JIMMIE ÅKESSON

IBLAND FINNS DET MÄNNISKOR SOM SER MYCKET MER  genom att de bor mitt upp i smeten då. Men ser mer och mer hur Sverige håller på att förvandlas till mer och mer problem bara problem folk skjuter varandra i lilla Sverige, har vi plötsligt börja mörda varandra tar död på folk platsen börjar bli livsfarlig att bo på då.

Men ser mycket mer än vad andra inte ser ,genom att de inte bor ens där kan bo långt från allt ,och har ängar runt sig, men så finns det folk ,SOM HÅLLER PÅ ATT SE ATT SVERIGE HÅLLER PÅ ATT FÖRVANDLAS TILL EN MASSA PROBLEM GENOM ATT DE BOR MITT UPP I SMETEN DÅ. 

Men folk på andra ställen kan gå ut och sätta sig på bron, och ta en kopp kaffe ,och sträcker lite på sig på morgonen och andas in frisk luft, lugn och skönt ,men vilken tur att man bor i Sverige, LUGNT OCH SKÖNT OCH HÄRLIGT LAND, men vilken tur att leva såhär med naturen runt sig, utan en massa problem då.

Men Sverige är bästa land att bo i, lugnt och skönt kan gå som vi vill utan problem, genom att inte vi har så mycket problem då, MEDANS ANDRA SER ATT LANDET HÅLLER PÅ ATT FÅ FÖR MYCKET PROBLEM, bara en massa problem, det går knappt gå ut där de bor då, men ett fruktansvärt land vi fått tänker de då.

Men vad härligt land vi har. Landet är lugnt och skönt och kan leva och ha lite kul utan en massa problem. Vi har inte problem så långt ögat når bara lugnt runt oss då utan bråk med människor, vi har det perfekt, kan inte se något fel på Sverige då, ,MEDANS DEN ANDRA DELEN SER BARA EN MASSA PROBLEM SOM SPRIDER SIG ÄNNU MER. 

MEN VAD HÄNDE MED ROSENGÅRD SOM LIGGER I SKÅNE. Men vad är det som händer i Skåne det tillhör Sverige då. Det är en massa bråk där och folk blir sjuk där, men vad är det för knepigt folk som bor där fattar ingenting, genom att Sverige verkar vara delad på något sätt då, andra delen är mycket lugnare än andra ställen då. Folk bor på lugna ställen ser inte vad som händer i Skåne då, de pratar om Rosengård. Men folk kan bo längst upp i norr eller andra ställen, som har det så himla lugnt, men kolla på hur bra vi har det i Sverige då. FOLK SER INTE SAMMA SAK.

MEN ANDRA MÄNNISKORNA SÅG INTE DET JIMMIE ÅKESSON SÅG ,HUR ROSENGÅRD BLEV BARA VÄRRE OCH VÄRRE OCH ÄNNU MER PROBLEM. Men vad händer med honom då? Jimmie Åkesson såg bara problem i Skåne, men han ser ännu mera problem, hur landet har börjas förstöras bit för bit. Men hans kära skåne fick problem då. Han började länge se hur Skåne fick problem, ,som han har lärt sig mycket av då. Men människor kan tycka vad de vill om honom ,genom att han stod mitt upp i smeten, och såg hur Sverige började förvandlas till större problem då, och folk bor långt från problem, som han upplevde väldigt ofta då. Folk ser inte ens det han ser då. Men därför har det blivit så mycke fel idag ,OCH KALLA HONOM FÖR RASIST ÄR DET VÄRSTA ORD DE KAN KASTA UR SIG DÅ, BYT MED HONOM ,OCH TESTA HANS LIV INNAN NI VRÄKER UR ER DÅ. Och vart bor andra ,som slänger ur sig rasist då??????? De har oftas lugnt runt sig då. Men ser så mycket fel idag, och folk är knepig då.

Han såg redan då från Rosengård Skåne ,att det började bli ännu mer problem med Skåne då. Jimmie Åkesson satt mitt i smeten vart satt ni ,som kastar ur er så lätt om honom rasist då. Han måste börja rädda ett land, han kände så hela tiden ,att det går snart inte leva när han såg allt runt sig då.Åkesson kände så. Men vart bodde ni längst upp i Sverige eller på andra ställen där ni kan gå ut som de vill ,utan att se en massa problem, som han såg varje dag då. När han växte upp, då såg han bara problem med Skåne. Men vad såg ni???? Ingenting genom att ni var inte ens där. Men han har lärt sig om, hur vi kan få problem med invandringen. OM VI TAR IN FÖR MYCKET FARLIGT FOLK DÅ MÅSTE FINNAS BALANS MED INVANDRINGEN.

JAG SÅG JIMMIE ÅKESSON GENOM ATT HAN VISAR SÅN RESPEKT KAN FÖRA SIG I OLIKA SAMMANHANG DÅ. Han vann mitt hjärta en man som kan visa respekt, och han var så lugn och respektingivande då. Men andra vann inte mitt hjärta när jag såg Åkesson, genom att ingen kan föra sig när man ser hur de gör då. Bråk och kastar en massa skit på honom och han är lugn då. Jimmy har ett helt annat sätt än andra har då. Och jag började följa honom ,men ser vilken fantastisk man han är, men vad som gömmer sig under ytan hos honom det spelar ingen roll hos mig då.

Jag började titta åt honom, men kände jag måste kolla upp Jimmie Åkesson då. MEN GREAT MASTER SAINT GERMAIN SA TILL MIG ,ATT LÄGGA RÖSTEN PÅ JIMMIE ÅKESSON DÅ. SD.

Men måste stänga av Facebook flera gånger ,genom att inte sitta där genom att folk var så galen på den tiden ,om just Jimmie Åkesson, de bara skrev och helt galen var folk, och kallade han för rasist, och jag kände mer och mer att jag började gilla Jimmie Åkesson då. FOLK KAN VARA FARLIG, MEN FJANTIG GENOM ATT DE INTE KAN SE RÄTT DÅ.

NÄR JAG BÖRJA GILLA HONOM, DÅ MÅSTE JAG BÖRJA FÖLJA HONOM DÅ. JAG HAR DEN UPPGIFTEN ATT GÖRA DET. 

Men ett fruktansvärt oliv på facebook, men måste stänga av Facebook då. Jag var rädd att bli manipulerad av folk hela tiden, genom att folk var galen och tokig, och jag kan bli kallad för rasist ,som jag inte vill bli kallad, men folk var galen, och jag satt nästan inte på Facebook då. Han kändes så rätt då. MEN GJORDE SOM SAINT GERMAIN SA ,LADE MIN RÖST PÅ JIMMIE ÅKESSON SVERIGEDEMOKRATERNA DÅ.

Jag kände att Jimmie Åkesson är speciell då. Folk kan kalla mig för rasist bäst de vill, och kan skratta åt det ,GENOM ATT DE ÄR SÅ HIMLA BARNSLIGA MÄNNISKOR SOM HÅLLER PÅ SÅ.

Folk är så himla barnslig och löjlig som sitter i Riksdagen 

Genom att de håller på som de gör hamnar i sandlådan hela tiden, och när Jimmie Åkesson kom, då blev det bara en massa problem med allt, GENOM ATT HON STÅR FÖR CENTERPARTIET ÄR BLAND DET BARNSLIGASTE VI SETT DÅ , och ska sitta och styra ett land ihop med andra då.

Annie Lööf är fruktansvärt barnslig och sätter igång ,och måste manipulera folk då ,genom att hon måste vara med, som har så lite röster jämfört med Jimmie Åkesson, men även andra i Riksdagen, då har inte hennes parti ,så mycket röster som de har då. Men ändå måste hon vara där och bråkar, ISTÄLLET FÖR ATT ACCEPTERA ATT FOLK LAGT RÖSTER PÅ JIMMIE ÅKESSON DÅ. Men även folk har lagt röster på andra partier då, MEN SVERIGEDEMOKRATERNA OCH MODERATERNA HAR MEST IHOP DÅ. 

Men Annie Lööf är otrolig att lägga sig i när folk har röstat fram Jimmie Åkesson, ,då får inte hon lägga sig i vad folk har röstat fram då. Men hon blir så sur och försöker nästla sig in hos dem, att hon ska vara med och dela på den posten om sossarna kliver av då. MEN ANNIE LÖÖF KAN INTE DELA PÅ DEN POSTEN DÅ, genom att det är bara  JIMMIE ÅKESSON SD OCH MODERATERNA, som kan dela på den posten då. De har nästan lika mycket röster då. RIKSDAGEN MÅSTE ACCEPTERA FOLK RÖSTER OCH ALLA PARTIERNA DÅ.

