KOKAIN – COCAINE

KOKAIN ÄR ETT GIFT SOM MÅNGA KÄNNER TILL, SOM MÅNGA HAR FÖRSTÖRT SITT LIV DÅ. MYCKET FOLK HAR GÅTT UNDER när de börjat köpa kokain ,genom att det är en av livsfarlig drog kokain.

MEN MYCKET FOLK HAR DÖTT AV EN ÖVERDOS KOKAIN, och mycket folk känner till kokain partydrog, som folk kan ta för mycket av kokain, som har funnits länge och mycket folk dött när de tar kokain då.

Men folk vet hur farlig drogerna är, men ändå kan mycket folk köpa kokain ,genom att kunna leva ha kul Och har kommit ut mycket på marknaden kokain. OCH MYCKET FOLK HAR BLIVIT BEROENDE AV KOKAIN OCH MYCKET FOLK TAR KOKAIN VARJE DAG.

Men varför tar folk kokain?

GENOM ATT LIVET KÄNNS MYCKET BÄTTRE DÅ NÄR DE TAR KOKAIN OCH GLÖMMER BORT DAGEN SOM ÄR JOBBIGT DÅ genom att livet lyfter dem, genom att känslan gör att livet glöms bort när de ta lite kokain. Och folk kan dö av en överdos kokain, som många går mot ödet mot döden, genom att folk kan ta för mycket när de tar kokain. Och kan ta kokain hela tiden genom att livet känns mycket bättre då.

Men kokain är droger som har funnits länge på marknaden OCH ÄR LIVSFARLIGT ATT TITTA ÅT KOKAIN GENOM ATT KOKAIN INNEHÅLLER ETT ÄMNE, SOM GÖR ER BEROENDE AV KOKAIN SOM ÄR LIVSFARLIGT ATT TITTA ÅT KOKAIN, om ni tar kokain för mycket ,genom att kokain  stänger av vissa delar på er när ni tar för mycket av kokain, som inte alla ser hur farligt det är att ta kokain, fast folk känner till kokain, att det är livsfarligt att ta det ,men ändå fortsätter folk köpa kokain på svarta marknaden, genom att kunna känna sig lugn i sitt inre ,glömmer bort livet genom att ta kokain som kan även leda till döden om ni inte slutar i tid ta kokain då.

Men köper kokain som även är dyrt att köpa kokain ,och mycket yngre som ser åt kokain kan gå under, men även att kokain kostar mycket pengar då, SÅ KÖPER FOLK ÄNDÅ KOKAIN DÅ.

Men är bland det dyraste drogerna kokain, och många kan fastna i kokain genom att det är ett beroendeframkallande medel kokain, genom att folk måste ta mer och mer kokain ,OCH TAR EN ÖVERDOS SOM VANLIGT ATT DE TAR FÖR MYCKET KOKAIN OFTAST LEDER TILL DÖDEN DÅ. 

Men hur farligt är kokain?

Genom att så mycket folk köper kokain på partyn, DÅ ÄR DET VANLIGT ATT FOLK TESTAR KOKAIN PÅ STORA FESTER, DÄR FOLK KÖPER HEM KOKAIN, genom att folk kan dra in ungdomar i drogerna, genom att de följer med på festen och där ÄLDRE BJUDER PÅ KOKAIN OCH UNGDOMARNA KAN INGENTING OM KOKAIN DÅ.

Genom att ungdomar måste testa allt och kokain är dyrt, men kan bli bjuden första gången på kokain på festen då. Men testar kokain som kan leda till ett beroende om inte ungdomar ser det ,genom att ungdomar måste testa allt idag. Och kokain ska ni inte ens titta åt ,GENOM ATT KOKAIN ÄR LIVSFARLIG ATT TA, GENOM ATT KOKAIN UTVINNS FRÅN EN GIFTIG VÄXT, som har kommit mycket ut på marknaden idag.

Mycket folk kan dö av kokain om de fortsätter ta kokain ,genom att ämnet i kokain, GÖR ATT KROPPEN SLÅS UT VISSA DELAR PÅ KROPPEN ,SOM INTE ALLA TÄNKER PÅ ,ATT ÄMNET ÄR LIVSFARLIGT DRA IN I KROPPEN DÅ.

