DRICKANDE SVERIGE

IDAG VET VI INTE VART VÄRLDEN ÄR PÅ VÄG IDAG GENOM ATT FOLK TÄNKER BARA PÅ ATT DRICKA IDAG. Och det finns som ingen hejd idag att folk till och med dricker hemma idag. Men mycket folk sitter ensam idag och kan en del ta ett glas vin eller så dricker de en massa öl ,genom att ingen verka fatta vart vi är på väg idag. DET ÄR INTE ALKOHOLFRITT FOLK DRICKER DÅ. OM DET VORE DET. 

Men på min tid när jag var ung och även när jag träffade Ömer vi jobbade båda två, men åkte ut på olika ställen besökte olika restauranger och hade kul. Men drack aldrig hemma ens, vi tänkte aldrig på det, vi hade aldrig den tanken ens då, att vi skulle börja tok dricka som folk gör idag dricker hemma då. DRACK ALDRIG DAGEN EFTER SOM FOLK GÖR IDAG. 

MEN VI DRACK FÖR ATT HA KUL DÅ. Men varför dricker ni hemma varje dag, tar ett glas vin eller flera glas, är det för att ha kul? Som vi hade jag och Ömer. Men aldrig vi satt hemma ,som folk gör idag och dricker hela tiden och det finns ingen hejd på det idag.

Vi var ut på Danmarksbåtarna och hade kul på den tiden. Vi drack och åt där då. Men det var bara den kväll vi skulle ut och dansa och ha kul hela natten. Men när båten kom tillbaka till Göteborg, då fortsatte inte vi ens att dricka, utan åkte hem som vanligt. Men var nykter sen hela tiden genom att vi hade ett jobb att sköta ,men även ingen av oss vill dricka dagen efter ens, som folk gör idag. VI HADE KUL 1 DAG. Tom collins älskade vi då. Vi smakade även andra groggar men var ingen vindrickare då. 

NÄR VINDUNKEN FÖDS TILL VÄRLDEN SEN HÅLLER HELA SVENSKA FOLKET PÅ ATT BLI ALKOHOLIST GENOM ATT DE KAN INTE URSKILJA DÅ

Jag gillar inte ens vin har aldrig älskat vin, men vitt var okej en del vin när vi skulle ut. Vi köpte groggar på den tiden genom att ingen av oss gillar vin. Men  jag älskar inte öl då. Har aldrig gillat öl, men förstår inte varför folk kan sitta och dricka öl ,som smakar så illa då. Jag drack öl som andra på den tiden när vi hade inget annat då. Jag drack när vi skulle ut ,men första ölen var värst ,den var värst innan man fick bort ölsmaken då. Det gick bättre med andra ölen, då kände jag inte ölsmaken då. Men vi drack mellanöl när vi skulle ut på något kul och det fanns mest det på den tiden då. Vi smakade väl något äckligt vin, som jag gillade aldrig smaken på. Jag har provat vin rött och vitt vin, men har aldrig gillat smaken på vinerna då. FÖR JAG SKULLE BLI LUGN INOMBORDS DRACK JAG NÄR JAG SKULLE UT OCH HA KUL.

FOLK KUNDE GE LITE TIPS OM VIN VI KUNDE KÖPA TILL MATEN DÅ. Men tänkte vi skulle göra lite som annat folk köpa lite rött vin som folk köper till maten då. Jag var köpte ett rött vin som skulle smaka så gott att ta till maten då. Men vi öppnade flaskan och hällde upp i vinglasen då. Men vi sitter och ska ta det till maten vi hade lagat då ,men vi åt kött på den tiden då.

Men ingen av oss gillade vinet ,jag ser flaskan än idag med nät runt flaskan,som skulle vara så gott till kött då. Vi hade svårt att hitta rätt vin då. Men ingen drack upp vinet vi ställde flaskan i kylskåpet, men stod där ett tag, men sen hällde vi bort vinet genom att det smakar så illa då. Igen kunde ens dricka upp glaset ,så illa smakade det. Men vi gav upp det genom att ingen av oss gillar vin ,OCH RÖTT VIN ÄR SÅ HIMLA SURT DÅ OCH SMAKAR ILLA DÅ.

