SKOLAN – SCHOOL

SKOLAN IDAG ÄR TUFFT FÖR MYCKET BARN OCH FÖRÄLDRAR IDAG genom att vakta sina barn, och det inte är  som förut när barnen gick i skolan då.

Men tryggheten har försvunnit runt skolan idag, genom att landet har fått problem med folk, SOM HAR SVÅRT ATT ACCEPTERA OSS, OCH MYCKET BARN OCH FÖRÄLDRAR FÅR LIDA IDAG NÄR SKOLAN HAR FÅTT FÖR MYCKET PROBLEM, genom att invandringen har slagit hårt mot skolan idag.

Och ingen elev går säker idag när regeringen har satt in barn från andra länder ,som inte kan respektera oss, som blir svårt idag när killarna från andra länder kan köra sitt race, och kallar tjejer för fula ord och mycket tjejer mår dåligt ,GENOM ATT MYCKET TJEJER KAN BLI UTSATT FÖR MOBBNING OCH BLIR KRÄNKT OCH TRAKASSERIER, SOM ÄR PSYKISK MISSHANDEL ATT MÖTA DET VARJE DAG. 

DET ÄR INTE OKEJ ALLS.

ELLER KAN TILL OCH MED BLI VÅLDTAGEN AV MÄN ,SOM SKOLAN SKULLE SETT IGENOM, OCH INTE TAGIT IN KILLARNA DÅ ,genom att barnen får en fruktansvärt tid i skolan idag. Och det händer att tjejer blir blir utsatt för psykisk misshandel, våldtäkter på löpande band idag.

Genom att regeringen har inte gjort rätt ,och skolan går inget barn tryggt idag ,och kan bli mördad, och det händer att barnen blir våldtagen och bränner dem efter våldtäkten då. MEN SKA VI HJÄLPA SÅ VIDRIGA MÄN DÅ??? NEJ NEJ NEJ ,MEN SE IGENOM FOLK INNAN DE SÄTTER IN DEM I SKOLAN DÅ. NORMALA MÄN SOM INTE RÖR TJEJERNA DÅ.

REGERINGEN HAR SATT IN VÅLDTÄKTSMÄN, SOM INGEN FÖRÄLDER ELLER BARN SKA TILLÅTA DÅ. Genom att sätta emot allt nu och kolla igenom män som kommer till skolan genom att tjejerna måste tyvärr fixa sina betyg ,som är jättesvårt för dem att göra när ni sätter in våldtäktsmän och killar som kränker och kör med trakasserier då.

HUR SKA DE KLARA SKOLAN, ska ni fixa tjejernas betyg, genom att en dag ska de söka ett jobb ,har regeringen insett att även de måste få ett bra betyg ,genom att tjejerna bo i Sverige då. Men det kan även bli svårt med kvinnliga lärare som en del tjejer vill ha då genom att killarna hoppar även på läraren idag, hur har ni tänkt då ska fröken ta med sig en säkerhetsvakt eller hur har ni tänkt det nu????

Men regeringen tänker bara på andra människor måste gå skolan nu och fixa sina betyg, och en del tar inte ens ett jobb då ,utan sitter hemma ,men läsa och lägga pengar på dem, som är så ointresserad av jobb då. Ni är rolig regering tar in folk ,som är så intresserad av arbete då. KUL REGERING VI HAR NU.

MEN SE TILL ATT SVENSKA TJEJERNA TAR SINA BETYG GENOM ATT DE JOBBAR TYVÄRR DÅ.

Genom att skolan är livsfarlig idag för även kvinnliga lärare och tjejerna idag genoma att regeringen har taig in livsfarligt folk ,och satt dem i skolan som kommer bli svartare och svartare idag, GENOM ATT INGEN TJEJ OCH KVINNA OCH BARN GÅR SÄKER IDAG ,SÅ LÄNGE DET FINNS MÄN SOM KÖR MED VÅLDTÄKTER GRUPPVÅLDTÄKT INGEN GÅR SÄKER IDAG.    