Men så mycket ungdomar kan hamna i drogträsk ,genom att kokain är livsfarligt och beroendeframkallande medel, SOM INGEN SKA SE ÅT ENS, GENOM ATT KOKAIN ÄR LIVSFARLIGA DROGER som finns ute på marknaden idag idag.

Men hur farlig är kokain?,

Det är livsfarligt genom att kokain, kan som andra droger påverka hjärnan och tror att det håller dem klar då, som går mot andra hållet om de börjar ta för mycket av kokain, genom att för lång användning av kokain ,då tar kroppen bort mycket på ungdomar, eller andra som börjar testa kokain, genom att det är en innedrog bland mycket folk. DET ÄR EN INNEDROG BLAND RIKA MÄNNISKOR DÅ.

Och mycket människor har pengar när de köper hem kokain, som kan bjuda på fester första gången tar kokain på en fest, som finns hos människor som har pengar, som köper hem kokain till olika tillfällen SOM MYCKET FOLK HAR FASTNAT I DÅ.

Men folk har pengar som köper hem kokain ,som en del ungdomar kan hamna hos ,GENOM ATT UNGDOMARNA MÖTER PÅ FEL MÄNNISKOR SOM HAR PENGAR OCH BJUDER PÅ KOKAIN och köper hem kokain, och bjuder på kokain, som kan leda till att bli beroende ,leda mot stora problem om ni börja ta kokain, genom att ekonomin kommer rasa för er genom att kokain kostar pengar och plus livsfarlig att ta kokain då.

Men hur farligt är kokain?

Kokain är livsfarligt som finns på marknaden att köpa hem, genom att ingen tänker på hur farligt kokain är när de testar på fester, SOM OFTAST STÖTER PÅ KOKAIN, SOM FINNS BLAND MÄNNISKOR SOM HAR PENGAR. Men blir ett långt beroende av kokain ,som är då livsfarliga droger ni testar ,genom att kokain går även upp i hjärnan, som mycket droger kan påverka er, som inte alla tänker på när de drar in kokain i kroppen, som är livsfarligt att ens titta åt ,genom att det leder mycket till döden när folk kan inte hålla balans mellan det.

Genom att folk vill ta mer och mer och får ett långt beroende genom att folk fortsätter utsätta sig för kokain,GENOM ATT FOLK TÄNKER INTE PÅ HUR FARLIGT KOKAIN ÄR ,NÄR DE DRAR IN KOKAIN GENOM NÄSAN DÅ, OCH DRAR UPP TILL HJÄRNAN KOKAIN genom att folk vill ha kul och gör att livet känns mycket bättre. Men kan fortsätta ta kokain och kan ta en överdos genom att kokain är egentligen livsfarlig, om ni inte är vaken idag genom att ett långt beroende av kokain då.

Som kan leda till döden om ni tar för mycket av kokain, som mycket folk kan ta för mycket av, och mycket folk får problem med näsan och skiljeväggen ska hålla ihop näsan,då kan folk få problem med för mycket användning av kokain genom att skiljeväggen mellan näsan kan få problem, genom att ingen ska egentligen testa kokain ,GENOM ATT NI FÖRSTÖR HÄLSAN MER OCH MER  genom att ni blir fast i ett beroende medel kokain, som gör att ni fastnar om ni inte slutar i tid då.

GENOM ATT GÅ FÖRBI ALLT SOM BJUDS PÅ ALLA FESTER GENOM ATT ALDRIG TITTA ÅT KOKAIN ,som kan leda till ett jättelångt beroende av kokain, som folk kan fastna i genom att ni möter på fel folk. Och mycket ungdomar kan fara illa idag genom att allt måste testas,som mycket ungdomar gör ,men kan bli fast i ett långt beroende när ni testar allt ,men glöm bort kokain, genom att gå förbi kokain tita aldrig mot kokain, genom att slippa problem att fastna ett långt beroende av kokain då.