VI KÖPTE VANLIG DRICKA TILL MATEN DÅ SOM SMAKAR BÄST, MEN ÄVEN VATTEN TILL MATEN DÅ, men folk får väl hålla på bäst de vill med vinet, genom att ingen av oss går ner till ett systembolaget och köper hem en massa vin, om alla var som oss, då fick systembolaget slå igen sina dörrar ,som synd är. Om folk var som oss genom att behålla sin hälsa då, SOM LANDET SER UT, DÅ ÄR DET ILLA TRO OSS DÅ. 

Men minns när jag och Anders skulle köpa en flaska champagne som även en granne hade tipsat om att köp den flaskan då. Anders var och smakade champagne av en granne då, men kostade över 600:- och skulle väl smaka lite bättre då. Men Anders kommer hem och säger, men champagne smakade inte bra, men tänk att de kan tillverka saker som smakar så illa då. Men champagne var dyr. Vi köpte sällan champagne vi köpte för det mesta alkoholfritt när vi firade gott nytt år då.MEN CHAMPAGNE SMAKAR SÅ HILMA ILLA DÅ. DET FINNS SOM INGEN CHAMPAGNE SOM SMAKAR GOTT DÅ. 

Jag har smakat vin och champagne, men inget smakar gott då ,men fattar inte hur folk älskar att sitta och dricka champagne eller vin nu, som vindunken är på modet, som ser ut som diskvatten då. Om det vore gott vin, men vin är inte ens gott rödvin eller vitt vin smakar inte ens gott då. Men folk måste ha en annan smak, eller så dricker de som vi gjorde på den tiden ,tills värsta smaken är bort då ,vem vet genom att inget vin är gott då.JAG HAR TYCKT ATT ALLT SMAKAR DÅLIGT NÄR MAN HAR SMAKAT VIN ELLER CHAMPAGNE. 

Men nu har det kommit mycket stark cider som är fullt med alkohol då, men även andra drycker som smakar mycket bättre då. Men folk måste ta det lugnt idag genom att ha koll på sig själv nu, titta på hur svenska folket håller på att få det idag, många kommer få problem med drickande genom att det finns som ingen hejd på folk idag. Men mycket folk kan bli en början, till att bli alkoholist  genom att allt detta folk dricker är fullt med alkohol i genom att ingen verka köpa hem alkoholfritt ,SOM VI GJORDE TILL NYÅRSAFTON CIDER KNAPPT NÅGON ALKOHOL I DEN, ELLER ANNAT VI KÖPTE HEM MEST FRÅN VANLIGA MATAFFÄREN DÅ. 

Men sett folk som dricker från vindunken tänkt smaka genom att bara testa en kaffesked vin. Men vågar inte testa ,genom att vinet ser så äckligt ut, ser ut som diskvatten från vindunken, ser så vidrigt ut och äckligt ,att jag inte vågar  ens smaka en enda liten kaffesked då, så jag står över att testa vad folk dricker då. VINDUNKEN SER UT SOM EN MASSA DISKVATTEN I ,OCH JAG STÅR ÖVER DÅ. MEN FOLK KANSKE ÄLSKAR ATT DRICKA DISKVATTEN DÅ. 

JAG FÅR INTE ENS TESTA ELLER PROVA NÄR JAG SITTER MED GUD OCH BIG PROTECTION.

SEN FOLK HAR GJORT REKLAM FÖR VINDUNKEN, SEN TROR FOLK ATT DE SITTER OCH DRICKER SAFT, och nästa vindunk de beställer hem folk ,som sitter i sommarstugorna är nog full var och annan dag, genom att de tar med sig vindunken till sommarstugan ,eller så beställer folk från andra människor hem vindunken såklart, men hela tiden ska de ha vindunken då, men kan inte urskilja ens då. FOLK TROR ATT DET ÄR SAFT I VINDUNKEN. VINDUNKEN FÖLJER MED ALLT FOLK IDAG. DET KAN VARA BÅTARNA SOM SITTER HALVFULL ,OCH KAN INTE TA HAND OM SIG SJÄLV ENS DÅ.

