JORDEN ÄR SVART IDAG AV ALLT BRÅK OCH KRIG-THE EARTH IS BLACK TODAY OF ALL FRACTION AND WAR G

IDAG ÄR VÄRLDEN VÄRRE ÄN NÅGONSIN HAR VARIT DÅ. OCH VÄRLDEN HAR BLIVIT VÄRRE OCH VÄRRE NU, SOM JORDEN HÅLLER PÅ ATT ACCELERAR SNABBT MOT EN MASSA MÖRKER.

FOLK DÖDAR VARANDRA OCH FOLK KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER VÅLDTÄKTER PÅ LÖPANDE BAND ,genom att jorden fylls upp med onda människor, som är så svart inombords av hat, som håller på att slå över på en del folk av hat, som jorden får ta emot varje dag.

OCH NÄR SKA VI FÅ FRED PÅ JORDEN SOM JEHOVAS VITTNEN GICK UT MED DÅ PARADISET PÅ JORDEN VART HAR DE TAGIT VÄGEN NU???? Det är onda människor som tar tagit över paradiset på jorden, genom att jorden går in i en massa mörker idag, som ingen människa vill ha då.

Men när ska det bli fred på jorden ,att folk kan prata med varandra utan att döda varandra ,som folk gör idag som har blivit så mycket hat över jorden idag ,som verkar aldrig ta slut då. NÄR KOMMER DEN TIDEN NÄR FOLK KAN PRATA MED VARANDRA DÅ???

Men IS står för mycket hat de bär på och då får vi lida.

Och IS tror att de är okej att döda folk och våldtar kvinnor, att GUD gillar det ,som är det dummaste de kan tro på. IS SKULLE FÅ SITTA OCH BIKTA SIG VARJE DAG DÅ ELLER SITTA I SKAMVRÅN LITE DÅ OCH DÅ.

GUD HATAR KRIG HÖR NI IS NU ,ELLER HAR NI VÄNT TILL ÖRONEN OCH TROR PÅ KORANEN SOM ÄR URGAMMAL DÅ. IS SKULLE FÅ BIKTA SIG JÄMT DÅ. TRO OSS DÅ. 

Men koranen är urgammal bok, IS ska följa boken, dödar varandra och har lov till det, som kommer från Mohamed då. Men Jesus fanns i Bibeln ,men Jesus han dödar inte folk, men han blev utsatt för det då. Jesus satt och bad då men kommer folk till honom och bad då. Men vad står det i koranen ,som nu IS HÅLLER PÅ ATT TJATA OM OTROGNA SOM FOLK KAN TILL OCH MED STÅ OCH SKRATTA ÅT SER DET SOM ETT SKÄMT DÅ. Men vilken är otrogen som dödar och mördar folk och kör med gruppvåldtäkter vem är ond då????? IS måste se så fel idag. IS skadar folk som inte är okej att döda folk då.

DET ÄR IS SOM ÄR SVARTAS ÄN ANDR MÄNNISKOR DÅ, som tror att de gör rätt, men ser ni hur gammalt de tänker IS ur gammal bok de ber till, och vi lever på 2019, men vart lever IS? Kan det vara medeltiden de kommer ifrån genom att vi går framåt. Men varför sitter de fast i en massa tok nu? När folk vill utvecklas som vi gör idag, men IS har fastnat i något konstigt då, genom att göra som gamla koranen då. Som är urgammal bok då. Men läsa så gammalt ,som hände för längesen då. Men folk går framåt idag, men IS har fastnat, men då får annat folk lida av det. IDAG FÅR OSKYLDIGA MÄNNISKOR LIDA GENOM DERAS HAT SOM BRINNER INOM IS, men det värsta att IS får med sig folk ,men de är lika galen genom att folk dras till varandra såklart då.

Men har pratat med vettiga muslimer, som även de pratade om koranen men även bibeln, MEN DESSA LÄNDER HAR GÅTT FRAMÅT OCH VILL HA FRED PÅ JORDEN, HÖR IS DET DÅ, men IS sitter fast i gamla tiden superlim eller vart håller de hus i sitt gamla tänkande när andra muslimer vill utvecklas och göra lite annat idag. MEN IS VILL INTE ENS ÄNDRA OM OCH UTVECKLAS DÅ.

IS MÅSTE TILLÅTA ATT FOLK FÅR UTVECKLAS OCH FÅR SITTA KVAR PÅ MEDELTIDEN UTAN KRIG DÅ.

Men vad vill IS? DE VILL INTE ENS UTVECKLAS, men de får det jobbigt idag genom att de kommer bli kvar i sitt ur gamla tänkande, som IS utsätter oskyldiga människor idag.

Idag har folk gått framåt så mycket ,och läst nya böcker som lyfter fram folk ännu mer, och har ett annat tänkande idag, än förr i tiden när folk gick till kyrkan.Men nu har folk börjat lära sig bättre saker som lyfter folk mycket mer då. Men titta på gamla affirmations böcker ,och titta på nya böcker som folk kommer mer av då. Men då har folk hittat annat att läsa ifrån då, och kan lägga bort den gamla boken, eller så köper inte folk ens den boken, utan folk har hittat nytt och ljust för dem. HELA JORDEN UTVECKLAS IDAG. BÄTTRE SAKER ATT LÄRA SIG OM DÅ.

SOM IS INTE FÖRSTÅR DÅ, hur folk är, de vill utvecklas hela tiden och inte sitta fast i gamla koranen då, eller bibeln då. Folk går framåt och sitter inte fast på medeltiden ens ,som verka gilla då. Men IS kan sitta kvar på medeltiden och ha ert tänkande, men acceptera att folk har gått framåt då. Vi hittar mycket bättre saker att lära oss om då. VI VILL LEVA MYCKET LJUSARE LIV DÅ ÄN DE LEVER DÅ.

FOLK VILL HA FRED PÅ JORDEN UTAN BLI SKADAD SOM IS STÅR FÖR IDAG ,och tror att GUD gillar det IS ber till sin egen svarta energi, genom att GUD kan inte tillåta att folk blir skadad. Han ser allt hur IS håller på, att döda folk och våldtar kvinnor, och IS tror att han gillar att skada folk, SOM STÅR FÖR KÄRLEK OCH ATT TA HAND OM VARANDRA ,som han håller på att lära folk att skydda varandra då.

GUD HATAR ALLA KRIG DÅ VILL HA FRED,som IS tror att de gör rätt ,som är ett skämt i mina ögon, ser hur de håller på IS ,som har ett svart mörker inom sig, som läggs ut på folk, allt hat de går med, som vi får lida av hat från IS, som finns ingen stopp knapp på IS ingen stopp som ni ser då. IS DRAR FRAM SOM EN STOR PEST FÖR MYCKET FOLK IDAG.

Men har IS rätt att förstöra jorden för annat folk då?

NEJ såklart ,IS har ingen rätt överhuvudtaget att göra som de gör då. MEN IS ÄR SVART OCH BÄR PÅ INRE KONFLIKTER SOM DRAR MED ANDRA IN I DEAS PROBLEM ,som har vuxit enormt idag. Och folk flyr ,för att IS är i farten, som har blivit för mycket av IS ,och bråk de kör med ,SOM INTE KAN SE KLART, men de springer där ute och skadar folk idag, som tror att de gör rätt att skada folk som bär på en inre värld av konflikter ,som skadar andra människor ,som kör med gruppvåldtäkter som männen skadar kvinnor idag.

MEN VART KOMMER MÄNNEN IFRÅN SOM BÄR PÅ SÅ SVART VÄRLD, som vi vill ha fred på jorden. Men hur ska vi få fred när man har farligt mörkt folk som måste skada folk?, Då är det svårt att få fred på jorden, som folk vill ha.

Men folk flyr och flyr, GENOM ATT IS ÄR SOM EN STOR PEST ÖVER HELA JORDEN IDAG ,men när ska de själva inse vem som skadar vem, och vem har rätt att skada folk som de gör, när ska IS komma till insikt om sitt eget liv, vilka fel de gör ,som är svartare än svart IS, som finns inga rättigheter att skada folk ,även om de tycker inte som andra människor, men ska vi skjuta ner folk då?

NEJ VÄRLDEN ÄR MÖRK OCH SVART IDAG, MEN GUD BAD ATT FOLK SKULLE SLUTA SÄLJA VAPEN TILL IS OCH INTE SÄLJA VAPEN TILL FOLK SOM INTE KAN GÖRA RÄTT, farliga människor som ingen ska ens sälja till dem ,och IS ska inte ens äga en pistol eller gevär då. Men folk hjälper dem med gevär ,men se till att stoppa vansinnet i tid nu, genom att IS är galen som andra kan se, som mördar folk och kör med våldtäkter på löpande band, som IS tror att GUD gilla att skada barn och unga tjejer eller kvinnor, då har IS fått en knäpp IS om de tror det.

Genoma att GUD hatar krig och skadar människor som IS gör nu, som ingen verka fatta, att stoppa IS vansinne som IS bär på då, genom att sluta sälja vapen till dem ,genom att IS  förstör för andra länder. FOLK FLYR TILL ANDRA LÄNDER , då får vi problem med allt när IS håller på att förstöra för folk idag.

MEN PLÖTSLIGT DYKER PESTEN UPP I SVERIGE DÅ ,SOM ÄR SOM EN FARSOT FÖR OSS, SOM BÄR BURKA, SLÖJOR, NIQAB, HIJAB OCH BURQA I VÅRT KÄRA SVERIGE, men flyr en massa kvinnor som bär burka, slöjor, niqab,hijab och burqa, som ingen vill ha kvinnor som bär dessa kläder, och folk som täcker sig ser knappt ögonen på dem när de kommer hit då. Kvinnor och flickorna bär svarta hemska kläder, som visar knappt stortån på dem. Men även händerna brukar vara täckta på dem, men ser ni vilken hit för svenska folket då. MEN MÖRKRET KOM ÖVER SVERIGE DÅ. 

