AMFETAMIN – AMPHETAMINE

AMFETAMIN VAD ÄR DET FÖR DROG SOM FOLK TAR IDAG och funnits länge Amfetamin, folk tar amfetamin droger som finns ute på svarta marknaden idag tar mycket folk amfetamin ,som även är inte så bra att ta amfetamin då.

MEN MYCKET YNGRE MÄNNISKOR KAN BÖRJA TA AMFETAMIN ,och även äldre människor kan ta amfetamin ,genom att marknaden där ute köper folk amfetamin, istället för lugnande medel, som en del går till läkaren och får utskrivet lugnande medel och sömntabletter då.

Men det spelar ingen roll om det är droger eller lugnande medel och sömntabletter ,GENOM ATT INGENTING ÄR BRA ATT ÄTA DÅ, genom att livet förändras genom att ta medel hela tiden genom att kroppen får sig en smäll ,om folk hela tiden förlitar sig på att äta lugnande medel eller sömntabletter och amfetamin.

Genom att livet blir ett liv att köpa nytt och nytt hela tiden kan inte leva ett normalt liv, utan hela tiden har droger eller lugnande medel att hålla sig till, SOM BLIR EN LÅTSASVÄRLD DÄR FOLK STÄNGER IN SIG I EN VÄRLD DÄR DE KÄNNER SIG LUGN ,eller har tagit för mycket av amfetamin eller lugnande medel och sömntabletter, som blir en kamp varje dag att leva ett normalt liv, som är svårt när folk tar amfetamin som blir en slags låtsasvärld folk kliver in i.

Genom att istället för att leva ett normalt liv, som gör att folk som tar amfetamin är en drog, FOLK SKA INTE TA SÅ MYCKET AV AMFETAMIN GENOM ATT FOLK KAN BLI SJUK AV OCH BLIR BEROENDE AV, att måste ta amfetamin måste äta amfetamin kan inte klara dagen utan amfetamin. De måste ta det varje dag, som gör att ni fastnar i beroende framkallande medel ,som inte alla ser att de fastnar i beroende framkallande medel genom att börja köpa amfetamin.

SOM LÅNGT TILLBAKA GETT TILL SJUKA MÄNNISKOR, SOM FOLK KÖPER PÅ SVARTA MARKNADEN AMFETAMIN ,som är egentligen utskrivet av en del läkarna ,som långt tillbaka gav till sjuka människor. Idag har amfetamin blivit för friska människor som köper på svarta marknaden amfetamin, som ingen frisk ungdomar ska köpa ens UNGDOMARNA ÄR FRISK SOM KÖPER PÅ SVARTA MARKNADEN DÅ FÅR INTE ENS TESTA AMFETAMIN. 

Genom att världen ser lite bättre ut genom att leva i sin låtsasvärld, som amfetamin fungerar genom att det är droger som allt annat, men folk upptäckt att de kan täppa till smärta de bär på ,genom att så mycket folk mår dåligt av olika anledningar sitter fast i droger eller köper lugnade medel, SOM INTE ÄR  BÄTTRE GENOM ATT NI FASTNAR I ETT BEROENDE LEVER I EN LÅTSASVÄRLD.

Det finns en värld där ute ,det finns liv att leva.

Genom att leva livet normalt ,genom att lära sig leva normalt och ingen människa har rätt utsätta sig, för en värld där ingenting är den rätta världen ,genom att folk täpper till smärta de har inom sig, ISTÄLLET FÖR ATT REDA UPP SIN VÄRLD OCH BÖRJA TA TAG I SIN VÄRLD, som är fullt med bara en massa problem, som ingen ungdom eller andra ska äta bara för att täppa till smärtan, är extra jobbigt idag.

GENOM ATT FOLK SLUTAR ATT LEVA ETT NORMALT LIV ,som ingen ska fortsätta med genom att ta vara på livet ,och lev livet som du är född till, istället för att köpa amfetamin eller tar lugnade medel ,som har samma påverkan på er ,genom att världen utanför er har ni svårt att leva då.