Annie Lööf måste kliva åt sidan och acceptera folks val.  

Men vänsterpartiet han kan inte ens sköta sig ,genom att han skrek och bråkade att Jimmie Åkesson är en rasist, men får man kalla folk så???? Nej enligt lagen får man inte kränka folk överhuvudtaget, men det glöms bort när det kommer till Jimmie Åkesson, kan kränka han hundra gånger om dagen. Det är svenska folket stora problem. Men få tyst på folk nu ,och ingen har rätt att kalla folk för rasist bara för man har annan vision. OCH INGEN VERKAR SÄGA TILL FOLK, SOM HOPPAR PÅ ÅKESSON OCH KALLAR HONOM FÖR RASIST, OCH VART HAR DE FÅTT DET IFRÅN??????? Vi tycker synd om Åkesson, som har så dåligt samarbete runt sig då.

Men som måste samarbeta då genom att leda ett land då. Men varför kan de hoppa på honom ,som de gör nu genoma att han försöker får till en bra plan ,genom att andra håller på att sänka honom, som han kan så mycket om då. Vi fattar inte hur folk har rösta på dem, som inte ens kan samarbete, men även kränker folk då????? DET ÄR EN GÅTA DEN REGERING SOM ÄR NU.

Det är nu folk måste samarbeta ,genom att jorden ser hemsk ut ,men även Sverige ser hemsk ut då. Folk flyr idag genom krig och bråk, då måste sätta sig ner och samarbeta då. DET ENDA DE KAN GÖRA IDAG SAMARBETA DÅ.

JAG HAR 5000 VÄNNER PÅ FACEBOOK DÅ.

VAD HAR JAG PÅ FACEBOOK???? Lite svenskar mest utlänningar då. Fok kommer från muslimska länder Arber ,men de är också muslimer, men så tokigt det kan bli då. Men prinsen från Saudiarabien ,som jag satt och pratade med, han var trevlig och var kul att prata med då. Men han är också muslim ,men så tokigt det kan bli bara en massa muslimer då.

Men vart har vi svensken då?????? Jag gillar även Turkiet folk från Turkiet ,har till och med läst turkiska, men vilken hit då. Jag hade glömt mycket ,men så kul att prata med dem genom att jag gillar folket då. MEN VAD TOKIGT DET KAN BLI ,DE ÄR OCKSÅ MUSLIMER DÅ. Men det spelar ingen roll, men hört på omvägar att jag älskar muslimer, men gillar att prata med dem då.

Men så har jag förkärlek till Algeriet, men de är också muslimer, men vad tokigt det kan bli, men finns det någon svensk hos mig. Ja såklart då. Men även Kewan han är också muslim som jag älskar då ,men vilken hit för svenskarna som kallar mig för rasist. Jag kan skratta åt det ,ser det som ett skämt, som har 2 barn med en kurd, som kommer från Turkiet. Men jag umgicks mest med utlänningar på den tiden. FOLK FÅR SÄGA VAD DE VILL GENOM ATT FOLK HAR BLIVIT SÅ TOKIG IDAG OCH GALEN DÅ. 

Men vilket kult folk jag har runt mig, som kallar mig för rasist ,men de får nog ta tillbaka det, men känner folk från Indien och Bangladesh. Jag var ihop ett tag med en man som kom från Bangladesh.Men pratar även med folk som kommer från Bangladesh, men vart tog svensken vägen då. Jag känner så mycket annat kul folk, som tyvärr kommer inte från Sverige då. Jag har ganska mycket folk som kommer från Marocko då, men även de är muslimer då. Oj vilket tok de kan bli nu, bara muslimer hos mig ,men inte alla då. MEN FOLK KAN INGENTING OM MIG DÅ. MÅSTE VARA SÅ BLIND DÅ.

Han som kommer från Tunisien, han höll på att bjuda ner mig ,men såg att han bo bra då. Han hade en katt som han älskade så mycket då. Men han är också muslim, MEN VILKET TOK DE KAN BLI NU, muslimer på muslimer då. Jag pratar med en del från Tunisien då. Jag kan inte räkna upp alla länder då.Det kommer från länder som jag kan så lite om då. Men han från Indien var jättemysig han påminde om gamla tiden i Göteborg då.

Jag pratar även med folk från Irak och Iran, men tänker inte på vart de kommer ifrån då.Men vad tok de kan bli då. Jag har även folk från USA och Frankrike ,Egypte, Ukraina och en del skriver på tyska till mig då. Men är väldigt blandat folk, kan inte räkna upp alla då kan komma från Norge eller andra länder då. Men har mycket folk från olika länder, som jag älskar att prata med när jag har tid då. Men vilket tok det kan bli då. Men jag älskar folk ,så enkelt är det med mig OCH DET SPELAR INGEN ROLL VEM JAG PRATAR MED DÅ. 

Jag har även en jättefin familj som kommer från muslimsk land då. Men brukar skicka lite fint till mig, fast de firar inte jul, så skickar de ändå ett GOD JUL till mig. Men de är också utlänning och muslim, men vilket tok de kan bli då.  Jag har knappt tid att prata med alla män, som ska prata med mig och ingen svensk då, men har haft svenskar som ringt till mig, men annars är det mest utlänningar som ringer till mig. Och har kul med dem genom att de kan ge attention, som inte alla är så bra på då. Men kul folk då.JAG HAR FULLT UPP MED DEM DÅ.

MEN INGEN SKA KALLA FOLK FÖR RASIST DET ÄR FULT ATT GÖRA DET. NÄR FOLK HÅLLER PÅ ATT RÄDDA SVERIGE DÅ. Jag satt och pratade med en svart man på Facebook ,men har många svarta män på Facebook ,som skriver fint till mig, men även frågar om Sverige ,men då tar jag upp om allt landet går igenom då ,men alla tycker att kvinnorna och tjejer och barnen har det hemsk ,kom till mig då. Men jag måste sitta och skriva då.

JIMMIE ÅKESSON HAR FULLT MED VÄNNER SOM ÄR UTLÄNNINGAR, MEN VARFÖR KALLAS HAN FÖR RASIST DÅ. Tänk efter ,men mycket utlänningar röstar på honom. Jag pratade med kille och en kvinna då, men hon låg nästan vaken när de var val, genom att hon och han började bli rädd för Sverige, men såg Åkesson som ett stort skydd då.

Men de kommer från andra länder som bor här ,men röstar på Åkesson. Folk ser honom, som kan leda ett land i mål, som ingen kan fatta som inte lägger rösten på honom då. Men hört att folk som kom på 70 talet röstar på honom då.FOLK BÖRJAR BLI RÄDD NU NÄR DE SER VILKEN HEMSK REGERING VI HAR DÅ.

Jag fick stänga av Facebook den gången, genom att man har galet folk ,och jag måste börja följa Jimmie Åkesson SD. Jag kände att allt kändes rätt, att följa honom genom att han kan så mycket ,men även skydda ett land ,som jag har sett idag ,ATT EN DEL MÄNNISKOR KAN FÖDAS PÅ EN DEL HEMSKA PLATSER, OM DE MÅSTE SKYDDA ETT LAND DÅ ,SOM JIMMIE ÅKESSON FICK GÖRA OCH FÖDDES I ROSENGÅRD DÅ.

Men varför hamnade han där då???? 

Jimmie Åkesson fick stor undervisning då genoma att en gång måste han vara med och styra upp Sverige då. OCH FOLK KAN FÖDAS PÅ DEN MEST KONSTIGASTE PLATS NÄR GUD SKA VAKTA ETT LAND DÅ. Sverige får inte bli utsatt då ,och får inte bli en massa problem med landet då. Men folk måste få hjälp när det är krig eller bråk som jorden går igenom nu. Men landet får inte förstöras nu. GUD skyddar Sverige och vill inte få problem med landet nu. Han såg framtiden då.

Men ingen ser hans jobb då ,utan folk föds som han gjorde ,men kan ni se hur många gånger har han valt om som ledare för Sverigedemokraterna då? Igen gång då. DET MÅSTE VARA STARKT FOLK IDAG GENOM INVANDRINGEN OCH KRIG DET ÄR folk flyr hit och GUD såg framtiden med Sverige, men hur gör han då????

GUD sätter ut folk ,som kan börja rädda Sverige ,genom att han såg bara problem med landet krig och annat som landet kan få då. Men hur gör han då när han vet ,att nu kommer Sverige få en törn då? Han sätter ut folk, och ingen kan se folket då. De vet inte om det själv. Men även jag fick börja gå med svenska folket, men även satt och skrev 2014 på bloggen. GREAT MASTER SAINT GERMAIN ,SA ATT LANDET SKULLE BLI MÖRKT OCH EDENS LUSTGÅRD FÖRSVANN SNABBT OM DE SA JA DÅ.

