INBROTT

VI FICK EN KNACKNING SOM VANLIG ,MEN MÅSTE KOLLA UPP VAD DE VILLE DÅ.

VI SER NÅGON SOM SPRINGER I SKOGEN och är rädd och tittar bakom sig då. Och plockar blåbär åt blåbär plockar blåbär i en plastpåse då. Han  går bredvid ett hus och tittar in där. Går vid en vägg då. Försöker ta sig in genom att han fryser så mycket och känns kallt. Men ser ett fönster, det är kallt och fryser han blåser på händerna sina då. Det är fullt med skog runt honom då. Natur runt personen då. Har mörkt hår ganska tjockt hår då. Men mörkt ansikte inte svart, men mörkt ansikte. Ser en stege, han fryser så mycket man ser hans fingrar då. Men han har täckjacka på sig då. Mörka byxor ser ut som jeans då. jeans aktigt tyg då men brunt i byxorna då.

HAN TITTAR UNDER STUGAN, som är byggd på lite höjd över marken då. Han kan krypa under där då. Om han vill det, så kan han krypa under huset då.

Han håller på med ett fönster, han försöker lyfta av fönstret, och har svarta hakar då, försöker lyfta av fönstret. Men hans hår förvandlas till stort svart hår med lockar tjockt hår krulligt hår. Såg först bara svart hår, men kom närmare ,då såg vi annat hår då. HAN HÅLLER PÅ ATT FÖRSÖKA TA SIG IN DÅ. 

Men varför fick vi se det den bilden då?????

Vart ska folk fly när de har ingen bostad då. Till skogen flyr folk genom att folk har sommarhus i skogen. HITTAR SOMMARSTUGOR DÅ.

Men varför flyr han dit då när det finns annat att bo hos då?

Han har inget val då, än att hitta ett ställe som värmer honom då, genom att kylan biter in på knutarna då, men tar chansen att fly och hitta tak över huvudet då. HAN BOR I SVERIGE OCH VI HAR VINTER, SOM INTE ALLA TÄNKER PÅ, ATT KYLAN BITER IN PÅ SKINNET DÅ.

Men mycket sommarhus hus kan bli utsatt för att någon bryter sig in i huset ,GENOM ATT FOLK HAR TYVÄRR INGENSTANS ATT BO. Och vad gör folk då? FOLK BRYTER SIG IN I HUSET GENOM ATT HITTA SKYDD DÅ. 

NÄR REGERINGEN HAR GJORT FEL, DÅ KAN SVENSKA FOLKET FÅ PROBLEM, och folk kan bryta sig in, genom att skydda sig mot kylan. Men även hitta en plats att bo på ,och många av dem frågar inte om lov, utan kan bryta sig in i ett sommarhus när de har ingenstans att bo.

Och regeringen har inte skyddat folk när svenska folket måste skydda sina sommarstugor, som kommer få problem med då, ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP DEN BILDEN ENS, ATT SOMMARSTUGAN KAN FÅ PROBLEM DÅ.

NÄR VINTERN KOMMER, DÅ SÖKER FOLK TAK ÖVER HUVUDET , MEN HAN VAR INTE SVENSK OCH GÖR SOM SVENSKA FOLKET DÅ. Och han  sover ute som en del gör eller så sitter de inne på en del ställen när de har ingenstans att bo då. Eller så bor folk i bilen eller står vid soppkök, så illa är det idag.

men har en regering som skyddar  folk dåligt då.

MEN HAN KOMMER INTE SOVA UTE ,utan han bryter sig in och hittar ett sommarhus, genom att skydda sig då.

Men hur många sitter utan hem idag?

Men även svenska folket har problem ATT SKYDDA SITT LIV då, och kan hamna utanför samhället idag, och blir utan bostad då.

Men han är inte svensk utan han tar skydd när kylan biter in på knutarna då. men hittar ett hus som var perfekt att bo i då och slipper sova ute då, men han tar huset att sova i ,OCH MÅNGA KAN BLI UTSATT FÖR DET NI SOM ÄGER SOMMARHUS FRITIDSHUS ,att ni kan hitta folk som bor där då.

Men inte säkert alla hus ,men sommarhusen kan bli bebott idag,GENOM ATT HAN VÄGRAR SOVA UTE DÅ. Han hade jacka på sig som värmde honom då, men frös så enormt och han blåser på fingrarna när han fryser så mycket då.

MEN FOLK KAN HITTA FOLK SOM BOR  I SOMMARHUS ELLER FRITIDSHUS NÄR VI NÄRMAR OSS VINTERN OCH KYLAN, genom att regeringen har inte gjort rätt då, som ni ser att nu får svensk folket skydda sina hem.

eller så hyr ni ut till dem då.

Men folk från andra länder de gör inte som svenska folket och sover ute ,som folk får göra idag. Och de skulle inte ens tänka sig det när vintern och kylan kommer och är jättekallt ute, då försöker de hitta en plats att bo på och värma sig, men de gör inte som svenska folket gör då, sover ute och fryser till döds då, utan hittar tak över huvudet om de har svårt med bostäder, då kan ta hjälp av folk som har sommarhus eller fritidshus då. Men även bo hos andra människor då ,men det finns folk som har problem med tak över huvudet, genom att vi fick upp det och då kan sommarstugor eller fritidshus bli utsatt för dem. DE SÖKER SKYDD DÅ. ELLER SÅ HYR NI UT TILL DEM DÅ.

En reaktion till “INBROTT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.