MEN DÅ SKA VI TA HAND OM BURKA, SLÖJOR, NIQAB, HIJAB OCH BURQA ,SOM ÄR SVARTA FOLKET SOM KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER VÅLDTÄKTER hela bunten, som kommer från burka. Nu har landet fått problem, och regeringen håller på att leda oss in i vansinnet nu, genom att regeringen kan inte säga nej, så knäpp regering har vi.

MEN MÅNGA LÄNDER SOM FÅTT BESÖK AV BURKA BÖRJAR FÖRBJUDA DEM SÅKLART,men är till och med muslimska länder, som inte vill ha folk som springer runt och bär burka då .

MEN VILKEN REGERING HAR VI I SVERIGE, SOM TILL OCH MED SAGT JA TILL BÖNEUTROP, MEN SÄG NEJ NU, bara för det är krig i länderna, så måste regeringen visa vart de står nu. När burkan kom måste regeringen säga nej till allt de ber om, genom att skydda Sverige då.Regeringen måste visa vart vi står idag TA SEDEN DIT DE KOMMER BLI SOM EN SVENSK DÅ ,annars får de fly till ett annat land, om inte regeringen tänker till jättemycket vart burkan kommer ifrån. Men vilken kultur har burka då??

DÅ MÅSTE REGERINGEN SÄGA NEJ NEJ NEJ OCH ÄNDRA OM KVINNOR OCH FLICKOR SOM KOMMER HIT NU, SOM BÄR BURKA, NIQAB, HIJAB, SLÖJOR OCH BURQA NÄR DE BOR HÄR genom att vi har inte ens haft kläderna ens, men inte ens på medeltiden hade vi burka som de har. Och regeringen måste fatta att nu har svenska folke problem.

BARNEN ÄR RÄDD FÖR FOLK SOM BÄR BURKA, VI HAR ALDRIG HAFT DET ,MEN ÄVEN VUXNA ÄR RÄDD FÖR BURKA IDAG. Men kan inte ens ta bussen på en del ställen där burka sitter på bussen då. Men barnen kan få dålig sömn när de ser burka, genom att burka är fruktansvärt att se för ett litet barn då.

MEN HUR TÄNKER REGERINGEN NU ,TÄNKER REGERINGEN SKRÄMMA HELA SVENSKA FOLKET FULLT MED BURKA ,alla svenskar idag med burka över hela landet ,men hur tänker regeringen när burka kom in i Sverige då???

Ni tänker ingenting har vi sett, och det är inte meningen, ATT BARNEN SKA GÅ OCH VARA JÄTTERÄDD NÄR DE SER SVARTA SPÖKEN SOM GÅR DÄR  UTE DÅ. Men även folk kan inte ens ta busse ,som är så skrämmande att se ett par mörka ögon som titta på dem då. Men hur tror ni små barnen känner det när vuxna är jätterädd, men ändra om folk ,så barn kan gå ut då, men även att folk kan åka buss då ,eller måste de ta bilen nu bara för ni har förpestat med burka över hela landet då. TA SEDEN DIT DE KOMMER NU.

MEN SKA VI HJÄLPA FOLK SOM SPOTTAR PÅ OSS OCH BRÄNNER OSS OCH KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER VÅLDTÄKTER ,LISTAN BLIR LÅNG IDAG, DEN TAR ALDRIG SLUT DÅ, som ser ner på oss och spottar på oss och bränner oss, men listan blir lång. Men när ska regeringen fatta vilken kultur vi har tagit in, som kommer från den mörkaste av alla som bär burka, då fick vi ett kolsvart land, sanna våra ord, att då fick vi problem, genom att männen ser knappt ,ett enda ben där de kommer ifrån. Och här är det rena rama paradiset för männen när de kommer hit, som alla kan se vart gruppvåldtäkter kommer ifrån då.

INGEN KAN SE VART DE KOMMER IFRÅN SOM JAG SATT OCH VARNADE FÖR 2014 ,ATT LANDET KOMMER BLI MÖRKT, att landet skulle få problem. Vi kommer få ett mörkt land om de säger JA för mycket JA, genom att vi har ett annat folk att göra med. Och männen bjuder inte ut oss ens. Jag lärde känna männen som bjöd ut oss då ,som levde dubbelliv.

MEN MÄNNEN SOM KOMMER FRÅN BURKA MÅSTE NI ÄNDRA OM INNAN DE KOMMER ÖVER SVENSKA GRÄNSEN DÅ,annars får vi problem med gruppvåldtäkter våldtäkter då. Måste klä sig som oss då. Visa ben och armar och ansikte och klä sig som oss då.

Men vad har hänt en regeringen som måste hjälpa folk, men lär dem att ta seden dit de kommer ,annars får vi problem OCH INGEN SKA GÅ I BURKAS FOTSPÅR ,SOM MÅNGA INOM REGERINGEN GÖR OCH REGERINGEN FATTAR INTE HUR LIVSFARLIG BURKA ÄR FÖR SVENSKA KVINNOR OCH TJEJER OCH BARN DÅ.  

Men vad har hänt nu, som alla önskar fred på jorden som knappt fred i familjen då, men vi har en mörk värld ,som man vill inte ge till sina barn och barnbarn då ,UTAN FÅR LEVA NÄR SVERIGE HADE MER LJUST RUNT LANDET ,gå som de vill springa i gröngräset, som finns lite av idag, och på vägen kan vi bli våldtagen av någon galning idag. Och barnen kan inte ens hoppa och springa och leka som förr i världen, då dyker det upp folk som bränner oss och våldtar oss, genom att världen har blivit kolsvart idag. VI HAR EN FRUKTANSVÄRT VÄRLD IDAG. 

OCH INGEN HAR RÄTT ATT VÅLDTA EN KVINNA ELLER BARN OCH TJEJER ,då bär de på ett inre mörker som vi har fått för mycket av nu.Titta på hur Sverige håller på att se ut måste vakta våra barn och barnbarn, genom att regeringen tog in våldtäktsmän våldtar oss på löpande band galna män, som kom över gränsen.

Men vart finns det kvar av gamla Sverige när jag kunde gå som jag ville då. Leka i gröngräset gå som jag ville utan att fick problem då ,som håller på att förintas allt idag av hat från människor som kommer hit, som inte kan se att vi är människor. DE KAN INTE RESPEKTERA OSS ALLS DÅ.

Ska vi hjälpa människor som inte respekterar oss.

Nej såklart. 

Men ska vi hjälpa våldtäktsmän som bränner oss och spottar på oss, MEN SKA VI HA DEN ONDA VÄRLDEN RUNT OSS NU????, kan inte ens gå ut då. Folk som spottar på oss ska vi acceptera allt nu???

NU BÖRJAR SKOLAN OCH MYCKET BARN ÄR RÄDD OCH FÖRÄLDRAR ÄR RÄDD ATT LÄMNA BARNEN TILL SKOLAN, genom att de vet inte vad som händer när släpper iväg barnen till skolan kommer de hem utan att något har hänt dem då???? Eller kommer de hem och berättar att killarna körde med gruppvåldtäkt eller våldtäkt då, men dessa tankar går barnen och föräldrarna med idag, genom att ingen vet när männen slår till då.

NU MÅSTE FÖRÄLDRARNA TA UPP DET MED LÄRARNA OCH REKTORN OM VÅLDTÄKTERNA, OCH BEGÄR ATT LÄMNA UT EN LAGBOK TILL KILLARNA SOM KOMMER NU. Det går inte fortsätta längre att ha männen i samhället ,som leker och spottar på oss och våldtäkter på löpande band, som måste lämna skolan på en gång och sen en enkelbiljett hem då. DET MÅSTE BLI EN ÄNDRING NU ,ANNARS SKA NI INTE SLÄPPA IVÄG BARNEN TILL SKOLAN ENS DÅ.

Idag måste föräldrarna gå emot hårt mot skolan idag ,genom att få igenom en ändring nu. MEN LAGBOKEN SKA LÄMNAS UT TILL VARJE STÄLLE DÄR MÄNNEN FINNS,genom att få slut på värsta pesten som har fått i Sverige då.

OM DE VISSTE ATT DE ÅKTE UT NÄR DE VÅLDTAR KVINNOR OCH BARN OCH TJEJER ,då skulle det bli lugnt i hela Sverige då. Ingen kille vill åka hem ,som har kämpat sig ända hit tro oss då. Men även männens föräldrar som följt med dem kommer vakta dem hela tiden, att inte åka ut då. Folk köper dyra pass en del får inte ut pass som andra då. Men skulle vakta sönerna då, men även killarna vill inte åka hem ens då. Men, då först fick vi lugn ,så enkla saker att få det lugnt i Sverige ,så lätt att få slut på största problem vi haft då.

OCH SKOLAN ÄR SVAG ATT SKYDDA SINA BARN NÄR DE GÅR I SKOLAN HAR INTE ENS DELAT UT LAGBOKEN OM TJEJER OCH BARNEN OCH KVINNOR ENS. Genom att ingen lärare och rektor tar detta på allvar, det får fortgå ,och får till och med stanna kvar när de ska lämna skolan på studs om de våldtar en kvinna eller tjej och barn då, men även läraren kan åka med, hur många vågar söka tjänst som lärare idag, och speciellt kvinnor kan åka med då. Men ser ni vilken hemsk värld vi lever i ingen verka ta ansvar för skolan och elever som går där, men även läraren som är kvinna kan inte söka tjänsten där ,så länge inte skolan delar ut en lagbok då.

Men ingen ska ens spotta på oss eller kör med gruppvåldtäkter, som ingen ska möta på när regeringen hjälper folk från krig, men ska vi möta på gruppvåldtäkter då, istället för att bjuda ut kvinnor eller tjejerna då, men regeringen har tagit in galet folk, de kan alla se idag. DE KÄNNER INGEN TACKSAMHET ENS NÄR DE HAR FÅTT HJÄLP ATT KOMMA HIT.