Genom att så mycket folk tar lugnande medel sömntabletter eller droger, istället för att ta reda på orsaken, VARFÖR MÅR JAG SÅHÄR, VARFÖR HAR JAG DESSA KÄNSLOR INOM MIG, ATT JAG KÄNNER SÅ???

GENOM ATT REDA UPP SITT LIV UTAN ATT ÄTA AMFETAMIN ELLER LUGNANDE MEDEL OCH SÖMNTABLETTER genom att lära sig leva som den personlighet du är, genom att leva och ta tag i sitt liv, genom att sluta ta amfetamin eller lugnande medel och sömntabletter, som så mycket folk tar genom att de vet knappt vem de är då.

Men hur farligt är amfetamin?

Genom att läkaren har till och med skrivit ut amfetamin till sjuka människor, och då tror folk ,att det är okej att ta amfetamin, SOM INTE ÄR OKEJ GENOM ATT AMFETAMIN ÄR ETT MEDEL SOM TÄPPER TILL PROBLEM PÅ FOLK  ,som är jättesjuk och får amfetamin, som ungdomar eller andra tar genom att täppa till smärta de har då.

Men hur farligt är amfetamin?

AMFETAMIN ÄR FARLIGT GENOM ATT DET FINNS ETT ÄMNE ,SOM FRAMSTÄLLS AV AMFETAMIN, SOM GÖR ATT KROPPEN BLIR SVART AV FÖR MYCKET AMFETAMIN, genom att kroppen börjar trappas ner. Vi ser en bild av amfetamin, att kroppen blir knepig och konstig av för mycket amfetamin. Kroppen blir sjuk inombords och kroppen blir mörk och sjuk, genom att friska människor ska inte ta amfetamin.

GENOM ATT INGEN SKA SE ÅT AMFETAMIN genom att slippa en massa problem i framtiden, genom att kroppen blir grå inombords ,och för mycket användning av amfetamin, kroppen får sig en törn varje gång folk tar amfetamin, KROPPEN BLIR GRÅ, genom att kroppen slutar att fungera normalt då.

Genom att folk ska tänka på det titta inte mot amfetamin ,genom att kroppen blir grå och kroppen får en törn, GENOM ATT KROPPEN BÖRJAR TRAPPAS NER OCH SJUK INOMBORDS, FÖR MYCKET ANVÄNDNING AV AMFETAMIN och kroppen blir grå ,genom att det är ämnet i amfetamin som gör folk sjuk, och kroppen tål inte för mycket amfetamin, som är ett giftigt medel, som ingen ska ens kolla åt OCH NI KAN BLI SJUK AV FÖR MYCKET AMFETAMIN.

SOM ALLA SKA SLUTA MED GENOM ATT KROPPEN BLEV GRÅ, VI FICK EN BILD AV ATT FOLK BLIR SJUK OCH GRÅ, SÅG INNE I KROPPEN HUR FOLK SÅG UT. Men folks hälsan får sig en törn folk som äter för mycket amfetamin ,som är ett jättefarligt medel giftigt medel som amfetamin görs av ,som är gjort för sjuka människor ,och inte friska människor tar amfetamin.

GENOM ATT KROPPEN SLÅS UT MER OCH MER OCH SLUTA MENS TIDER ÄR, genom att vända er bort från amfetaminet genom att släppa det ni som har börjat ta amfetamin ska låta bli det, genom att kroppen trappas ner hälsan blir fruktansvärt på er, genom att ni har tagit för mycket amfetamin, och då får kroppen problem ser kroppen blir grå av amfetamin min, som visar att det är livsfarligt att ta amfetamin ,som ingen ska se åt ens då.

Genom att förstöra hälsan i onödan då, genom att ta amfetamin som är ett medel för sjuka människor, MEN FRISKA MÄNNISKOR SKA INTE TITTA ÅT AMFETAMIN ,genom att det är livsfarligt ämnen ,som bryter ner kroppen bit för bit bryter ni ner kroppen om ni fortsätter ta amfetamin, genom att behålla sin hälsa livet ut, titta inte mot amfetamin utan låt bli det, genom att kroppen kommer få sig en törn och hälsa, då får sig en smäll då.

Men hur farligt är amfetamin,?

