FOLKET GENOM ATT HAN SÅG EN VACKER KVINNA SOM KOM FRÅN ZETA RETICULI SOM HAN KÖPTE ALLT. Och det blev böcker av hans kontakt med Grå folket, som kan maskera sig när de ska ta folk, genom att folk kan bli så rädd när de ser Grå folket ,och kan bli jätterädd när de ser hur de ser ut med sneda ögon, som är så svart och stor och har vitt ansikte. Men utseendet är inte så kul att se, kan vara skrämmande att se dem, med långa smala armar och ben och kroppen är inte så vacker att se, som en människa med hår, och allt människor har då, men visar sig som en kvinna han köpte allt såklart. Och trodde hela livet att han hade med henne att göra. Men det var Grå folket som tog honom för längesen ,de kan hitta på en massa saker om det ena än det andra och sen kommer det ut böcker då.

Ni har läst om Marina Munk hon ser Jesus, genom att hon vill leva med Jesus ,men då får hon leva med honom, fast hon inte har klippt kontakten från Grå folket. Genom att hon upptäckte faran med Grå folket ,men hon lämnade dem. Men även skrivit böcker om Grå folket ,men har även skrivit andra böcker men mycket handlar om utomjordingar, och varnat om Grå folket, men hon har inte lämnat dem, genom att Grå folket är smart som ni ser. Grå folket kan hitta på det vi gillar ha runt oss ,Jesus som hon pratar med hela tiden då. Men har Grå folket med sig hela tiden, men genom att behålla henne, då ser hon inte Grå folket mer ,genom att hon ser bara Jesus och pratar med honom. HON SITTER FAST MED GRÅ FOLKET DÅ.

MEN JESUS HADE BLIVIT EN FÅGEL ,VÄLDIGT HÖGT UTVECKLAD I ALLA PLAN DÄR HAN LEVER ,VÄLDIGT STOR NU, HON SÅG HUR HAN FÖRÄNDRATS blivit en fågel väldigt högt i där han lever idag. Men kan ni se att Marina Munk är fortfarande fast genom att Jesus inte ser ut som en stor fågel med vingar i där han lever idag. Jesus har inte ändrats om, men Marina Munk är sjuk idag.

Men har skrivit böcker från Grå folket, att det finns vissa människor som ser ut som ödlor eller andra hon skriver om, att utomjordingarna ser ut som hon skriver om ,MEN HON ÄR FAST I GRÅ FOLKET, och folk har läst från Marina Munk.

OCH SUNE HJORT HAR SKRIVIT EN BOK DÄR HAN BERÄTTAR OM ZETA RETICULI stjärnsystem som kallas för Zeta Reticuli även planeter ,och ska inte köpa allt ni läser som ni ser när folk har med Grå folket att göra, även GRYNINGENS BUDBÄRARE samma där folk sitter fast och skriver från Grå folket ,som stämmer dåligt de skriver om då.

Men folk ser inte faran att de lever bland Grå folket, kan ge folk så konsigta syner ,men vet hur de ska göra för att behålla folk OCH DÅ KAN FOLK ÄLSKA JESUS DÅ ,MEN DET ÄR INTE JESUS HOS DIG GENOM ATT GRÅ FOLKET MÅSTE BEHÅLLA DEM ,men det är inte Jesus de har hos dig, genom att Grå folket måste behålla dem, som de redan har då.Och när de vill bli fri dem, då har de stor makt över dem ,genom att Grå folket kan bara ta fram en bild de gillar, det är inte problem alls att göra det genom att behålla dem såklart hos sig då.

Men jag såg att Marin Munk var inte ensam den gången, men jag trodde att det var normalt att se det rördes bakom hennes ögon då. Hon pratade om Jesus och jag tänkte inte så mycket, men hon sa att han hade blivit så himla stor ,och ändrat om mycket, men han såg ut som en fågel Jesus där han lever idag. Men det är bara en massa lögner då. ALLT ÄR BARA LÖGNER GENOM ATT HON SITTER FAST I GRÅ FOLKET DÅ. 

HUR SKA FOLK FÅ BORT GRÅ FOLKET OCH SLIPPA BLI UTSATT FÖR DEM.

Men Grå folket måste folk blockera och ta bort då.

Men Grå folket tar annan bild framför sig, som folk gillar genom att behålla folk som de redan har börjat med då, och vill bli fri dem, men är svårt att göra det, tills de själv klipper bort Grå folket då.

NI TÄNKER ATT NI KLIPPER BORT EN VIT TRÅD. OCH KASTAR DEN I ELDEN  BRÄNNER UPP TRÅDEN DÅ. Ni ser hur ni klipper av tråden och eldar upp den.

Men även lägga skydd runt oss då.

NI TÄNKER ER GUDS VITA LJUS RUNT ER ,SER UT SOM GUDS VITA LJUS SOM NI FLYLLER ER MED. CYLINDER FYLLD MED GUDS VITA LJUS I GLAS FYLLD MED LJUS DÅ. Det täcker er med bara GUDS VITA Ljus och täckt med ljus. Ni ser att ni sitter i ljus runt er då.

Tänker er ett starkt ljus runt er som ser ut som GUDS VITA LJUS fylls upp runt dem då. Ser ut sitter i en bubbla av glas en cylinder ,som är bara ljus, vitt ljus fylls det på ,GUDS  VITA LJUS GENOM ATT BLOCKERA GRÅ FOLKET DÅ ,ska ni tänka guds vita ljus som omsluter oss då. Men klipper av från dem och tänk, som ni klipper av en vit tråd, och sen ska ni tänka att vita tråden brinner upp, och att ni sen sitter i guds vita ljus då.

MEN FOLK MÅSTE LÄRA SIG ATT URSKILJA när de läser böcker idag ,genom att Grå folket kan vara inblandad i boken, då blir boken därefter då.

2 reaktioner till “FOLK ÄR FAST GRÅ FOLKET

 1. My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year and am anxious about
  switching to another platform. I have heard excellent things about
  blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it?

  Any kind of help would be really appreciated!

  1. You have to know for yourself that it feels good to you then. But what others think and think, it is still good to know for yourself what you like best.

   You thrive where you are now, but people have influenced you.

   Take time and feel if it is the same as they have then because we are so different who wear then, for them it may be good, but not for you because you are so oily what you like then.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.