Ni såg vad som hände då. DET BLEV KOLSVART GENOM ATT DE SA JA ,SOM DE INTE SKULLE GÖRA DÅ.Men även långt tillbaka fick jag budskap från Ashar ,att skriva på internet då. Men då fanns knappt något internet som fungerade bra då. Men sen kom bloggen, men även kunde göra hemsida då.  Jag kunde göra egen hemsida, men på den tiden, då visste inte jag hur jag skulle göra då. Om jag skulle göra egen sida och skriva på, genom att det fanns ingen blogg att skriva på bara hemsidor då.Jimmie Åkesson fick börja gå mot att leda ett folk då. Svenska folket måste ha en stark man ,som kan sin sak när jorden ser ut som den gör idag. DET ÄR INGEN ENKEL UPPGIFT DÅ. FOLK MÅSTE KUNNA STÅ EMOT DÅ.

Jimmie Åkesson blev sjuk ett tag, som alla hört genom att allt blev för mycket för honom, och han höll på att gå in i väggen den gången, men han är så stark och tar sig vidare ,och in på  bananen igen bland bland folket regeringen. Men fortsätter kämpa igen och igen, men han hade lite vila när han var sjuk då. Men folk hoppade på honom och hans inre höll på att gå i backen GENOM ATT HAN BLEV SJUK INOMBORDS AV ALL STRESS, men sen kommer han tillbaka igen då.

Hur många ledare inom sossarna har valt eller inom Moderaterna valt då eller andra partierna valts då. De väljer andra då. NI KAN SE SÅ LÄNGE JIMMIE ÅKESSON BÖRJADE MED POLITIKEN, han har aldrig valt om eller byter ut honom då, genom att folk måste sitta ett tag, men lämnar ledar posten och någon annan får sitta där då. JIMMIE ÅKESSON SKA SITTA DÄR OCH HAR ANSIKTET UTÅT DÅ. 

Jag drog till honom, så många andra då genom att han har ansiktet utåt då. Men folk tänker inte på det, att SD har samma hela tiden då. MEN DET SKA VARA SÅ.

Men han sitter kvar ,han hade en man när han blev sjuk Jimmie Åkesson, sen var han tillbaka igen ,och satt som ledare för SD, genom att han är ansiktet utåt då ,som gör att folk ser SD, men även ska lägga sin röst hos dem då. HAN STÅR FÖR SVERIGE DÅ.

Men GUD såg framtiden med Sverige, hur det kan gå, men för att skydda landet mot problem ,då måste man ha starkt folk som leder landet då. Men kolla på hur invandringen är nu ,folk är sjuk GENOM ATT INGEN INOM REGERINGEN VÄGRAR SAMARBETA MED ÅKESSON, SOM MÅSTE DET, GENOM ATT HAN KAN DEN BITEN DÅ, genom att det finns farligt folk idag, som vi inte kan ta in då.

MEN MAN KAN HJÄLPA DEM I YTTEROMRÅDEN SOM JIMMIE ÅKESSON VILL DÅ, genom att han ser hur folk kan få det när han föddes i Rosengård genom att skydda Sverige för större problem då.

MEN TITTA PÅ HUR SVERIGE KOMMER FÅ DET ,genom att vi har en regering som inte kan lyssna och hjälpa till, därför var Jimmie Åkesson bäst på den biten ,genom att han kan grunden ,vad som kan hända om man tar in för mycket folk i Sverige då. Han såg från sin tid ,hur det kan bli, folk kan knappt leva där ,genom att det har kommit in mycket farligt folk, som mycket folk bor i Rosengård.

MEN PÅ DEN TIDEN, DÅ LÄRDE HAN SIG HUR MAN SKA GÖRA MED FOLK att inte förstöra ett helt land, utan hjälpa folk som finns utanför svenska gränsen ,genom att han såg Rosengård, hur det blev ,men sen lärde han sig att kunna hjälpa svenska folket, genom att Sverige kommer få problem i framtiden då. Men då måste det finnas folk som kan den biten ,genom att kunna leda ett land därför föddes Jimmie Åkesson, det är sanningen om honom då. MÅSTE SITTA EN HÅRD MAN ,SOM KAN STYRA RÄTT DÅ. HAN MÅSTE SÄGA NEJ TILL DET SOM ÄR FEL DÅ.

Men han gick där inte folk gick, utan han följde en stig som inte alla gick, men för att en dag kunna hjälpa svenska folket, genom att han byggde på ännu mer kunskap om svenska folket då, genom att han kunde lära sig från sitt liv, hur ska vi annars kunna rädda ett land i nöd då. Han fick så mycket undervisning genom att en dag börja inom politiken då. Och nu är han där, men folk skulle hjälpt till mycket bättre då. FOLK MÅSTES SAMARBETA MED HONOM ,GENOM ATT HAN KAN SÅ MYCKET OM INVANDRING DÅ 

Men folk kan säga en massa om Åkesson, men jag brydde mig inte om allt de sa om honom ,genom att Åkesson har haft problem att ta sig in bland folket då.Men för mig ,vann hans stora hjärta för honom och började se honom då. HAN VANN MITT HJÄRTA DÅ.

Men han kommer från en tuff grund, som alla ser, att han haft ett fruktansvärt liv, MEN HUR SKA VI ANNARS LÄRA OSS OM HÅRDA LIVET ,SOM HAN SÅG ROSENGÅRD HÖLL PÅ ATT FALLA ISÄR DÅ. 

MEN VART BODDE LÖFVEN DÅ? HAN FÖDDES I STORSTAN MEN FLYTTADE FRÅN HÄGERSTEN.

SER GRÖNSKA RUNT HONOM LITE PÅ LANDET KALLAS FÖR FÖRORT,VART BODDE JIMMIE ÅKESSON? SER EN MASSA HUS DÄR HAN BODDE DÅ. OCKSÅ EN FÖRORT. 

Vad har Löfven lärt sig om svenska folket problem ,men vart bodde andra då tänk efter lite grann, hur folk kommer in i politiken, men bor perfekt. Men bor   bra, har en bra barndom ,eller ungdomen då. Men kan hända mycket problem.  OM MYCKET FOLK INOM POLITIKERNA HAFT DET BRA, DÅ SER DE INTE ALLT DÅ. 

Vi tittar inte på alla politiker, utan tar upp om Jimmie Åkesson och Stefan Löfven ,genom att vi kan inte kolla igenom allt då. Men Löfven som kommer från Hägersten borde sett mer ,men han flyttade från storstan och sen kommer tillbaka till Stockholm, men borde sett hur Stockholm håller på förvandlas till problem ,som fanns även på den tiden problem, och jättestora problem borde varit lite rädd, att säga JA till allt, om han ser hur förorten ser ut utanför Stockholm då. Idag kan knappt någon bo där ,men ser han inte det??? Men han måste vara blind eller så var han från storstan för länge ,genom att han ser inte som andra ser då. STEFAN LÖFVEN BORDE SETT MYCKET BÄTTRE ,KOLLA HUR HELA STOCKHOLM HAMNADE I EN SOPSÄCK ,SOM SÅ MÅNGA ANDRA FÖRORTER GÖR NU. HAN HAR INTE LÄRT SIG DÅ.

Varför har inte Stefan Löfven lärt sig att se förorten hur den ser ut? Men Jimmie Åkesson såg allt ,genom att Skåne Rosengård fick så mycket problem då. Det finns mycket förorter runt Stockholm ,som har fått så mycket problem, men har inte ens lärt sig från det, då blir vi förvånad av,OM STEFAN LÖFVEN KOLLAR PÅ INVANDRINGEN, HUR STOCKHOLM SER UT IDAG ,att han skulle lärt sig om invandringen, om han kollar på hur Stockholm ser ut då. Men ingenting har han sett, då har han inte sagt JA ens till folk som kommer nu, som är till och med livsfarlig folk då. Konstigt att ingenting har gått in hos honom då. Det är konstigt att det har gått in hos Åkesson, men inte hos Löfven då. Båda sett hur Sverige blev då ,men även följt utvecklingen ,men ändå säger en massa JA till livsfarligt folk ,som skulle jobbat ihop mycket bättre, när det kommer till och med livsfarligt folk idag. Men ni ser hur Sverige ser ut idag, men bara Jimmie Åkesson verkar lärt sig om invandring, som Löfven skulle lärt sig då.