Det är livsfarligt för friska människor? INGEN SKA SE ÅT AMFETAMIN, DÅ FÅR NI STORA PROBLEM GENOM ATT HÄLSAN FÅR SIG EN STÖT. Kroppen var grå inne i folk, som tog det, ser grå ut och det säger mycket när vi får en bild av en grå kropp, som visar att det är livsfarligt ämnen i amfetamin ,som folk måste tänka på ,genom att vi såg en grå kropp ,och då har kroppen fått problem, då har folk fått jättestora problem när vi såg kroppen.

BILDEN VI SÅG, DÅ SKA INGEN ENS ÄTA AMFETAMIN GENOM ATT SKELETTET SÅG KONSTIGT UT, och grått och då ska folk inte ens kolla mot amfetamin, genom att skelett fick sig en törn och då ska ingen ta amfetamin ens ,se åt amfetamin ens såg grått ut och skelett fick problem ,genom att hälsan får jättemycket problem om folk fortsätter ta amfetamin då.

INGEN SKA ENS KOLLA ÅT AMFETAMIN, genom att och folk som tar amfetamin ska sluta på en gång, genom att slippa bli ännu sjukare än vad ni är då.

GENOM ATT SLUTA MENS TIDER ÄR GENOM ATT BEHÅLLA SIN HÄLSA SOM ÄR JÄTTEVIKTIGT DÅ. Ingen ska titta mot mot amfetamin och ingen frisk människa ska ta amfetamin. genom att ni förstör kroppen bit för bit om ni fortsätter ta amfetamin som är tyvärr för sjuka människor ,och inte för friska människor som ska leva utan problem med hälsan då .

Friska människor ska inte se åt amfetamin ,genom att behålla sin hälsa genom att kroppen får sig en smäll då. SÅG GRÅTT OCH SKELETTET FÅR SIG EN TÖRN  OCH FRISKA MÄNNISKOR SKA INTE TITTA ÅT AMFETAMIN GENOM ATT BEHÅLLA SIN HÄLSA HELA LIVET.

Ni som har halkat dit på att ta amfetamin MÅSTE SLUTA PÅ EN GÅNG ,genom att behålla sin hälsa och ta bort allt med amfetamin då. Lev livet som är mer  viktigt än att ta amfetamin slippa bli ännu värre genom att leva och sluta med amfetamin

Genom att folk kan sluta med amfetamin och får tillbaka sitt liv.

Och börja ta bort amfetamin som kan förstöra kroppen för mycket folk, MEN DET GÅR RÄTTA LIV, men måste sluta med amfetamin, genom att komma tillbaka till livet då.

Men hur mycket skada har det blivit? MEN STOPPA I TID, genom att amfetamin fungerar så ,att det går sluta med amfetamin och trappa ner allt med amfetamin då ,genom att sjuka människor tar amfetamin ,och då går det få tillbaka livet igen, genom att börja ta  bort en drog, som har börjat förstöra mer och mer genom att komma tillbaka till livet.

MEN DET KAN TA TID, att att få allt att fungera då, genom att amfetamin är JÄTTEFARLIGT MEDDEL GIFTIGT MEDEL, som ges till sjuka människor och det går städa bort amfetamin, att kroppen får tillbaka sin lyster genom att hälsan ser så grå ut av amfetamin ,och då tar det tid att komma tillbaka till livet igen, som alla ska tänka på ,att amfetamin ska ni inte ens se åt ,men genom att medel mot sjuka människor, då går det rena bort amfetamin även om det tar tid att rensa amfetamin,så går det göra det, men tar tid att komma tillbaka till livet igen, MEN DET GÅR RENSA AMFETAMIN OCH KUNNA LEVA IGEN, men får aldrig titta åt amfetamin, genom att leva och aldrig börja med amfetamin genom att kroppen får sig en smäll en törn när ni tar amfetamin då.

Grått runt folk som tar amfetamin, och måste sluta på en gång och aldrig titta åt amfetamin igen ,utan lämna allt som har med amfetamin att göra.NI SKA ALDRIG SE ÅT AMFETAMIN IGEN utan leva dag för dag ,genom att ta tillvara livet och hälsan då genom att börja bygga upp kroppen igen utan amfetamin då.

