ECSTASY

IDAG HAR VÄRLDEN BLIVIT UPP OCH NER MED DROGER  ECSTASY.

Men livet ser ut så för mycket människor idag genom att folk hittar på farliga droger till folk PARTYDROGER SOM HAR KOMMIT MYCKET AV IDAG.

Ecstasy är en av mycket farliga droger som köps  från folk. IBLAND KAN FOLK  BESTÄLLA PÅ INTERNET HUR ENKELT SOM HELST ECSTASY , FÖRÄLDRAR SER INTE VAD BARNEN HÅLLER PÅ ME DÅ. Idag kan mycket ungdomar förstöra sitt liv, genom att börja ta ecstasy som har den påverkan på ungdomar, att livet känns glatt och kan hålla på att ta ecstasy hur mycket som helst, och ingen har koll på ungdomar vad de håller på med då.

Det har vuxit på marknaden idag och FÖRÄLDRARNA HAR MYCKET PROBLEM MED UNGDOMAR SOM BÖRJAR KÖPA ECSTASY PÅ INTERNET ,kan enkelt beställa hem droger hur enkelt som helst, att sätta sig vid datorn och beställa hem ecstasy, och föräldrar ser inte vad barnen håller på med då.

MEN HUR FARLIGT ÄR ECSTASY SOM FOLK HÅLLER PÅ MED NU?

Jättefarlig drog ecstasy genom att hjärnan kan förstöras om de håller på för mycket med partydroger ecstasy, GENOM ATT HJÄRNAN KAN STÄNGA AV LIVET OM DET BLIR FÖR MYCKET AV DET. Genom att hypofysen får problem ,och kan förstöra mycket för dem om ungdomar tar för mycket av ecstasy, genom att hjärnan och hypofysen får problem om de håller på för mycket av droger ecstasy, då kan hjärnan slå ut som ungdomar inte tänker på, att ecstasy är egentligen en livsfarlig drog de köper hem.

GENOM ATT INGEN FÖRSTÅR HUR FARLIG DROGERNA ÄR genom att ungdomar måste ha kul ,och glömma livet genom att så fungerar droger ecstasy ,den ska folk inte ens titta åt genom att ecstasy är en av livsfarlig drog, som ungdomar inte ska titta åt ,genom att inte börja ta ecstasy, som går upp i hypofysen hjärnan får sig en smäll om ni fortsätter ta ecstasy då.

MEN HUR FARLIGT ÄR ECSTASY?

Livsfarlig drog som har kommit ut på marknaden idag, som ingen ska se åt då genom att ecstasy kan förstöra mycket för er, genom att ni har ett långt liv som gör att ni kan förstöra mycket om ni tar ecstasy GENOM ATT DROGEN ECSTASY ÄR BEROENDEFRAMKALLANDE SOM ÄR LIVSFARLIG ATT HÅLLA PÅ MED DÅ, och ingen ska titta åt ecstasy, som kan förstöra mycket liv. Du kan inte leva ett normalt och äta ecstasy som förstör mycket ungdomar, som kan komma senare i livet om ni håller på med ecstasy genom att hjärnan fungerar dåligt.

Genom att det finns medel i ecstasy som är livsfarligt ,som måste få ungdomar ,att inte titta åt partydroger ecstasy ,som gör att saker händer i hjärnan när folk tar ecstasy, att vissa delar på hjärnan kan slås ut om det blir för mycket av ecstasy, som är en livsfarlig drog, genom att det finns ett ämne i drogerna, som gör att ni påverkas av den,SOM KAN BLI MYCKET SKADOR OCH INGEN SKA ENS TESTA ECSTASY GENOM ATT DROGEN ÄR EGENTLIGEN LIVSFARLIG  ,som ungdomar måste testa.

Och kan köpa hem till helgen ATT NU SKA DE HA KUL GENOM ATT GLÖMMA BORT ALLT NÄR UNGDOMARNA MÅR DÅLIGT, DÅ KAN UNGDOMARNA KÖPA HEM ECSTASY, genom att glömma bort allt bara äta en massa droger ecstasy, som kommer en dag förstöra livet, genom att delar av hjärnan påverkas av ecstasy när ni köper hem en massa tabletter med ecstasy, och så enkelt att köpa från Internet ECSTASY.