MEN HUR SKA MAN ANNARS LÄRA SIG ATT STYRA SVERIGE OM MAN INTE HAR VARIT MED DEN HÅRDA VÄGEN, genoma att landet är inte så ljust idag, men Åkesson han kan den biten ,genom att han började som liten kille, och såg hur Rosengård började förvandlas till problem.

Men vad händer med Jimmie Åkesson, han börjar må dåligt av allt som händer runt honom, genom att han levde bland en massa problem då. Men han lärde sig den hårda banan, leva bland folk, som inte Löfven eller andra gjort utan många har levt så skyddat, som inte Åkesson gjort, utan han har tyvärr levt ett hårt liv ,som ingen kan se idag, men vi vet det. HUR SKA ÅKESSON ANNARS KUNNA HJÄLPA FOLK DÅ. 

MEN VI LITAR PÅ JIMMIE ÅKESSON GENOM ATT HAN HAR VARIT MED OCH KAN DE BITEN, som andra har läst lite böcker om politiken eller kommer från fina familjer, men hur mycket kan de? De har gått skolor, men hur ser vardagen ut då?? Den bästa hjälpen kommer från dem ,som har lärt sig praktiserat då ,än en massa skolor ,genom att vardagen kan se annorlunda ut än när de ska ta tag i det. Det kan vara svårt att bara gå efter en bok eller annat, genom att vardagen kan se annorlunda ut när de ska börja sitt jobb då. Men det är alltid bra att ha med sig kunskap när de ska jobba då praktiska biten då. DET ÄR BRA ATT SAMARBETA I RIKSDAGEN.

 MEN SER HUR SVERIGE HÅLLER PÅ ATT BLI DÅ, genom att inom dessa väggar som Åkesson sitter ,då kommer det bara folk som kommer från en fin grund. Och många inom politiken, Löfven har levt utanför Stockholm ,han lämnade storstan då, jämför Åkesson och Löfven. Men båda har sett hur landet höll på att förvandlas genom mycket invandring då. Men hur ser det ut idag i dessa områden då? MEN JIMMIE ÅKESSON SÅG ALLT ,HUR SVERIGE HÅLLER PÅ ATT FÖRVANDLAS MER TILL EN SOPTIPP, SOM MYCKET OMRÅDEN HAR FÅTT KÄNNA PÅ NU.

OLIKA PARTIER HAR BYGGT UPP FRÅN EN GAMMAL STARK GRUND. Det har som vitras sönder. Vi får en bild av en stark mörkt grund, gamla gubbarna byggt från på den tiden då. Men starka grunde håller på att vittras sönder då. Det kommer nytt folk.

PER ALBIN HANSSON det var så mörkt när de började då. Men de tänkte på ett helt annat sätt än nu. Sverige håller på att vittras sönder nu. Gamla tiden män, det var mer säkra män som satt och styrde landet då. De hade hjärtat med sig på annat sätt än idag. Hårda män, men rättvisa män på den tiden, genom att de hade en tanke att bygga upp ett tryggt land

Men andra världskriget kommer då, men de fortsatte ha den tanken då. De hjälpte Norge , Finland , Danmark, men Tyskland eller andra som kom hit då. Men kände in som hade med pengar att göra då, skatter skulle betalas, de lämnade ut pengar mer, de hade ett annat tänkande då. De hade hjärta för Sverige då. De gillade inte så mycket invandring bara lite grann tog de in,genom att landet måste gå runt då, allt kostar pengar då, men folk kunde komma och jobba, men folk som skötte sig då, men fanns folk som kom till Sverige då, som hade upptäckt Sverige då, men det var långt tillbaka då. Men det kom inte så mycket folk till Sverige då. Men nu är det en mer fara, genom att idag kan det komma FÖR MYCKET FARLIGT FOLK , som kan skada oss då. Men en helt annan tid idag. DET VAR EN BÄTTRE REGERING DÅ. 

VI HADE FÖRR I TIDEN MYCKET BÄTTRE OCH TRYGGARE REGERING. Men gamla regeringen började bygga upp ett pensionssystem, men även mycket annat ,och ingen sov ute på den tiden, som folk gör idag. Folk vill ha tillbaka den gamla tiden, då var det mycket säkrare styre då ,än nu livsfarlig regering har vi idag. Men folk kan även dö när de inte får tak över huvudet då. Vi har kalla vintrar då. Idag har folk till och med problem att skilja sig ,så illa är det idag. Det fanns inte problem, som nu får folk bara lida av allt då.

Den gamla regeringen skötte korten mycket bättre ,genom att det var Sverige för dem då. Det var mycket bättre folk då,SOM KUNDE SKYDDA LANDET PÅ MYCKET BÄTTRE SÄTT ÄN NU. DE TÄNKTE FÖR FOLKET DÅ.

SVERIGE LIDER IDAG.

VEM LÄGGER VI RÖSTEN PÅ ,VI VILL ATT LANDET SKA GÅ RUNT, men vad har löfven gjort ,och hans kumpaner sänkt landet i botten mer och mer ,genom att ingen kan den hårda banan, DE TAR IN LIVSFARLIG INVANDRING, SOM TILL OCH MED ÄR LIVSFARLIGA MÄNNISKOR ,SOM JIMMIE ÅKESSON SÅG FRÅN ROSENGÅR ,hur all invandring kan bli skadad ,om man tar in för farligt folk, som inte andra inom regeringen kan så mycket om.

Sverige har hjälp folk förr när andra världskriget var då. De hjälpte mycket folk kom från Norge, Danmark, Finland Tyskland eller andra länder ,men landet rasade aldrig som nu då. MEN VI MÅSTE HA EN GALEN REGERING IDAG.

Men varför rasar landet nu när de kunde hjälpa folk från krig då. Barnen kunde bo hos familjer, vi får den bilden ,och en del kunde bli sommarbarn en tid, sen åkte de hem när landet hade fred då. Men en del kunde bli kvar såklart, och sökte jobb såklart då. MEN SVERIGE TÄNKTE PÅ ETT ANNAT SÄTT DÅ. De fick lite pengar då. Men mest att folk hjälpte dem då. Men ingen av dem skadade oss som nu. Eller så har vi en regering som inte kan räkna då.

MEN SVENSKA FOLKET MÅSTE GÅ FÖRST ,OCH VI KAN INTE HJÄLPA ATT DET ÄR KRIG OCH BRÅK. Men det finns inom regeringen som vill bygga bostäder för dem, och köper dyra bostäder för dem då. Men ingen på den tiden gjorde så ,utan skyddade först svenska folket då. De hjälpte folk ,men inte som de gör nu, och därför har vi en regering som har tänkt lite fel då, genom att en dag ska de återvända ,som förr i tiden och mycket av dem åkte tillbaka när landet började få fred då.

OCH SÄGER JA TILL VANSINNIGA SAKER KAN INGENTING DÅ, genom att de kan ingenting om hårda livet, hur landet kan förvandlas till Rosengård, genom att Åkesson kan den biten ,han kan den hemska biten leva bland farligt folk, som måste flytta ifrån då.

Men han kan grunden som inte regeringen kan, och därför har vi ett livsfarligt Sverige idag, genoma att ingen vägrar samarbeta med en man, som kan den biten då. Åkesson har sett sen barnsben, hur Rosengård blev ,som hela landet håller på att bli nu. REGERINGEN MÅSTE HA EN STARK MAN SOM SITTER OCH JOBBAR IHOP MED DEM ,SOM KAN DEN BITEN DÅ. VI HAR EN FRUKTANSVÄRT INVANDRING IDAG.

Vi skrev till socialdemokraterna och sverigedemokraterna

Vi ville att sossarna och SD skulle samarbeta ,genoma att Jimmie Åkesson kan så mycket om invandring då. Men sossarna blev så sur och arg på oss ,som lade oss i ,utan skulle satsa på invandring ,och ta in så mycket folk då, genom att det fattas inom vården och tyngre vården då. Men de skulle ta in folk, och trodde att de skulle få in så mycket skatt då. Ni skulle sett långa brev jag fick från sossarna ,jag orkade knappt läsa det ,så långt var det, men såg bara invandring och hade så stora förhoppningar på folk då. DET ÄR BARA EN MASSA FANTASIER SOSSARNA KOM MED DÅ. SOSSARNA SKREV SÅ ARGT MEJL SKULLE INTE  SAMARBETA ALLS MED SD.

 Men sossarna är inte som förut då.

Den gamla goda tiden när sossarna började leda svenska folket då. Idag finns det ingen likhet med dem, som folk tror att det är som förr i tiden, och mycket äldre människor röstar på socialdemokraterna, som var så vanligt förr tiden då. Folk lägger sin röst på dem då. SOCIALDEMOKRATERNA ÄR INTE SOM FÖRR I VÄRLDEN DÅ. ANNARS HAR INTE SVERIGE FÅTT SÅ MYCKET PROBLEM DÅ.