Men vilket hemskt och fruktansvärt hårt och kallt folk ni har dragit in i Sverige genom att hjälpa bra folk, som känner tacksamhet då. Men folk från från dessa länder som spottar på oss och våldtar oss och till och bränner oss, istället för att känna tacksamhet att vi hjälpt dem hit då. DE KOMMER ALDRIG KÄNNA DET HATAR ATT BO HÄR DÄRFÖR FÅR VI PROBLEM som ni har tagit in.

Som kommer mycket från BURKA ,SLÖJOR, NIQAB ,HIJAB OCH BURQA ,SOM SKA INTE GÅ IHOP MED EN ENDA TJEJ DÅ, GENOM ATT DE KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT VÅLDTÄK, MEN ÄVEN SVARTA MÄN KÖR MED VÅLDTÄKTER OCH NI MÅSTE SORTERA UT NU.

Med Sverige har fått ett svart land med män, SOM KAN INTE ENS STAVA TILL RESPEKT DÅ. Men ingen går säkert idag när regeringen inte ser rätt när de hjälper folk hit då.

NÄR KVINNOR SOM BÄR BURKA, SLÖJOR, NIQAB,HIJAB OCH BURQA KOM TILL SVERIGE, DÅ FICK VI PROBLEM. FOLK FLYR FRÅN KRIG OCH PROBLEM, då fick vi problem med folk våldtäkt och gruppvåldtäkter som aldrig fanns förut. MEN SKA VI HJÄLPA DEM SOM SKADAR OSS????????

VI KAN INTE TA IN FOLK SOM SKADAR OSS, DET SER ALLA LIVSFARLIGT ATT HJÄLPA DEM. Men hur ska regeringen hjälpa dem när de har krig ,men spottar på oss förnedrar, och till och unga mammor har blivit våldtagen och blev bränd för ett tag sedan, barnet miste sin mamma då.Men ska vi hjälpa dem ,som dödar oss då ,det går inte ihop alls, men alla ser vilket vidrigt och hemsk folk vi fått till Sverige då. BARN OCH FAMILJER BLIR SKADAD AV DEM. TJEJER OCH KVINNOR. 

Vi har tagit in flyktingar förut ,som var tacksam att de kom till Sverige då. Men andra världskriget kom mycket från Norge och Danmark och Finland ,men även från andra länder ,som var så tacksam och glad att få komma till oss då. HÖRDE ALDRIG DESSA PROBLEM UTAN TACKSAM VAR FOLK DÅ. 

DE KAN INTE STAVA TILL TACKSAMHET

GENOM ATT DE VILL INTE ENS KOMMA HIT. 

Men det går inte ta in folk från dessa mörka länder ,genoma att männen kör sitt race med gruppvåldtäkter våldtäkter ,som har åsnan i vanliga fall då, men när de kom till Sverige, då blev männen galen då. Om de hade bjudit ut kvinnor och tjejer som män jag känner då. MEN DET ÄR INGA MÄN DE HAR TAGIT HIT ,OCH FÅR STANNA HEMMA DÅ. LIVSFARLIGT ATT HJÄLPA DEM.

När regeringen blir tvingad att hjälpa folk från den mörkaste kultur ,som  BURKA KOMMER IFRÅN BÄR BURKA, SLÖJOR, NIQAB,HIJAB OCH BURQA  

Innan folk kommer hit, då måste regeringen säga till folk SOM BÄR BURKA, SLÖJOR, NIQAB,HIJAB OCH BURQA  ATT FOLK MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ, men måste visa armar och ben och ansikte och klä sig som en svensk klär sig då. Och måste lämna sin kultur bakom sig när de kommer till Sverige då. Annars får inte de komma hit då. Genom att de kommer från medeltiden, som kommer från den mörkaste kultur vi aldrig haft i Sverige då. VI HAR ALDRIG HAFT DESSA KLÄDER DÅ. Men även skrämmande klädsel för barnen när de kommer hit men även för andra då. MÅSTE ÄNDRA OM DEM DÅ. TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

