PADDLA KANOT

VI HÖRDE PADDLA KANOT. Varför kommer det upp paddla kanot.

DET HAR FUNNITS LÄNGE ATT FOLK PADDLAR KANOT DÅ.Det är ett sätt att ta sig fram på då. Det fanns långt tillbaka hos indianerna som var deras sätt att ta sig fram på då.

Men folk har fortsatt att paddla kanot, har blivit en sport, ATT FOLK MÅSTE UT OCH TESTA SAKER ÄVEN OM SPORTEN KAN VARA FARLIG DÅ, FOLK FORTSÄTTER ÄNDÅ ATT TESTA SAKER, även problem sport som även kan vara farligt då.

MEN FOLK MÅSTE UT OCH TESTA SAKER OCH TING ,som även har blivit en sport ,folk kan tävla i kanot då. Men även annat som folk använder paddlar kanot, som har blivit väldigt vanligt bland folk idag. Men även ungdomar provat på att paddla kanot som har blivit väldigt vanligt bland folk. De köper kanoter finns i många olika upplagor kanoter då.

Men varför hör vi paddla kanot?

Genom att det ligger risker i att paddla kanot ut på djupt vattnet. SOM KAN VARA EN FARA BLAND UNGDOMARNA SOM KAN SÅ LITE OM PADDLA KANOT. Ungdomarna kan åka med människor som kan den sporten, och det ingår att ungdomar ska ut och paddla kanot ,och kan vara ovan att paddla kanot då.

Det kan hända olyckor med när de paddlar kanot, som finns på en del skolor paddla kanot, SOM INTE ÄR SÅ BRA FÖR MÄNNISKOR SOM KAN SÅ LITE OM PADDLA KANOT DÅ ,är inte så bra när ovan människor ska sätta sig och paddla kanot då, som kan bli fel att utsätta ungdomar paddla kanot, som är även ovan med vatten som har ingen sjövana alls då.

Det kan hända jättemycket bland ungdomar när de är ovan att paddla kanot ,kan så lite om den sporten, SOM ÄR JÄTTELÅNG TRÄNING ATT LÄRA SIG DEN KONSTEN ATT PADDLAR KANOT,som kommer långt tillbaka att folk hade inget val än att paddla kanot över olika vatten då

Men folk måste lära sig innan ungdomar följer med att paddla kanot ,genom att ingen är född till det ,att de lär sig när de föds utan lång träning att paddla kanot, som tar tid att lära sig, som ungdomar får åka ut på utflykt paddla kanot ,SOM FÖRST MÅSTE LÄRA SIG DEN KONSTEN genom att ingen är född att paddla kanot, då vore det enkelt utan lång träning på, att lära sig den konsten paddla kanot då.

Det finns folk som kan paddla kanot ,som har intresse att paddla kanot, som har det som en vana att paddla kanot, som gör människor intresserad av den sporten,men folk måste tänka på det, VILKEN KUNSKAP FOLK HAR SOM PADDLAR KANOT DÅ. Som har hållit på länge med den sporten paddla kanot då.

Men ungdomar kan åka på det, att skolan tar ut elver att paddla kanot ,SOM ÄR LIVSFARLIGT, OM UNGDOMARNA KAN SÅ LITE OM PADDLA KANOT. Det är livsfarligt och är till och med ovan med vatten kan knappt ro en vanlig båt med åror som kan ingenting om båtlivet då.

Men ungdomarna kan åka på det ,GENOM ATT LÄRAREN INTE VERKAR TÄNKA KLART NÄR DE SKA UT OCH PADDLA KANOT ,SOM KAN INGENTING OM BÅTLIVET ENS, har aldrig rott en båt ens kan ingenting om båtar paddla kanot.

Då måste ungdomar kunna allt om båtar, OCH KANOT ÄR INTE ENS ENKEL BÅT ATT RO MED,UTAN LÅNG TRÄNING ATT PADDLAR KANOT,som ungdomar kan åka på ,genom att skolan verkar dålig på att skydda barnen när de drar ut ungdomar på att paddla kanot, som måste kunna paddla och kan knappt ro en båt, som är en stor konst att ro. DÅLIG PÅ ATT SKYDDA BARNEN DÅ.

Men paddla kanot tar lång tid att träna ,att bli duktig på att paddla kanot, som tar tid att lära sig, som ingen ungdom ska ut och testa paddla kanot, som är till och med ovan med båtarna, och kan ingenting om vatten och sjöliv SOM MÅSTE KUNNA MYCKET OM .

MEN FÖRÄLDRARNA MÅSTE SÄGA NEJ NÄR UNGDOMARNA KAN SÅ LITE OM ATT PADDLAR KANOT som kan knappt ro en båt, hur tror ni det kan gå ,som kan ingenting om båtar, kan sluta hur som helst genom att paddla kanot är en konst att lära sig. Det är lång träning innan folk kan paddla kanot då.

Folk känner sig säker på att paddla kanot ,som måste kunna den konsten att paddla kanot ,som måste lära sig först den gamla konsten, som kommer från indianerna som hade det enda färdmedel att färdas i. Men fick lära sig såklart hur en kanot fungerar ,genom att lära sig om konsten att paddla kanot ,som ser så enkelt ut att paddla kanot ,SOM ÄR EN SVÅR KONST SOM INGEN LÄR SIG PÅ EN GÅNG.                                                                                                                                                                                                             GENOM ATT INGEN UNGDOM SKA UT OCH PADDLA KANOT SOM KAN INGENTING OM BÅTLIVET ,och inte kan ens ro en vanlig båt som är jättesvårt innan de får till att ro då.