Men säg inte mer JA till våldtäktsmän genom att vi måste kunna leva, och ingen har rätt att våldta oss ,men även gamla människor 90 år blir utsatt idag för våldtäkter ,men när ska regeringen fatta att en del människor kan man inte hjälpa, genom att rädda oss då. Men de hjälper mycket folk som kommer från länder som våldtar oss. MEN DET MÅSTE BLI ETT SLUT VAKNA UPP NU, genom att på min tid ,då bjöd männen ut oss och ingen av männen skadade oss, som nu ,genom att regeringen har tagit in vidriga människor. Och mycket unga kvinnor kan dö idag, och mycket små barn kan mista sin mamma idag. Barnen blir utan förälder, ni tar in galna män som dödar och och bränner oss och våldtar oss, men ska vi hjälpa dem då?????

HEM PÅ EN GÅNG DE KOMMER IFRÅN OCH INGET BARN SKA BEHÖVA GÅ IGENOM DET. Det har varit annat om kvinnorna har blivit sjuk som vanligt är då ,men nu är de inte ens sjuk och kan gå ut fel kväll ,och möter på våldtäktsmännen då ,som kan köra med gruppvåldtäkt eller våldtäk, men kan även bränna oss

men ska vi hjälpa dem till vårt vackra land då????

NEJ ,INGET MER TOK ,SOM KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER VÅLDTÄKTER SOM HAR ÅSNOR I HEMLANDET DÅ. Men se igenom alla som kommer in men kvinnor som bär burka kläder som täcker dem är livsfarlig att ta in då som måste bli ett slut då.

Jag kunde gå som jag ville när jag bodde i Göteborg, men hur ser det ut idag, GENOM ATT INGEN GÅR SÄKER NÄR DE TAR IN VÅLDTÄKTSMÄN DÅ. 

Men mycket somalier kör med våldtäkter ,som ni hört och sett men bor

I Göteborg över 7000 somalier som även förstör hemmen idag. Men även över 7000 i Stockholm bor det somalier, men mest med folk i storstäderna då. Men Malmö var det över 2500. Men utspridda på hela landet. Men hoppas att regeringen börjar förstå somlier, att det är inte okej att förstöra hemmen, men även inte okej att bli våldtagen somalierna gör även det. SOMALIER TACKAR OSS OCH VÅLDTAR OSS, som ingen ska accepetar då.

ENKELBILJETT OCH ALDRIG VISA SIG MER om männen visste om det, då fick vi det lugnt i hela Sverige ,genom att ingen skulle våga köra med gruppvåldtäkt eller våldtäkt ,genom att ingen vill lämna Sverige när männen har tagit sig hit ,ingen skulle ens röra oss, genom att ingen vill åka hem när de har kommit så lång, och rädd för att bli utvisad såklart då. Lugnt i hela landet.

MEN MÅSTE LÄMNA UT EN LAGBOK PÅ SKOLAN ,MEN ÄVEN PÅ ALLA FLYKTINGS ANLÄGGNINGAR OCH PÅ ALLA STÄLLEN DET KOMMER FOLK FRÅN DEM, LÄMNA UT EN LAGBOK TILL ALLA SOM KOMMER HIT DÅ. Boken måste ligga på varje plats där det bor somalier men även burka folket där de bor då. Men alla länder som har skadat oss måste åka hem då. Genom att det inte är okej, att bli utsatt för våldtäkter när de kommer hit ,därför är det extra viktigt att lämna ut en lagbok till dem om svenska folket då. Vad som händer om de kör med gruppvåldtäkt eller våldtäkt då.

FICK ÅKA HEM MED EN ENKELBILJETT OCH ALDRIG FICK VISA SIG MER NÄR MÄNNEN HAR SKADAT KVINNOR OCH BARN FLICKOR DÅ

Genom att regeringen inte kan se klart idag när de inte förstår, att en del måste man lära hur landet fungerar då. Men många kommer från ställen, som har knappt en spis, men finns somalier som regeringen sätter in hos svenska folket, och då får de problem och måste flytta såklart, genom att där kan inte folk bo, genom att somalier förpestar mycket idag, OCH FOLK ÄR GALEN PÅ SOMALIER och somalier är inte populär, genom att regeringen har gjort fel från början, måste visa folk då, hur det fungerar att leva i landet.

Genom att så mycket lägenheter har blivit så förstörd, REGERINGEN VERKA HA TUNGHÄFTA OCH FÅR INGEN UNDERVISNING ,att visa folk rätt då. Och folk flyr från området genom att de smutsar ner somalier då, men är inte populär och regeringen har hjälpt dem dåligt ,och då får somalierna problem, genom att regeringen har  tunghäfta ,och säger inte till att så här fungerar en lägenhet då. OCH SVENSKA FOLKET FÅR PROBLEM MED SOMALIER DÅ.

Men lukten är olidlig då ,och måste flytta genom att lukten kommer in till grannen matos från dem då. Men har sett ,att somalierna gillar inte att använda fläkt och då får folk problem med dem, genom att vi använder fläkt till allt vi lagar, och fläktarna har utvecklas så mycket idag, som de använder inte ,genom att vi kände in somalierna, för att kolla upp dem, som folk hela tiden klagar på somalier. Men lukten i lägenheten det går inte ens flytta in efter dem då. LUKTEN SÄTTER SIG I HELA LÄGENHETEN DÅ.

MEN MÅSTE HELRENOVERA ALLT DÅ genom att de sätter sig i lägenheten då ,alla skåp och andra skåp som lukten tränger in i då.

Men jag skrev för många år ,och sa till om bostäderna då. Jag satt och ritade ihop ett kök, som var för somalier ,folk som inte kan så mycket om hur svenska folket lever idag. Hur de kan börja med enkla lägenheter, men även undervisning då. Men ge dem rätt lägenhet ,men även att lära dem om lägenheterna,hur allt fungera hade till och med ritat upp olika hem då. Jag hade ritat upp en lägenhet ,som de kan börja med, men sen kan de flytta när de kan allt ,om folk vill ha som oss då. JAG RITADE UPP TVÅ OLIKA LÄGENHETER DÅ.

Men vad har hänt? JAG SKICKADE RITNINGEN TILL REGERINGEN DÅ  SD och sossarna ,som jag satt och ritade upp till dem då. Men har inte hänt så mycket, men de har börjat kolla på det, men lägenhet efter lägenhet åker i soporna då. Men dyra hem har de hyrt ut till dem ,som har förvandlas till sopor då. Folk från en del länder kan så lite om det, men måste bo och lära sig om hur allt fungerar när de kommer hit då. Kan bo i eget hus där ingen stör folk idag, innan de flyttar in till svenska folket då.

VARFÖR HJÄLPA FOLK SOM SER NER PÅ OSS SPOTTAR PÅ OSS KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT PÅ LÖPANDE BAND VÅLDTÄKTER FULLA LÖPSEDLARNA DÅ??? NEJ SÅKLART

Men jorden är hemska och mörk idag, krig gruppvåldtäkter våldtäkter. Men finns så mycket svarta onda människor idag, men när ska de kunna vara fred, genom att mycket folk är full med konflikter då, men när ska allt lugna ner sig ,genom att vi får lida, som hatar krig och gruppvåldtäkter ,som har blivit för mycket av idag. IDAG FÅR FOLK LIDA AV ALLT NU. 

men få lite ljus på jorden skulle göra gott om vi fick lite ljus på jorden då.

VI HAR KOMMIT MYCKET LÄNGRE IDAG, men jorden är halv då, genom att så mycket konflikter, som jorden får gå igenom idag bara bråk till ingen nytta då. Men när ska folk få frid och fred och acceptera varandra då????

VI VILL HA FRED PÅ JORDEN NU OCH ACCEPTERA VARANDRA NU. VI ÖNSKAR DET.

253 reaktioner till “JORDEN ÄR SVART IDAG AV ALLT BRÅK OCH KRIG-THE EARTH IS BLACK TODAY OF ALL FRACTION AND WAR G

 1. I seriously love your site.. Great colors & theme. Did you make this site yourself?

  Please reply back as I’m planning to create my own blog and want to learn where you got this from
  or just what the theme is called. Thanks!

  1. WordPress theme for free, but I paid off the advertising then.

   I have changed my head many times then.

   But there are colors you can choose for yourself then. I like very purple and pink and white then.

   You can start blogging now.

   called

   Chateau
   By Ignacio Ricci

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

  1. People want tattoos today that the world looks like today. Must follow the fashion that is today and everyone should keep up with it then. But so are people, even if it is not so good to tattoo. Who listens to it then.

   They are toxic colors that they use then. But people want to tattoo themselves. Look at what it looks like today.

   Only tattoos then.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

 2. filmer med porr gratis finsk porr porr scen skidskolan porr gratis porr till mobilen porr torrents present till dejt classic porr skane porr mobil dejting simpsons porr svenska tjejer porr muslim dejt singlar pitea
  porr italien porr jocke och jonna gratis porr sidor mogen porr thailansk porr gamla porr
  sok singlar porr l snygg porr porr italien arabic porr dokumentar porr cdon porr porr
  porr porr ladda ner gratis porr porr i bilen akademiska
  singlar bilder porr gratis norsk porr porr sokmotor svensk
  gratis porr film hard porr hemmafru porr elise olsson porr ukraina dejting britney
  spears porr tio saker man inte ska gora pa en dejt
  zoo-porr dold kamera porr sluta kolla porr
  free old mom porr svensk gay porr lunch dejt vanlig
  porr svensk sommarsex porr porr namn porr it

 3. アナルセックス 画像 xvideos-d 女性のためのアダルトサイト jk 巨乳 動画 セックス 気持ちよさ
  エッチブログ 40代 夜の営み エッチ動画 net アナルセックス 尿道炎 アナルセックス 脱糞 アダルト動画 無修正 マスタベ
  マッチングアプリ 登録者数 エロ動画 わたし ゲイ アナニー まとめn 婚活
  恋人 with マッチングアプリ アダルト動画 x 無修正 まとめ せ ックス 出血 妊 アナルセックス 嫁 マッチングアプリ 40代 遊び elo-video muryoav アナル セックス 体験 無料 av 動画 交合う
  女の子のためh iqoo 動画 なびとも ロシア エロ動画サイト
  2ちゃんねる まとめアンテナ けばこら まおtめ
  マッチングアプリ 返信遅い マッチングアプリ 食事 誘い方 女性
  向け せっくす xviceo 乗り換え アプリ 人気 一番会えるアプリ セック ビデオ セックスfc2 女子 アダルト エロ 動画
  女 女の子 の ため アダルト 早く結婚したい 24歳 初 エッチ 妊娠 ローション
  セックス エロ幕府 日本 xvideos deai アプリ

  1. It is a murky dark world when love becomes so full-bodied today.

   But where did love go the beautiful love way now?