Men är inte som gamla tiden ,som inte folk tänker på ,utan lägger sin röst på sossarna ,som det alltid varit då. Det känns tryggt från barnsben, har gjort som sin mamma och pappa, men även farmor och farfar mormor och morfar då. Det kan sitta så hårt hos dem då. MEN SOSSARNA ÄR INTE SOM FÖRR I TIDEN ,SOM DE TROR DÅ. ALLA LITAT PÅ DEM.

Jag vet när jag bodde hos farmor och farfar, hur de såg på olika politiker då. De var bara sossarna för dem, var sur på folk som röstade på Centern, men Högern som de hette på den tiden, då fick man problem om man röstade på dem. Men de var så rädd för högern, minns farmor och farfar röstade bara socialdemokraterna då, fast de hade jordbruk då. Men mycket folk runt om dem röstade på Centern genom att de hade jordbruk då. Högern var de jätterädd för, ,då fick man stora problem då. De varnade för honom, genom att de inte vill ha de samhället då. Det var så hemskt då. MEN DET VAR SÅ PÅ DEN TIDEN DÅ.

MEN DET VAR SÅ PÅ DEN TIDEN ,men hörde när vänsterpartiet kom, rösta inte på dem, då får vi som Ryssland då. Huvva vänstern är komminister då, ska vi få som Ryssland då. Men vänstern var fruktansvärt att lägga sin röst på, men även på Högern, som är Moderaterna idag då. Men många kan leva kvar från gamla tiden då. Genom att sossarna är inte som förr då, ska tänka på folket som de gjorde förr då.

Sossarna kan vara bra på andra saker, IDAG KAN INTE SOCIALDEMOKRATERNA STYRA ETT LAND NÄR DET ÄR FÖR MYCKET INVANDRING DÅ, genom att de ser så mycket fel sossarna då. Ni ser hur landet håller på att bli idag ,genom att sossarna kan så lite om just den invandringen då. Sossarna har hjälpt långt tillbaka, men aldrig haft som idag, men sossarna kan så lite om just den tiden som är idag, mycket mer farligt folk idag än förr i världen då. 

MUNDEBO Han skötte mycket räkenskaper ser en hand som delar allt mitt itu. Lika för alla ,men blev lite ljusare. Det blev bättre genom att de byggde upp landet mycket bättre då. Såg hur de byggde upp med pengarna då.

Ser en mörk ström bara en massa mörker, som fossar som svart klet strömmar på Palmes tid ,fanns det folk som kunde räkna dåligt ,som slösade bort mycket pengar då. Det fanns folk som skötte sig, men folk som inte kunde sköta sig alls då, utan allt gick neråt för dem då.

Ser ljus igen ,genom att regeringen försöker samla ihop pengar ingen, som gick åt på Palmes tid ,folk som inte kunde sköta sig då. Det fanns folk runt Palme som hade svårt att hålla i pengarn då. Det är folkets pengar de sitter med då. Folk klarar inte av pengar utan sätter sig i problem den tiden ,då fanns det kvinnor och män ,SOM HADE SVÅRT ATT HÅLLA I PENGARNA DÅ. Folkets pengar då. Skadaler på skandaler då.

NU ÄR DET EN MASSA MÖRKER RUNT REGERINGEN IDAG  ,genom att de inte kan sköta pengarna då ,och därför har folk fått så stora problem idag, som de håller på att förstöra idag ,genom att folk har byggt upp sen långt tillbaka med små pengar. Men delade med sig som de har svårt idag. Det är en annan tid idag ,svårt att hålla i pengarna ,som är folkets pengar ,som de en gång började med två tomma händer ,har de byggt upp allt ,som håller på att rasa nu, genom att det sitter fel folk i regeringen ,som ger bort pengarna som de började bygga upp från Palmes tid då. De gjorde om mycket system, som regeringen tog bort mer och mer nu, som alla ser hur svenska folket får lida idag. DET ÄR FRUKTANSVÄRT HUR DET HAR BLIVIT DÅ.

DET BLIR PROBLEM NÄR FOLK INTE KAN SAMARBETA, OCH NÄR VI HAR MED FARLIGT FOLK ATT GÖRA , DÅ MÅSTE HJÄLPA VARANDRA GENOM ATT JIMMIE ÅKESSON KAN DEN BITEN DÅ. Måste gå ihop med andra genom att han har gått den längre biten som politikern måste ha, genom att leda ett land ihop med andra, då måste folk inom regeringen ta in honom i samarbete ,som har blivit galet idag ,ser hur landet börjar se ut som Rosengård hela Sverige håller på att få så mycket problem GENOM ATT DET SITTER LIVSFARLIGT FOLK I REGERINGEN ,OCH KAN INGENTING OM FOLK SOM HAN KAN DÅ. DE MÅSTE SAMARBETA GENOM ATT HAN KAN DEN BITEN DÅ.

Jimmie Åkesson kan den biten, han har gått den långa vägen,genom att rädda ett land i kris ,som ingen har tänkt och upptäckt, men kallar honom för rasist när han ska hjälpa svenska folket, som kan den biten då. MEN INGEN SKA SKA FORTSÄTTA KALLA HONOM FÖR RASIST UTAN SLUTA UPP ATT KALLA HONOM FÖR DET.

TITTA PÅ JIMMIE ÅKESSON SÅ FÖRSTÅR NI MYCKET MER OM HONOM DÅ. VARFÖR HAN FÖDDES DÄR OCH SEN ALL INVANDRING DÅ. 

Men vad har hänt då?

Ser ni hur landet håller på att bli ,genom att ingen vill samarbeta med Jimmie Åkesson kastar skit på honom, och hånar honom, men sån hemska regering har vi. MEN SOSSARNA KAN INTE DEN BITEN SOM SYND ÄR.

Åkesson han vill hjälpa folk såklart ,men helst i närområden då. Men varför vill han hjälpa folk i närområden då????? MEN HELST AV ALLT UTANFÖR SVERIGES GRÄNSER ,NÄROMRÅDEN HAR SD PENGAR TILL DÅ. 

Hur blev det med Rosegård då?

Folk kan knappt bo där en massa bråk och krig ,och en massa droger, MEN ROSENGÅRD HÅLLER PÅ ATT FALLA SÖNDER ,SOM SÅ MYCKET ANDRA STÄLLEN FALLER SÖNDER, genom att regeringen säger JA till farligt folk, som Åkesson har lärt sig att se ,genom att han har bott mitt upp i smeten då.

men vart bor Löfven eller andra inom politiken då??? 

Bor tryggt kan gå ut på trappen en del av dem, utan att någonting händer dem men vart bodde JIMMIE ÅKESSON HAN SATT I PROBLEM DÅ GENOM ATT ROSENGÅRD BÖRJADE FÖRFALLA DÅ.

ÅKESSON KAN INVANDRING DÅ GENOM ATT HAN SER HUR DET KAN BLI DÅ. 

HAN SÅG ATT LANDET FICK STORA PROBLEM. VAD HÄNDER DÅ MED JIMMIE ÅKESSON DÅ? Han känner att han måste börja göra något åt problem ,som har blivit ännu värre, genom att ingen svensk verka se Rosengård, hur allt börjar förvandlas till så stora problem, då försvann tryggheten för folk och kan inte bo kvar där ,utan folk flyttar från Rosengård, genom att ingen kan bo där folk som vill leva mycket bättre då.

Men vad har hänt med Rosengård?

Det är bara en massa problem i Rosengård ,där folk som vill ha livet i behåll lämnar Rosengård då.Men vad ser halva svenska folket en rasist kallas Jimmie Åkesson, men varför kallas han för det, som vill skydda landet. Han måste börja förändra landet, som är svårt för honom. HAN SER FOLK DÖR RUNT HONOM OCH SKJUTER VARANDRA MORD OCH BRÅK, genom att Rosengård höll på att förvandlas till en soptipp, som mycket områden har blivit idag.

Men Jimmie Åkesson försöker rädda ett land, HAN VILL HA TILLBAKA GAMLA SVERIGE TRYGGA LANDET, och hjälpa folk i utanför landet, och inte ta in för mycket farligt folk. Idag vill han hjälpa folk utanför Sverige då. NÄROMRÅDEN.

