SKA SVERIGE GÅ BAKLÄNGES NU???

Nu har det kommit folk till Sverige som visar att vi ska gå tillbaka till medeltiden ,som hade önskat att vi får behålla år 2019 nu. REGERINGEN MÅSTE BEHÅLLA 2019 OCH INTE GÅ IN I MEDELTIDEN, SOM VI ÄR PÅ VÄG IN OM INTE REGERINGEN GÖR NÅGOT ÅT DET.

TILL OCH MED EN MEDELTID MED BÖNEUTROP, DÅ HAR VI HAMNAT BAKOM LÅNGT TILLBAKA I TIDEN DÅ. Men har aldrig haft kläderna ens då. Men inte böneutrop ,att någon ska säga till dig gå ut och be nu. Vi kan sitta hemma utan att någon ska gal i en mikrofon, och säger till folk gå ut och be då. Folk måste se, nu har vi fått in konstigt och farligt folk som måste ha på sitt sätt då.

Men ingen ska styra svenska folket ,vi är svensk och de är muslimer och får be hemma, som vi kan göra då. FOLK VILL LEVA I LUGN OCH RO ,SÅ FUNGERAR SVENSKA FOLKET UTAN ATT HÖRA NÅGON SOM GAL SOM STÖKAR TILL FÖR MYCKET FOLK DÅ. Ibland vill vi sitta och ta det lugnt då ,men svenska folket ska inte ha böneutrop genom att det blir fel för dem då. Om det passar inte får de lämna landet ,genom att ingen ska gå i deras fotspår, då får vi problem som är svensk då.

Men vi har kunnat fixa det väldigt bra, gått till kyrkan men hör klockringning då ,som är svenska folket då, som haft präster som inte ens är som dem även om mycket präster har varit hård, och en massa mörker runt dem. VI HAR KLOCKRINGNING SOM SKA STANNA MEN BÖNEUTROP FÅR DE SÄGA NEJ TILL DET ÄR MUSLIMSK PÅHITT OCH INTE SVENSK PÅHITT DÅ.

MEH HAR ALDRIG BURIT DEN KLÄDSELN BURKA,SLÖJOR, NIQAB,HIJAB OCH BURQA, som dessa som kommer nu, som bär burka och kan inte ens visa sig. VI HAR ALDRIG HAFT DET SÅ ENS. Vi har alltid visat ansiktet då, som nu mycket små barn få lida av.

OCH REGERINGENS KLAVERTRAMP MÅSTE FÖRBJUDA BURKA, BURKA,SLÖJOR, NIQAB,HIJAB OCH BURQA, genom att vi har aldrig haft den kulturen ens ,utan vi har haft långa kjolar, men aldrig gått ut och inte visat ansiktet, som alla ser att burka kommer från en mörk kultur då. kolsvart kultur har kommit hit ,som ingen vill ens ha ,genom att vi vill inte se dessa svarta spöken, som går ute bland folk ,som barn bli jätterädd av.TÄNK PÅ BARNEN NU. SKA BARNEN MÅSTE VARA  RÄDD NU.

Men även vuxet folk har klivit av bussen när de satt KVINNOR SOM BAR BURKA och tog aldrig mer bussen ,utan tar sin bil då genom att hon blev så rädd när hon såg bara en massa svart då. Men hon var vuxen då ,men tänk på hur barnen upplever det, när barnen möter på bara svart och ser bara ett par ögon som sticker ut då. Hon var jätterädd då men hon är gammal, men hon tar aldrig mer bussen mer. Hon vill inte möta på en massa kvinnor som bär burka  GENOM ATT DET ÄR SKRÄCKINJAGANDE DÅ.

Men tänk på små barnen hur de upplever det när de ser en massa svartklädda människor, som visar inte ögonen ens då. Blir jätterädd som hon bara ser ett par ögon, det blev så skräckinjagande att hon klev av bussen, och tar aldrig bussen mer då. MEN SKA VI HA EN REGERING SOM INTE KAN ENS TÄNKA PÅ SVENSKA FOLKET ,GENOM ATT ÄNDRA OM KVINNOR OCH TJEJER NÄR DE KOMMER TILL SVERIGE, ANNARS FÅR DE INTE ENS LEVA I LANDET DÅ.