MEN DET ÄR RIKTIGT ILLA IDAG SEN VINDUNKEN FÖDS TILL VÄRLDEN BARA PROBLEM MED FOLK IDAG. TRO OSS ATT VINDUNKEN HAR SKAPAT STORA PROBLEM IDAG. 

Men ingen ska hjälpa folk bli alkoholist UTAN SÄG NEJ TILL FOLK, OCH SLUTA ATT HJÄLP DEM ATT BLI ALKOHOLIST ,som är så pigg på att köpa hem vindunken då. Ni måste ha koll på folk genom att vindunken smyger sig in i nästan alla hem idag. SÅ HEMSKT SER DET UT IDAG. Men var vaken genom att slippa att folk får problem med alkholen ,genom att i varje vindunk innehåller det alkohol i varje vindunk, och tänk på det om ni ser att vindunken står på bordet hos folk,

Genom att varna er folk som älskar att köpa hem vindunken då.

Men vart är världen på väg emot, och sitta och dricka hemma är inte okej då förr, då drack folk för de hade svårt att kliva fram i gemenskapen, men drack för att känna sig lugn eller för att kunna vara mer tuff då, men drack ute bland folk då. MEN ALDRIG HEMMA DÅ utan gick ut och hade kul ihop med andra människor ,satt aldrig hemma, vi hade aldrig den tanken då. Men det verkar vara annat folk idags SOM INTE KAN URSKILJA VAD SOM ÄR RÄTT ELLER FEL tanken VI SATT ALDRIG HEMMA ,SOM FOLK GÖR NU INGEN VERKA FATTA HUR FARLIGT DET ÄR ,utan vi hade kul när vi var 20 år 21 år, men innan hade fyllt 20 år testade jag mellanöl, som man blev lite lullig på när man hade druckit första ölen, som var värst att få i sig då. Men sen gick det bättre när man inte  kände smaken från ölen då. Det var när man skulle ut bland kompisar då. Men det var så på den tiden ingen satt ens hemma och drack, DET VAR BARA A LAGARNA som satt i parkerna eller hemma då.

Men satt aldrig hemma som folk gör idag om vi satt hemma ,då var det för att värma upp oss innan vi gick ut då, men idag , då värmer de upp sig hela tiden genom att världen är upp och ner ,och vart är vi på väg idag. Men tänker ni aldrig på det, NI SOM HAR SÅ LÄTT ATT GÅ NER TILL SYSTEMBOLAGEN ,OCH KÖPER TILL EXEMPEL VINDUNKEN SOM HAR STÖKAT TILL FÖR MYCKET FOLK IDAG??????? 

Men tänker ni aldrig på vilka fel ni gör då, genom att på min tid, då kunde vi dricka mycket ,men det var bland folk då, men kunde bli bjuden på mellanöl när man var ute på diskotek då. Men aldrig dagen efter, det fanns inte ens på kartan ,som folk gör idag dricker och dricker. MEN MÅSTE HA PARTY VARJE DAG. OCH MYCKET FOLK HÅLLER PÅ ATT BLI ALKOHOLIST IDAG SOM KOMMER VÄXA ENORMT IDAG GENOM ATT FOLK ÄR BLID IDAG ,genom att det finns inget stopp på allt partande då, utan måste party hemma då, som håller på att gå i backen med mycket folk, som köper hem en massa vin och vindunken då.