Men Jimmie Åkesson började långt innan han kom in i regeringen då, han såg saker som var inte okej då. JIMMIE ÅKESSON STARTADE ETT PARTI IHOP MED ANDRA DÅ ,SOM KALLAS FÖR SVERIGEDEMOKRATERNA DÅ

OCH JIMMIE ÅKESSON TAR STEGET IN I POLITIKEN DÅ ,och han blandar sig in regeringen, men börja ställa till problem för dem, som sitter där. Men vad händer regeringen kallar honom för rasist mobbar ut honom, när landet håller på mer och mer ,att falla sönder bit för bit då, men Åkesson han såg ett fallande skepp, som inte andra såg då ,utan kan håna honom kasta skit på honom alla hemska ord som han fick ta emot då, som började gå emot svenska folket.

Genom att han såg något som inte de såg, men han fick mer och mer problem. Han måste göra något åt det hemska som händer när han såg hur Rosengård höll på att förvandlas till en soptipp ,SOM HAN BÖRJADE MER OCH MER FÅ INTRESSEN FÖR SVERIGE DÅ ,för att sätta sig i regeringen, som inte vill ha så mycket med honom att göra då.

Genom att de ser inte att landet håller på att falla sönder bit för bit arg på Jimmie Åkesson, MEN HAN STÄLLER SIG ÄNDÅ DÄR, FÖR ATT HAN KAN INTE SE ATT SVERIGE HÅLLER PÅ ATT GÅ UNDER, men han går emot allt då ,genom att krypa längre in hos regeringen, men folk börjar att se en man, som vill hjälpa Sverige, genom att de tänkte som han då.

Men Jimmie Åkesson gav sig in i politiken, men han vågade ta stegen in i politiken, och bråka med folk inom politiken ,genom att han vill ha tillbaka sitt land som de var. HAN SER HUR ALLT BARA FALLER SÖNDER BIT FÖR BIT, som han såg långt innan han började inom politiken. Han såg hur Rosengård  förvandlas TILL EN SOPTIPP DÅ ,och folk kan knappt bo där ,gamla Sverige håller på att falla sönder ,som inte alla ser ,som bor trygg som vi tog upp om då. Folk bor tryggt ute på landet och en del har fått ännu mera problem nu, genom att vi har en galen regering. SOM SER VÄLDIGT DÅLIGT IDAG.

Men Åkesson klev inom regeringen, och han försöker nå folk som sitter och jobbar inom regeringen, och nå dem ,men kan kasta kritisk ögon på honom ,genom att en del inte vill se, och en del bor så himla bra och fridfull, och ser inte områden, som håller på att förvandlas till en soptipp, genom att folk bor bra ,och en del har pengar och en del bor på landet, men ser inte Rosengård vad som händer där, ni som hoppar på Jimmie Åkesson bo där ett tag ,och prova på glada livet en stund, sen ska vi prata med er, genom att vi kände allt, men vad vi älskar Jimmie Åkesson som ser allt ,men så mycket folk har börjat se åt honom nu. Han växer starkare in hos folk idag genom att han ser mycket längre än vad andra kan se då. ÅKESSON KÄMPAR PÅ  OCH SLUTA ATT HOPPA PÅ HONOM ,SOM VILL RÄDDA SVERIGE DÅ

Men folk som hoppar på Jimmie Åkesson ska hålla tyst, genom att ni kan se ,HUR LANDET SER UT IDAG ,LÄS HÄR HUR VACKERT LAND VI FÅTT NU. Ser hur landet ser ut idag???

JAG BODDE I GÖTEBORG PÅ 70- TALET. JAG OCH ÖMER FLYTTADE TILL GÖTEBORG. Men vi fick en 1:a  på Hisingen. Men vi flyttade in, det var så fridfullt lugnt och utan problem då. Men det var gamla Hisingen då. Gamla området flyttade vi till då. Vi bodde ett tag där sen måste vi flytta då, genom att vi fick Nathalie då. Det blev för trångt då, men Hisingen var ganska nytt nybyggda områden. Vi flyttade till Godvädersgatan lugnt område ,vi kunde gå som jag ville, men ingenting hände då. Men det fanns inte så mycket förstörelser då ,utan allt flöt fritt då. DET VAR LUGNT UTAN PROBLEM DÅ.

Men när vi fick Yasmine, då flyttade vi till Bergsjön, men folk kunde bor där ingenting hände då, lugn och fridfullt då. Jag kände folk som bodde på andra gårdarna än vi bodde då. Vi hyrde av en privatägd person som hade ett hyreshus då. DET VAR ETT LUGNT OMRÅDE DÅ. 

Men lugnt och skönt område ingenting hände kunde ta spårvagnen utan problem då. Men åkte ibland till Kortedala då, och de hade hälsocentralen i Kortedala då. Men ingenting hände där utan Kortedala bodde folk ,som hade flyttat dit sen jag hade flyttat från Göteborg ,och hälsade på där lugnt och fint område då. DET VAR LUGNT I FLERA ÅR DÅ.

Men minns att jag och Ömse umgicks med Solveig och Mohamed ,var och hälsade på dem när de hade flyttat till Hammarkullen ett jättefint område då. Hammarkullen hade byggt nya bostäder då, och allt var så himla fint och nytt. Alla nya lägenheter var jättefin, ingen hade målat där ute, utan nytt då. Vi hälsade på Solveig och Mohamed, allt var nytt och lägenheten var ny de hade flyttat in då. Hammarkullen hade inte förändras så mycket då, genom att allt var nytt då när vi var där där. JAG SÅG HAMMARKULLEN NÄR ALLT VAR NYTT DÄR.

MEN HUR TROR NI OMRÅDEN JAG TAR UPP OM   

SER UT IDAG??

JAG BODDE DÄR PÅ 70 TILL 80 -TALET flyttade hem 1984. Ibland åkte jag ner då.

Men hur ser det ut idag Hammarkullen?

Hur ser Kortedala ut idag?

Hur ser Hisingen ut idag?

Bergsjön ser ut idag?

Varför började Jimmie Åkesson ta tag i dessa hemska problem? GENOM ATT HAN SÅG LÅNGT INNAN FOLK SÅG ,MEN HAR SPRIDIT SIG SOM EN LÖPELD DÅ, men han såg långt innan landet fick så mycket problem med folk ,som kommer från andra länder då.

KORTEDALA KLARADE SIG JÄTTELÄNGE, tills regering förstör för folk som bor där ,och måste flytta då. REGERINGEN SATTE IN SOMALIER SOM BLEV TOTALT FÖRSTÖRT FÖR DEM SOM BOR DÄR. Det går inte bo där måste flytta då ,men bättre att hjälpa dem i närområden ,som Åkesson vill lägga pengar på ,men regeringen vill ta in somalier in i svenska hemmen, som förstör dem. Nu bor det tyvärr över 7000, som även kör med gruppvåldtäkter och våldtäkter då.

Det blir så när de tar in folk som söker sig hit genom att Kortedala är helt förstörd idag genom att ingen vill lyssna på Jimmie Åkesson att hjälpa folk i närområden då. KORTEDALA HAR ÄVEN DE FÅTT EN SMÄLL, SOM ANDRA OMRÅDEN IDAG. MEN KLARADE SIG LÄNGE DÅ.

Det blir såhär när ingen undervisar somalier när de kommer till Sverige ,och sätter in dem överallt utan att undervisa dem ,hur du sköter om en lägenhet då. MEN ÄR ÄVEN LIVSFARLIG MED ENSAMMA MÄN, SOM KOMMER SOM KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT VÅLDTÄKTER DÅ.

Somalier kan inte låta bli oss kan våldta oss eller, så kör de med gruppvåldtäkt ,eller så kan de inte ens sköta svenska hemmen. Men varför måste de förstöra lägenheter, lägenheter på lägenhet ,genom att folk måste till och med flytta då. De får inte ge dem så mycket nytt då. Ge dem lägenheter där de har bott somalier då. Genom att spara pengar då. Snart vill en del somalier lämna landet när landet ljusnar för dem Somalia. SOMALIER FÖRSTÖR MYCKET IDAG

Men Kortedala hade mycket grönområden. Jag minns när vi var där sist att vi tog en promenad, men har mycket grönområden, som folk gillade, SOM SOMALIERNA HAR FÖRSTÖRT FÖR DEM DÅ. 

Men vad såg Jimmie Åkesson i Rosengård då?

Det här som håller på att växa, men ändå så kallas han för rasist ,men även hela hans parti, de är så fruktansvärt hemsk, ÅKESSON SOM MÅSTE HA ORDNING, men varför kan han inte låta bli att bråka då. Låt folk bli utsatt för problem våldtäkter och gruppvåldtäkter, men kan inte han vara tyst då, men även andra saker som händer runt om i landet, som han såg, men ni kan kalla Åkesson för rasist.HAN ÄR INGEN RASIST, MEN DÄREMOT LIDER HAN ENORMT NÄR HAN SER HUR LANDET FALLER SÖNDER DÅ, han bodde mitt i allt då.