Det går få tillbaka livet, men tar tid ,men måste sluta med amfetamin på en gång. Och folk som ser detta genom att börja ta vara på sin hälsa då. OCH LEVA IGEN DÅ.

12 reaktioner till “AMFETAMIN – AMPHETAMINE

  1. No tattoo is good then, because the tattoo contains a lot of poison in the paint then.

   But people should think before they tattoo themselves.

   But no one listens to people turning to deaf ears when people take up tattoos, because fashion is so today. And people want to tattoo themselves even though they know about it, so they can’t help it. There are soon all over the world then.

   Sometimes the teenagers don’t think so. They can tattoo, but can also aggravate, and have to remove the one that also wears a lot on the skin then.

   But also poison in removal.

   But it is not fun today for parents when the children should have tattoos then.But even adults want to follow the fashion. But a hard time because everything is just growing today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

  1. Today people can do everything when you see how handy people are, to destroy people today. People want money and they can think of everything then. Sometimes they can succeed well then.

   Seeing that some man breaks with a hard thing. Looking around. People can steal money then.

   But that depends on how the money is in the bank then. Today it is harder and harder to steal money then. But there are people who are inventive then.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

 1. so much of this realm. St Max gave us the weapons to use: the rosary, the miraculous medal, & consecrating ourselves to the Immaculata. 🌹you can find the consecration prayers at http://www.saintmaximiliankolbe.com 🌹

  St. Maximilian Kolbe
  The Saint and Martyr of the Immaculate
  Father Maximilian Kolbe is a Saint! – Such was the proclamation by Pope Saint John Paul II on October 10, 1982, followed by the tolling of the bells of St. Peter’s Basilica in exultation of the martyr of Auschwitz! Met by the thunderous applause of thousands in attendance, including some of the surviving prisoners of the Nazi concentration camp – whose minds and hearts are forever branded with the memory of his saintly and heroic self-donation – their former cellmate had now been raised to the Altars of the Church! Once again, Christ reigns! Once again the enemy has been defeated!

  Tracing back, however, to the inhumanity of World War II, where a shattering sense of hopelessness pervaded the death camps as the Nazis took over Poland, this place of infamy became the Calvary of the modern times. Anger and hatred filled the heart of every prisoner until one stepped forward from the prisoners of Block 14, among whom ten had been singled out in retribution for one escapee. Not initially selected, this obscure man – Father Maximilian Kolbe, a Catholic priest – voluntarily took the place of one of the ten, the father of a family, who, along with the others prisoners, had been sentenced to death by starvation.

  Following the canonization Mass, the Holy Father emerged from St. Peter’s Basilica with his concelebrants, all garbed in red vestments, publicly proclaiming the Servant of God a martyr: a martyr of faith animated by love: “Greater love has no man than this that a man lay down his life for his friends” (Jn 15:12). That love, which is so very dear to the Franciscan life, was the summary of the life of St. Francis, the Poverello of Assisi. For this very reason, Pope Paul VI had called Blessed Maximilian the “St. Francis of our times” during his beatification ceremony some years earlier, on October 19, 1971.

  The Childhood of a Saint
  Saints are not born, they are made. A careful look at Maximilian Kolbe’s early years indicates some of the factors that led him to the summit of heroic love and transformation into the image of Christ.

  St Maximilian as a childBorn on January 8, 1894, in Zduńska-Wola, Poland, Maximilian lamented the existence of hatred and the political split in Poland. His father Julius Kolbe, a working class citizen, struggled under the effects of this disunity, where the bonds of love and understanding did not prevail among the citizens of Poland, largely due to the occupation of Russia, Prussia, and Austria. His three sons Francis, Raymond (who was later named Maximilian in his religious Order), and Joseph, would experience the same social consequences.

  As a child, Raymond dreamed the political reunification of their Motherland would come about through the valorous efforts of some knights of Our Lady of Czestochowa. His courageous and generous soul to undertake great things for his country was intensified by his ardent devotion to the glorious Patroness of Poland. This special dedication to the Mother of God could easily be attributed to the influence of his own virtuous mother, Maria Dabrowska, who formed his early years in the daily recitation of the Angelus, the Holy Rosary, and the Litany to Our Lady.