Men finns så mycket farligt idag, genom att ungdomar måste testa allt genom att de är nyfiken på livet. Testar ,det testar det ,så får de blir uppfylld av allt. ECSTASY GÖR ATT UNGDOMARNA GLÖMMER BORT ALLT GENOM ATT MYCKET UNGDOMAR KAN INTE LEVA ETT NORMALT LIV IDAG. MÅSTE HA KUL. 

MEN SKYDDA ERA BARN GENOM ATT BARNEN MÅSTE LÄRA KÄNNA SIG SJÄLV. Att idag mår jag inte så bra. Men låt livet kännas så. Och låt livet vara så genom att livet kan vara så ,och mycket känslor kan komma upp då.

Men folk måste kunna leva ,fast det kommer upp känslor då, genom att acceptera livet och känn in, att idag måste jag lära mig om mig själv, genom att livet kan vara tufft ,och upp och ner och vill glömma bort med droger, GENOM ATT TA HAND OM PROBLEMET DÅ. 

GENOM ATT TITTA PÅ DET, Istället för att ta droger som hjälper dåligt, OCH ECSTASY FARLIGT ATT ANVÄNDA DÅ. 

Lär er att leva då.

Ibland kan dagarna vara upp och ner, men låt dagarna vara det, genom att vi går igenom en massa då.MEN TA EN TITT PÅ VART DET KOMMER IFRÅN,istället för att ta droger då. Ibland vill ni vara inne med gänget, men vänd dig bort från gänget ,genom att vara naturlig som du är född till då, och acceptera den du är ,istället för att ta ECSTASY droger då.

Men folk tänker inte på hur farligt det är när kompisar kan dela med sig ta ecstasy, och lev och ha kul då genom att känna sig uppåt ,och leva och ha kul då. DELAS UT BLAND VÄNNER ALLA UNGDOMAR MÅSTE SÄGA NEJ OCH STÅ EMOT ALLT PÅTRYCK FRÅN VÄNNERNA DÅ. 

Men tänk på att ecstasy skadar er, istället för att vända er bort från ecstasy och droger, genom att mycket kan bli skadat hos er om ni fortsätter ta ecstasy GENOM ATT DROGEN GÅR UPP I HYPOFYSEN HJÄRNAN OCH HJÄRNAN FÅR SIG EN SMÄLL OM NI FORTSÄTTER TA ECSTASY, går upp i hjärnan om ni äter för mycket och knapra tabletter, istället för att acceptera livet som det är. Ibland mår vi dåligt på grund av olika anledningar, som gör att livet känns tufft idag, genom att glömma bort livet då. Och därför tar så mycket ungdomar ecstasy genom att bara glömma bort livet då. MEN VI MÅSTE LÄRA OSS ATT LEVA ,ISTÄLLET FÖR ATT FÖRSTÖRA LIVET DÅ.

Men det går inte smita från sig själv, GENOM ATT ACCEPTERA ATT LIVET KÄNNS UPP OCH NER ,genom att vi fungerar så, att vissa dagar är livet i botten,genom att ni tänker på mycket just då ,genom att livet är inte lätt utan problem då.

Men folk måste lära sig leva utan att ta droger ecstasy ,som har kommit ut på marknaden, genom att folk inte kan acceptera, att idag kan dagen vara i botten och det händer saker hela tiden, genom att livet kan kännas tufft. Men måste acceptera, ATT VI HAR KÄNSLOR SOM MÅSTE KOMMA UT GENOM ATT ACCEPTERA LIVET SOM DET ÄR DÅ ,istället för att täppa till med tabletter ecstasy, genom att tillåt livet vara upp och ner ,genom att du går igenom en stor fas i livet ,genom att acceptera känslor som alla är född med, att livet går inte rakt fram ,genom att ta hand om känslor ni känner genom att reda upp ,istället för att ta droger ecstasy som försvåras för er.

Genom att alla människor är född med känslor, men folk kan bli rädd när de känner för mycket känslor, som kommer upp då och tar droger, men en del springer till psykologen skriv ut lugnande medel ,GENOM ATT DE VÅGAR INTE  REDA UPP DET SOM KOMMER UPP JUST DÅ. 

MEN FOLK MÅSTE LÄRA SIG LEVA IDAG OCH TA HAND OM VARANDRA DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.