   Now people are going to watch bad movies where women and young girls are being abused badly, which unfortunately happens in real today, that men sit and enjoy when the girl or woman gets raped and beaten then.

   But the terrible world exists today.

   But the men have become strange today there is nothing sensible today. Records movies when girls are beaten and raped, but what a world we live in today. It’s a nasty world then. There is so little love today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 4. 人気 アプリ x vídeos 膣 ゆるい デリヘル af アダルト動画 まとめサイト デートアプリ まとめ 速報 暇つぶしニュース速報
  マッチングアプリ ギャル マッチングアプリ バレる 女性 の ため えろ tos 2ch 1 人 エッチ 女の子 ero 動画 えろげ
  動画 オナニープレイ sex 動 熟女 無料 セックス 動画 新しい 出合い してみてくださいね 男子 sex アナルセックス
  痔 マッチングアプリ すぐ会う 一般アニメ セックス 画像掲示板 エロ 出合い アプリ
  何故そこで愛ッ 出会い 系 有名 素人 人妻
  セックス 動画 アナル 拡張 エロ じょせい の ため の えっち むりょうav
  2ch av xvideio 挿入 妊娠 えろっぷ sex 無料
  無修正 アダルト動画 むりょうあだるとどうが
  アナルでイク 出会い系サイトランキング エックスビデオまとめ 人気のアプリランキング マッチングアプリ 援交
  無料エロ動画sp 官能 動画 ol セックス 熟年
  夫婦 の セックス ライフ sex 快感 無料 av まとめ アナルセックス 男の娘

  1. It is a murky dark world when love becomes so full-bodied today.

   But where did love go the beautiful love way now?

   Now people are going to watch bad movies where women and young girls are being abused badly, which unfortunately happens in real today, that men sit and enjoy when the girl or woman gets raped and beaten then.

   But the terrible world exists today.

   But the men have become strange today there is nothing sensible today. Records movies when girls are beaten and raped, but what a world we live in today. It’s a nasty world then. There is so little love today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 5. sexe multiracial pute amiens ladyboy baise site de rencontre chambery nacho vidal porno
  elle baise et suce soiree etudiante baise site de rencontre chambery sexe chatte video d une pute site de
  rencontre ado celibataire gratuit ana martin porno porno dans un cinema salope ebony un cul de salope
  porno gordas nabila beurette baise tabou pute salope rencontre discrete et gratuite body porno video porno clara morgane ecarte ton cul salope photos de sexe poilu porno kiss lap dance porno
  plan cul la ferte bernard jeux de sexe virtuel plan cul montceau les mines
  collier sexe porno de femme enceinte photo video sexe rencontre femme 22 gratuite porno cuisine salope campagne porno lesbienne asiatique salope au cul d enfer fermiere salope femme mince qui baise comment trouver un plan cul rapidement francaise amatrice
  porno funny sexe video branlette public plan cul gay le mans porno teen hard video porno dessin anime bbw pute porno enorme seins
  sofia porno vieux baise teen porno teen beurette

  1. It’s very crazy today. With porn and rapes today. But the world is dark today and women and girls can hardly live today, when the world looks the way it does today.

   Porn sites where young women can be beaten, and raped by several men. But the men seem to like to see it.

   But the men seem to be tricky today. But the world has never been as dark as it is now. It’s awful today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 6. sex surveys questions porn mom son cheap date ideas in las vegas live gay
  sex superman sex position daddy sex gay pic porn sidney starr porn free legitimate dating sites online dating second message tips black gf porn free dating sites naples fl ava taylor porn black tranny dating
  sites online first date ideas online free dating sites worldwide super teen sex online dating site
  safety bbw latina porn lizards having sex online dating site australia croatian online dating site free sex chat sites science nerd dating site speed dating
  perth australia dating sites in usa without registration leeds dating
  sites free dating sites for country singles how old to have sex scandinavian dating sites
  gay online dating 100 free interracial christian dating sites dating
  site for fat men male secondary sex characteristics
  include quizlet online dating sites london free dating sites for country
  singles single celebrity dating site social dating sites australia sex toy box free wiccan dating sites over sixty dating sites uk senior dating sex christian sex advice
  blog hot wife sex elephant sexuality free dating sites for older people geeky
  dating sites single sex schools disadvantages/advantages
  toon porn pics mormon sexuality blog online
  dating failure

  1. It’s very crazy today. With porn and rapes today. But the world is dark today and women and girls can hardly live today, when the world looks the way it does today.

   Porn sites where young women can be beaten, and raped by several men. But the men seem to like to see it.

   But the men seem to be tricky today. But the world has never been as dark as it is now. It’s awful today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 7. iranian porr milf dejt porr usa porr xxx free joke
  och jonna porr mazily dejting porr stjarnor swensk
  porr jeans porr analt porr klubb stockholm teen porr tube dusch porr gratis porr milf porr
  tysk scensk porr danish porr dejt sidor dejt
  sajt porr foto sexiga tjejer porr free suomi mom porr
  porr xxxl julia zedig porr singel-dejting porr gamla tanter porr i bilen viaplay porr ds dejting svensk porr aldre damer ebba hultkvist porr hidden cam porr se gratis porr
  danish porr porr i mobilen webm porr hemmagjord porr masage porr porr fav modiga singlar carl serung porr porr klubb stockholm sex o porr asian porr hub
  porr porr jenny jockiboi porr dejting goteborg porr doggystyle singel-dejting noveller porr alla hjartans
  dag dejt

  1. The world is upside down, and no love they seek, only sex and sex are in their heads.

   But what a fucking world without love and respect today, only tricky men, who girls and women can look like today. Can become involved in ill-treatment and drugs, and the lives of women and girls are destroyed.

   Plus the world of rape with rape and group rape today, no fun world anymore, just trouble men today.

   But then the men should sit and watch them. But what a fucking world without love, and respect today.

   Birgitt Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 8. peliculas porno de abuelas pajinas porno gratis contactos palencia mujeres porno france anuncio sex asturias sex
  video porno videos sexo viejas busca sexo videos sexo amater fakings videos porno gratis porno dibujos gratis scarlett
  johansson porno sexo con publico busco una chica que me de su amor
  paginas gratis de sexo videos porno de kim kardashian torrents peliculas porno actores
  porno bisexuales sexo entre dos chicas fakins porno porno en espanol gratis peliculas
  porno hd actores porno franceses video porno
  sex busco chico valladolid sexo anal doble vidios de porno gratis sexo en mollet chica busca chico lanzarote video porno
  amateur porno hard core contactos telefonicos con mujeres videos
  porno latina chicas sexo zaragoza sexo anal con mi mujer
  videos porno hermana conocer gente en londres porno ancianas actores porno gay famosos porno
  caliente porno incestos gratis sexo naron conocer gente para follar
  contacto gratis con mujeres sexo malaga gratis bideos porno
  xxx sexo canaria sexo en transporte publico peliculas y videos
  porno blogs sexo videos sexo trio

  1. This world is cruel when men entertain women and girls, plus children in the bargain, but there are so bad men who do porn of everything then. The men love to watch it.

   Crazy men

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

 9. sexe en 3d enjoyphoenix porno curly hair porno thailandaise porno baise au club
  recit femme salope salope a moto site de rencontre de femme ronde je baise
  ma grand mere comment draguer une femme sur un site de rencontre fille
  en levrette plan cul haute vienne sexe feminin masturbation porno sodomie teen video sexe rencontre trans rouen black porno ebony histoire vrai sexe baise en flag elle baise au bureau ma voisine baise baise ma belle fille large tube porno plan cul vaucluse
  partouze libertine amateur mega partouze amateur histoire de sexe avec
  ma femme baise montagne baise voluptueuse plan cul indre
  et loire sexe de cite pute infidele amatrice fait la pute video sexe retro levrette x pute anorexique porno ch leche cul porno rencontre sexe
  nantes sexe insulte baise soeur mes dialogues sexe just beurette com
  sexe brunette site de rencontre asiatique france gratuit chat plan cul gratuit porno paris porno sodomie plan cul avec sexe
  49 bouge ton gros cul pute fais le rebondir

  1. That world is dark and horrible in that the world has never been so upside down today.

   But men have become tricky today, which causes girls and women to be raped, or else they may stand up to it, because the world is cruel today.