  The practice of these pious Marian devotions, however, would not subdue young Raymond’s natural, mischievous nature. At some point, when the youngster was finally reprimanded by his mother, she raised the question as to what would become of him if he continued his naughty behavior. Tearfully, he presented himself before the Blessed Virgin Mary and humbly asked her the same question of himself.

  In response, Our Lady showed him two crowns: one red, the other white. When asked to choose which he preferred, he chose both: to remain pure and undivided in his love for God and the Blessed Virgin, and to be a martyr. Only a saint can make such a generous choice! Saints are the ones who desire to do astounding things for God! Saints have magnanimous ambition, not because they trust in themselves, but because they are urged on by a profound and unbounded love.

  In the footsteps of St. Francis as a Friar
  At age thirteen, Raymond Kolbe became fascinated by the Franciscan ideals preached by two Conventual Franciscans who conducted a parish mission at his church in Pabianice in 1907. Soon thereafter, he and his elder brother, Francis, entered the Franciscan minor seminary in Lwów. During his formation and study there, the makings of a saint continued to deepen. He fervently sought to draw profit from all the means accessible for his personal sanctification.

  St. Maximilian Kolbe as a FriarHe took diligent care to assimilate the instructions he received and to put them into immediate action. Never did he shun occasions to make sacrifices and to vigorously uproot all that was inordinate in his being. Prayer, therefore, was the mainstay of his passionate soul, deriving great benefit from his many hours before the Blessed Sacrament. But most of all, he nourished a tender and profound love for the Blessed Virgin Mary whose devotion is at the very heart of Franciscan life as the inseparable reality of its Christ-centeredness.

  On September 4, 1910, Raymond Kolbe entered the novitiate of the Conventual Franciscans. Being invested with the Franciscan habit, he was given the new name of “Friar Maximilian Mary.” Just as most saints, Friar Maximilian also underwent countless trials and tribulations; he had scruples and doubts during his years of formation. The largesse of his soul, however, compelled him to do great things for Our Lady, pressing him on to leave the Order and join the military forces in defense of Poland, his Motherland, under Mary’s patronage. It was proven, however, that God’s plan for him was of a different military nature, and he finally came to understand that his mission was to be fought on the spiritual battlefield.

  The Militia of the Immaculate Movement
  Having been sent to Rome to further his theological studies, his magnanimous soul found its expression in the intensity of his love for the Immaculate! His Franciscan formation augmented his thirst for the Christ-centeredness of the Order’s spirituality and its theological bent, with emphasis on the Primacy of Christ. On the devotional level, this Primacy is equated to the triumph of the Most Sacred Heart of Jesus.

  Maximilian Kolbe Militia ImmaculataeSuch emphasis on Christ’s power and redemptive love finds its most perfect fulfillment in the Immaculate; and Friar Maximilian gradually discovered that in order to be a saint, one must be conformed to the likeness of Christ, a likeness which is authenticated in the perfection of the Immaculate. But to be a saint demands a total response to love, made possible only through the help of grace. Mary, being the Immaculate, i.e., full of grace, mediates these graces from God through her spousal bond with the Holy Spirit. This Franciscan intellectual tradition influenced St. Maximilian in founding a movement which had its underlying dogmatic truth on Mary’s role in the economy of man’s sanctification and salvation – a role that ultimately leads one to the fastest, easiest and surest way of becoming like Jesus.

  Having obtained permission from his superiors at the Conventual Franciscan Collegio-Serafico in Rome, this movement, named the “Knights of the Immaculate” (“MILITIA IMMACULATAE” or “M.I.”), was founded on the eve of October 16, 1917, a year before Friar Maximilian’s ordination. Along with six other friars, he consecrated himself totally to the Immaculate and drafted the simple M.I. Statutes of this Marian-Franciscan movement. Even to this very day, its goal continues to be the sanctification of as many souls as possible under the patronage of the Blessed Virgin Mary.

