BURKA

HÖRDE EN MASSA KNACKNINGAR DÅ I HUSET ,MEN LEVDE OM. Men någon vill att jag lämnar ut till er då.

Ser en mörk gång. BOR FOLK UNDER DÄR. Ser ett tak då.

Livet i Sverige kommer bli värre nu ,GENOM ATT FOLK INTE ÄNDRA OM FOLK SOM BÄR BURKA ,SOM FOLK MÅSTE ÄNDRA OM PÅ EN GÅNG NU.

Folk har problem med bostäder ,genom att regeringen ger hjälp till folk, som inte kan sköta sig då. FOLK KOMMER BLI SJUK NU OCH EN STOR VARNING TILL SVENSKA FOLKET, att regeringen har problem idag, genom att inom regeringen finns det människor som vill ändra om, men så finns de som vill att folk ska få bära sin klädsel ,OCH FOLK ÄR SJUK ATT REGERINGEN ÄR SÅ OENIG OM DET.  

MEN REGERINGEN SER INTE KLART ,och svenska folket får lida, för att ingen kan se klart idag som landet ser ut idag. Och svenska folket får dåligt med bostäder, och en del kan få bo så illa, som vi visar nu, men under marken ser ut som en källarlokal då, men folk har svårt att hyra bra lägenheter idag, genom att regeringen gör en massa fel idag, som gör att folk får lida idag .

Men hur ska vi ändra om en regering, SOM BARA VILL HJÄLPA FARLIGT FOLK SOM BÄR BURKA LIVSFARLIGT FOLK DÅ. 

Men måste jobba mot det, ATT FOLK SKA ÄNDRA OM FOLK SOM BÄR BURKA DÅ. Men även kan få lämna landet ,och svenska folket ska gå först då

 men burka måste ändras om, annars får folk problem då.

Vi kan inte visa en bild på folk som bär burka ,genom att de ser så skrämmande ut ,så ett barn skulle sova dåligt i flera dagar då. Men även vi vill inte visa burka genom att det är obehagligt att sätta bilden på bloggen. Men alla vet hur  hemsk folket ser ut som bär burka. Jag satte en bild förut kvinnor som bär burka, men sen tog jag bort den och vill inte ha den i biblioteket ens kunde inte titta på bilden. Jag tog bort bilden ,MEN SER SÅ SKRÄMMANDE OCH HEMSK DÅ.

ALLA SER EN MASSA SPÖKEN SOM GÅR RUNT ,som man kan knappt se då. Kvinnorna visar inte ens händerna har svart vantar på sig. Men visar inte ens ansiktet som inte är okej om de ska bo i Sverige, då måste de visa som vi gör ,annars får vi jättestora problem, då kan vi inte ha dem rännande i landet genom att männen kör med gruppvåldtäkter våldtäkter om de inte ändra om folk som bär burka, de visar knappt stortån då. Men ska vi ha så fruktansvärt hemskt folk idag???? Som  barn blir rädd för då.

NEJ SÅKLART GENOM ATT VI BLIR SKADAD SÅ LÄNGE BURKA FINNS I SVERIGE DÅ. Täcker hela ansiktet sitt går runt med svart kläder som visar svarta kläder med två ögon som tittar ut då. Men mycket barn kan uppleva burka folket skrämmande. Många som bär burka ser ner på oss och spottar på oss ,och kör med gruppvåldtäkter och våldtäkter på löpande band, genom att de har en åsna i hemlandet då. Nu har det hänt att barn har blivit utsatt för gruppvåldtäkt ,som har hela livet framför sig blir ett snabbt slut på då.

LAGBOK SÅKLART OM SVENSKA TJEJERNA OM KVINNORNA OCH BARNEN DÅ. SKA LÄMNAS UT PÅ VARJE SKOLA ELLER PÅ STÄLLEN DÄR MÄNNEN KOMMER HIT DÅ. 

OM DE KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT ELLER VÅLDTÄKT EN ENKELBILJETT HEM OCH FÅR INTE VISA SIG MER. Om killarna går i skolan, då får de sluta skolan och sen åker de hem där de kommer ifrån då. Om det är krig i landet , då får de även åka hem genom att männen har skadat ett liv då. Men får aldrig se Sverige mer genom att man ska inte hjälpa dessa människor som kommer från så mörk kultur det blir bara problem när de kommer hit som blir rena rama smörgåsbordet för männen vilken höjdare för dem när de kommer hit som har bara en åsna innan de gifter sig då.

Genom att barn och tjejer kan bli sjuk ett helt liv efter den fruktansvärda våldtäkt gruppvåldtäkten då. Men även mycket kvinnor kan råka ill ut och möter på männen ,som kör med gruppvåldtäkt som bränner oss och spotta på oss. Ska vi hjälpa folk som förnedrar oss spottar på oss, men hänt att kvinnor har blivit bränd, men ska vi hjälpa dem som skadar oss ett helt liv???

MÄNNEN KAN BRÄNNA OSS ,vi har även folk som tuttar eld på unga tjejer ,men ska vi hjälpa folk som bränner ner oss då? NEJ SÅKLART SKICKA HEM MÄNNEN MED EN ENKELBILJETT ,PÅ EN GÅNG FÅR ALDRIG VISA SIG I SVERIGE, MÄNNEN FÅR SE LANDET PÅ VYKORT DÅ. 

VI BLIR UTSATT FÖR GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKTER PÅ LÖPANDE BAND. MÅSTE ÄNDRA OM DEM. Annars får burka lämna landet om inte regeringen ändra om dem då.

4 reaktioner till “BURKA

 1. I’ve read a few just right stuff here. Certainly value bookmarking
  for revisiting. I wonder how much attempt you
  place to create this kind of magnificent informative site.

  1. Thanks so much. We give out to all people by GOD distributing knowledge to people today. We write and write to you then. We share with him from him.

   People get to share and share how much they want about the blog. GOD shares with people today. You may share further then.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.