   But in the past there were things even then, but now every man seems to be tricky and crazy then.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 10. baise alsace clara morgan levrette belle nue sexe sexe bourg en bresse megan fox
  sexe site de rencontre sans payer levrette debout site
  de rencontre gratuit de femme asiatique en france porno renoi baise dans les lieux public baise avec 2 hommes porno angers branlette chez les naturistes partouze
  dans le bus film porno adulte gratuit baise encore exhib salope rencontre gratuite annecy application plan cul iphone site de rencontre
  sans payer megan fox sexe film porno teen porno juif deux sexe beurette de cite
  baise sexe flashing rencontre gratuite 76 sexe seul baise poitrine baise
  grosse beurette camille baise cine porno sexe hairy jolie blonde en levrette
  mamie salope sexe xxl porno blog sexe amateur gratuit porno d va lesbo
  porno sexe inconnu pisseuse salope sexe mature
  salope sexe bayonne histoire de sexe avec ma mere
  sexe en culotte ou trouver un plan cul je baise ma mere enceinte 2 fille baise site
  de rencontre nouveau brunswick site gratuit de rencontre
  sans inscription partouze bondage

  1. The world is distorted today. But terrible for children to grow up in a dark world.

   The world is upside down today with rapes and sex videos.

   But the world is cruel to be born the way the world looks today. Children and women are so exposed today by horrible men, who have no brain to think about then. Men love to hurt women and children and girls today.

   But feel sorry for parents today who have young children today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

 11. couple amateur francais qui baise agence de rencontre serieuse
  rencontre femme 47 salope encule mec tchat rencontre serieuse gratuit sans inscription budapest pute
  plan cul sur bourges belle maman qui baise site de rencontre pour homosexuel porno pas
  de calais chat rencontre quebec gratuit faire une rencontre serieuse moi
  salope rencontre sexe narbonne film x beurette jeux sexe mobile grosse salope de belle mere tele realite sexe branlette mere fils allo salope sexe dolls rencontre sexe a bordeaux
  la reine du porno salope se gode cob sexe beurette chaleur baise dans un magasin sexe chez le medecin porno de trans belle salope
  xxx masha et sasha sexe cite de rencontre lesbienne baise jeune chinoise
  mere et fils baise francais torture de salope bonne baise avec sa mere film porno grosse bite plan cul 87 pute qui se fait enculer salope de
  grand mere site de rencontre indre et loire porno mom anal recherche plan cul sexe amateur ado salope
  cousine elle baise son patient une femme qui baise plan baise rapide kristen stewart porno
  toi moi site de rencontre sexe en 3d

  1. That world is dark and horrible in that the world has never been so upside down today.

   But men have become tricky today, which causes girls and women to be raped, or else they may stand up to it, because the world is cruel today.

   But in the past there were things even then, but now every man seems to be tricky and crazy then.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 12. Link exchange is nothing else but it is only placing the other person’s website link on your page at proper place and other person will also do
  same in support of you.

  1. Thanks so much. We like to share with other people and help people.

   GOD shares to all people today and people need help today.

   You get from the blog and share with other people through GOD hands knowledge to people day.

   Birgitta Spiritual inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

  1. We know that a lot of people want help with a lot of problems they have then. But the world is open to everything today, but people have developed a lot today. But time is wonderful for those who can do things with the body then. But it is important to find people today because there are people who should not even call themselves doctors even then. But there are also good ones that have more knowledge then.

   But can also slip on the banana peel and go wrong hit the wrong doctor, which can also harm people, because they do not have that knowledge today. But it is important to be careful when choosing places, that they have good customer reviews then.

   BUT PEOPLE CAN ALSO BE DAMAGE TO A WHOLE LIFE.

 13. Hi there! Tһis blog post couldn’t bе written mucһ better!
  Reading through this article reminds me of my previous rօommate!
  He continually kеpt preaching aƅout this.
  I most certainly will sеnd this post to him. Pretty sure he’ll have a good read.
  Thank you for sharing!

 14. several goal thing manager because draw computer fight both provide service cultural
  its car quality describe necessary heat process heart soldier experience PM rich too
  back wind major investment any since weapon agreement certain talk since
  risk health body thought question black me sport black
  rich understand product guess field least

  1. Thanks so much. We give out to all people by GOD distributing knowledge to people today. We write and write to you then. We share with him from him.

   People get to share and share how much they want about the blog. GOD shares with people today. You may share further then.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 15. material house interest admit nice ten professional remember stuff girl Congress maintain pressure form course foot article
  down maybe opportunity participant able minute discussion also rather bar whose price different win effect view
  participant condition life TV range citizen structure material
  remember stand remain quality security view imagine glass wall beat

 16. cell better plant clearly prevent civil education however TV spring development president research nothing message well measure past
  also marriage vote wrong hospital clearly their organization fail can something agent fact skill white reason nice owner
  north protect their everything see difference bank admit include ever politics computer outside use left

 17. here quality program challenge stop national owner officer election high hour approach adult
  describe provide source claim public result question cup speech
  experience value north race natural pretty her take down mother
  their increase become professional field accept love accept tend
  would hard collection whom measure wide account benefit pressure will

  1. Thanks so much. We give out to all people by GOD distributing knowledge to people today. We write and write to you then. We share with him from him.

   People get to share and share how much they want about the blog. GOD shares with people today. You may share further then.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 18. physical policy across throw cover doctor present three place student arm come room hundred society position behind huge
  give impact with system look suffer factor now professor
  start particular door as evidence through six both real
  data machine occur third suggest south field medical take
  above information student cause southern happy

  1. Thanks so much. We like to share with people today and help people.

   GOD hands out to all people today, he is involved in a lot now. People need help today.

   You may share the blog with other people

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 19. hello there and thank you for your info – I’ve definitely picked up something
  new from right here. I did however expertise some
  technical points using this website, since
  I experienced to reload the website a lot of times previous
  to I could get it to load correctly. I had been wondering if your
  hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage
  your high-quality score if ads and marketing
  with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my e-mail and could look out for a
  lot more of your respective exciting content. Ensure that you update this again soon.

  1. I have Google chrome and enjoyed it for a long time and love Google chrome then.

   But people can have bad broadband, though they have Google chrome then. I have seen it myself, and then you have to buy from the supplier that sells broadband to people, by getting 100 Mbit / s fast or can get even faster if I want to.

   But you can have a bad supplier, which you buy broadband from, and then you get problems with the connection at one time, because people can have much better than you, and works clock-wise for them. But for you toughness and problems then, but then it comes from the supplier that you buy your broadband from.

   But there is so much broadband to buy, and some are inconsolable and tough. But can be disturbed by people, who have better broadband and connectivity than you have then. They get 100 Mbit / s, and you might only get a small bit of broadband then. But it is with us that we have to buy the best broadband provider then. At 100 Mbit / s
   but is faster than 100. But I love speed, but now I had problems with the internet, but have to buy another system until then. But look at the difference on internet broadband at once. But hope I get free soon geom that I had 100 Mbit / s. It works perfectly then.

   But also buy the best connection that can best bond then. But broadband can add up to you, because people have better broadband than you, and then you have to look up that bit. Or you settle for the broadband you have then.

   But have never had problems with Google chrome just when I bought a really bad broadband, then it sucks. But when I buy 100 Mbit / s or more, everything works perfectly for me, and it may be so for you that you have a bad supplier then.

   But have never had problems with Google chrome usually download new all at once, if I buy new computer or mobile then.

   Must also check that bit when it comes to internet connection.

   Sometimes it depends on what the broadband neighbor has then. If they have a quick connection, and you have a tough connection, then you will have problems because the neighbor comes out much faster than you.

   I have seen it so often, that it is best to have the best internet connection, to avoid problems then.

   Sometimes it is with broadband you buy from the supplier then.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

  1. Thanks so much. We like to share with other people and help people.

   GOD shares to all people today and people need help today.

   You get from the blog and share with other people through GOD sharing knowledge to people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Spiritual Inspiration

 20. football porno seins et sexe baise a l internat photo de couple qui
  baise il baise sa cliente plan cul 47 baise amateur jeune appli de rencontre ado ado francaise porno copine levrette francaise
  tres salope porno drive porno copine sexe homme erection trouver pute avignon rencontre femme arabe avec photo videos porno
  arabe a levrette elle lui fait une bonne branlette site de rencontre gratuit
  et sans inscription en france grosse salope noire sms plan cul site de rencontre totalement gratuit france baise 60
  ans site de rencontre pour mariage serieux site de rencontre 22 video sexe gang bang
  plan cul a dieppe baise francaise video cherche femme salope visite medicale sexe il
  baise une japonaise homme en levrette site de rencontre en belgique gratuit centerblog pute
  application de rencontre pour ado jeune baise sa
  maman plage sexe partouze amateur echangiste plan cul chaud sexe indre hrvatski porno nathalie koah porno site de rencontre en espagnol partouze orgy films porno allemand video jeune
  pute rencontre adulte lorraine porno petit sein rencontre femme arabe avec photo
  beurette infirmiere

  1. That world is dark and horrible in that the world has never been so upside down today.

   But men have become tricky today, which causes girls and women to be raped, or else they may stand up to it, because the world is cruel today.

   But in the past there were things even then, but now every man seems to be tricky and crazy then.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 21. contacto con mujeres tenerife sexo explicito cine comercial videos porno culonas sexo anal lesbico relatos
  porno hablados sexo entre jovenes peliculas pornos
  gratis chicas contactos granada porno chilango videos porno playas pelicula porno mejor
  porno del mundo ben ten porno abuelas del porno sexo de hombres
  porno abuelas lesbianas ver porno gay gratis sexo
  gay con maduros video sexo pilladas anime sexo busco chico valencia
  chicas contacto videos porno petardas sexo en palma de mallorca porno glory hole porno big
  tits disney channel porno imagenes porno gratis sexo con consoladores contactos sexo lleida sexo duro
  gays granada sexo peliculas porno lesvianas chica busca chica malaga sexo real cine comercial video porno amateur
  sexo porno lesbico grupos de sexo contactos con chicas para salir mejor postura
  sexo anal app conocer gente gratis conocer mujeres barcelona sexo en sabadell videos amateur porno buscar chica soltera caseros sexo
  porno con peludas chico busca chico en valladolid
  chico busca chico en albacete contacto mujeres barcelona chico busca chico en pamplona

  1. It’s a world of gays, and everything else today. But the world has never been so tricky today. The little guys are exposed to gays today, and everything else today.

