LAMM- FÅR- LAMB – SHEEP

VI FÅR EN BILD AV ETT LAMM. VARFÖR FÅR VI UPP DEN BILDEN DÅ? 

GENOM ATT MYCKET FOLK ÄGER LAMM OCH FÅR IDAG.Det ganska vanligt att folk har lamm idag.Och har ökat det finns mycket gårdar idag.

Men hur har lammen idag, hur mår fåren idag, har fåren det bra idag, eller hur har fåren idag GENOM ATT VI FICK UPP LAMM DÅ?

DET SER MÖRKT UT RUNT LAMMEN DÅ. Mörkt och trångt hos fåren då.

Fåren har inte det så bra idag, fast folk kan mycket om djuren idag. Men det ser mörkt ut runt fåren då. SMÅ LAMM HAR INTE SÅ BRA IDAG.  

Men har det mörkt på VISSA DELAR AV LANDET DÅ. Har det mörkt och har det inte så bra då

FÅREN OCH LAMMEN KAN LEVA MÖRKT PÅ EN DEL STÄLLEN I SVERIGE DÅ,som fåren måste ha en yta att leva på då. Men mycket får lever ute men mycket får kan leva inne genom att vi fick upp om fåren lamm som folk  äter köper lamm då.

Med allt är inte bra med djuren, ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP LAMM genom att fåren har det inte bra då.

GENOM ATT LAMMEN MÅSTE HA STOR YTA ATT RÖRA PÅ SIG DÅ , men mycket lamm har det inte så utan ser mörkt runt fåren då.

MEN FOLK MÅSTE TÄNKA PÅ DET VAD LAMMEN ÄTER DÅ. Mat fåren äter då. Men på en del ställen får fåren det dåligt, och kan vara instängd på liten yta då.

Men det finns får som har det bra idag, GENOM ATT FOLK HAR ÄNDRAT OM OCH FÖRSTÅR HUR VIKTIGT DET ÄR ,ATT BEHANDLA LAMMEN MED RESPEKT DÅ. Men det finns fortfarande folk som inte  respektera fåren, annars har vi inte fått upp det.

Men folk ska tänka på det,ATT FÅREN ÄR SOM ANDRA DJUREN OCH MÅSTE LEVA FRITT OCH SPRINGA SOM DE VILL DÅ, genom att fåren mår allra bäst när fåren får röra på sig då.

Men hur mycket folk tänker på att fåren är som människor har känslor då. OCH MYCKET LAMM LEVER INTE SÅ BRA DÅ, som gör att fåren får problem med sin hälsa då. En del får kan leva så illa och dåligt idag, fast vi lever på  2019 ,då kan fåren leva väldigt dåligt då.

Men folk måste tänka på det ni som äter lamm, att alla lamm mår inte så bra då. MEN FOLK SKA KÖPA FRÅN BONDGÅRDAR DÄR FOLK SKÖTER OM LAMMEN BRA DÅ. Ni ska tänka på det ni som äter lamm, att alla bor dåligt idag. VI FÅR EN MÖRK BILD HUR LAMMEN HAR DET DÅ. 

MEN EN DEL FÅR BLIR SÅ MISSHANDLAD NÄR DE KLIPPER FÅREN FÖR NÄRA SKINNET DÅ. Folk kan klippa för nära skinnet ,ni som kan så lite om hur ni klipper fåren då.Folk har så lite kunskap om får hälsa då. Och speciellt när de håller på att klippa fåren, då är det extra viktigt att klippa rätt då.

Men mycket folk kan skada fåren när de ska ha sin ull ,och tänker inte på att det är djuren de håller på med utan kan bli så misshandlad när de ska klippa fåren då. Men vi fick upp den bilden, men även hur det kan se ut hos folk som äger får,ATT DET ÄR ATT VIKTIGT ATT KLIPPA RÄTT utan att skada fåren när ni klipper ull,som så mycket folk måste ha ull, men då måste ni tänka på att behandla djuren med respekt, och tänk på det ni som jobbar med fåren att de har även känslor som dig och mig, men även att bli skadad, som en del kan bli när ni klipper för nära inpå skinnet då nästan kan blöda då.

DÅ HAR NI GJORT FEL OCH SKA LÄMNA DEN VERKSAMHETEN DÅ. OCH SLUTA KLIPPA FÅREN DÅ. DJUREN SKA LEVA MED RESPEKT DÅ. 

Men det är jätteviktigt att fåren sköts om på riktigt sätt idag, tar hand om fåren då. Det är jätteviktigt att fåren sköts om då. Det är inte bra att klippa för nära skinnet ,UTAN HÅLL INTE SAXEN FÖR NÄRA SKINNET NÄR NI KLIPPER FÅREN DÅ. 

En del får har det inte bra, och kan klippa för nära på fåren då. Men fåren har det jättedålig idag, GENOM ATT DET FINNS MÄNNISKOR SOM KAN SÅ LITE OM FÅREN, och människor som tar hand om djuren på rätt sätt idag.

Ni ska tänka på att ta hand om fåren på rätt sätt, GENOM ATT VI FICK UPP OM LAMM, ATT DE HAR DET DÅLIGT IDAG. Och många människor kan så lite om lamm och får hur de ska skötts om då.

Ni måste ta hand om fåren då. Sköta om alla lamm på rätt sätt ,genom att djuren har känslor och kan må jättedålig när folk kan inte ta hand om djuren på rätt sätt,ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP OM LAMM FÅREN GENOM ATT DÅ ÄR DET NÅGOT FEL HOS DEM.

FÅREN MÅSTE TAS OM HAND DÅ, annars har inte vi fått upp om lamm, att de lever dåligt lamm, som inte allt folk kan sköta om på rätt sätt då.

Men tänk på att alla djur har känslor som människor och måste skötas om dem på rätt sätt ,ANNARS KAN NI ÄTA DÅLIG MAT genom att lammen har känslor som sätter sig i köttet på lamm när fåren mår dåligt då.

MEN FÅREN OCH LAMM MÅSTE LEVA FRITT OCH SPRINGA FRITT SOM ALLA MÅSTE TÄNKA PÅ DÅ. Att fåren ska leva fritt då. DET BÄSTA FÖR DEM ÄR FRIHETEN DÅ. 

MEN TA HAND OM FÅREN ,LAMMEN OCH LÅT DE RÖRA SIG FRITT DÅ  och låt fåren leva bra då. Röra sig fritt som är bäst för dem då.

4 reaktioner till “LAMM- FÅR- LAMB – SHEEP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.