FLYKTINGAR – REFUGEES

 VI SATT OCH TÄNKTE PÅ OLIKA LÄNDER FOLK FLYR TILL DÅ,plus Turkiet som många tar sin tillflykt till då. Genom att folk kan inte stanna hemma ens när IS håller på att förstöra för folk eller så andra som håller på att gå in i konflikter och början till krig då ,genom att jorden är kolsvart med allt nu då.

Vi hade tänkt på hur gör Turkiet, men alla som kommer dit plus burka folket har flytt dit då. Genom att Algeriet håller på att förbjuda burka då. Vi tänkte på hur gör nu Turkiet, genom att de har aldrig haft burka ens utan annan klädsel, men kurderna har andra kläder, men det bor kurder i Turkiet då. DET ÄR MÅNGA LÄNDER SOM HÅLLER PÅ ATT FÖRBJUDA BURKA.

Men vi satt och kollade på Google ,som fick en redig chock när vi satt och kollade på Turkiet SOM VAR KOLSVART MED FOLK SOM BAR BURKA, men tänkte har Turkiet gått tillbaka till medeltiden då ,men har aldrig haft burka som svämmade över hos dem nu, men landet håller på att förpesta med burka även där.

MEN SER UT SOM EN LÖPELD FRÅN LAND TILL LAND och folk kan knappt leva när BURKA FOLKET HAR KRIG DÅ, genom att burka folket förpestar länder då, men då måste länderna börja gå emot ,genom att länderna kan få en plötsligt höjning på gruppvåldtäkter våldtäkter, genom att gruppvåldtäkter våldtäkter kommer från folk som gömmer sig under en massa kläder då. BURKA, SLÖJOR, NIQAB, HIJAB OCH BURQA SOM KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER DÅ.

Men vi började bara att kolla på kläder, genom att vi skulle se kurdiska kläder genom att det skiljer sig lite från kurdistans kläder då. Men vi hittade inte igen en turk kurd då. Men stod på Google att det var muslimsk folk då och hade den kulturen med burka då, men vi började klia oss i huvudet, genom att ingenting stämde med turkarna har ,de börjat ändra om till medeltiden ,som har börjat förändra mycket runt Turkiet. Men mycket har hänt där när det gäller kläder då MEN SÅG BARA BURKA och Google har skrivit fel då.

Genom att ingen turk har klädd sådär som jag minns långt tillbaka hur turkarna och kurder går klädd, men aldrig sett burka, men då måste jag klia mig i huvudet, har de börjat att leva som burka folket då????? Som har kommit så långt med sitt land då. Ömer han är turk, men kurd som som gillar inte burka. då.SÅG BARA BURKA DÄR OCH VART TOG TURKIET VÄGEN DÅ.

NEJ TURKIET HAR SOM ANDRA LÄNDER, MEN EN LÖPELD MED BURKA DÅ GENOM ATT DET ÄR KRIG ,SOM BLIR JOBBIG FÖR TURKISKA  FOLKET SOM HAR INTE BURKA DÅ. TURKIET MÅSTE BÖRJA GÖRA SOM ALGERIET FÖRBJUDA BURKA ÄVEN OM DE ÄR MUSLIMER DÅ.

Men vi tänkte på hur gör Turkiet nu när, så mycket burka folk flyr till länder då. Men landet var så svart med burka ,så långt ögat når då. Vi kan inte se alla ställen ,men burka folket måste folk ändra om, genom att de är livsfarlig männen, genom att de kör med gruppvåldtäkter våldtäkter när de tackar länderna med gruppvåldtäkter våldtäkter då.MEN DET ÄR LIVSFARLIGT FOLK SÅ LÄNGE DE INTE ÄNDRA OM DEM DÅ, genom att andra länder får lida när det är krig hos dem, då flyr burka folket till olika länder, och sen har folk problem med männen som kan inte låta bli kvinnor och tjejer och barn då.

MEN MÅSTE FÖRBJUDA BURKA, SLÖJOR, NIQAB, HIJAB OCH BURQA GENOM ATT FÅ LUGNT I LANDET DÅ GENOM ATT MÄNNEN SPOTTAR PÅ KVINNOR OCH TJEJER ELLER BARN DÅ. Det är bäst att ändra om varje kvinna och tjej då ,genom att slippa problem i länderna med gruppvåldtäkter våldtäkter då.

MÅSTE SKYDDA ERA BARN DÖTTRAR OCH KVINNOR  DÅ.

4 reaktioner till “FLYKTINGAR – REFUGEES

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.