SVENSK EKONOMIN

VI SER EN ÄLDRE MAN STÅR VID ETT SKRIVBORD.Skrivbordet är av gammal modell då. Lådor på framsidan väldigt gammalt skrivbord. Gamla modellen av skrivbord då. 4 lådor på framsidan.

Han tar upp en pistol och snurrar på kolven, men var tomt med skott då. Men går fram till ett fönster och tittar ut. Testar pistolen mot sitt huvud. Han känns inte glad utan mår dåligt då. Han lägger tillbaka pistolen i skrivbordslådan. Han sätter sig ner i en fåtölj med en golvlampa bredvid honom då. Han mår dåligt och håller sig för magen och viker ihop sig då. HAN MÅR FRUKTANSVÄRT DÅLIGT DÅ.

MEN HÖR ATT ALLT HAR GÅTT FÖR LÅNGT, allt som händer ,allt titta på hur Sverige ser ut ingenting att leva för idag. Allt känns så mörkt idag. Ser spröjsade fönster med vackert fönster som har vita rutor. Han håller sig för huvudet då. Ingenting att leva för då. Problemen kommer mer och mer nu.

Kan inte leva längre landet är så mörkt ,mörkt problem.Vad finns det att leva för ,ser grått höghus. Han tittar ut, men här kan man inte bo. Har så fin lägenhet ,men ändå kan jag inte bo här, det är bara problem med räkningar. Han räknar en massa pengar, han har en bunt med pengar och virad en gummisnodd runt pengarna då. Han kastar det i ena lådan på skrivbordet. Jag lever på det här nu. Det går inte leva nu, men allt är borta tryggheten sen landet håller på att gå i backen då.HAN HAR INGEN TRYGGHET LÄNGRE DÅ.

Jag kan inte gifta om mig, jag är för gammal att gör det, ingen vill ha mig när jag är så gammal då. Sjuk och ensam, inget att leva för längre, varför stanna kvar måste bort från allt nu. HAN KÄNNER SIG SÅ ENSAM.

DET HÄR ÄR MÅNGA MÄNNISKOR SOM HONOM ,ATT HAMNA I DEN HÄR SITUATIONEN, som landet har blivit ingenting att leva på ens när hans fru hade lämnat honom. Han har inga pengar att betala för då. Men svenska folket lider som honom nu, när folk inte får hjälp att behålla sin trygghet i livet då.

MÅNGA KAN HA SVÅRT ATT BEHÅLLA SINA HEM genom att landet ser ut så. Och folk kan skjuta sig som den här mannen är på väg att göra då, genom att allt är borta för honom, inga pengar att leva på sen frun hans försvann.

GENOM ATT HON DOG OCH HAN HADE LITE PENGAR ATT LEVA PÅ DÅ ,ser han har jättelite pengar i skrivbordslådan sin då. Han har jättelite pengar som han har gömt undan i skrivbordet sitt ,sen han förlorade allt sin fru, sen gick hans liv baklänges, som ni kan se nu, ingen pension att leva av.

GENOM ATT HAN HADE FÖR LITEN PENSION SOM FUNGERADE BRA NÄR HON LEVDE, TILLS HON DOG, DÅ FICK HAN PROBLEM ATT RÄDDA SITT HEM DÅ, men även att ha pengar att leva på. Och många pensionärer har det dåligt idag sen regeringen har gjort en massa fel, och folk ska kunna bo och ha tak under huvudet ,och behålla allt sen hon dog då.

Genom att då börjar en annan tid för honom, SOM INTE REGERINGEN TÄNKER PÅ NÄR FOLK BLIR GAMMAL OCH SJUK eller orkar inte leva som förr ,utan måste skrapa ihop en liten pension som det ser ut idag. REGERINGEN ÄR URUSEL PÅ ATT HJÄLPA FOLK IDAG DÅ. 

REGERINGEN GER TILL ANNAT FOLK ,SOM KOMMER FRÅN ANDRA LÄNDER OCH FÅR PENSION ÄVEN ÄLDRE SOM FLYTTAR HIT FÅR PENSION .SVENSKA FOLKET SKA HA SAMMA SOM DEM SÅKLART DÅ.

Men regeringen har inte gjort det lätt för folk ,och speciellt när folk skiljer sig eller dör, då ska de bo kvar i sitt hem ,eller folk som skiljer sig hitta ett nytt hem, som passar dem som när de levde ihop med en kvinna då. Men hur har landet blivit idag ,ska folk måste skjuta sig som den här mannen var på väg att göra ,för att han har inte råd att leva då, ser en bunt med pengar som ligger instoppat i skrivbordet då. REGERINGEN MÅSTE LÄGGA PÅ 100 PROCENT TILL PENSIONEN ,MEN ÄVEN NÄR FOLK ÄR SJUK, HUNDRA PROCENT ELLER FOLK SOM GÅR PÅ OLIKA KASSOR OCH ÄR ARBETSLÖS 100% INGEN KAN SKILJA SIG ELLER ATT NÅGON DÖR DÅ.

Men ska det vara såhär att folk måste ta livet av sig ,som kommer mer och mer göra idag, genom att vi har en regering som hjälper andra att bo bra, DÅ SKA REGERINGEN GÖRA SAMMA SAK MED ALLA MÄNNISKOR ,att kunna leva gott när de får pension då.

REGERINGEN MÅSTE ÄNDRA OM PENSION TILL ALLT FOLK ,genom att folk måste kunna överleva om folk dör eller måste skilja sig, då måste de lägga pengar på det ,genom att det handlar om liv, SOM DE LEKER MED NU när han vill ta sitt liv. Och hur många i Sverige har det så???

Kan inte leva längre när de blir ensam, DÅ ÄR DET NÅGOT FEL I SYSTEMET NÄR FOLK MÅSTE SKJUTA SIG, elle tar annan hjälp när de har knappt något att leva på då. Men regeringen har gjort ,så mycket fel ,folk får problem nu genom att de har delat ut för lite pengar på pension, genom att det kostar att leva även då, men måste höja pension alla som är sjukskriven 100 procent%.

ALLA PENSIONÄRER OCH SJUKSKRIVEN MÅSTE HA PENGAR SOM TÄCKER UPP OCH KAN BO ENSAM SÅKLART UTAN EN MASSA PROBLEM DÅ HUNDRA PROCENT, utan att få problem att leva ensam, då har det gått snett i samhället när folk måste dö när de blir ensam, genom att pengarna räcker inte till då, förr då delade på allt, men när de lämnar varandra, då står de ensam med en lön, som ska betala allt fast de bor ensam, så kostar det att leva då.

Men är samma för folk som får pension. Det är samma för folk som är sjukskriven eller folk med liten lön, samma där måste höja allt, många får så dåligt från olika ställen, csm måste täcka upp när de bor själv och lånar när de studerar, då kan de få lite från dem, som måste ändra om. REGERINGEN MÅSTE HÖJA ALLT GENOM ATT FOLK SKA KUNNA ÖVERLEVA DÅ ÄVEN OM FOLK DÖR ELLER FOLK SKILJER SIG DÅ. HUNDRA PROCENT.

GENOM ATT MYCKET FOLK VILL BO SJÄLV KLARA SIG SJÄLV ,som är extra svårt när de studerar eller går på olika hjälpmedel från arbetsförmedlingen eller andra saker, men folk måste kunna leva genom att alla bor inte ihop. Men folk dör, då får de stora problem när de sitter själv som den här mannen fick då.

Det är en stor varning hur landet ser ut idag bara en massa problem för folk idag.

2 reaktioner till “SVENSK EKONOMIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.