VI SKA KUNNA GÅ UT SOM FÖRR SOM VI FICK SVÅRT MED NU. 

Men ingen inom regeringen verkar se eller regera på ,att de tar in medeltiden rakt in i svenska folkets land ,som har utvecklas så mycket och lever på 2019. Men vart lever folket? KOLLA PÅ ALLA KLÄDER DET SKRIKER OM MEDELTIDEN HOS DEM. Men ingen har haft dessa hemska kläder de kommer med nu,BURKA, SLÖJOR, NIQAB, HIJAB, OCH BURQA, som håller på att förpesta vårt land, men sprider sig som en löpeld, och stoppa medeltiden kolla på kläderna de bär idag. Vi har inte ens haft den klädseln då när vi levde på medeltiden ,inte ens när vi levde på stenåldern hade folk dessa kläder.

Men vart kommer folk som bär burka ,slöjor, niqab, hijab och burqa ifrån då?? Ett förtryckt folk som ingen verkar kunna ändra om folk ,som har varit perfekt innan de kom till Sverige då, genom att regeringen gör inte ett dyft nu ,men ska de vara här ,då måste de ändra om om dem. GENOM DEM KOM FÖRSTA GRUPPVÅLDTÄKTEN KOM FRÅN DEM, MEN INGEN INOM REGERINGEN TÄNKTE TILL DÅ. VART FOLK KOMMER IFRÅN DÅ, GENOM ATT KOLLA UPP RÄTT FOLK INNAN DE KOMMER HIT.

Det är medeltiden vi har fått besök av, som nu regeringen ska ta och visa dem vart vi lever i dag 2019, och inte medeltiden som vi har passerat över hundra år sen. Men vad har vi nu medeltiden ,GENOM ATT DE KOMMER FRÅN EN SVART OCH FÖRTRYCKT KULTUR OCH SVART DÅ. SOM VI HAR  SÅ LITE AV DÅ. OCH REGERINGEN SÄGER JA och låter de leva kvar i sina kläder, som vi aldrig haft ens, hatt för att kunna vara fin, men hade hatt eller sjalett förut ,och kunde inte visa oss så mycket som nu. Vi har aldrig haft det som dem som kommer hit. De kommer inte ens från medeltiden. Genom att de kommer ännu längre bort då.

Men vi har aldrig haft som dem ens även om vi tar upp om medeltiden ,genom att de KOMMER FRÅN EN KOLSVART KULTUR BÄR BARA PÅ MÖRKER  ,SOM GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR VARNADE ATT VI KOMMER FÅ ETT SVART LAND OM VI SÄGER JA. Men vad har regeringen gjor sagt JA hela tiden då. Genom att först rädda svenska folket då. Men måste hjälpa folk från krig, men måste ändra om folk som kommer från burka då.

De får inte leva loppan i Sverige då ,ANNARS VÅGAR INTE VI HJÄLPA FOLK NÄR DE GÖR SOM DE GÖR DÅ. Men kommer från krig ,men hur ska vi våga hjälpa dem när de spottar och bränner oss eller kör med gruppvåldtäkt på löpande band, genom att männen har inget hyfs ens ,utan beter sig som svin som alla kan se.

Men ska vi hjälpa folk som beter sig som svin då??? PLUS LÄMNAR MYCKET DÖD EFTER SIG NÄR MÄNNEN KOM TILL SVERIGE DÅ. 