Men ro och paddla kanot är inte samma sak, genom att det är en konst att lära sig paddla kanot ,som ingen lär sig på när de sätter sig i båten ,utan måste lära sig om just den konsten, KAN HAMNA I ONÖDIGA OLYCKOR NÄR NI PADDLAR KANOT ,SOM INGEN UNGDOM SKA ENS SÄTTA SIG I när de kan knappt båtar eller ro en båt ,det är en svår konst att lära sig paddla kanot som ingen ungdom ska ut på då.

Genom att folk som håller på att paddla kanot kan det, men har lång vana att paddla kanot, och kommer ungdomar som knappt kan ro en vanlig båt, och tror att det går bra att ta ut ungdomar ,att paddla kanot som kan gå bra, men även dåligt ,GENOM ATT DET FINNS INGEN SÄKERHET NÄR UNGDOMARNA SKA UT PÅ DJUPT VATTEN OCH FINNS INGEN KUNSKAP OM BÅTLIVET   om båtar och vatten, hur de kan ro en båt ens ,genom att ingen ungdom kan ro ,och det finns ungdomar som kan den biten föräldrar har lärt dem då.

Men det finns ungdomar som kan ingenting om båtlivet och knappt ro en båt ,som är även svårt att ro ,MEN ATT PADDLA KANOT ÄR BLAND DET SVÅRASTE  LÄRA SIG, ser enkelt ut, men är bland det svåraste att hålla kanoten i balans hela tiden, genom att kanoten är inte ens likt en roddbåt ,som ingen ovan ungdom skulle kunna lära sig på en gång. Och ro en båt ,då måste även där lära sig den konsten att ro med två oror då.

SE BILDEN FRAMFÖR ER ,KANOT OCH 1 ÅRA. Som ni får ro med, som är en konst att lära sig som tar tid att få balans när de ror då. Tar lång tid att lära sig få till det då.

MEN INGEN FÖRÄLDER SKA SLÄPPA IVÄG UNGDOMARNA SOM KNAPPT KAN RO och kan knappt ro en vanlig båt, och ska paddla kanot som är ett helt annat sätt att paddla kanot, som inte är ens enkelt för människor som kan ingenting om båtlivet då.

Men ni måste ha lång träning att paddla kanot genom att det kan hända onödiga olyckor ,OCH FÖRÄLDRARNA SKA SÄGA NEJ NÄR BARNEN KAN SÅ LITE OM BÅTAR OCH BÅTLIVET kan inte ens ro en båt som är mycket enklare att ro en båt.

Men ungdomar har ingen kunskap ens att ro, och ro en båt är svårt, men paddla kanot är bland det svåraste att göra, och därför måste föräldrar säga NEJ när barnen kan så lite om paddla kanot. Och kan ingenting om båtlivet, då måste föräldrar säga NEJ ,genom att slippa onödiga olyckor paddla kanot, SOM ÄR BLAND DET SVÅRASTE ATT LÄRA SIG DÅ.

FOLK MÅSTE HA LÅNG TRÄNING ATT PADDLAR KANOT. Testa själv ni som aldrig paddla kanot ,och testa att ro, då får ni även där svårt att ro en båt genom att folk måste undervisa ungdomar, innan de ens titta mot en båt ,men även lång undervisning paddla kanot. Ni kan prova paddla kanot, att det är bland det svåraste att få till det. MÅSTE HA LÅNG TRÄNING INNAN DE SKA UT OCH PADDLAR KANOT DÅ.

Men det finns skolor som hittar på paddla kanot ,SOM MÅSTE HA LÅNG TRÄNING OCH UNDERVISNING KONSTEN ATT PADDLA KANOT DÅ. 

Lång träning att paddla kanot när ni ska ut och paddla kanot.

Måste träna länge innan ni ger er ut på djup vatten då.

11 reaktioner till “PADDLA KANOT

 1. Hello There. I found your blog using msn. This is a very well
  written article. I will make sure to bookmark it and come back to read more of your useful info.
  Thanks for the post. I will certainly comeback.

 2. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.
  You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog
  when you could be giving us something enlightening to read?

  1. Thanks so much.
   We share with other people and help people.

   GOD loves helping people.

   People can share how much they want by GOD giving out to people today. You can take from the blog.

   Birgitta Spiritual inspiration

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thank you for liking the blog. I sit and write from GOD, which no one even knows. But now people are getting to know him through the internet.

   He wants to pass on to people knowledge from him.
   He enlists the help of BIG PROTECTION PROTECTION when working with countries. But no one even knows his home.

   But live year after year BIG HEAVEN. But he helps countries still know his hand. He has a finger in the pie. He has started with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries are living wrong. He wants to change things.

   You may share until all the blog GOD distributes.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 3. Undeniably believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the web
  the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get
  annoyed while people consider worries that they plainly don’t know about.
  You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having
  side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more.
  Thanks

  my website – ace333 ios download

  1. Thanks for you like the blog. God distributes to people today. He gives out knowledge, which people get to share with others now. He turns out now. GOD PLACE IS CALLED BIG HEAVEN. He lives there. His name where he lives.God lives Big Heaven. His home in all years, which he works from the place he lives then. But no one knows God than now people hear everything how he lives then.

   God works with the earth today. But help people today, which no one can see when he starts countries today. He has taken care of countries, but no one sees his work. But many countries he has been under a thousand years. Now he does another way when we have internet.

   We give from GOD help people.

   Birgitta spiritual inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.