NEKTARIN – NECTARINE

HÖR NEKTARIN. VARFÖR HÖR VI NEKTARIN?

Det är en frukt ,som många äter, och mycket folk köper hem nektariner. Nektarin finns på sommaren har sin säsong på sommaren, DÅ ÄTER MYCKET FOLK NEKTARINER, som fylls på i affären av en massa nektariner då.

Men ser en konstig mörk bild runt nektariner, MEN VARFÖR FÅR VI EN MÖRK BILD RUNT NEKTARINEN, som är en god frukt att äta av då?

NEKTARIN ÄR BESPRUTAD SOM ANNAN FRUKT NI ÄTER DÅ ,genom att nektarin äter folk mycket av ,men ser inte att nektarin är besprutad många ställen, som nektariner tas ifrån då.

Men folk äter ändå nektariner ,och mycket folk älskar nektariner ,SOM MYCKET FOLK INTE TÄNKER PÅ ,HUR FARLIG NEKTARIN ÄR NÄR NI ÄTER NEKTARINER genom att folk älskar nektariner god frukt och saftig när nektarin är mogen då.

Men mycket folk köper hem besprutad frukt idag, OCH GER TILL BARNEN, SOM NI SKA UNDVIKA DÅ GENOM ATT FRUKTEN ÄR BESPRUTAD DÅ. 

Men det finns obesprutad frukt ,OCH GÅ TILL STÄLLEN DÄR DE SÄLJER OBESPRUTAD FRUK, OCH ÄVEN NEKTARINER TAR AFFÄREN IN ,SOM MÄNNISKOR SÄLJER TILL AFFÄREN, som finns även frukt att köpa ,som är obesprutad då.

Men folk tänker inte på att nektarin är fullt med en massa giftiga ämnen från folk som besprutar frukten ,som är även farligt att äta för mycket av all frukt ,som folk besprutar frukten som mycket affärer tar in besprutad frukt ,ISTÄLLET FÖR ATT TA IN GIFTFRI NEKTARINER DÅ, MEN ATT FRUKTEN ÄR FRI FRÅN ALL BESPRUTNING, SOM NEKTARINEN ÄR FULL MED EN MASSA GIFT PÅ FRUKTEN. 

TA IN GIFTFRI FRUK TILL AFFEREN.

MEN HUR MÅNGA TÄNKER PÅ DET ATT FRUKTEN ÄR FULLT MED GIFT DE ÄTER DÅ ,genom att folk älskar nektariner saftiga nektariner när den har mognat nektarin saftig, och god att äta nektariner då.

MEN FOLK MÅSTE BÖRJA ÄNDRA OM ,OCH KÖP FRÅN STÄLLEN DÄR DE SÄLJER OBESPRUTAD NEKTARINER, istället från ställen som gör folk sjuk av gift, som finns på nektariner  är inte så nyttigt ,men nektariner är nyttigt att äta utan en massa giftiga ämnen på frukten då.

Som mycket folk idag äter giftig frukt, som ni ska ta vara på er, OCH ÄT INTE FÖR MYCKET GIFT PÅ FRUKTEN DÅ, ÄT FRUKT SOM ÄR SÅ LITE BESPRUTAD AV EN MASSA GIFT, genom att behålla sin hälsa då.

Men hur mycket folk tänker på det när de står i affären ,ATT VARA NOGA MED ATT KÖPA HEM GIFTFRI FRUKT DÅ? Hur många tänker på, att nektarin är fullt med gift på då? Hur många tänker på det? Genom att giftet som nektariner besprutad av, ÄR ETT JÄTTEFARLIGT ÄMNE ,SOM FOLK INTE TÄNKER PÅ DÅ ,genom att folk älskar nektariner, och äter mycket nektariner på sommaren, då är nektarin säsong då.

Men folk måste tänka på när de köper hem nektariner, ATT TA FRÅN STÄLLEN DÄR FRUKTEN ÄR UTAN GIFT, istället ställen frukten är fullt med gift då.

Men försök att köp från ställen där frukten är så lite besprutad av då ,så lite gift på frukten då, GENOM ATT FRUKTEN GÖR FOLK SJUK ,OM NI ÄTER FÖR MYCKET FRÅN FRUKTEN, SOM ÄR BESPRUTAD MED FARLIGT GIFT, genom att mycket frukt idag är besprutad fast det finns giftfri frukt att köpa då. Men folk verkar ta in giftig frukt ,som skadar oss, istället för att bara köra med giftfri frukt hela vägen då.

Men det finns på ställen som är mindre gift och besprutad frukt då.

Men hur nyttig är nektarin då?

Nektarn fyller mycket behovs hos folk ,GENOM ATT NEKTARIN INNEHÅLLER NYTTIGA ÄMNEN, som gör att folk köper nektariner då.

Men ta vara på er och köp från ställen där frukten är lite besprutad då. Frukt är alltid bra att äta, MEN FRÅN STÄLLEN DÄR FRUKTEN ÄR LITE BESPRUTAD DÅ. 

Det är viktigt att tänka på det

10 reaktioner till “NEKTARIN – NECTARINE

  1. Thanks for liking the blog. But gets to write all the time, gets up from GOD AND BIG PROTECTION, which comes from BIG HEAVEN. But GOD will help people now. But I get to write all the time, which he wants to teach people today. People do not have the same knowledge that he has.

   People can share. GOD allows sharing to others. He wants people to share the blog when he started. May take from the blog.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 1. For hottest information you have to pay a quick visit world-wide-web and on web I found this web page
  as a most excellent website for most recent updates.

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.