VINDUNKEN – WINE

GENOM ATT KONTROLLERA FOLK SOM DRICKER FÖR MYCKET. Hur ska man annars kunna rädda folk som dricker för mycket ,genom att vara med hela tiden göra de obekväm för dem, genom att vara med så mycket det går ,och dyka upp när de minst anar det, genom att aldrig känna sig säker och trygg, GENOM ATT RÄDDA DEM SOM DRICKER, kan vara en stor utmaning, men det går rädda dem, genom att få slut på största problem folk sitter i genom att aldrig känna sig trygg, utan dyka upp när som helst genom att rädda dem.

Men mycket folk har bekymmer med folk som dricker för mycket idag, OCH VINDUNKEN HAR GJORT, SÅ FOLK KAN FASTNA I ETT BEROENDE ATT DE MÅSTE HA MER OCH MER, genom att att få stopp på problem, då måste man göra det obekvämt ,OCH DYKA UPP NÄR SOM HELST NÄR DE MINST ANAR, och vet inte om när de dyker upp, genom att vindunken gör att människor dricker för mycket, som även kan sluta illa för dem.

OCH HJÄLP DEM UR STÖRTA PROBLEM DE HAR ,GENOM ATT SE TILL ATT VINDUNKEN FÖRSVINNER FRÅN DERAS HEM ,att vara obekväm för dem och dyka upp lite då och då utan de vet om det, GENOM ATT RÄDDA LIV genom att vindunken är ett gift för mänskligheten idag bara bekymmer med folk ,som tittar åt vindunken då.

VINDUNKEN FÖRSTÖR SÅ MYCKET LIV IDAG ,OCH DET ÄR SVÅRT ATT SLUTA DRICKA NÄR DE KÖPER HEM VINDUNKEN, genom att det är svårt att sluta dricka när de köper hem vindunk på vindunk, och hela tiden tar ett glas måste bli ett stopp ,genom att se till att inte köpa hem vindunken, och vara där, GENOM ATT RÄDDA UNGDOMAR OCH VUXNA MÄNNISKOR, och dyka upp när som helst och ska inte veta när de dyker upp då.

GENOM ATT RÄDDA LIV ,då kan ungdomar eller vuxna människor sitta och dricka dag efter dag, ser inte faran då utan fortsätter dag efter dag, genom att allt är så enkelt, att ta ett glas ,ett glas ett glas hela tiden tar ett glas och fortsätter så ,som är livsfarligt att fortsätta så.Och hjälpa ungdomar och vuxna från störta problem ,genom att rädda dem. DET GÅR RÄDDA DEM, MEN MÅSTE DYKA UPP OCH VET INTE NÄR DE DYKER UPP ,GENOM ATT RÄDDA LIV.

KASTA BORT VINDUNKEN ÄVEN OM DE BLIR SUR KASTA BORT VINDUNKEN, genom att rädda dem även om de köper ny vindunkar ,så spelar ingen roll, och ni kastar den genom att få slut på problem ,som mycket folk hamnar i ,som mår dåligt och dricker och vindunken är ett fördärv för mänskligheten idag.

genom att vindunken förstör liv efter liv sen vindunken kom till världen då.

Ni måste rädda liv, genom att vara stenhård då, och se till att få slut på största problem de har då, genom att rädda liv idag. Och mycket folk kan vara så blind idag ,och ser vindunken står på bänken eller på bordet ,DÅ ÄR FARAN DÄR OCH STOR VARNING, att de fortsätter dricker dagen efter ,och så fungerar vindunken, att de ta ett glas och ett glas, som mycket ungdomar och vuxna gör idag ,men ser inte faran när de börjar köper hem vindunken då ,genom att de lätt kan fastna i ett beroende då.

De måste dricka dagen efter ser inte faran då ,UTAN TAR ETT GLAS DÅ GENOM ATT INGEN UPPTÄCKER FARAN MED VINDUNKEN DÅ, som blir stort bekymmer för människor som dricker från vindunken, som gör att folk fastnar i ett livsfarligt beroende då.

MEN KÖP ALDRIG HEM VINDUNKEN GENOM ATT RÄDDA LIV IDAG, och så mycket folk har blivit sjuk, och blir beroende av vin som är livsfarligt att dricka varje dag när de köper hem vindunken till partyn ,som är tänkt, men folk fortsätter ändå dricka dagen efter, och dagen efter genom att allt är så enkelt att ta ett glas och ett glas och sen snurrar det till.

MEN MÅSTE FÅ HJÄLP OCH FÖRÄLDRARNA MÅSTE KOLLA SINA BARN, genom att mycket ungdomar kan fastna där, och rädda liv idag genom att dyka upp när som helst, genom att rädda liv och få slut på värsta problem de sitter i då

Genom att hjälpa till och rädda liv, genom att dyka upp när som helst ,och de vet inte när ni dyker upp OCH KASTA VINDUNKEN NÄR DE KOMMER DIT. Och det spelar ingen roll hur arg och sur de blir ,men ni måste rädda liv från ett långt lidande som blir, när de börjar dricka vin och speciellt från vindunken då.

MEN MÅSTE RÄDDA LIV GENOM ATT SLUTA DRICKA ,OCH VÄXA UPP  SOM EN NY VACKER BLOMMA DÅ. Sluta med allt genom att komma tillbaka till livet igen, och hjälpa dem från ett långt lidande, då måste föräldrar hjälpa till genom att livet måste fortsätta då.

GENOM ATT VÄXA UPP PÅ NYTT GENOM ATT SLUTA MED ALLT, genom att sluta med allt kan vara svårt, men det går sluta OCH FÅR INTE KÖPA HEM VINDUNKEN SOM STÖKAR TILL FÖR DEM. 

Rädda livet genom att de har hela livet framför sig då.

9 reaktioner till “VINDUNKEN – WINE

 1. Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out a lot.

  I hope to give something back and aid others like you aided me.

  1. Thank you for liking the blog. I sit and write from GOD, which no one even knows. But now people are getting to know him through the internet.

   He wants to pass on to people knowledge from him.
   He enlists the help of BIG PROTECTION PROTECTION when working with countries. But no one even knows his home.

   But live year after year BIG HEAVEN. But he helps countries still know his hand. He has a finger in the pie. He has started with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries are living wrong. He wants to change things.

   You may share until all the blog GOD distributes.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.