Vi köpte mycket groggar när vi gick ut elle så blandade vi till två stycken innan vi gick ut ,men folk dricker även dagen efter, men vi drack aldrig dagen efter genom att det fanns inte på kartan ens då. Men folk dricker dagen efter sitter med något vinglas i näven ,och tycker att det är okej att ha party varje dag, men även ensam har ni party då. Men vi drack ihop med flera då och hade party då. Men ni kan inte stoppa party ,som vi hade bara en dag party men ni fortsätter att ha party ,fast det är nästa dag ,tar ett glas lite då och då. MEN FOLK HAR PARTY VARJE DAG DET FINNS INGEN HEJD PÅ DEM.

MEN SEN VINDUNKEN KOM TILL SYSTEMBOLAGET SEN FICK FOLK JÄTTESTORA PROBLEM ,GENOM ATT FOLK MÅSTE HA PARTY VARJE DAG ,HAR INGEN URSKILJNING DÅ, men vart är ni på väg idag hela svenska folket, jag kan spy på allt idag. Jag mår illa när jag ser hur hela Sverige har blivit dig, på min tid då drack A lagarna hemma varje dag, men även man såg dem både här och där, men satt mycket i parkerna och drack, genom att det var det samhället då, alla visste vad en A lagare var då.

Men alla A lagarna drack varje dag och satt hemma då, men ska hela svenska folket bli A lagare ,som förr i tiden ,satt hemma varje och drack och i parken. Men vi kände till A lagarna då ,genom att det var folk som drack varje dag då. MEN DET VAR DET SAMHÄLLET DÅ OCH FOLK VISSTE VILKA A LAGARNA VAR DÅ.

Men hur börjar det bli för svenska folket idag, EN STOR VARNING DÅ OCH INGEN SKA ENS KÖPA HEM VINDUNKEN TILL FOLK, som har börjat med med vindunken, att ni ser vindunken hos folk, då ska ni inte ens hjälpa dem att bli alkoholist ,som kommer bli om folk får fortsätta som de gör nu ,VINDUNKEN ÄR EN SMYGANDE TILL ATT BLI ALKOHOLIST DÅ. 

JAG DRICKER INTE ALLS IDAG genom att jag jobbar som jag gör, då kan jag inte vara halvfull, som ni kan vara idag utan nykter har jag varit sen jag fick mina barn då. Men bara druckit lite när vi ska ut och ha kul ,som ni fortsätter dagen efter, men ser ni hur fel svenska folket har det idag. Men slutade även att smaka alkohol när jag började med andevärlden ,genom att det är inte så bra att vara full, då kan man dra med sig vad som helst när man inte är nykter då. Jag öppnar aldrig då utan måste hålla sig klar och nykter då.

Nu har jag sett tillbaka på mina partyn när jag hade kul ihop med Ömer ,men även andra när man var ung då. Men ingen av oss fortsatte som ni gör idag, och det är dagens sanning. Och jag är så chockad av allt genom att jag har också druckit och farmor och farfar och även mamma och pappa fick vakta mig då. Men vi drack aldrig dagen efter fanns inte hos mig då ,eller folk jag umgicks med då.MEN VART ÄR SVENSKA FOLKET PÅ VÄG NU.

Vi hade inte partyn varje dag då utan kolla på svenska folket idag. DET KOMMER BLI ALKOHOLISTER HELA BUNTEN IDAG, de dricker mer och mer ,men ser inte vart ni är på väg genom att det finns ingen hejd på er ,genom att jag är så chockad av allt jag har också druckit och haft kul, men ni har inte ens vett att stoppa drickande, som finns även vuxna med, som dricker dagen efter ,som tror att de ska ha partyn hela tiden då.

Men ni ger era barn en framtid som inte är vacker då, genom att sitta hemma som jag aldrig gjort, GENOM ATT FOLK SKA GÅ MED GOTT EXEMPEL DÅ genom att visa vad som är fel då. Men vart är ni på väg idag, vi säger ingenting om ni har partyn som jag och Ömer hade med kompisar ihop då, vi hade kul.

Men nästa dag fanns det inget drickande genom att ingen satt hemma, som folk gör idag, men titta på hur landet håller på att bli nu, genom att stoppa i tid, mens tiderna är. MEN STOPPA ALLT DRICKANDE I TID DÅ.