Men vågar vi hjälpa folk som kommer från burka fast det är krig eller bråk där???som bär burka ,slöjor, niqab, hijab och burqa??? GENOM ATT HELA TIDEN SKAPAR DÖD EFTER SIG +++++++ Men även svarta män är livsfarlig, som kommer från en del farliga ställe för oss, som äldre sjuka människor kan bli utsatt för då, och det spelar ingen roll om de är sjuka människor, eller 90 år kan bli utsatt för en våldtäkt mitt på dagen. Det kan gamla människor bli utsatt för våldtäkt då. I sverige finns det mycket sjukt folk som kan vara invalid, kan bli utsatt för svarta männen genom att männen tar kvinnor ,som är lätt att ta då. När de måste ha sex, då tar även gamla kvinnor och för dem spelar ingen roll bara de kan ha sex då. DET ÄR INTE SÅ SMART ATT HJÄLPA ENSAMMA MÄN DÅ. BARA FOLK SOM ÄR GIFT DÅ.

Men ska vi hjälpa dem överhuvudtaget då??? Vi vågar inte det även om en del sköter sig, så vågar vi inte hjälpa folk som kör med gruppvåldtäkt eller våldtäkt då ,genom att tjejerna får problem nu och även mycket kvinnor kan bli utsatt för dem, som spottar på oss och kör med gruppvåldtäkt eller våldtäkt då. Men små barn kan bli utsatt för dem, ska vi offra små barn och tjejer då???? Bara för att hjälpa folk. VI KAN INTE HJÄLPA DEM ENS SER NI NU. 

MEN HUR SKA REGERINGEN GÖR DÅ MED BURKA, BURKA, SLÖJOR, NIQAB, HIJAB, OCH BURQA, ELLER SVARTA MÄNNEN DÅ???? GENOM ATT DE HAR ETT DÅLIGT BETEENDE MOT OSS. 

Alla som kommer från burka måste ändra om sin klädsel, genom att bli som oss då VISA SITT ANSIKTE, BEN OCH ARMAR DÅ OCH KLÄ SIG SOM OSS OCH KLIVA IN I SAMHÄLLET DÅ när de har kommit till ett land som Sverige, då måste alla kvinnor och flickor bli som oss ,alla kvinnor och tjejer som kommer från burka,bär burka ,slöjor, niqab, hijab och burqa ,ANNARS MÅSTE LÄMNA LANDET PÅ EN GÅNG.

Genom att det går inte ta in folk, som har den kulturen som visar inte ens stortån då. Det går inte genom att ska regeringen hjälpa dem, DÅ MÅSTE KVINNOR OCH FLICKOR KLÄ SIG SOM VI SER UT IDAG måste klä sig som svenska folket klär sig idag,annars får vi problem med gruppvåldtäkterna våldtäkterna, genom att männen kan vi nästan inte ta hit.

Genom att männen är så påverkad av sin mamma och hennes mamma då.Hur de ser på oss ,smuts och kallar oss för horor då ,men ska vi ta in dem? Ni ser hur respektlös männen är mot oss, som spottat på som vi ska egentligen inte ens ta in. VI ÄR SMUTS I DERAS ÖGON DÄRFÖR GÖR MÄNNEN SOM DE GÖR NU. VI HAR INTE SOM DEM. DET HÄR ÄR FARLIGT MUSLIMSK FOLK DÅ.

Genom att då får svenska kvinnor och barn och tjejer problem, genom att vi är smuts i deras ögon spottar på oss och kör med gruppvåldtäkt eller våldtäkt ,som kommer från föräldrarna genom att ingen tjej kan se åt männen innan de gifter sig med henne då. Men männen har den lösningen, då tar männen en åsna då när de måste ha sex då. Men väldigt vanligt att det är flera killar på åsnan då. DET HÄR ETT HELT ANNAT MUSLIMSK FOLK ,SOM ÄR SVARTARE ÄN ANDRA SOM KOMMER FRÅN MUSLIMER DÅ.

Ni kan se varför männen bränner oss, men spottar på oss då och kör med gruppvåldtäkt och våldtäkter på löpande band ,genom att Sverige är rena rama paradiset på jorden ,som har åsnor då. Männen ser kvinnor och tjejer ,som tror att det är okej att bränna oss eller köra med gruppvåldtäkt våldtäkt när de kommer hit, genom att de kommer från en sån mörk och svart kultur, som är svårt att hjälpa då REGERINGEN FÅR INTE VIKA SIG EN ENDA TUM NÄR DE KOMMER HIT ,annars får vi problem som redan bor i landet då.