Genom att det är svårt att sluta när det har gått för långt att ta kokain, GENOM ATT KOKAIN ÄR LIVSFARLIGT OCH BEROENDEFRAMKALLANDE MEDEL, som ni drar in i näsan som är svårt att ta sig ur kokain.

Genom att tänka på det när ni ska ut och ha kul , men faran finns där ute hela tiden ,genom att vara vaken idag och gå förbi kokain om det bjuds på fester. OCH TESTA ALDRIG KOKAIN UTAN GÅ FÖRBI, ISTÄLLET FÖR ATT PROVA KOKAIN. Ni blandar er inte in med folk som erbjuder kokain genom att slippa stora problem som blir när folk tar kokain då. För att slippa problem smaka inte ens kokain eller folk säger till dig men ta lite kokain.MEN DU SÄGER NEJ OCH LÄMNA STÄLLET. BLANDA DIG INTE I FOLK SOM HÅLLER PÅ MED KOKAIN. 

Mycket ungdomar blir bjuden på kokain på fester där folk har pengar, genom att det är en innedrog, som folk testar första gången på fester, genom att ingen köper kokain, som andra andra droger UTAN FÖRSTA MÖTET ÄR PÅ FESTER GENOM ATT DE SKA HA KUL, TA LITE KOKAIN ,genom att livet känns mycket bättre då.

Men livet börjar gå neråt och ett långt beroende om ni tar för ofta kokain ,genom att ni fastnar i kokain SOM TILLHÖR EN AV VÄRLDENS FARLIGASTE DROGER SOM INGEN SKA TESTA ENS, som mycket folk råkar illa ut på fester där första gången möter på kokain då

MYCKET BLAND INNEFOLK, som har mycket mer pengar som ungdomar kan fastna i genom att hamna på fester där folk bjuder på droger då.

Men försök att leva, ISTÄLLET FÖR ATT FÖRSTÖRA LIVET OCH TA KOKAIN ,som förstör livet om ni fortsätter att ta kokain då

GENOM ATT UNDVIKA FESTER DÄR FOLK MED PENGAR HÅLLER PÅ MED KOKAIN, där kan ni stanna hemma och gå inte på festen ens, genom att mycket folk hamnar i beroende av droger kokain, som bjuds på fester som ni ska hålla er ifrån ,genom att slippa bli beroende av kokain då.

MEN ATT SLIPPA PROBLEM GENOM ATT NI BLIR SJUK, och plus ett långt beroende av kokain ,som kostar pengar att leva på droger då.

Som kokain förstör allt genom att livet kommer får problem då stora problem om ni titta mot kokain, som även kan förstöra livet ganska snabbt kokain.UNGDOMARNA MÅSTE HÅLLA SIG  VAKEN IDAG genom att mycket ungdomar kan få problem när de är ute bland fel folk, som även kan leda till ett långt beroende av kokain, som förstör livet men även kostar pengar då

Dyr innedrog kokain som ingen ska titta åt då genom att behålla livet då som är svårt om ni hamnar bland fel människor idag genom att hela världen är upp och ner, INGEN VET VEM NI MÖTER PÅ NÄR NI ÄR UTE BLAND FOLK ,ni är nyfiken på livet som alla ungdomar är.

VÄND OM NÄR DET HANDLAR OM KOKAIN, genom att det är en innedrog kokain ,som ni inte ska titta åt ens genom att slippa problem med livet då.

KOKAIN ÄR EN INNEDROG SOM SÄLJS, men mest på fester möter ungdomar på kokain genom att folk vill ha kul ,och vet inte hur kokain fungerar då.

Genom att aldrig testa kokain genom att första gången känns livet lite lättare MEN LÅT LIVET VARA LITE UPP OCH NER OCH ACCEPTERA ER SJÄLV låt istället för att ta kokain som gör er sjuk ett helt liv genom att kokain är livsfarligt och beroende medel som folk inte tänker på när de kommer på festen då.

Genom att inte se åt kokain OCH INTE ENS TESTA KOKAIN genom att hålla livet fri från kokain, som mycket föräldrar får vara rädd idag när de släpper ut sina barn, genom att kunna lita på allt ,att faran finns där ute hela tiden genom att så mycket folk förstör för mycket ungdomar genom att köpa hem kokain och föräldrar vet inte vad som hände när ungdomar ät ute bland folk att ungdomar kan dras in i problem genom att de måste testa allt när de är ute då.