  The City of the Immaculate
  Group of Friars

  When he returned to Poland as a young priest in 1919, he was appointed professor to the Franciscan seminarians in Cracow. However, because of his failing health and having contracted tuberculosis, he was deemed unsuitable for the task. His superiors, therefore, decided to assign him to the office of confessor. Far from helping his already weakened condition, he became increasingly frail, and was subsequently consigned to the sanitarium of Zakopane.

  But his zeal for souls, characteristic of a true saint, did not diminish because of his physical ailments. He provided various spiritual services among his sick companions and instilled in them the love of Our Lady. After having recovered from a long confinement – which served as a period of silence and purification for him – he was prepared to launch a new apostolic endeavor, the likes of which had never before been seen in Poland, or in the world: the City of the Immaculate (Niepokalanów).

  Friar WorkingIt all started in the humble surroundings of the friary in Grodno where Father Maximilian established a printery for the purpose of promoting devotion to the Immaculate. However, the growing number of subscribers to his printing apostolate forced the friars to transfer their location to donated land in Warsaw in 1927, and is where Father Maximilian established the first City of the Immaculate. It was called “city” because the friars numbered almost eight hundred, all working for the Immaculate with the huge mass media apostolate. They lived heroic lives of poverty, continuous prayer, and voluntary penance. They were united in their mission of evangelizing not only Poland, but the whole world! Day and night, the friars spent themselves in promoting Catholic doctrines, particularly those concerning Our Blessed Lady. They did all this in view of cultivating the need for conversion and sanctification of souls, both on the individual and collective levels, via the mediation of the Blessed Virgin Mary. For Father Maximilian Kolbe, sanctification always necessitated the mediation of Mary because, for him, only through her and by means of her, the Holy Spirit, the Sanctifier of souls, acts in an inseparable way in each individual soul… whether or not that soul acknowledges Mary’s role in this process. But as he explained, the more a soul acknowledges and is conscious of Mary’s important role in the economy of salvation – the surer, easier and faster that soul can become a saint via consecration to her.

  Since, unfortunately, there are so few of the faithful who are aware of this wonderful “elevator” to sanctify souls, namely Our Lady ─ there are still fewer working to make her better known and loved. This was the ever-consuming theological and spiritual focus of Kolbe’s apostolic enterprise and, therefore, his reason for launching this work for the cause of the Immaculate, using every possible licit means. Apart from his principal publication, the monthly magazine “Rycerz Niepokalanej” (“Knight of the Immaculate”) that reached its peak of 600,000 copies per issue, he also printed a daily newspaper, the “Maly Dziennik,“ which eventually reached a circulation of one million. Miscellaneous books, magazines, and pamphlets for people in all walks of life were freely circulated by the friars.

  Friars at work

  What could possibly be the secret of the incredible progress of Kolbe’s work? He himself pointed out to the friars that the true progress of Niepokalanów does not actually consist in constructing more buildings, of adding more printing presses, or of publications becoming more widespread. It consists, rather, in the daily deepening of one’s love for the Immaculate. The success of the work is brought about by Mary’s mediation and assistance. She – seeing the profound love of a soul for her – would eventually reward such love by loving that soul in return; thus generating the fruit of these two loves (i.e., the soul’s and the Immaculate’s): the birth of Jesus in countless souls. This is Kolbe’s dynamic principle of action and reaction.

  The Garden of the Immaculate
  A saint’s heart can never be constrained to geographical boundaries. He is, by grace, always a missionary. This was especially true of St. Maximilian Kolbe. He loved the Immaculate with the Heart of Jesus, and he loved Jesus with the heart of Mary. It is manifested in a similar, universal desire to win all souls to Jesus and the Immaculate.

  St. Maximilian in JapanWith the permission of his superiors, St. Maximilian, considering the need for further expansion, started a mission in Japan with four other friars in 1930. At Nagasaki, they established a new “City of the Immaculate” (Mugenzai no Sono – literally “Garden of the Immaculate”), thereby introducing his ideal, the Immaculate, to the Orient. In spite of problems with local authorities, language, culture, and climate – one month after their arrival, Father Maximilian was, nevertheless, able to publish the first issue of “Seibo no Kishi,” the Japanese version of the magazine “Knight of the Immaculate.”

