GRUPPVÅLDTÄKTER -VÅLDTÄKTER – GANG RAPE – RAPE

IDAG TÄNKER PÅ HUR SVERIGE HAR BÖRJAT UTVECKLAS mot mycket problem, genom att ingen inom regeringen verka fatta hur kvinnor och tjejer och små barn får lida idag när de har tagit in farligt folk då.

Vi har en regering som gör inte den borde göra idag när man hör värre och värre saker, och tror att regeringen har vaknat upp och skydda tjejer och kvinnor och barn då. Men det händer ingenting av den biten genom att ingen inom regeringen verka fatta enkla ting, att skicka hem killar på en gång när de har kört med gruppvåldtäkt eller våldtäkt EN ENKELBILJETT HEM SOM SKULLE VISA RÄTTVISA MOT TJEJER OCH KVINNOR OCH BARN DÅ ,en enkelbiljett när de har utsatt kvinnor, barn och tjejer för våldtäkt och gruppvåldtäkt som är den värre av våldtäkter gruppvåldtäkt då. Det har inte Sverige haft förut då.

 NÄR MÄNNEN KOM TILL SVERIGE, DÅ KOM VÅLDTÄKTERNA FRÅN SVARTA MÄN, OCH BURKA, SLÖJOR, NIQAB, HIJAB OCH BURQA KOM TILL SVERIGE ,SEN FICK VI PROBLEM MED GRUPPVÅLDTÄKTER PÅ LÖPANDE BAND. VI SÅG LÖPSEDLARNA HELA TIDEN SOM VISAR VILKET FRUKTANSVÄRT LAND VI FÅTT DÅ, men har regeringen sett hur illa misshandlad tjejerna och barnen eller kvinnorna blir efter den fruktansvärd våldtäkten gruppvåldtäkt, är varje tjej rädd för att möta på ,men även föräldrar är jätterädd att döttrarna ska bli utsatt för just gruppvåldtäkt och våldtäkt då.

Det är inga vanliga män ,som har kommit hit utan konstiga farliga män ,som är bland det knäppaste män vi har hört talas om. Männen kan inte ens kallas för män, som gör som de gör OCH VI HAR INTE HAFT SÅ FARLIGA MÄN SOM NU. 

Men vad finns det i männen huvud när de gör som de gör då? MÄNNEN HJÄRTA ÄR STÄNGT Gruppvåldtäkter på löpande band ,men även våldtäkter, som har svämmat över i landet då. Hur tänker de när de kan skada barn, tjejer ,men små barn som är fruktansvärt att se då. Men även kvinnorna får möta på det fruktansvärda vi fått då.

Men så knäppa män har vi aldrig haft i Sverige ,utan bjuder ut kvinnor när de kommer hit då, men dessa män de kör med gruppvåldtäkt och våldtäkter ,och det finns ingen hejd på dem då ,utan hela tiden hör man gruppvåldtäkt men även våldtäkt ,ISTÄLLET FÖR ATT RESPEKTERA KVINNOR, TJEJER OCH BARN ,men inte dessa män vart har regeringen hittat dem?????

Jag har aldrig upplevt det som händer nu ,men tänker vad är det för knäppt folk som regeringen tagit in, på min tid, då bjöd de ut tjejerna ,men inte dessa män ,MEN SER INTE REGERINGEN ATT NU HAR VI FÅTT PROBLEM MED FEL MUSLIMER NI DE, genom att jag bott med muslimer, men aldrig hört eller mött på det som händer idag.

MEN SER ATT DET KOMMER FRÅN,BURKA, SLÖJOR, NIQAB, HIJAB OCH BURQA ser att de kommer från dem då. Genom att männen är inte som män jag känner till då ,som gör som de gör då. Men då har regeringen tagit in farligt folk ,SOM MÅSTE ÄNDRA OM TJEJER OCH KVINNOR NÄR DE KLIVER ÖVER GRÄNSEN GENOM ATT DET ÄR LIVSFARLIGT ANNARS DÅ. Hos männen är det kolsvart hjärtat hos dem, annars har de inte gjort som gör idag.

