SVERIGE KOMMER FÅ PROBLEM NU

Jag hörde en massa oliv här ,och knackningar som hörs när någon vill säga något till er då. SKREV NER DET DE VILL SÄGA TILL OM DÅ. 

Ser en postlåda ett vitt brev, någon tittar i brevlådan och läser brevet då. SLUT PÅ ALLA BEHOV GENOM INVANDRINGEN HAR TAGIT FÖR MYCKET PENGAR NU. Vi har inte pengar till er utan måste sänka ditt bidrag nu, genom att invandringen har slaget för hårt på allt nu, måste förstå att Sverige måste ta in en viss del nu. Men det har blivit för mycket ,som har gått pengar till invandringen nu, och du får söka hjälpa på annat sätt då, genom att pengarna går till invandringen, som vi har måste lagt pengar på nu.

Det kom ett brev till en man ,som var gammal, MEN BREVET KOMMER KOMMA TILL FLERA OM INTE FOLK GÅR EMOT ALLT, OCH SÄG NEJ TILL MER PROBLEM, som har fått landet att gå i backen på alla JA de säger nu.

Mycket svenskar kommer få lida ni som har dålig ekonomi, genoma att regeringen lägger pengar på invandringen idag. Och det kommer folk hit som de lägger pengar på, som ser inte alla fel de gör nu mot svenska folket idag, genom att vända allt nu, och hjälpa svenska folket slippa få dessa fruktansvärda brev i brevlådan, GENOM ATT VÄNDA TRENDEN ,OCH HJÄLPA SVENSKA FOLKET I FÖRSTA HAND. 

Och kolla igenom vilka ni kan hjälpa då innan ni säger JA till för mycket folk idag GENOM ATT BEHÅLLA SVENSKA FOLKET, istället för att lägga på invandringen ,genom att de kan inte säga JA till mera idag, genom att annars kommer ni få problem som redan lever i Sverige då.

Det är problem med regeringen, genom att de kan inte se alla fel de gör kan inte ta in mer folk, DÅ SÄGER DE NEJ SÅKLART, men Sverige får ännu värre idag, genom att regeringen är blind ,och tänker inte på sitt eget folk,ATT DE MÅSTE GÅ FÖRST ,OCH FÅR INTE TA BORT EN MASSA BIDRAG SOM DE MÅSTE HA, genom att de måste även leva även de, som regeringen inte kan inse, att landet måste gå runt med sjuka människor ,som även kan gå sjukskriven ,SOM MÅSTE HA 100 PROCENT när de går sjukskriven, annars får de problem när det fattas pengar varje månad till sina utgifter ,som kommer varje månad då.

Hur ska vi få en regering att förstå det???

ATT SVENSKA FOLKET MÅSTE GÅ FÖRST som alla kan se ,att folk har fått svårt att klara av vanliga saker ,som de gjorde förr då, men nu har de svårt att klara av sitt liv, GENOM ATT SVENSKA FOLKET SKA INTE ACCEPTERA ÖVERHUVUDTAGET DÅ ,genom att ni måste leva även svenska folket måste kunna överleva idag.

Men ni har en regering,som kommer stöka till för folk idag, men se till att säga ifrån ,och får inte acceptera allt nu utan ni måste leva även om ni har tagit in så mycket folk, DÅ MÅSTE DE LEVA SVENSKA FOLKET som har familjer, men även pensionärer kan de slå hårt mot nu.

DET ÄR EN STOR VARNING TILL ER NU, SOM HAR DET SÄMRE IDAG ATT NI MÅSTE SE UPP NU, genom att sluta acceptera allt ,som ni måste göra nu ,men ni måste gå emot allt nu ,genom att invandringen tar för hårt på er ekonomi idag ,genom att ni tar in folk som vill inte jobba ens,OCH DÄR MÅSTE NI SÄGA NEJ ELLER SKICKA UT DEM I ARBETE, genom att Sverige är gjort så ,att båda måste jobba, och kan inte sitta hemma om de har normal ekonomi då, genom att mycket kostar pengar att leva idag.

Men det finns folk som har pengar, som har inte dessa problem då, MEN MÅSTE ÄNDÅ GÅ EMOT INVANDRINGEN, och hjälpa till genom att Sverige har stora problem idag ,som måste hjälpa varandra och samarbeta då.

Men ni måste hålla er vaken idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.