ÄRKEÄNGELN CHAMUEL – ARCHANGEL CHAMUEL

JAG FICK EN KNACKNING I GOLVET MEN MÅSTE ÖPPNA OCH KOLLA VEM SOM KNACKAR HOS OSS. Men ärkeänglar kan inte knacka, men däremot andevärlden kan leva om för fullt då. Det var Anders bror Peder, som knackade OCH SEN ÖPPNADE FÖR ÄRKEÄNGELN CHAMUEL DÅ. 

Ibland känner jag att jag ska prata med någon ärkeängel då. Eller så drömmer jag om dem. Genom att ärkeänglar kan inte leva om som andevärlden kan då. Men när jag bodde hemma, då gick jag öppen hela tiden då. Men här kan jag inte det på grund av energin är inte den bästa av allt då. MIN BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN VILL INTE ATT JAG ÖPPNAR GENOM ATT HAN KÄNNER AV HUSET DÅ. HAN SITTER BARA OCH SKYDDAR MIG OCH SKRIVER DÅ. Jag mår inte bra när jag inte får vara öppen mot ärkeänglarna eller Great master ,då känner jag ingen trygghet och tomt för mig. MEN BLEV FEL NÄR JAG FICK DÅLIG HJÄLP AV FOLK DÅ. ENDAST DEM JAG KÄNNER MIG TRYGG MED DÅ.

GÅTAN HÅLLER PÅ ATT LÖSAS NU, genom att folk börjar förstå dig Birgitta nu, men hur lång tid ska de ta innan de förstår dig genom tystnaden.

ÄRKEÄNGELN CHAMUEL SÄGER, Genom tystnaden från oss ärkeänglar börjar du bli sur på oss då, men vi har inte försvunnit då, men du har ett stort jobb just nu, med folk som skadat ditt liv, då blir det problem med allt när vi ska kunna hjälpa människor, SOM VAR EN AV PLANEN NÄR DU BÖRJADE TA KONTAKT MED OSS ÄRKEÄNGLAR, som kan bli problem för dem som kan inte oss, utan kan hitta på saker, som vi nu ska reda upp bland folk idag.

 ATT JAG CHAMUEL KOMMER FRÅN STÖRRE STÄLLE ,SOM HOPE HAR BERÄTTAT ALLT FÖR DIG, men hela sanningen hur folk hittar oss, kan du sitta och tänka på då, genom att folk ser och hittar oss, men vart kom första upptäckten från då?

DU HAR HÖRT FRÅN BIBELN ATT DET KOM FOLK TILL MARIA, som har mycket folk skriver ner Gabriel kom till Maria den gången, genom att förmedla att hon väntade barn då. MEN HON VAR MED BARN DEN GÅNGEN MED SIN MAN, som folk tror att hon gick igenom jungfrufödseln, men hon fick ett besked att hon väntade Jesus ,som föddes den gången i Betlehem då. PAPPAN HETTE JOSEF.

MEN SAGAN HAR FORTSATT ATT SPRIDAS ÖVER JORDEN GENOM ATT HAN BLEV GUDS SON DÅ.

Som alla kan se, att Jesus kom från andra människor, men sagan och berättelsen fortsätter än idag att Jesus bor hos Gud, SOM KOMMER FRÅN EN GRUPP AV MÄNNISKOR, JESUS KOM DEN GÅNGEN FRÅN LIGHT ,SOM ALLA KAN SE VEM HAN VAR DÅ NÄR HAN FÖDDES DEN GÅNGEN, ATT HAN KOM INTE FRÅN GUD.

MEN HAN BAD TILL GUD, SOM MÅNGA GÖR IDAG BIRGITTA. FOLK BER TILL GUD ALLA FOLK IDAG ,sin egen gud har folk idag, men ingenting har förändrats idag.

GENOM ATT RELIGIONSKRIG SOM ÄR ÖVER HELA VÄRLDEN, BRÅK OM GUD DEMS GUD DÅ. Men vem kan se hur det är egentligen på riktigt då när jorden håller på att gå under av allt bråk idag.

SOM IS ÄR DUKTIG ATT FÖRSTÖRA FÖR ANDRA MÄNNISKOR, SOM HAR BLIVIT FÖR MYCKET AV GENOM ATT JORDEN ÄR SVART IDAG BIRGITTA och du sitter och skriver om Burka ,som har kommit till många länder, som flyr från problem de har i sitt hemland, som ni får bli lidande av med gruppvåldtäkter och våldtäkter.

NI LIDER ALLA IDAG NÄR BURKA KOMMER IN I LÄNDERNA DÅ,men hur ska ni förändra dem, som har så mörkt tänkande om kvinnor och flickor, som lindar in dem och gömmer dem när de ska gå ut, så svart är folket som har kommit hit då.