MEN RINGER DET NÅGON KLOCKA HOS REGERINGEN GRUPPVÅLDTÄKT, men kan ni se hur tjejerna och kvinnor och barnen ser ut efter den smällen då? ELLER VÄNDER NI RYGGEN TILL SOM MED ANNAT NU ++++ MÅNGA BLIR ÄVEN BRÄND ,SOM NI SER NU, men ringer det någon klocka hos er att nu är det dags att vända ett nytt blad på regeringens bord då.

NU FÅR KILLEN BO KVAR I SVERIGE OCH POLISEN ÄR ETT SKÄMT I VÅRA ÖGON gör ingenting åt våldtäkter som tjejer och kvinnor och barn blir utsatt för idag, och får till och med visa sig i samhället springer ute och våldtar andra tjejer, och han kommer fortsätta att våldtar tjejer och barn. Och en del män gillar små barn ,som kan bli så utsatt ,så fruktansvärt är männen som regeringen har tagit in vidriga män, som ser inte klart som är inte ens klar i huvudet ens ,annars skulle de aldrig göra så mot små barn.

MEN TÄNK PÅ DET ATT SMÅ BARN KAN BLI SÅ UTSATT IDAG, SOM KNAPPT HAR BÖRJAT SKOLAN, men kan möta på våldtäkter ,och män som är galen och tokig har regeringen tagit in, genom att ingen inom regeringen fattar den enklaste av allt, att få slut på våldtäkterna idag.

DET ENDA SOM HJÄLPER SKICKA HEM MÄNNEN MED EN ENKELBILJETT OCH LÄMNA UT EN LAGBOK OM SVERIGES LAGAR OCH REGLER, som ingen har ens tänkt på idag, utan tjejen får fortsätta möta männen i samhället ser dem varje dag då, men ingen ingen verka fatta hur skadad en tjej som är bara ett barn, som har hela livet framför sig då, men kan få ett fruktansvärt liv förstört ett helt liv utan att regeringen ersätter dem med pengar även om pengarna hjälper inte så långt.

Men det hjälper för att kunna leva genoma att mycket tjejer, barn och kvinnor blir sjuk ett helt liv ,och små barn kan bli sjuk ett helt liv efter den fruktansvärda smäll de har blivit utsatt för då. MEN MÅSTE FÅ ERSÄTTNING NÄR DE HAR BLIVIT SÅ UTSATT FÖR GRUPPVÅLDTÄKT ELLER VÅLDTÄKT MÅSTE GE DEM ERSÄTTNING, genom att liver suddas ut för dem när de blir våldtagen då. Folk tar det som en klackspark när det händer, istället för att rädda liv nu.

Men hur ser det ut i Sverige idag, genom att ingen inom regeringen gör så mycket ,polisen lägger på hög alla våldtäkter, ska vi ha det såhär ingen kvinna elle tjej och barn vågar leva i landet. DET ÄR INTE ENS KUL ATT FÖDA BARN I SVERIGE GENOM ATT MAN VET INTE VILKET ÖDE DE GÅR TILL MÖTES DÅ, genom att landet har svämmat över med onda människor, som älskar att skada oss då. När vi har en livsfarlig regering, som inte kan skydda flickorna att växa upp i lugn och ro ,att få leva som barn ska leva, och inte möta på det fruktansvärda de kan möta på då våldtäkt gruppvåldtäkt, som alla kan se att nu har landet fått jättemycket problem.

Det är konstigt att inte regeringen var lite varsam och såg igenom folk från dessa länder då, GENOM ATT BARN HAR REDAN BLIVIT UTSATT FÖR INSEST OCH VÅLDTAGEN I SVERIGE DÅ, men ni ökar på den smärtan som landet går igenom, då blir det helt fel att säga JA till män som fortsätter att skada tjejer i landet ,men även kvinnor och barn har upplevt trauman i familjen, men det var knäppa farliga män som utsatte sina barn, men även andra våldtäkter har hänt  då. Det var svenska män och ni har ökade på listan och tar in livsfarliga män som kan skada dem hela livet då. DE ÖKAR PÅ LISTAN FÖR KVINNOR OCH BARN OCH TJEJER DÅ.