Men folk kan bo där, ni som kan så mycket, ni som bor perfekt ,och kan gå ut på trappen ta en kopp kaffe, men hur såg det ut för honom den vardagen ,när han såg landet ,som inte ni ser då, OCH MÅNGA INOM REGERINGEN ÄR BLIND OCH SER INTE PROBLEM SOM HAN SÅG DÅ

Men hur ser Hammarkullen ut idag, som var Så vackert område?

BARA SOPOR SOM ROSENGÅRD OCH FOLK KAN KNAPPT BO DÄR. Det är bara sopor och folk älskar att förstöra då. De bildar gäng där ,och en massa problem folk dör även i Hammarkullen som i Rosengård. Området har blivit fruktansvärt ,men ändå har inte regeringen lärt sig från gamla tiden nu. Ni kan åka till Hammarkullen nu, eller så vågar inte ens åka dit ,genoma att så mycket problem idag. Men Hammarkullen har byggt på ännu mer problem, och värre och värre är det där. BILDEN VI FÅR ÄR BARA EN MASSA MÖRKER DÄR. De skjuter även där folk kan knappt leva där. De har bildat så mycket gäng, som inte är bra överhuvudtaget då. DET BLIR BARA EN MASSA PROBLEM DÅ. 

Men vad hemsk Jimmie Åkesson är, MEN VARFÖR KAN INTE FOLK FÅ HA LITE HIGH CHAPARRAL SKJUTA LITE HÄR OCH DÄR OCH DÖDA VARANDRA DÅ. Men vad hemsk Åkesson är ,som vill ha ett perfekt land då. Och folk vill skjuter lite här och där döda varandra nu. Men folk verkar vilja ha det så ,genom att ingen inom regeringen ser som Åkesson ser då.

Men Åkesson vill ha tillbaka gamla Sverige ,den lugna tiden när vi kunde gå som vi ville då. Men hur ska vi få till det ,genom att så mycket folk är blid idag.Och därför blir det som det blir idag bara pannkaka av allt då. Men vi vill även vi ha tillbaka Sverige och slippa vara rädd när vi ska gå ut då. GAMLA TRYGGA SVERIGE VILL VI HA TILLBAKA DÅ.

Men vad hemsk Åkesson är ,SOM TYCKER ATT VI SKA HA ETT PERFEKT OCH TRYGGT LAND. Men ni vill ha gäng och folk skjuter varandra, som IS håller på med, men vilken hemsk Åkesson, som bara bråkar om landet ,de vill fortsätta att bråka då.

MEN ÅKESSON VILL HA TILLBAKA SITT VACKRA LAND, som jag såg hur Hammarkullen såg ut.

MEN ÄVEN VÄSTRA FRÖLUNDA ÄR DET HIGH CHAPARRAL SKJUTER HEJ VILT BRÄNNER BILAR ÄVEN DÄR SOM I ROSENGÅRD ,men vad hemsk han är, som vill ha fred och ordning. Men Åkesson vill ha lite ordning därför kan folk vara så fräck och kasta ur sig rasist bara för han vill ha ordning utan en massa bråk i landet då, men Frölunda Torg ,de sköt sönder en skola för något år sen, så Emila mitt barnbarn måste flytta då. Men Nathalie fick flytta Klara och Emila till en friskola då. Nathalie var tvungen att flytta med Klara och Emilia till Mölndal.DET GÅR INTE BO DÄR OCH NU HAR DET BLIVIT ÄNNU VÄRRE HIGH CHAPARRAL. DET HAR BLIVIT FEL NU. 

GENOM ATT ALLT FOLK FÖRSTÖR NU ÄR RENA RAMA VANSINNE NU. Men har kommit in folk som passar tyvärr inte in i landet ,genom att de gillar att förstöra för folk då, och bilar har de nu förstört några gånger nu. Men folk kan inte ens ha sin bil där, genom att de vet inte vad som ska hända då.

MEN INGEN SKA KALLA FOLK FÖR RASIST DÅ, titta på hur landet håller på att bli, då måste folk börja fatta att ordet rasist ska ni sluta att använda eller vill ni ha HIGH CHAPARRAL OCH SKJUTANDE HELA TIDEN FÖRSTÖRA BILAR ELLER ANNAT DÅ. 

LITAN ÄR TYVÄRR SÅ LÅNG, allt som håller på att förstöra nu. De bränner folk ,våldtäkter ,gruppvåldtäkter, folk blir mördad eller så mycket stölder har ökat idag ,men listan växer för varje dag. Men folk kan bli dödad, så lätt när de fattas pengar för dem då. Skolan har så mycket problem idag, genoma att männen kör med trakasserier, mobbning och kränker tjejerna, men även våldtagen på skolan ,genom att de har kommit livsfarligt folk. LISTAN ÖKAR DÅ bilbränder förstör hemmen och tjejerna kan inte gå som vi vill, och till och med små barn kan bli våldtagen idag.

Men kvinnor och tjejer, även äldre kvinnor kan bli våldtagen 90 år kan kvinnor bli utsatt för våldtäkt ,genom att farliga människor som har kommit hit då. VI KAN INTE RÄKNA UPP ALLT DE HAR STÖKAT TILL MED NU. MEN FOLK FÖRSTÖR FÖR SVENSKA FOLKET DÅ ,FOLK BLIR BRÄND, SOM VI BLIR NU. MEN ÄVEN DJUREN BLIR LIDANDE IDAG DÅ. Men vi har aldrig haft så hemskt folk förut då. Men hjälper folk som dödar oss eller våldtar oss då. Men ska vi hjälpa dem som har detta sätt mot oss då??? NEJ.

REGERINGEN VET INTE VART DE SKA SÄTTA FOLK IDAG ,OCH KÄRA JÄMTLAND HAR FÅTT STORA PROBLEM NU, fast de borde lärt sig från gamla tiden när det Rosengård eller Hammarkullen då. Men har fortsatt och förstört hela Jämtland ,och Nälden har fått sig en törn, genom att regeringen är så himla pigg att sätta in folk som våldtar som mycket somalier gör då. Men även hemmen fortsätter bli värre och värre då. Vi har ingenstans att leva snart när man ser hur pesten sprider sig över landet då.

Men listan blir ännu värre fast man trodde att de lärt sig från Stockholm ytterområden då, men de är nog så blind då. DÄR KÖR POLISBILEN I HELA TIDEN GENOM ATT DE ÄR VAN ATT LEVA SÅ.

Men synd att de är så blind från den tiden, titta på hur Stockholm ser ut och ingen människa kan knappt leva i ytterområden, och folk blir mördad på löpande band då. Men även en massa droger där. MEN SYND ATT DE  INTE HAR LÄRT SIG FRÅN DEN TIDEN DÅ. GENOM ATT VI FÅR PROBLEM I HELA LANDET DÅ.

Det är män som våldtar kvinnor, kan även bränna tjejer eller kvinnor eller små barn till döds sen de våldtog dem, genom att dessa män spotta på oss då.MEN LISAN ÖKAR PÅ ALLT VIDRIGT FOLK VI FÅTT IN NU. Men barn kan även mista sin mamma väldigt tidigt idag, onödig död då, genom att mamman gick ut fel tid då, men kommer aldrig hem mer, och mamman kan bli våldtagen och bränd, som har tyvärr hänt nu, som var ung mamma och barnet miste sin mamma då. Men har folk rätt att kalla folk för rasist då. NEJ SÅKLART DÅ. MEN FOLK KAN KASTA UR SIG DET. 

MEN FOLK SKA FÅ FÖRSTÖRA LANDET BIT FÖR BIT, ni som kallar Åkesson för rasist, men då vill ni att hela Göteborg eller Rosengård går i backen, skjuter ner allt folk ,ni vill ha det så, genom att ni kallar Åkesson för rasist då. Ni vill ha det så skjuter ner folk ,som han såg långt innan, hur Rosengård började förvandlas till en soptipp, som vill inte det.

Men ni vill ha en soptipp och folk idag mördar och bränner folk idag, och det har ökat så mycket våldtäkt och gruppvåldtäkten ,men ni vill ha det så, som andra inom regeringen vill ha det så, men gnäll inte då om det ena än det andra ,genom att många av er ser Åkesson som den värsta rasist, men han måste börja rädda landet ,genom att han såg hur Rosengård började förvandlas till sopor bit för bit, ÅKESSON HAR DÅLIGT SAMARBETE GENOM ATT REGERINGEN LYSSNAR INTE PÅ HONOM DÅ.