MEN REGERINGEN TILLÅTER FOLK LÄGGA REKLAM PÅ TEVEN, DRICK MER SYMBOLISERAR DET. SKA INTE LÄGGA UT REKLAM PÅ TEVEN ELLER INTERNET ELLER ANDRA STÄLLEN DÅ.

Men ser inte regeringen hur landet håller på att bli? Ett drickande folk ,genom att förbjuda vindunken på reklamen på teven, men annan reklam, genom att det sitter reklam på cigaretter, men även måste finnas varning på vin eller sprit eller Whiskey.MEN SÄTT INGEN MER REKLAM OCH GÖR REKLAM ATT FOLK SKA DRICKA MER DÅ. GENOM ATT SKYDDA FOLK DÅ.

DET ENDA REKLAM NI SKA SÄTTA PÅ ALLA STÄLLEN ,ATT FOLK SKA LEVA ALKOHOLFRITT. VARNA FÖR ALLT DRICKANDE MED FOLK NU. DET STÅ VARNINGSTEXT SOM PÅ CIGARETTERNA NU.

Genom att skydda svenska folket idag, genom att jag fick en chock hur allt har blivit från min tid, och vänner som jag har från min tid då. Men ingen satt hemma som folk gör idag ,det var A lagarna som satt hemma. Men det var alkoholister ,som ni håller på att bli nu. Men ser ni inte alls, hur landet har blivit idag? DET ÄR BARA EN MASSA PARTYN HELA TIDEN NU.

Men vi hade ocskå party ,MEN BARA 1 DAG. Men hur många dagar har ni partyn? Vi hade partyn men inte nästa dag. Vi hade kul på helgen ihop med annat folk då, aldrig mitt i veckan ens då. Det var om vi skulle ut på något disko drack en öl mellanöl, för att bli mjuk i kläderna genom att våga mer då.

Men mellanölen var värst första klunken, genom att jag hatade öl, men hatar fortfarande öl genom att öl smakar illa då. Men första mellanölen var problem att dricka ,men sen gick det lite bättre genom att första var värst då, men sen fick vi i oss mer öl då. Men smakade fruktansvärt då, men andra då blev man lite mer lullig då, men kände inte av smaken så mycket som första ölen då.MEN SÅ LEVDE VI OCH HADE PARTY NÄR VI SKULLE UT.Vi köpte aldrig hem öl, genom att den smakar fruktansvärt då.

MEN FATTAR INTE HUR FOLK KAN SITTA OCH DRICKA ÖL SOM SMAKAR SÅ ILLA DÅ ,men folk dricker hela tiden även starköl partyn hela tiden ,som vi hade på helgen ,eller om vi skulle ut på något speciellt då.

Men ni har speciellt varje dag då,GENOM ATT NI KÖPER HEM HELA TIDEN.  Men vi hade partyn 1 dag bara när vi skulle ut då.

Men ni har flera dagar kan ni dricka, MEN VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG NU  genom att vi kan inte gå runt och har partyn varje dag ,och vara full varje dag. Men svenska folket kommer få problem sanna mina ord ,ni kommer få stora problem, FÖR NI VERKAR HELBLIND HELA BUNTEN när ni inte ser vilka fel ni gör, att det är alkohol i varje vin ni köper hem, men även öl ni köper hem då.

MEN DET HAR KOMMIT MYCKET BRA TILL ER ,SOM ÄLSKAR ÖL DÅ. ALKOHOLFRITT ÖL TESTA DET, ISTÄLLET FÖR ALKOHOL I DÅ. 

Men det är något fel idag, och det kan alla se, som är vaken, att vi kan ha party ihop med folk då ,och går ut eller så hemma, MEN FORTSÄTTA NÄSTA DAG ÄR ÄR INTE OKEJ DÅ. Det kunde dricka folk på storhelg midsommar eller andra storhelger ,men ni har storhelg varje dag då.

Men vakna upp svenska folket nu på en gång

2 reaktioner till “DRICKANDE SVERIGE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.