Regeringen får inte gå i fotspåren då.

Det är livsfarligt att göra det.

Vi har hjälpt folk när första och andra världskriget var då. Vi hjälpte mycket folk då Norge, Danmark, Finland, Tyskland eller andra länder då ,men aldrig folk som bär burka den klädseln då. MEN DET FLYR BURKA FOLK TILL OLIKA LÄNDER NU, GENOM BRÅK OCH KRIG DÅ, MEN INGEN SKA VIKA SIG, UTAN FOLK SKA RESPEKTERA VARJE LAND DE FLYR TILL, OCH SLUTA UPP MED GRUPPVÅLDTÄKTER ELLER VÅLDTÄKTER ,GENOM ATT DÅ FÅR MÄNNEN STANNA HEMMA DÅ. ELLER KVINNOR OCH FLICKOR MÅSTE GÅ KLÄDD SOM FOLK GÅR KLÄDD IDAG.

Men måste även hjälpa dem om de har krig ,men får inte börja bli knäpp och sätta upp böneutrop då ,och allt de ska ha badhus och badkläder, genom att nu bor folket i Sverige då. MEN DÅ MÅSTE DE LEVA SOM EN SVENSK DÅ. Men egentligen vill de inte ens komma till oss, och därför spottar de på svenska folket ,vi är vidriga i deras ögon. Sverige är det värsta landet de kommer till ,genom att vi går inte klädd som dem då. DÄRFÖR KÖR DE MED GRUPPVÅLDTÄKT GENOM ATT VI ÄR SMUTS I DERAS ÖGON, MEN ÄVEN KAN BRÄNNA OSS VI ÄR SKIT I DERAS ÖGON DÅ.

LAGBOKEN MÅSTE LÄMNAS UT GENOM ATT FÅ LUGNT I HELA SVERIGE DÅ. Boken ska lämnas ut till varje skola och varje flyktinganläggning och på alla ställen där folk från BURKA, SLÖJOR, NIQAB, HIJAB, OCH BURQA, dyker upp då, men även svarta männen ska ha en lagbok genom att alla ska ha en lagbok om svenska kvinnan och tjejerna och barnen då.

VAD STÅR DET I  LAGBOKEN OM KVINNOR OCH TJEJER OCH BARN. Om männen kör med gruppvåldtäkt eller våldtäkt, får lämna skolan killar som går i skolan får lämna skolan på en gång.Vad händer sen?

LÄMNA LANDET MED EN ENKELBILJETT OCH FÅR ALDRIG KOMMA TILLBAKA ENS utan måste lämna landet på en gång och får aldrig visa sig i landet mer. En enkelbiljett hem till sitt hemland då, men får inte ens chansen att stanna i landet, eller återvända mer till Sverige, genom att männen har skadat en tjej eller en kvinna och barn, som är sjuk ett helt liv, då får killarna lämna landet på en gång då. Det spelar ingen roll om det är krig i landet ens då ,utan hem på en gång, ut från skolan som går i skolan då, men får inte ens se Sverige mer, genom att männen har förstört ett helt liv då. MÅSTE RÄDDA BARN OCH KVINNOR OCH TJEJER DÅ. SOM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT RÄDDA DEM DÅ.

OM DE VISSTE ATT DE ÅKTE UT, då skulle varje förälder vakta dem, men ingen skulle ens vilja åka ut, som har kämpat sig till Sverige som kommer med dyra falska pass skulle aldrig köra med gruppvåldtäkt eller våldtäkt ,genom att det är viktigare att stanna i Sverige då. Vi skulle få det lugnt då.

MEN REGERINGEN MÅSTE GÖRA RÄTT NU GENOM ATT ALLT ÄR SÅ ENKELT ATT GÖRA SOM VI VISAR NU. VI FÅR STOPP PÅ DET VÄRSTA SOM VI FICK HIT DÅ. 

