ÖSTERSUND

DET KNACKAR I GOLVET MEN MÅSTE TA REDA PÅ VAD DE VILL DÅ måste skriva ner de vill berätta till er då.

Han bor mörkt ser han bor i ett hus, men bor i källarvåningen gick upp genom en trapp, och han ställer sig ute. Han står och vrider på sig då. Det är så mörkt i huset han bor i en källarvåning. Vi ser trappen är så smal. Han vrider på sig han har inte så mycket kläder på sig då. Han bor i en villa hos folk då. Det ligger kläder där. Han går ner för trappen och sätter sig vid datorn. Han skriver  och skriver. Han har så bråttom att skicka ett vitt brev. YNGRE MÄNNISKOR FÅR PROBLEM MED JOBB DÅ. 

HAN SÖKER HELA TIDEN JOBB DÅ. Breven ser litet A5. Han lämnar in brevet då. Han är på ett ställe han ger brevet ser ut som en lucka där han lämnar in brevet då.

Det ser ut som Arbetsförmedlingen ser så mörkt ut på arbetsförmedlingen då. Så svart är det på arbetsförmedlingen då. Men arbetsförmedlingen är jätte mörkt runt då. Det är så mörkt runt folk som sitter där bara mörkt där. DET ÄR KOLSVART PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN DET FANNS SOM INGET LJUS ENS SOM KOMMER FRÅN PROBLEM DÅ.

Det är så lite jobb idag OCH FINNS JÄTTELITE JOBB SOM ÄR RIKTIGA JOBB DÅ genom att landet har tagit in problem nu och därför är det svart runt arbetsförmedlingen då.

Men har hänt då

Arbetslösa siffran stiger för folk idag ,och mycket ungdomar får problem idag ,och problem att hitta jobb på en gång då. Sverige ser hemsk ut från våra ögon måste ha jobb och ekonomi då.SER BIDRAG FOLK FÅR SKRIVA PÅ DÅ. Folk vänder och vrider på pappret då. Måste skriva under ett papper och får pengar från dem då. Lite betalt ,som landet ser ut idag får bo hemma en del ungdomar som han gjorde då. Han bodde hos sina föräldrar då.

Men varför har det blivit såhär då?

Genom att arbetsförmedlingen är kolsvart idag bara en massa problem idag. Det är lite jobb på en del ställen i Sverige, till exempel Östersund är ett ställe med lite jobb liten stad då. Men har även mycket invandring som vart har de tänkt jobba då??

MEN STÖRRE STÄDER FINNS DET FORTFARANDE HOPP DÅ ,såg en ljusstrimma, men de måste ändå skydda människor där genom att folk måste leva och få jobb då. Folk kan titta åt större platser där finns det mycket mer jobb, men små platser och städer, då är det mindre jobb för dem då.

MEN VARFÖR HAR DET BLIVIT SÅHÄR DÅ?

Det har kommit mycket svarta människor, vi ser svart hår och svart kropp då. Har svårt ta vanliga jobb än andra kan ta då, genom att folk har även svårt att anställa svarta människor på en del platser, SOM TYNGER NER EKONOMIN FÖR SVENSKA FOLKET DÅ. 

Det var därför det var kolsvart i Östersund, såg bara svart då, men nu kan vi se  hur arbetsförmedlingen ser ut i Östersund, genom att regeringen har tagit in svarta människor, som har även svårt att få jobb då. Men får bidrag hela tiden de som inte får jobb då.MEN SÖKER INTE ARBETE SOM ANDRA GÖR DÅ. De går ner till arbetsförmedlingen hämtar lite pengar man ser en kassa där de kan hämta pengar då.

MEN TAR PENGAR MEN SÖKER LITE JOBB DÅ ,genom att de har även svårt att få jobb, genom att de är inte som andra människor, men är även glad att de får bidrag ,och leva ihop med andra människor spelar ingen roll för dem då. Pengar de får kan även skicka hem till folk ,genom att de har den lagen när de lämnar sitt hemland då. Och en del kan komma från ställen ,som kan så lite  och har så lite utbildning då, men kan hjälpa sin familj som lever kvar i Afrika då.

Men det är så på en del ställen i Afrika. Men Sverige lider idag, att de har tagit in för mycket folk som jobbar så lite idag. DE HAR TAGIT IN FOLK SOM KAN INTE JOBBA ENS DÅ.

Ibland har inte regeringen så många val, att hjälpa folk som kommer från krig. Men har kunnat hjälpt dem närmare länder i Afrika, som har hjälpt Norge eller Finland eller Danmark, genom att vi har så mycket lika, men även nära varandra då. Men svarta människor är inte så lik oss ,men även en del från dessa länder regeringen har hjälpt, ÄR SVARTA SOM VÅLDTAR OSS, SOM ÄR INTE OKEJ ÄVEN NÄR DET GÄLLER JOBB, ATT DE MÅSTE JOBBA NÄR DE KOMMER HIT DÅ.  

Genom att Sverige har problem med pengar, GE DEM LITE BIDRA GENOM ATT HJÄLPA DEM UT I JOBB DÅ De kan ta bort bidrag när de inte vill jobba då ,genom att arbetsförmedlingen gör så med svenska folket, kan till och med hota att de får inte pengar om de tar jobbet eller bidrag, som en del får gå på då. Men blir tvingad att ta jobb annars blir det utan jobb då.

Men varför gör de inte så med svarta människor ,vill inte jobba ens då???? Måste göra på samma sak, annars får landet problem med ekonomin, genom att svarta är känd, för att inte söka jobb då. HJÄLP FOLK SOM SÖKER ARBETE SOM ÄLSKAR ATT JOBBA DÅ

Jag har sett på min tid när jag bodde bland utlänningar vem som jobbar då. Och man hörde från dem som jobbar då ,ATT SVARTA SATT HEMMA DÅ ,men inom regeringen finns det folk som inte har lärt sig om svarta människor, hur de fungerar då.

FICK ALDRIG BIDRAG SOM NU DE SÖKTE JOBB DÅ. MEN SKA SVENSKA FOLKET GÅ UNDER DÅ.

Det är svårt att svarta får jobb då 

10 reaktioner till “ÖSTERSUND

  1. Tattooing is not good when the girls are so young because they are young, and everything is exciting then.

   But when they get older, they can think completely differently than when they are young, and are so affected by friends then.

   But they have to keep in mind that it contains toxic substance that sin then.

   As they get older, the body can have a lot of problems because everything is toxic they are doing then.

   But hard to stop the progress of tattoos then.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

  1. We know that people are doing tattoos, but we want to warn them that the paints are not the best people use when tattooing.

   But look at how many places people can go and tattoo, even though they are dangerous colors.

   But who listens to fashion today? Again, who listens to fashion by wanting to tattoo themselves.

   But fashion is fashion then.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.