Genom att han vill att folk SKA TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ ,MEN HUR BÖRJAR LANDET SE UT IDAG ,MED FARLIGT FOLK BURKA, SOM HAR FÖRSTÖRT ETT HELT LAND TILLSAMMANS MED SOMALIERNA ,genom att de måste lära sig ta seden dit de kommer, men vad hemsk han är ,men även vi är fruktansvärt hemsk ,men vilka hemska människor vi är ,som hatar att de får har lite kul och skjuta ner folk. Vi gillar inte att folk blir dödad alls utan folk ska leva ,som är svår på vissa ställen ,genom att de har sagt för mycket JA nu, ser hur landet har blivit nu.

Men ni måste gilla ha lite bråk och krig, men även regeringen som sitter och jobbar med Jimmie Åkesson, ser bara problem med honom, MEN HAN BÖRJADE SE ROSENGÅRD DÅ. HAN KAN SIN SAK NÄR DET GÄLLER INVANDRING DÅ.

Men jag vet hur Bergsjön såg ut på den tiden lugnt område.

Men gick en promenad genom skogen mycket fina promenadstigar man kunde gå då, genom att de har mycket natur där då. Men gick till torget och handlade då ,utan att det hände så mycket då. Lugnt område då. DET VAR LUGNT DÄR.

SOM ÄR ETT FRUKTANSVÄRT OMRÅDE IDAG, SOM FÖRVANDLAS TILL EN SOPTIPP BIT FÖR BIT SÅ SPRIDER LANDET UT SIG, men snart finns det ingen skyddad plats, genom att folk kan bli skjuten så lätt idag, vi kan bli bränd om vi träffar på fel människor då. Men våldtagen gruppvåldtäkter ,som har aldrig hänt förut, men nu har vi även den biten.

Men vad hemsk Jimmie Åkesson ,som inte acceptera att landet får dessa problem vi fått ,OCH VILL HJÄLPA FOLK HELST UTAN FÖR LANDET NÄROMRÅDEN, SOM HAR VARIT ALLRA BÄST DÅ, men inte andra inom regeringen. De vill ta in allt ,och inga närområden för dem. De vill ha det såhär genom att en del vill ta in flera människor, som önskar ta in flera människor ,men hoppas centern tänker klokt nu ,genom att vi har haft för mycket problem i landet, men hon tycker att Jimmie Åkesson är så hemsk och kallar honom för rasist ,men även vänsterpartiet var pigg, på att säga det hela tiden. Det är fel att kränka människor som de gör då.

Men vår regering är konstig och lustig på många sätt,istället för att sätta sig ihop med Jimmie Åkesson och samarbeta då, vad ska vi göra nu eller annat då genoma att sitta ihop alla ,genom att folk är bra på sin grej då. Men de kan sitta ihop nu när landet är som det är nu.MÅSTE LÄRA SIG ATT SAMARBETA NU.

MEN HAMNADE I EN SANDLÅDA MED JIMMIE ÅKESSON, HAN VILL HA ORDNING I HELA LANDET ,då blir han kallad för rasist, MEN VART BOR LÖFVEN IDAG, vart kommer han ifrån, som tror att han kan folk då.

Löfven har aldrig bott som Jimmie Åkesson. Genom att han ser hur Rosengård har blivit då ,och vi kan se Götborg hur det håller på ännu mer förvandlas till en soptipp ,som har spridit sig nu, genom att pesten kommer till kära Jämtland, nu fick vi problem genom att regeringen sätter in bland annat våldtäktsmän, och svart kille våldtog en kvinna på över 90 år, men han var svart. Men vi måste tillåta sånt såklart ,måste hjälpa folk såklart från svarta länder såklart ,att de  kommer hit och vi får problem med dem som hon fick då. Hon var ute mitt på dagen över 90 år ,som hände vid medborgarhuset kyrkan mitt på dage hittade han henne då. MEN ÄNDÅ KALLAS FOLK FÖR RASIST ,MEN SKA FOLK TILLÅT ATT BLI VÅLDTAGEN DÅ 90 ÅR

Men pesten har spridit sig på i Jämtland ,men ska vi tillåta det, genom att Jimmie Åkesson började gå emot då??VI TILLÅTER INTE DET, men ni kanske gillar folk blir bränd då. Hon var ung och hade barn då, men barnet förlorade sin mamma då. Hon var ung, som kan hända mycket ,att barnen blir utan mamma när de möter på gruppvåldtäkter och våldtäkter, som kan förlora sin mamma.

Men ska vi acceptera det, genom att det händer hela tiden att folk blir mördad och våldtagen, som Jimmie Åkesson började se hur landet börjar få problem ,GENOM ATT TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ,men hjälpa dem i närområden ,som inte regeringen ser samma sak idag ,som är synd ,genom att slut kasta en massa hårda ord på Jimmie Åkesson, genom att han såg från Rosengård ,hur landet kommer blir våld och mord VAR DEN VARDAGEN för dem som bor där, men kan ni byta med folk som bor där då, ni skulle förstå vem Jimmie Åkesson var då

Han får kämpa i regeringen som synd är, men folk skulle bo lite här och där  som han har sett då. Jag såg hur Göteborg såg ut på den tíden ,och hur Göteborg fått jättemycket problem dag .NI SKULLE FÖRSTÅ JIMMIE ÅKESSON, om ni fick leva områden som är idag. Stockholm har även problem som andra ställen idag och folk kan inte bo där utan måste flytta då.

Men Monica och Ivan fick flytta från Kortedala ,men lägga sig på en mycket högre hyra då. Genom att regeringen hade satt in somalier då kunde inte de bo där, MEN LANDET ÄR SOM EN PEST IDAG SOM BARA SPRIDER SIG IDAG, som bara sprider sig då genom att så mycket fina områden förstörs då.

MEN VI HAR EN REGERING SOM HAR SVÅRT ATT SAMARBETA DÅ genoma att Jimmie Åkesson såg början på förfallet vi kommer få då ,men alla kan kalla honom för rasist ,som vill har ordning och reda idag ,och folk är så rädd idag sen regeringen har dragit in så farligt folk ,som måste ta seden dit de kommer då. MEN FOLK SOM BÄR BURKA MÅSTE ÄNDRAS OM GENOM ATT DE ÄR EGENTLIGEN LIVSFARLIGT FÖR OSS DÅ.

Men var ut på Googles  och skulle bara kolla på Algeriet ,men vem såg vi där då? Jimmie Åkesson GENOM ATT ALGERIET HÅLLER PÅ ATT FÖRBJUDA BURKA DÅ. Men satt och pratade med folk från Algeriet, men SÅG BURKA SOM MAFFIAN DÅ. Men Algeriet är muslimer då. Men vad är vi? Kristna ,men har ingenting med muslimers tro då, som folk har blivit galen med böneutrop ,som måste bli ETT NEJ DÅ. Men han var i Algeriet ,genom att de håller på att förbjuda burka ,men han vill att folk TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.Men vad vill hans samarbete? 

Jimmie Åkesson har problem med folk, som håller på bli galen ta bort burkan då. Men det finns folk inom regeringen, som vi fick en bild om dem, den är kolsvart som ser inte ens faran med burka ,som är livsfarligt burka då. JIMMIE ÅKESSON HAR DET JÄTTEJOBBIGT NÄR HAN HAR SÅ DÅLIGT SAMARBETE DÅ.

JIMMIE ÅKESSON HAR DET TUFFT IDAG, OCH FOLK KASTAR SÅ MYCKET STRUNT PÅ HONOM OCH KRÄNKER HONOM NÄR HAN VILL HA ORDNING genom att folk håller på bli galen i hela landet ,som han såg långt innan det spred sig, som en löpeld över hela landet nu. Folk kan knappt gå ut nu, så illa är det idag, men ska vi acceptera det, men även skolan fick problem ska vi acceptera allt då.

Idag kan knappt barnen gå klar skolan kan bli våldtagen gruppvåldtäkt ,eller så blir de mobbad ännu mer i skolan, från länder som har inte samma insikt som vi har ,som har kommit mycket längre än dem, som  kommer från medeltiden ,som vi har kommit mycket längre, vi är andra människor då. Folk har så gammal syn som de hade på medeltiden då. DÄRFÖR KAN DE INTE GÅ I SAMMA SKOLA DÅ. SVENSKA BARNEN GÅR FÖRST AV ALLA BARN NU GENOM ATT DE ÄR FÖDD HÄR DÅ.

Vi tycker om Jimmie Åkesson då han ser så mycket mer då

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.