MEN SKA REGERINGEN FORTSÄTTA TA IN FOLK SOM FÖRSTÖR HELA FAMILJER IDAG. Men för ett tag sedan blev en tjej som var 11 år våldtagen.  Hon går på skolan och blev våldtagen, men killen går där ute varje dag, har inte gjort något åt killen. Han kan våldta en ny tjej ,eller så kan hon bli utsatt igen ,eller så får mamma hennes vackta sin dotter. Hon var 11 år, men ska vi ta in män som förstör våra barn ,som har en framtid även den tjejen 11 år. Har hon fått någon ersättning genom att hennes liv är skadat då. Men skadan är redan skett och mår inte bra ens ,men familjen är skadad ,men kan få men för livet vem vet, genom att hon är 11 år då. Men måste få ersättning då. Genom skadan ,som måste få ut skadestånd då. MEN ALLA SKA FÅ SKADESTÅND.  

Men hur ska mamman göra nu? Ska hon ha skydd när hon går till skolan ,genom att hon möter killen nu, han har de inte ens skickat hem med en enkelbiljett ,men regeringen gillar att skada folk idag, tänker bara på skitfolk de tar in ,istället för att skydda folk idag. MAMMAN MÅSTE SKYDDA HENNE DÅ.

Men hur ska hon klara av skolan idag, ska mamman följa henne till skolan ,genom att hon inte kan gå själv till skolan ,så länge killen går kvar ,och vi har en polis ,som är ett skämt, har lagt det på bordet, men hamnat i korgen, som alla hamnar idag, MEN VI HAR EN HEMSK FRUKTANSVÄRT POLIS ,som kan misshandla folk och skada folk och skjuta folk.

Men gör inte rätt ens ,de lägger det på högen. Ibland får hon se killen ute genom att polisen gör inte ett dyft, men jaga andra kan de ,som inte gjort ett dyft, men ta honom som har våldtagen tjejen 11 år. Det är en urusel polis när de vet att han våldtog henne då. DET ÄR ETT SKÄMT TILL POLISEN DÅ. 

ISTÄLLET FÖR ATT GÖRA RÄTT PÅ EN GÅNG TJEJEN ÄR SKADAD DÅ. Hon vet vad som har hänt det syns i underlivet på henne, hur skadad hon är då. Och hon själv vet ,att det var killen som våldtog henne 11 år talar sanning såklart ,och hela hennes underliv är förstört då. Hur ser hennes underlivet ut på henne då ,och det kan en läkare se vad hon har varit ute för då.

MEN SKICKA UT KILLEN MED EN ENKELBILJETT DÅ. Alla som skadar tjejer och kvinnor och barn åker ut från landet på en gång. OCH LÄMNA UT EN LAGBOKEN PÅ EN GÅNG NÄR DE KOMMER TILL SVERIGE OCH SKOLAN SKA HA BOKEN DÅ Det måste bli ett slut, men vad har vi för regering som tillåter våldtäkter gruppvåldtäkter ,då har vi en jättefarlig regering då, skicka hem killen på ett flyg hem och får aldrig se Sverige då.

Genom att polisen lägger det i en hög när hon ska gå först av alla då. Men killens anmälning kan inte ens ligga i korgen ,genom att få slut på saker och ting ,då ska de skicka hem killen med en enkelbiljett. Han får aldrig se Sverige bara på ett vykort då. Aldrig visa sig mer. BÄSTA MEDICIN MOT ALLA MÄN SOM KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT VÅLDTÄKT SKICKA HEM DEM.Om männen visste det, då blev det lugnt i hela Sverige, som regeringen inte tänker på hur enkla saker kan ta slut då.