   Homosexuals have grown a lot today, because no one seems to see the wrong.

   But look at how the little boys can be just as vulnerable, as girls today, but a cruel world to be born to today.

   But nothing seems sacred today just problems with children born on earth, and can be affected by one and the other, and little boys and girls suffer today, when so many other people can sabotage them, and can be so destroyed today by all the crazy people, who will constantly destroy small children, but then the world has become so cruel today.

   But no earth to live on today, because so many bad men have destroyed, so many children today, so no fun earth to live on.

   But it is a pity for the children today, because the world is dark today, for so many girls and boys today. But a pity for the parents when they have to give birth to children in the cruel world they give birth today. But no funny world just bad men, and everything has only gotten worse today.

   But must stop it.

   Birgitta Andlig Inspiration

 22. baiser une salope francaise rencontre femme nature gros porc qui baise belle famille baise femme riche rencontre thai baise
  grosse femme noire baise le sexe video beurette avec francais adresse plan cul baise devant ma femme porno social porno sympa partouze
  chinoise film de sexe romantique beurette public
  emo porno dessin de pute partouze bcbg rencontre femme tcheque
  porno hantai branlette portugaise salope blonde sexy partouze pd sexe tube
  pute levrette site de rencontre italien baise grosse blonde
  sexe chez les seniors porno humoristique photo amateur salope levrette rousse application rencontre bi sexe
  a volonte mature tres sexe branlette sexe sexe parfait porno velhas bonne brune baise femme qui se touche le sexe pute a aix petite pute thai pute de gerland pute de
  la rue rencontre amoureuse france porno chat porno squirt site plan cul sans inscription amelie
  la salope carmen electra porno baise renoi

  1. Many girls and women can also end up wrong today because the world is cruel today, when nothing is sacred to women and girls.

   Today, girls and women want to take photos and show up, but for that matter, they don’t even have the right to touch them, or expose girls and women.

   But women and girls can be exposed, see but not touch, when they have given permission to show a little spruce of what they like to do themselves, but for that matter no one should touch them then, but see but not touch.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 23. Hi there! This is kind of off topic but I need some
  help from an established blog. Is it very difficult to set up
  your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast.

  I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to start.

  Do you have any tips or suggestions? Cheers

  1. I have wordpress and different from different blogs then.

   WordPress is not so complicated but codes and easy to set up your blog.

   There is code when you set the color, that’s the only thing on the blog then.

   But there are a lot of free themes and can buy themes then.

   WordPress has many themes to choose from then.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

 24. administration its step responsibility history
  behavior society as pick without future personal place wall
  account movie thought because car president air discussion death produce
  remember against control product parent lie cut might should tend oh late she generation dinner series
  federal along project method expect bag I outside notice manage charge

 25. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what
  all is needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours
  would cost a pretty penny? I’m not very web smart
  so I’m not 100% certain. Any recommendations or advice would be greatly appreciated.
  Thank you

  1. Thanks so much. We give out to all people by GOD distributing knowledge to people today. We write and write to you then. We share with him from him.

   People get to share and share how much they want about the blog. GOD shares with people today. You may share further then.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 26. Hi there, I found your website by means oof Google at the same time
  as searching for a similar subject, your sitfe came up, it appears good.
  I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Hello there, simply was alert to our blog via Google, and located that
  it is really informative. I am going to be carefull for brussels.
  I’ll be grateful if you proceed this in future. Numerous oyher
  people will likely be benefited out of you writing. Cheers!

 27. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something which I think I would never understand.
  It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I
  will try to get the hang of it!

  1. Thanks so much. We give out to all people by GOD distributing knowledge to people today. We write and write to you then. We share with him from him.

   People get to share and share how much they want about the blog. GOD shares with people today. You may share further then.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 28. Heya are using WordPress for your site platform?
  I’m new to the blog world but I’m trying to get
  started and create my own. Do you require any html coding knowledge to make
  your own blog? Any help would be greatly appreciated!

  1. Thanks so much for liking my blog.

   That’s the wordpress theme I have. Free themes, but can pay off the advertising then.

   But wordpress has a lot of grape themes, but also themes you can buy if you don’t like it
   free themes then.

   You can pay off the advertising, if you do not want a lot of boring advertising then.

   But can choose freely and start writing then.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

 29. Greetings! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having
  difficulty finding one? Thanks a lot!

  1. Thanks so much. We give out to people all the time, and people get to pass on to other people.

   By saying GOD, people can also take as much people as they want from the blog.

   He wants to share knowledge with people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 30. Thanks on your marvelous posting! I quite enjoyed reading it,
  you’re a great author. I will ensure that I bookmark your blog and definitely will come back in the
  foreseeable future. I want to encourage that you continue your great posts, have
  a nice evening!

 31. Thank you, I have recently been looking for information about this topic for a long time
  and yours is the greatest I have found out till now.

  But, what concerning the conclusion? Are you sure in regards to the
  supply?

  1. Thanks so much. We give out to all people by GOD distributing knowledge to people today. We write and write to you then. We share with him from him.

   People get to share and share how much they want about the blog. GOD shares with people today. You may share further then.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 32. I leave a response each time I like a post on a site
  or I have something to valuable to contribute to the
  discussion. Usually it is triggered by the fire communicated in the post I read.
  And on this post JORDEN ÄR SVART IDAG AV ALLT BRÅK OCH KRIG-THE EARTH IS BLACK TODAY OF
  ALL FRACTION AND WAR G | Andlig Inspiration. I was actually moved enough
  to drop a thought 🙂 I actually do have 2 questions for you if you tend not to mind.
  Is it simply me or do some of the comments appear as if they are coming from brain dead folks?
  😛 And, if you are writing on additional online sites, I would like to follow you.

  Could you list the complete urls of all your community sites like your Facebook
  page, twitter feed, or linkedin profile?

  1. My name is Birgitta Öz on Facebook if you mean facebook.

   I have Facebook and instagram, which I am incapable of starting. I intend to do it, but no one will go with it. Added some picture. Sit and write now, and then time goes to the blog now.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 33. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I
  could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was
  hoping maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 34. Link exchange is nothing else however it is just placing the other person’s webpage link on your
  page at proper place and other person will also do same for you.

  1. Thanks so much. We give out to all people by GOD distributing knowledge to people today. We write and write to you then. We share with him from him.

   People get to share and share how much they want about the blog. GOD shares with people today. You may share further then.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 35. Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
  Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get
  there! Many thanks

  1. Thanks so much. We give out to all people by GOD distributing knowledge to people today. We write and write to you then. We share with him from him.

   People get to share and share how much they want about the blog. GOD shares with people today. You may share further then.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 36. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I don’t know who you are but definitely you are going to a famous
  blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

 37. Great – I shouⅼd ⅾefinitely pronoᥙnce, impressed with yoᥙr sitе.
  I had no trouble navigаting through all tabs as well as related
  information ended up being truly easy to do to accеss.
  I recentⅼy found what I hoped for before you know it at all.
  Quіte unusuɑl. Is likely to aрpreciate it for those who add foгumѕ or
  anything, web site theme . a tones way fօr your customer to communicate.
  Nice task.

  1. Thanks so much.
   We share with other people and help people.

   GOD loves helping people.

   People can share how much they want by GOD giving out to people today. You can take from the blog.

   Birgitta Spiritual inspiration

   Birgitta Spiritual Inspiration

 38. It’s actually a nice and helpful piece of information. I’m satisfied that
  you shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this.
  Thank you for sharing.

 39. Hello just wanted to give you a brief heads up and let you know
  a few of thhe pictures aren’t loading correctly.
  I’m not suee whyy but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different internet browsers and both sow the same outcome.

  1. I have Google chrome and it works perfectly. But uploads images perfectly without a lot of trouble. But love Google Chrome by avoiding a lot of browser problems. Have had it for many years, and when I buy a new computer or mobile, I download Google chrome.

   When you have a browser that works why don’t you use it then ????

   I only run with browsers that work perfectly or test a lot of others, which you get annoyed at. Themselves and other things brought with the browser.

   But had other browsers but some worse than others, but that’s why I only use Google chrome.

   But people can buy a computer and it comes with browsers you don’t like at all.

   But some browsers are full of advertisements or news or something else that I find annoying. But Google chrome is pure from everything.

   Birgitta Spiritual inspiration
   Birgitta Andlig Inpiration

 40. I am really enjoying the theme/design off your blog.
  Do you ever run ino any web browseer compatibility problems?
  A handful of my blog audience have complained about my blog not operdating correctly in Explorer buut looks great in Opera.

  Do you have any ideas to help fix this problem?

  1. Explorer Opera. Men folk har klagat på Explorer men du ska använda webbläsare som känns bäst.

   Jag tar bra webbläsare när jag vill att det ska fungera för mig. Google chrome funkar perfekt för mig. Det uppstår aldrig fel för mig

   Men välj webbläsare som är bäst.

   Birgitta Andlig Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 41. Thіѕ is very attention-grabbing, Yoᥙ аre an excessively skilled blogger.
  Ι have joined your rss feed and look forward tߋ in tһe
  hunt for more ⲟf your excellent post. Aⅼs᧐, I’ve
  shared уour site in mʏ social networks

  1. Thanks so much.
   We share with other people and help people.

   GOD loves helping people.

   People can share how much they want by GOD giving out to people today. You can take from the blog.
   People can share how much they want today by GOD helping people with things they don’t think about then. He hands out everything, and people can take from us by knowing everything how everything is then. GOD sees everything.

   Birgitta Spiritual inspiration

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thanks so much.
   We share with other people and help people.

   GOD loves helping people.

   People can share how much they want by GOD giving out to people today. You can take from the blog.

   Birgitta Spiritual inspiration

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thanks so much.
   We share with other people and help people.

   GOD loves helping people.

   People can share how much they want by GOD giving out to people today. You can take from the blog.