MÄNNEN SER NER PÅ OSS ,SKA VI HJÄLPA DEM SOM SPOTTAR PÅ OSS?  Bara för de kommer från knepig och hemsk kultur då. Men ska vi hjälp dem med allt då, som kör med gruppvåldtäkter våldtäkter på löpande band då, som kommer från burka men även svarta män, som måste ändra om dem på studs, annars får de lämna landet ,genom att ingen ska bli utsatt för våldtäkt elle gruppvåldtäkt då.

Men de har tagit in ett folk som nu måste ändra om dem ,genom att vi kan inte  ha folk somt täcker sig från topp till tå ,som vi aldrig gjort ens. De täcker ansikte vi ser bara ett par ögon som sticker ut då. Men vi har haft förut en vacker hatt eller sjal, men aldrig levt som de lever då. DÄRFÖR TROR MÄNNEN ATT DET ÄR OKEJ ATT LEVA LOPPAN BARA FÖR INTE VI GÅR RUNT MED BURKA DÅ. ÅK HEM OM DET PASSAR INTE ÄNDRA OM DEM.

Men kan regeringen kolla på hur vi lever nu, och kolla på dem som kommer hit ,som vi ser bara ett par ögon som sticker ut ,genom att regeringen har dragit in mörkret i landet, som ingen inom regeringen ser då, en massa svart folk som går runt med burka eller annat slöjor, som vi hade långt tillbaka sjalar, men hattar för att skydda huvudet då, men aldrig gått runt som de gör.

MEN SKA SVERIGE GÅ BAKLÄNGES SOM HAR KOMMIT SÅ LÅNGT DÅ ,som det blir nu när de tar in folk som lever kvar, som vi har gått förbi nästan två hundra år sen. Vi hade kläder som skydda oss, men en sjal på huvudet då och en hatt på huvudet då.

Men har inte haft burka som täcker hela oss då. Men kan ni se vilket knepig regering vi fått, genom att de drar oss baklänges till medeltiden då. Vi har aldrig haft det ens ,gömmer ansiktet bakom en massa tyg och bara visa ett par ögon som sticker ut då. Men folk kommer från en mörk och hård kultur, som är bland de mörkaste muslimer som har kommit då ,genoma att så mycket folk som är muslim har ändrat om då, men de kommer från den mörkaste av alla och då är det svårt att hjälpa dem. BURKAN KOMMER FRÅN MÖRKASTE MUSLIMERNA SOM FINNS I HELA VÄRLDEN DÅ.

GENOM ATT DE KAN SÅ LITE OM KÄRLEK DÅ, som alla ser hur vi  blir behandlad med smuts och bränner och kör med gruppvåldtäkter våldtäkter då.  Men vi har kommit så långt och titta på hur kvinnorna och tjejer lever idag. Men andra länder med oss lever som oss ,och då måste de hänga med oss ,genom att vi lever på  2019 ,och har passerat medeltiden för längesen.

MEN REGERINGEN FÅR INTE SÄGA JA TILL ALLT TOK NU ,utan vi har kommit så långt och kvinnor och tjejer ska leva kvar på 2019 och ingen ska ändra sig genom att DE MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER NÄR DE KLIVER ÖVER GRÄNSEN DÅ

Men vi har en regering som ser inte faran nu

7 reaktioner till “SKA SVERIGE GÅ BAKLÄNGES NU???

 1. Howdy outstanding website! Does running a blog similar
  to this require a lot of work? I’ve no understanding
  of programming but I was hoping to start my own blog
  soon. Anyways, if you have any suggestions or techniques for new blog owners please
  share. I know this is off topic nevertheless I simply needed to ask.
  Thanks a lot!

  1. Thanks so much. WordPress is pretty simple. But it depends on what theme you choose from wordpress, if it is wordpress you should have then.

   Everything is much simpler today than before.

   WordPress allows you to build website or blog then. It is important that you see exactly which website and who is blog then.

   It says on my blog theme. There are posts
   create new
   categories
   Tags
   copy posts
   WordPress

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.