Men även kvinnor och barn och tjejer fick frid då ,gå som förut utan att bli våldtagen ,genom att männen visste om att de åker ut då, som har till och med köpt falska pass att komma hit då. Ingen skulle ens våga det och föräldrarna skulle vakta sina söner, genom att ingen vill åka hem då.VI FICK LUGNT OCH KUNDE GÅ SOM DE VILLE DÅ.

Om det är krig vill ingen åka hem då. Men står även om krig ,om folk som kommer från krig, att de åker ut ,har de skadat en kvinna eller en tjej och barn ,då får de lämna landet på en gång, och det spelar ingen roll om det är fullt med krig. De får söka sig till flyktingläger då, men kommer aldrig tillbaka hit ,

Genom att de tackar oss med gruppvåldtäkt och våldtäkt åker hem då. Det spelar ingen roll om det är fullt med krig, vem ska vi rädda som spottar och dödar oss då. SVENSKA FOLKET GÅR FÖRST DÅ. 

LAGBOK MÅSTE IN I VARJE SKOLA NU, MEN ÄVEN PÅ ANDRA STÄLLEN DÄR FAMILJERNA BOR DÅ. 

Men landet fick problem GENOM ATT FOLK SOM BÄR BURKA, SLÖJOR ,NIQAB,HIJAB OCH BURQA ATT DE MÅSTE ÄNDRA OM NÄR DE KOMMER HIT genom att ingen går säker idag när burkan kom hit. De måste gå som svenska folket TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ ,annars är de livsfarligt att säga JA till dem, genom att männen kör med gruppvåldtäkt våldtäkter ,som kommer från dem ,och Sverige är rena rama smörgåsbordet för männen från dessa länder ,och burka är livsfarligt folk som kommer från så mörk och svart kultur idag Sverige.

De kommer från medeltiden burka och slöjor, OCH MÅSTE ÄNDRA OM NÄR DE KOMMER HIT. MEN MÅSTE FÖRBJUDA BURA, SOM ÄR SKRÄMMANDE FÖR SMÅ BARN SOM MÖTER FOLK SOM BÄR BURKA. Barn ser ett svart svart spöke med två par ögon som tittar ut och kolsvart kläder, som gör att barnen blir rädd och vuxna ,genom att vi har aldrig haft den hemska mörka kulturen, och gömt ansikte som de gör, som blir skrämmande för mycket folk idag genom att se svart spöken går ute bland folk då.

MEN REGERINGEN MÅSTE ÄNDRA OM FOLK, TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ, OCH BÖRJA FÖRBJUDA BURKA NU. DET KOMMER ANDRA LÄNDER GÖRA, genom att andra länder har börjat förbjuda burka, som Sverige måste göra ,genom att få lugnt från gruppvåldtäkt våldtäkter ,då måste regeringen förbjuda burka då. Genom att kulturen ser ner på oss, och kommer från mörkaste kultur då. Måste förbjuda burka då. Annars blir det livsfarligt att leva då.

NÄR KVINNOR OCH FLICKOR KOMMER HIT ,DÅ MÅSTE DE KLÄ SIG SOM VI KLÄR OSS DÅ ,visa sitt ansikte och armar och händer och ben genom att skydda svensk folket mot problem då.

MÅSTE ÄNDRA OM BURKA ANNARS BLIR DE LIVSFARLIG FÖR BARN OCH FÖRÄLDRAR,måste vakta sina barn idag ,som måste bli ett slut på pesten vi fick när burka kom hit, då fick vi problem med gruppvåldtäkt eller våldtäkt då.

Sverige löpsedlar var fylld med gruppvåldtäkt eller våldtäkt när burka, slöjor,niqab, hijab och burqa kommer då ,men även svarta män fyller på med gruppvåldtäkt eller våldtäkt, som kommer från Somalia som våldtar äldre kvinnor spelar ingen roll om kvinnor är 90 år eller ungdomar tar allt ,som kommer i deras väg. FOLK SOM KOMMER FRÅN SOMALIA VÅLDTAR ,DE TAR ÄVEN ÄLDRE KVINNOR OCH SPELAR INGEN ROLL NÄR DE SKA HA SEX ,TAR ALLT DÅ.