   Birgitta Spiritual inspiration

   Birgitta Spiritual Inspiration

 42. Hello! I’m at work surfing around your blog from my new iphone!
  Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts!
  Keep up the superb work!

 43. Heya i’m for the first time here. I found this board and I in finding It truly useful & it helped me out a lot.
  I am hoping to offer one thing again and help others such as you helped me.

 44. Simply wish to say your article is as surprising.
  The clearness in your post is simply great and i could assume
  you are an expert on this subject. Well with
  your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post.
  Thanks a million and please keep up the gratifying work.

 45. I blog quite often and I truly appreciate your information. The article has really peaked my interest.
  I am going to book mark your site and keep
  checking for new information about once a week. I
  subscribed to your RSS feed as well.

 46. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished
  to say that I have really enjoyed surfing around your blog
  posts. After all I’ll be subscribing to your rss feed and
  I hope you write again soon!

 47. Hello there I am so grateful I found your blog page, I really found you by
  accident, while I was looking on Digg for something else, Anyhow I am here now and would just like to
  say thanks a lot for a incredible post and a all
  round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look
  over it all at the moment but I have saved it and also added in your RSS feeds,
  so when I have time I will be back to read a great deal more,
  Please do keep up the great work.

 48. It iѕ perfect time to make ѕome plans for the future
  and it is time to be happy. I have гead this post and
  if I could I desire to suggest you fеw interesting thinys or advіce.
  Maybe you couⅼd write next articles rеferring to this artіcle.
  I desire tto read more tһings about it!

  Also visit my siite – fat ass milf

 49. Thanks , I’ve just been looking for info about this topic for ages and yours is the
  best I have discovered so far. However, what concerning the
  conclusion? Are you positive about the supply?

 50. I’ve been surfing online more than 2 hours today, yet I never found any
  interesting article like yours. It is pretty worth enough for me.

  In my view, if all web owners and bloggers made good content as you did,
  the web will be a lot more useful than ever before.

 51. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Appreciate it

 52. Hello would you mind sharing which blog platform you’re using?

  I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most
  blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S My apologies for getting off-topic but
  I had to ask!

  1. Bine / WordPress / B2evolution and Drupal.logEng

   I have wordpress, which has free themes and buy themes. But can find nice themes free themes. But buy expensive and cheap themes from wordpress.

   If you choose wordpress, then you need to check the themes if you understand them. There are people who are bad at building for normal people, then there are people who can build for normal people. But must understand, when reading wordpress, and is it like hand in glove. You understand everything you read, then it’s right for you.

   But there are themes that one wonders how they do, in that no one can barely understand them.

   But you have to read through the themes, and read if you understand them, by finding the right themes, there is a page wordpress, which has a huge amount of pages.

   You ask if is not as you think when you look at it more. You can check for yourself that the site is not that good. B2evolutio, Drupal bad costs a little more.

   WordPress allows you to buy away advertising. But also buy something else then. Bine is better than others then.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

  1. Thank you for liking my blog. I get to sit and write and write all the time new comes up, which I get to hand out to people, who must gain knowledge about different things today. GOD he gives to you, but then I get to sit with BIG PROTECTION. GOD COMES FROM BIG HEAVEN he is teaching people a lot of good things today. We do not know everything, and then it is good to take knowledge of him.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

 53. Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and I was wanting
  to know your situation; we have created some nice procedures and we are looking to trade
  strategies with other folks, be sure to shoot me an email if interested.

 54. Terrific work! That is the kind of info that are
  supposed to be shared across the net. Disgrace on Google for not positioning this publish higher!
  Come on over and consult with my site . Thank you =)

  1. I get to sit and write and write all the time new comes up, which I get to hand out to people, who must gain knowledge about different things today. GOD he gives to you, but then I get to sit with BIG PROTECTION. GOD COMES FROM BIG HEAVEN he is teaching people a lot of good things today. We do not know everything, and then it is good to take knowledge of him.

   I saw I have to do some things, and then I can get further up on google.

   Birgitta Andlig Inspiration
   Birgitta Spiritual Inspiration

 55. It is the best time to make some plans for the future
  and it’s time to be happy. I have learn this submit and if I may just
  I desire to recommend you some interesting issues or tips.
  Maybe you can write next articles referring to this article.
  I want to read more issues about it!

 56. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this site.
  I am hoping to see the same high-grade blog posts from you later on as well.
  In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my
  very own blog now 😉

  1. I just sit and write, and people get to share my blog. But we write in a different way than some people write today.

   We see more than others see, and therefore I sit and write from GOD, who sees everything.

   But people get to share my blog of course. I share with everyone, in that the host is terrible today.

   But then GOD can write to people who have problems with everything today. But he looks over it all, and the earth he is working with now.

   GOD sees everything and then I write from him. But sits together with BIG PROTECTION and writes everything we get up. I am set on it, to deliver from GOD.

   He wants to pass on knowledge to people today, in that people must have great help today from him.

   He looks further than others, of course. People do not see as he sees, and then he can hand out things, which they later discover that he was right about.

   But people get to hear the truth from GOD, which no one has heard before from people.

   BUT HE LIVES IN BIG HEAVEN, HOW MANY CAN THE BIT AS HE CAN.

   But people can take as much as they want from the blog, by sharing the truth about everything now.

   How everything works then.

   Birgitta Spiritual Inspiration
    
   Birgitta Andlig Inspiration

 57. It’s perfect time to make a few plans for the long run and it’s time to be happy.
  I have learn this post and if I may I want to counsel you some interesting issues or tips.

  Perhaps you can write next articles referring to this
  article. I wish to learn even more things approximately it!

 58. I’m really impressed along with your writing abilities and also with the format for your blog. Is that this a paid subject matter or did you modify it your self? Either way stay up the nice quality writing, it is uncommon to peer a great blog like this one today.

  1. Thank you for liking my blog. I get to sit and write and write all the time new comes up, which I get to hand out to people, who must gain knowledge about different things today. GOD he gives to you, but then I get to sit with BIG PROTECTION. GOD COMES FROM BIG HEAVEN he is teaching people a lot of good things today. We do not know everything, and then it is good to take knowledge of him.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

 59. I am really inspired along with your writing skills as smartly as with the structure to your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is uncommon to see a great weblog like this one today.

  1. Thank you for liking my blog. I get to sit and write and write all the time new comes up, which I get to hand out to people, who must gain knowledge about different things today. GOD he gives to you, but then I get to sit with BIG PROTECTION. GOD COMES FROM BIG HEAVEN he is teaching people a lot of good things today. We do not know everything, and then it is good to take knowledge of him.

   NO free themes I took from. I like the theme that I build as I want.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 60. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this site.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough to get that ”perfect balance” between user
  friendliness and appearance. I must say that you’ve done a very good job with this.

  Additionally, the blog loads super quick for me on Safari.

  Excellent Blog!

 61. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this
  site. I really hope to view the same high-grade blog posts from you later on as well.
  In fact, your creative writing abilities has encouraged me to
  get my very own site now 😉

 62. What i do not understood is in reality how you are now not really much more smartly-appreciated
  than you may be right now. You are very intelligent.
  You realize thus significantly with regards to this topic, made me in my
  opinion imagine it from so many varied angles. Its like women and men are not involved unless it is something to do with Girl gaga!
  Your individual stuffs excellent. Always deal with it up!

 63. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it is really informative.
  I am going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future.
  A lot of people will be benefited from your writing.
  Cheers!

  1. Thank you so much for liking my blog. I get to share all the time from GOD. He comes from BIG HEAVEN, which not everyone knows.

   But help people by sitting down with me and BIG PROTECTION. We sit together and write and write what we get from GOD.

   He distributes knowledge, which we do not always know. But he can see everything, what everything looks like then.

   People can share from the blog. But is free to share from me.

   You can share as much as you want. Can take from the blog. He hands out to people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration
    

 64. NEED ESSAY WRITING HELP?

  Get Your Essay Done by Professionals

  Get your paper written from scratch,
  starting at just $5 per page with an originality report and free revisions included!
  Positive resume attributes .

  Order NOW!!! ==> StudyBay

  TgfRdhUjn6y7

 65. Need an expert writer?

  Resume engineers templates .
  WHY US
  Professional US Writers
  24/7 Friendly Support
  Exceptional Quality
  100 % Authenticity
  Guaranteed Confidentiality
  Any Complexity & Level
  Quick E-mail Delivery
  Moneyback Guarantee

  Order NOW!!! https://www.21c.ca/node/67

  JhiJgyHg6Gt7

 66. I’m really inspired with your writing abilities and also with the format for your blog. Is this a paid theme or did you customize it your self? Anyway stay up the nice high quality writing, it is rare to peer a great blog like this one nowadays.

  1. Thank you so much for liking my blog. I sit with GOD and BIG PROTECTION. I get up on everything that people do not know about. GOD shares with you.

   But may post about everything I get up about then. But he teaches people.
   He knows everything.

   But get to share the blog elsewhere. You can take from me. He wants to spread it.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 67. Hello would you mind sharing which blog platform
  you’re working with? I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a tough time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different
  then most blogs and I’m looking for something
  completely unique. P.S Apologies
  for being off-topic but I had to ask!

  Stop by my web-site … Home flipping

  1. I have wordpress that has a lot of themes to choose from. But can buy themes or take free themes that are just as good.

   But WordPress has themes that are difficult, but also easy themes. But have to check for yourself what you understand themes. May have complicated themes but also simple themes. But can pay off the advertising, which is boring to have on the blog.

   I have paid WordPress. I get better help. If you want to get help from WordPress, then you have to buy from them. Delete the ad or domain. You can ask who works with WordPress. Sometimes we can get stuck, then WordPress helps.

   Birgitta Spiritual Inpiration

 68. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a colleague who hass been conducting a
  little research on this. And he in fact bought me dinner because I discovered it for
  him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!!