MEN KOKAIN SÄLJS FRÅN FOLK SOM HAR PENGAR OCH MEST INNEDROG, det  är för det mesta en innedrog kokain, som ungdomar kan stöta på ,fester där folk har pengar ,och drar med andra då ,som är enkelt att fastna i drogerna ,genom att ingen respekterar alls ute bland ungdomarna ,då måste de testa ,genom att ungdomar kan må dåligt av mycket idag. Och kan testa kokain genom att livet känns bättre ,genom att det är ett giftigt ämnet i kokain, som gör att ungdomar påverkar hjärnan på dem, men kan slås ut mycket delar på dem när de börjar ta kokain

Genom att kokain fungerar så ,och ungdomar tänker inte på det när folk bjuder dem på livsfarlig drog kokain då ,att kokain är livsfarligt att ens titta åt, som ungdomar inte tänker på, UTAN TESTAR OCH SEN KAN UNGDOMARNA FASTNA I ETT LÅNGT BEROENDE AV KOKAIN DÅ. 

GENOM ATT INTE GÅ PÅ FESTER DÄR KOKAIN FINNS DÅ genom att hålla er ifrån problem som kokain ger bara problem kokain som kan fastna i ett långt beroende av kokain ,som ska inte ens se åt kokain då.

Genom att alla ungdomar måste vara vaken och även föräldrar måste vara vaken ,GENOM ATT FARAN FINNS DÄR UTE BLAND VÅRA UNGDOMAR VAR VAKEN ,att faran finns där ute bland våra ungdomar, var vaken kolla dem när de ska ut ,genom att vara vaken idag.

GENOM ATT VI LEVER I EN FRUKTANSVÄRT VÄRLD IDAG, men var vaken när ungdomar ska ut ,genom att faran finns där ute hela tiden när ungdomar måste testa på allt då.

KOLLA UPP UNGDOMAR OCH HÅLL KOLL PÅ FOLK DE UMGÅS MED DÅ. upp ungdomar och håll koll på människor de umgås med då. Idag måste föräldrar vara vaken genom att slippa problem med ungdomar sina barn då. Genom att faran finns där ute hela tiden genom att se till dem och skydda dem från problem idag.

SWEDEN SVERIGE BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMEN HUR TILLVERKAR SYDAMERIKA KOKAIN 

DE ANVÄNDER FARLIGA ÄMNEN NÄR DE TAR FRAM KOKAIN. HÄR SER NI ALLT.

ACETION, CEMEN, KAUSTIKSODA  OCH BENSIN ANVÄNDER DE. MEN BLADET FRÅN BLOMMAN ÄR INTE LIKA FARLIGT SOM ACETON, CEMENT, BENSI, OCH KAUSTIKSODA . Men vi renar avlopp med kaustiksoda, men är så starkt, så folk använder det väldigt lite ,genom att kaustiksoda förstör rören då. Det är starkt medel då.

Men samma med bensin, vi tankar bilen eller andra motorer då. Men även Cement lägger vi på golv och tak och väggar, men kan även använda det på vägar då. Men måste använda en cementblandare när de blandar cement och vatten i, genom att cement stelnar om de inte kör med cementblandaren då. MEN SYDAMERIKA LÄGGER I BENSIN I KOKAIN. DET ÄR INTE KONSTIGT ATT FOLK ÄR SJUK IDAG. Säger att de renar kokain, men det finns kvar såklart alla dessa giftiga medel de använder då. Kolla själv på det. ACETON ÄR FARLIGT ÄMNE förstör naglarna när vi använder aceton torkar ut naglarna då. Men har tagit bort nagellack med aceton som förstör naglarna då.

MEN VAD GÖR SYDAMERIKA, DE HÄLLER I EN PÅSE CEMENT I BLANDNING DÅ. SOM DE LÄGGER I KOKAIN. MEN ÄR INTE KONSTIGT ATT FOLK ÄR SJUK IDAG.

VAR VAKEN OCH SKYDDA UNGDOMAR IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.