MEN KVINNOR, TJEJER OCH BARN KAN KNAPPT LEVA IDAG MÅSTE LÄMNA UT EN LAGBOK ,OCH FÅ SLUT PÅ VÄRSTA PESTEN VI DRABBAS AV DÅ, och våldtäkter och gruppvåldtäkt och ska lämnas ut på skolan eller andra ställen folk kommer från dessa länder dä.

MÅSTE LÄMNA UT EN LAGBOK TILL FÖRÄLDRAR , SÖNERNA OCH DÄR FOLK BOR PÅ OLIKA STÄLLEN DE BOR DÅ.  När de kommer hit, då lämnar de ut en bok till alla som kommer hit då. Att männen åker ut med en enkelbiljett, och får lämna skolan om de går i skolan ,då får de aldrig se Sverige mer, aldrig komma tillbaka när männen skadar kvinnor och tjejer eller barnen ,får aldrig titta mot Sverige mer då.

DET SKULLE BLI LUGNT I SVERIGE ,och tjejer och kvinnor kan gå i lugn och ro ,och ingenting skulle hända då ,genom att ingen kille vill åka hem då.

DET ÄR BÄSTA MEDICINEN ATT LÄMNA UT EN LAGBOK ,och sen får vi det lugnt i Sverige ,genom att ingen kille vill åka ut då. Det är bästa medicinen att lämna ut lagboken och då kan folk känna sig säker då.

Men ingen ska behöva möta det vi möter idag, med gruppvåldtäkt eller våldtäkt då ,genom att kvinnor och tjejer och familjer blir sjuk av allt ,som händer dem då. Och barnen har svårt att leva efter den smällen, och barnen och familjer måste få ersättning ,även om det inte hjälper såret som sitter där, GENOM ATT TJEJERNA, KVINNOR OCH BARNEN BLIR SJUK INOMBORDS, mycket tjejer eller kvinnor och barn efter den fruktansvärt gruppvåldtäkt våldtäkter som de möter på då.

MEN DET ÄR INTE RÄTT ATT TJEJER OCH FÖRÄLDRAR OCH BARNEN OCH TJEJER SKA VARA RÄDD IDAG. DET ÄR EN FRUKTANSVÄRT HOTBILD DE GÅR MED HAR FRAMFÖR SIG DÅ. KÄNNER SIG ALDRIG TRYGG DÅ. Vet inte vad de möter på när barnen går till skolan då. Om de kommer hem eller inte då. Men ska de gå och vara rädd ,för att regeringen har hjälpt galet folk, och farliga människor då. Det är inte rätt att tjejer och föräldrar ska gå och vara rädd idag ,genom att regeringen gör ingenting åt saker och ting idag. NU HANDLAR DET OM SVENSKA KVINNOR OCH BARN OCH TJEJER SOM NI MÅSTE SKYDDA DÅ. MÅSTE VAKTA DEM GENOM ATT DET BOR LIVSFARLIGT FOLK DÅ.

Men när ska regeringen vakna upp i sin djupa sömn och ta hand om kvinnor och flickor och barnen då. BÖRJA SKYDDA DEM NU.

Men måste göra rätt nu 

snart börjar skolan då, ta hand om barnen nu. 

4 reaktioner till “SKOLAN – SCHOOL

 1. Pretty part of content. I simply stumbled upon your weblog and in accession capital to assert
  that I acquire actually enjoyed account your weblog posts.
  Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I success you get entry to consistently fast.

  1. Yes, it will last a lifetime, if they have to remove a tattoo, it could be a problem, and take time to remove it.

   Best of all, to think before they sit in the chair or lie down on the bench.

   Sometimes there can be so many wrong pictures then. Because the color is really toxic, best to think of then.

   The agent they remove the towing with, even the agent is toxic

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.