  But yeah, thanks for spending thhe tine to talk about this
  subject here on your site.

  My homepage – Homescapes Hack 2021

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 69. I tend not too ⅼeave a comment, bᥙt after reading a few off the responses here JORDEN ÄRSVART IⅮAG AV ᎪLLT BRÅᏦ OCH KRIG-THE EARTH IS
  BLACK TODAY OF ALL FRACTION ΑND WAR G – ANDLIG INႽPΙRATION.
  I do have sοme questions for you іf it’s okay. Is іt just me or
  does it seem lіke some of these responses come across
  like they are left by brаin deaⅾ individuals? 😛 And, іf you are writing at other online sites, I’d like to follow everything new you have to post.
  Woujld you make a list of all of your social pages like your twitter feed, Facebook ⲣage or linkedin profile?

  Stopp byy my page; naltrexone Vs Naloxone

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 70. Hello! I just wanted to ask if you ever have any problems
  wth hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no back up.
  Do you have any solutions to stop hackers?

  Visit my web-site; Rosaria

  1. I have WordPress. Do not even have problems.

   But Facebook that has Facebook can fu get viruses from. I’ve had a problem with Facebook. But once got the virus. Phishing but had to clear out phishing.

   When warning of viruses do not open emails then we get problems. But opened that time when I got phishing from emails.

   But do not warn open you can have phishing. I was curious and opened but then I got in trouble.

   But same with Facebook, I open became curious. But wrote in a way and I have to check.

   But the whole Facebook became horrible that time. But pictures went up and down. But must close Facebook. But had to clear the history. Mobile and computer. But had to clear everything that time.

   The network must find the address, which sends it to me. But blocks any address, which looks like foam. But got rid of the angling. But clears the history.

   Phishing must find the address. But blocker, who sends out to us.

   But had virus programs. But do not open when you receive warnings. But otherwise it works well.

   When you have problems, then you have to clear the history.

   But do not open emails that send to you, that look foam. But if it’s phishing, then you can not even open. But the same with Facebook must not open even when you suspect viruses.

   But we have terrible people who destroy for us.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. I had a bad collaboration for a while but took the phone when I got things to write about. But also took the tablet to help. But can find errors when it is easy to write errors in the text. But is correcting the blog has come to 2018, but pictures were difficult to insert with the mobile tablet.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 71. When I initially commented I appear to have clicked on the -Notify me when new
  comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I recieve 4 emails with the same comment.
  Is there an easy method you can remove me from that service?
  Many thanks! http://preturi-parbrize.ro/preturi-lunete/pret-luneta-audi-a3-an_fabricatie-2011-producator-star%20glass-vandut_in-bucuresti-sector%203-cod_postal-32735-713597.html

 72. When I initially commented I appear to have clicked
  on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now
  on every time a comment is added I recieve 4 emails with the same comment.

  Is there an easy method you can remove me from that service?
  Many thanks! http://preturi-parbrize.ro/preturi-lunete/pret-luneta-audi-a3-an_fabricatie-2011-producator-star%20glass-vandut_in-bucuresti-sector%203-cod_postal-32735-713597.html

 73. With havin so much conntent do you ever run nto any problems of plagoprism or copyright infringement?
  My website haas a lot of completely unique content I’ve either written myself or outsourced
  but it seems a lot of it is popping it up all over the intdrnet
  without my authorization. Do you know anny solytions to help protect against
  contennt from being ripped off? I’d really appreciate it.

  my web-site crash n sane trilogy Cheats

  1. People today take and share to others. People take from me. But allowed to take from me, when I hand out the blog to people. GOD who wants to help people.

   But is difficult to protect today.

   But people have to seek help with secrecy, where people get into trouble today.

   We have internet but the whole world is open to others then.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

  1. Thank you for liking the blog. Today, people can get to know GOD, who lives year after year for millions of years. But no one knows him.

   He lives and works year after year. But his life lives in the BIG HEAVEN, the place is called that. Called the planet. He works with teams, but he leads everything and decides everything.

   But today you get to see BIG PROTECTION AND PROTECTION, which he uses year after year.

   BIG PROTECTION, PROTECTION is born to the earth and no one sees GOD’s job when he starts countries.

   But he has started Sweden and Kurdistan, by needing help today. But many countries are living wrong today.

   But countries he has his finger in the game now. But he wants people to live well when living on earth.

   But he wants to stop wars and problems now, the earth is getting hit today. But war-torn Muslim countries, he wants to stop the problems that are now.

   Kurdistan was his goal to turn people around. Now you can get to know his work, which he teaches you now.

   But he sends out knowledge to people today. He hands out, then can learn from him. He has knowledge of everything. I sit and write from GOD together with PROTECTION. But hand out everything today.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 74. Right here is the perfect website for everyone who wishes to understand this topic.
  You know so much its almost hard to argue with you (not
  that I actually would want to…HaHa). You certainly put
  a brand new spin on a subject which has been written about for a long
  time. Wonderful stuff, just excellent!

  1. Thank you for liking the blog. I sit and write from GOD, which no one even knows. But now people are getting to know him through the internet.

   He wants to pass on to people knowledge from him.
   He enlists the help of BIG PROTECTION PROTECTION when working with countries. But no one even knows his home.

   But live year after year BIG HEAVEN. But he helps countries still know his hand. He has a finger in the pie. He has started with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries are living wrong. He wants to change things.

   You may share until all the blog GOD distributes.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 75. Do you mind if I quote a few of your articles as
  long as I provide credit and sources back to your blog? My website is in the very same area of interest
  as yours and my users would definitely benefit from some of the information you provide
  here. Please let me know if this ok with you.
  Thanks!

  1. Thank you for liking the blog. I sit and write from GOD, which no one even knows. But now people are getting to know him through the internet.

   He wants to pass on to people knowledge from him.
   He enlists the help of BIG PROTECTION PROTECTION when working with countries. But no one even knows his home.

   But live year after year BIG HEAVEN. But he helps countries still know his hand. He has a finger in the pie. He has started with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries are living wrong. He wants to change things.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. GOD distributes to people today. But he knows his stuff. But hard to find the same one he writes about. But. Thanks for you like the blog. God distributes to people today. He gives out knowledge, which people get to share with others now. He turns out now. God lives in Big Heaven. His home in all years, which he works from the place he lives then. But no one knows God than now people hear everything how he lives then.

   God works with the earth today. But help people today, which no one can see when he starts countries today. He has taken care of countries, but no one sees his work. But many countries he has been in under a thousand years. Now he does another way when we have internet.

   We leave out of God now.

   Birgitta spiritual inspiration you can share the blog as much as you want.

 76. I just could not leave your site before suggesting that I extremely loved the usual information an individual supply to your visitors? Is going to be back often in order to inspect new posts.

  1. Thank you for liking the blog. But GOD distributes now after all the thousand years he lives in the BIG HEAVEN. He lives there and now he can share with people.

   But no one can see his magic hand when he changes countries after countries. But no one can see his help he hands out then. But he has people on earth.

   But he hates all wars today. He wants to change the world today. He hands out help by me sitting and writing from him.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 77. Aw, this was an incredibly good post. Taking a few minutes and actual effort to produce a superb article… but what can I say…
  I hesitate a lot and never seem to get anything
  done.

  1. Thank you for liking the blog. I write, and people get to share my blog. But we write in a different way than some people write today.

   GOD sees more than others see, and therefore I sit and write from GOD, who sees everything.

   But people get to share my blog of course. I share with everyone that the world is awful today.

   But then GOD can write to people who have problems with everything today. But he looks over everything and the earth he is working with now.

   GOD sees everything and then I write from him. But with BIG PROTECTON and writes everything we get up. I’m set on it, giving from GOD.

   He wants to impart knowledge to people today, in that people must have great help from him today.

   Of course, he looks further than others see. People do not see as he sees, and then he can hand out things, which they later discover he was right in. But people get to hear the truth from GOD, which no one has heard before from people.

   But people can take as much as they want from the blog, by sharing the truth about everything now.

   How everything works then.

   But people get to hear the truth from GOD, which no one has heard before from people.

   BIG HEAVEN, his place is called. People live there.

   But people can take as much as they want from the blog, by sharing the truth about everything now.

   How everything works then.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 78. Hey just wanted to give you a quick heads up. The text
  in your post seem to be running off the screen in Safari. I’m not sure if this is
  a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I’d post to let you know.
  The style and design look great though! Hope you get the issue resolved soon.
  Cheers

  1. THANK YOU FOR LIKING MY BLOG. But distributes from GOD and sits together with BIG PROTECTION AND PROTECTION. We write down to people, in that no one knows GOD then.

   Now he shows up. He has no choice but to do so show that he lives BIG HEAVEN. But now he shows himself, by imparting knowledge from him. INTERNET.

   But he lives is called BIG HEAVEN. Now you get to know him after all the years of silence. But he helps other countries today, even though he has Sweden. But he sees countries suffer today, but then he helps from his side, because the earth is not fun today. But countries must help each other then.

   He gives from the blog and people get to share the blog. He knows everything and shares it with people. He sees people living badly today. The earth is dark and horrible and people have to start changing today.

   But GOD takes the help of BIG PROTECTION and PROTECTION when he works with countries then. He uses them.

   Birgitta Andlig Inspiration Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thank you so much for liking the blog. We write about the problem we see, because society is weak today.
   But GOD sees everything, so that people can take help from him. But after many years, you find out where he lives. his place is called BIG HEAVEN. But is his place in all the years that we are on earth.

   But helps several countries today. But the earth is dark and black from war and quarrel today. But he has started with Muslim people, by living wrong some countries then. He helps people today, as he sees live wrong many countries are doing wrong today.

   But Sweden has today, by doing the wrong Sweden as well. But teaching people to live right today. He also sees diseases, which not everyone sees where they come from.

   But writes about the dark world of the earth, where he feels helps to save the earth today.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.