Genom att regeringen inte fattar det enklaste av allt, skicka hem männen med en enkelbiljett då. Om de visste att killarna måste lämna landet , då blev det snabbt slut på alla gruppvåldtäkter våldtäkter snabbt slut på allt då,genom att ingen kille skulle ens våga köra med gruppvåldtäkter eller våldtäkter, ingen skulle ens testa det, genom att ingen vill åka hem som har kämpat sig hit, ingen skulle ens testa det ,genom att Sverige är mycket kärare än att åka hem då. Folk har kämpat sig hit ,och en del med falska pass, men kan ni se att ingen skulle ens vilja åka hem då. INGEN SKULLE VILJA LÄMNA LANDET ENS, SOM HAR TAGIT SIG HIT DÅ.

Det är enkla smarta saker att få slut på värsta pesten vi genomlider nu

Men det finns föräldrar som köpt pass till barnen, och då skulle de kännas pinsamt att komma hem till dem och berättar om gruppvåldtäkten eller våldtäkten ,genom att männen har respekt för sina föräldrar då. Och aldrig de skulle ens testa det om de har kommit så långt, som till Sverige, aldrig skulle de ens tänka tanken att köra med gruppvåldtäkt eller våldtäkter, genom att ingen vill åka ut,och sen möta sina föräldrar våldtäkter gruppvåldtäkter skulle inte vara så populärt då. FÖRÄLDRARNA SKULLE INTE GILLA DET.

MEN FÖRÄLDRARNA VET INTE VAD SÖNERNA GÖR DÅ ,ATT DE LEVER OM I SVERIGE DÅ utan kan skicka iväg sina söner ,som är mer vanligt att männen åker ut först från landet.De köper pass till dem ,men har inte den tanken, att de ska kör med våldtäkter eller gruppvåldtäkter som har en annan syn på sina barn.

Det skulle inte bli populärt ens när de kommer hem får skämmas för sina föräldrar då. Det kommer mycket ensamma män idag ,som är inte det bästa om de kommer från länder ,som kör med gruppvåldtäkter våldtäkter då. Men det är så vanligt att männen åker först från landet då. Föräldrarna skickar sina söner först än sina döttrar ,SOM VAR MYCKET BÄTTRE DÅ. Men så är det utan männen får hjälp från sitt hemland att rädda sitt skinn då. Men det kommer även kvinnor ,men mycket män som inte sköter sig som är riktigt illa då.

men hur långt tänker regeringen nu????

Regeringen tänker ingenting genom att få slut på värsta som hänt i Sverige då ,och unga tjejer har blivit dödad och bränd, men ska vi ha männen kvar då, som spottar på oss ,men ska vi hjälpa män som spottar på oss och ser ner på oss då.NEJ DESSA MÄN SKA ÅKA UT MED EN ENKELBILJETT SOM KOMMER OCH FÖRSTÖR ETT HELT LAND MED GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER DÅ. 

Om folk från dessa länder hade samma sexdrift som vi då. Kvinnor och män hade sex med varandra som är mer vanligt idag då. De hade inte ens den lagen att måste gifta sig innan de får ha sex då. När männen kommer till Sverige, då blir det bara en massa våldtäkter och gruppvåldtäkter när de ska ha kul då. Genom att de tänker inte som oss då. Vi lever på ett annat sätt när vi ska ha sex då. DET BLIR STORA PROBLEM ATT TA MÄNNEN TILL SVERIGE DÅ. MÄNNEN GÅR TILL EN ÅSNA NÄR DE SKA HA SEX.

Men när ska regeringen vakna upp genom att ingen kan flytta till Sverige som har dessa problem, ett farligt land för folk som har tjejer och kvinnor och små barn livsfarligt land, genom att polisen gör ingenting åt det, men kan anmäla våldtäkt ,men bara lägger det på hög utan att utvisa killen ,som våldtog tjejen då. Och nu var en ung tjej som gick på mellanstadiet som blev utsatt för våldtäkt ,men ingen gör något åt det, hon var 11 år ska vi acceptera det då??? HON FÅR PROBLEM MED SKOLAN. HON MÅSTE OCKSÅ HA BETYG DÅ.