Men vad ska ni göra åt burka nu genom att ingen kan ha dem i landet ens när de skadar kvinnor och flickor, och barnen får lida har du sett nu. Men du ber till svenska folket ändra om den svarta kulturen de har nu, SOM GUD OCH ALLA VILL ATT SLUTA BÄR BURKA ,SOM KOMMER FÅ PROBLEM GENOM ATT SVENSKA REGERINGEN HAR SVÅRT ATT SE KLART , som har förstört ett helt land när de inte ändrar om folk som kommer hit då.

Svart blir landet ,men så kommer burka till andra länder, och folk vill inte hjälpa dem, genom att ingen vill ha den klädseln ens.MEN SER INTE FARAN MED MÖRKASTE KULTUREN DÅ ,genom att det är krig som förstör för folk idag, och mycket folk får lida idag.

men hur ska vi ändra om folk idag?

MEN VARFÖR HAR INTE FOLK SOM KOMMER FRÅN BURKA SLUTA UTSÄTTA SINA BARN OCH KVINNOR DÅ?

De vaktar dem alla som kommer hit då, men även vaktar sina kvinnor och flickor ,som måste stänga in sig en svart klädsel, som ingen har haft  i Sverige då, en svart klädsel, som skrämmer folk idag och små barn har du tagit upp om då. MEN DET ÄR SANT ATT BARN OCH VUXNA HAR PROBLEM ATT SE BURKA , GENOM ATT DET SER SKRÄMMANDE UT NÄR DE MÖTER PÅ DEM DÅ. 

Men ändra om folk är svårt, genom att de har ett mörkt tänkande ,som inte ni kan se då ,hur de tänker om sitt liv då, genom att ingen har som dem som  kommer hit ,SOM BLIR MYCKET CHOCKARTAT ATT SE NÄR DE KOMMER HIT, MEN BARNEN OCH VUXNA FÅR LIDA DÅ. 

Men mest lidande är, att burka ser ner på er spottar på er som du skrev om då. GENOM ATT SVENSKA FOLKET ÄR SVART OCH MÖRK FÖR DEM ,DÄRFÖR KÖR DE MED GRUPPVÅLDTÄKTER VÅLDTÄKTER ,FÖR ATT SKADA VARJE KVINNA SOM LEVER INTE SOM DE LEVER ,NI ÄR SMUTS I MÄNNENS ÖGON, som är svårt att hjälpa dem när de har kommit in i flera länder idag.

Genom att jorden är svart med bråk och krig, som förstör för folk som inte har krig, och burka kommer till annat folk, som ni ser hur det ser ut idag. Men en svart kultur där kvinnan kan knappt leva GENOM ATT MÄNNEN ÄR FRUKTANSVÄRT DÅ ,SOM DE GÖR SOM DE GÖR MED SVENSKA FOLKET DÅ, genom att de sitter ute och ser hur ni lever idag .

Men tror ni att burka gillar allt när ni ser hur ni blir misshandlad,genom att för dem finns det bara svart när de kommer till er, ser kvinnor hur de lever. Men för dem är det fördömande svenska folket, DÖMER ER HELA TIDEN GENOM ATT BRÄNNA ER SPOTTA PÅ ER DÅ.

Genom att för burka är Sverige problem att komma till då ,GENOM ATT NI LEVER INTE SOM ANDRA DÅ därför är ni svart då ni har inget tänkande enligt burka då. Men ni ser dem svart utan tänkande har inte kommit så långt i sitt tänkande utan svart hela bunten, som bär burka.

Men regeringen måste börja göra rätt genom att ni kan inte ens bo med burka ,som har förstört ett vackert land som Sverige, som har kommit annat folk som förstör för svenska folket ,SVARTA MÄNNISKOR MÄNNEN MÅSTE REGERINGEN VARA EXTRA NOGA MED IDAG.

Genom att när de kommer hit till landet, då får folk problem genom att ingen kan svarta män när de ska ha kul, och sexleken kan se ut på olika sätt från olika afrikanska länder då. MEN FOLK SOM LEVER I BYAR HAR PROBLEM NÄR DE KOMMER HIT, genom att inom dem finns det brinnande ,att komma till Sverige ,men hitta en kvinna kan vara svårt, folk som är blåsvart i huden så svart, då kommer faran på en gång.

Genom att männen har inte samma tänkande ,som folk då ,men kan ta en åsna ELLER ÄLDRE MÄNNISKOR NÄR DE KOMMER HIT DÅ genom att ingen kan se dem när de går runt då i landet Birgitta, som är en stor fara att ta in för mycket av dem ,som kommer ensam DE KAN STJÄLA OM DE MÅSTE HA MAT PÅ BORDET, genom hos dem handlar det om att överleva då.