  He wrought numerous conversions among the Japanese; most of them thanked him for his heroic and unconditional sacrifice to draw them to the true Faith. But St. Maximilian recognized that this apostolic success could only be attributed to a pure and undivided love for the Immaculate. Where there is love and charity, there is God.

  Life in the City of the Immaculate in Poland
  After having initiated the undertaking and seeing it flourish in Japan, his major superiors appointed him as the superior of the Polish City of the Immaculate whose apostolic potentials had peaked at that moment in time. Upon his return to Poland, with somewhat of a prophetic “instinct,” knowing perhaps his end was approaching, he busied himself giving continuous and regular spiritual conferences to the friars, so as to consolidate his spiritual and apostolic legacy.

  Niepokalanów VandalizedSuch preparation became the spiritual strength of the friars themselves. Shortly afterwards, the Nazis occupied Poland in September, 1939. Father Maximilian and many of the friars were arrested. Their incarceration lasted approximately two months. Upon his release from prison on December 8, 1939, the feast day of the Immaculate Conception of his Heavenly Queen, Father Maximilian returned to a ransacked Niepokalanów. The Nazis suppressed his printing and publishing apostolate. Without being disheartened, his zeal remained unabated. Due to the harsh war conditions of the time, Niepokalanów was quickly turned into a refugee center for displaced families, Jews and victims of political unrest. His solicitude for these war victims had no sectarian boundaries; he fostered in them the need to forgive their enemies, and to acknowledge that hatred is destructive and love alone is creative.

  Niepokalanów after vandalismOn February 17, 1941, Father Maximilian was arrested by the Nazis for a second time. Only hours before the Gestapo arrived, he completed his final and most comprehensive, theological essay on the Virgin Mary’s identity as one who is perfectly united to the Holy Spirit by a bond of love. Soon after, in the concentration camp, Father Maximilian would translate his theological and spiritual insights into practical words and actions for his fellow inmates, by tangibly showing that there is God, and therefore, love and hope exist even in the midst of horrific genocide in the camps of Auschwitz.

  Only a saint can stand firm, with constancy and unwavering hope, throughout life’s many difficulties and sufferings. Only a saint can influence others to do the same, because only a saint knows that true and perfect peace is found in God alone. For the saint, trials don’t weaken, they fortify. Serenity and calmness amidst atrocities are not a sign of defeat but of victory, for love is greater than hatred!

  In July of 1941, it was reported to the deputy camp commander that a prisoner from St. Maximilian’s barracks had escaped. In order to set an example, and to prevent further escapes, the standard procedure was to have the commander of the barracks single out ten men for the starvation bunker. Father Maximilian, although not among the ten first selected, volunteered, in a heroic act of charity, to be the victim in place of a prisoner who cried out: “My poor wife; my poor children!” The result of this self-offering was that Father Maximilian would be assigned to the infamous starvation bunker where he would slowly but surely die. At this precise moment, the victim Saint attained full conformity to the Victim of the Cross; for there is “no greater love than this, that a man lays down his life for his friend” (Jn 15:12).

  The Patron Saint of our Difficult Century
  Pope John Paul and St, Maximilian KolbeOn the vigil of the Assumption of the Blessed Virgin Mary, August 14, 1941, Father Maximilian’s two-week ordeal in the starvation bunker was brought to an end by an injection of carbolic acid. Of the ten victims, he was the last to die, very providentially on the feast of Our Lady’s Assumption into heaven! His death was the crowing of a lifetime of Marian mysticism. Years later, in June, 1979, Pope John Paul II would visit St. Maximilian’s death chamber in Auschwitz, proclaiming him “Patron Saint of our Difficult Age.”

 2. Simply desire to say your article is as astounding. The clarity in your post is just great and i can assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.

  1. Thank you for liking the blog. I sit and write from GOD, which no one even knows. But now people are getting to know him through the internet.

   He wants to pass on to people knowledge from him.
   He enlists the help of BIG PROTECTION PROTECTION when working with countries. But no one even knows his home.

   But live year after year BIG HEAVEN. But he helps countries still know his hand. He has a finger in the pie. He has started with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries are living wrong. He wants to change things.

   You may share until all the blog GOD distributes.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.