Men nu kommer se mer och mer problem med folk, genom att svenska regeringen måste skydda kvinnor och flickor barn i första hand ,MÅSTE SKYDDAS MEN SÄTTA HÅRDA LAGAR MOT DEM, ATT SKICKA HEM DEM NÄR VÅLDTAR OCH KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT GENOM ATT SÄTTA EMOT ALLT DÅ. 

Men ingen kan se sorg ,som mycket folk börjar upptäcka nu, MEN LÄRA FRÅN GUD, ATT ALLA MÅSTE HJÄLPAS ÅT NÄR MÄNNISKOR SKA LEVA DÅ, men hur har det blivit på jorden? Svart så svart med allt bråk då.

ÄRKEÄNGELN CHAMUEL HAR LJUST HÅR OCH HAN HAR VITA KLÄDER OCH LJUS HUD, han har starka armar, ,han har väldigt ljust hår. Långt hår, jag ser hans ansikte inne i mig. Han skjuter en pil upp mot himlen, ser hans vita vingar så när mig, kan nästan ta på dem, kan ta på hans jättestora vingar. Han visar min hud ,som jag fick problem med igen när jag hamnade fel.

ÄRKEÄNGELN CHAMUEL HAR ÄNDRA OM SOM HAN SER UT PÅ RIKTIGT DÅ. 

FRI SNART,Chamuel har ljusa ögonbryn nästan vitt lyser det om hans då. Men vitt hår har han då. Ser blå ögon, Camuel har blå ögon.

Du är sjuk när du bor här genom att ingenting är kul längre för dig. Du tappar intresset som är inte likt dig. Gud har problem med allt nu, MÅSTE BLI FRI NU. Han har ljus hud jag är väldigt ljus säger han då. Han svänger med vita vingarna sina då. Jag ser bara en massa ljus som lyser mot mig nu.

Kewan blir arg på allt han hamnar i nu ,och du lever i Sverige som blev  problem med då. Han lämnar inte dig, men stänger när han fått nog på allt han hamnade i när han träffade dig då. Det handlar om pengar ,som GUD måste se till nu. Du och Kewan kan knappt leva idag. MEN DU SKULLE HA BUSSINES FÖRETAG NÄR GUD DÖK UPP. LOKALEN SOM VAR DIN INKOMSTKÄLLA DÅ. Han hade börjat hjälpa folk genom dig Birgitta då, men du måste leva på ditt jobb som har gått i backen när Kewan dök upp, då skulle ni mötas och börja gå som ni kallar det. Men jorden lider och är mörk då. Anders och du var klar med ert då, men sen måste andra hjälpa dig då ,genom att folk hade förstört efter vägen för dig och därför fick du problem då

När du går med Sverige ,då måste de lära sig att hjälpa till, samarbeta som det kallas för då, och lever man ihop, då är samarbete bland det viktigaste då, men även med andra människor måste folk samarbeta då. FOLK MÅSTE SAMARBETA ANNARS BLIR DET PROBLEM DÅ.

Kewan har pengar problem han måste gå tillbaka.

Du får problem när du inte kopplar upp dig till oss då GENOM ATT DÅ KÄNNER JAG MIG MER TRYGG ATT VI FINNS DÄR DÅ, att då känner du dig mer trygg att vi finns där då ,och känner av oss och pratar med oss då.

Han du lever med som inte vill att du öppnar, genom att huset drar han in allt som sitter och skyddar dig, MEN DÅ FÅR DU DRA UPP EN ANNAN SLAG ÖPPNING SOM SANDALFON SA TILL DÅ, men det är när ni skriver då, men när du sitter med folk som ska ha hjälp, då måste du öppna upp då, annars kan du använda kanalen som Sandalfon sa då.

ÄRKEÄNGELN CHAMUEL

4 reaktioner till “ÄRKEÄNGELN CHAMUEL – ARCHANGEL CHAMUEL

  1. Thank you for liking the blog. But distributes from GOD and sits together with BIG PROTECTION. We write down to people, in that no one knows GOD then.

   But now he shows himself, by passing on knowledge from him.INTERNET. But the record he lives is CALLED FOR BIG HEAVEN. Now you get to know him after all the years of silence.

   But he helps countries even today, even though he has Sweden. But he sees countries suffer today, but then he helps from his side, because the earth is not fun today.

   But countries must help each other then. He distributes from the blog and people get to share the blog. He knows everything and he shares. He sees people living badly today. The earth is dark and horrible and people have to start changing today.

   But GOD takes help from BIG PROTECTION and PROTECTION when he works with countries then. He uses it.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.