NEJ SÅKLART 11 ÅR ,hon har hela livet framför sig,men möter på det värsta en tjej kan möta på en våldtäkt då. Men vad har männen här att göra när de kommer till Sverige ,då har de rätt att göra det, utsätta våra tjejer, som kan utsätta sina tjejer ,som skulle vara mer rättvist då, men ingen tjej som är 11 år som har hela livet framför sig ska behöva möta på en våldtäkt. Hon en dag i livet ska söka efter kärleken, men blir avstäng mot allt då rädd, och kan sluta leva tjejer som blir utsatt i unga år, kan ta livet av sig om det har gått för långt innan de får riktigt hjälp.

TJEJ SOM VAR 9 ÅR FICK HELA SITT LIV RADERAD DEN DAGEN HON GICK UT ,OCH HON BLEV VÅLDTAGEN AV EN MAN, men hur tror ni hennes liv kommer se ut efter den fruktansvärda smällen för henne då? Men hur tror ni hennes liv kommer bli nu? TÄNKER REGERINGEN PÅ SMÅ BARNEN NU NÄR DE HAR SKADAT SÅ MYCKET BARN NU???? ELLER HAR NI BÖRJAT VAKNA UPP NU???? OCH GÖR RÄTT NU. SKICKA HEM DEM MED EN ENKELBILJETT DÅ. Hon kommer bli jätterädd som andra ,att känna sig säker mer, att slippa möta på fruktansvärda våldtäkt, som kan ingenting om sex ens utan ett litet barn, som håller på att växa och utvecklas, och ska leva ett helt liv utan en massa hemska problem som en våldtäkt, som hon och andra får möta på. Hon som alla andra ,ska få möta första kärleken i livet, känna kärleken då ,som hon kommer få svårt för.

GENOM ATT HON HAR FÅTT SITT LIV FÖRSTÖRT, DÅ HAR REGERINGEN GJORT MYCKET FEL IDAG när så små tjejer ska möta värsta en våldtäkt då. RINGER DET NÅGON KLOCKA HOS REGERINGEN NU?????? 

ATT NI HAR TAGIT IN FOLK SOM INTE PASSAR IHOP MED OSS ÖVERTAGET NU.

VI HAR ANDRA KLÄDER OCH LEVER INTE SOM DEM MEN FATTAR REGERINGEN DET?????

MEN TJEJER OCH BARN OCH KVINNOR MÅSTE FÅ RIKTIG HJÄLP NÄR DET HAR HÄNT DÅ ,GÅ IGENOM ALLT SOM HAR HÄNT DÅ. Men det är inte säkert om det hjälper ,genom att allt kan kännas så djupt inom små barnen och tjejerna, och svårt att reda upp händelsen och kan börja ta droger eller lugnande medel. Men kvinnorna kan också få jättestora problem. De kan även äta lugnande medel som läkaren ger dem ,istället för att reda upp allt då. Kvinnor kan även dricka för att lugna sitt inre värld då. Men finns även de som håller på med droger då. ELLER SÅ MÅSTE DE FÅ RIKTIG HJÄLP PROFESSIONELL HJÄLP. MÅSTE GÅ IGENOM ALLT DÅ.

GENOM ATT MINNEN FINNS KVAR HELA TIDEN HOS DEM.

MEN DET KOMMER ALLTID FINNAS KVAR INOM DEM NÄR VÅLDTÄKTEN HÄNDE  ,den dagen när hon mötte på fruktansvärda i livet våldtäkten finns kvar inom henne då, och har svårt att gå vidare, och känner sig kränkt genom livet kommer upp lite då. MEN SMÄRTA FINNS KVAR DÅ KRÄNKT smärtan finns kvar, det går inte bara sudda bort på en gång ,utan hon kan till och med förlora mycket studier efter den smällen 11 år – 9 år när hon håller på att utvecklas som kvinna.

MÄNNEN FÖRSTÖR ALLT HOS HENNE SOM ÄR KVINNA DÅ ,genom den dagen när hon mötte på våldet i samhället, våldtäkt som förstörde hennes liv då ,genom att kunna leva ett normalt liv är svårt efter den smällen rädd varje dag. RÄDSLAN SITTER KVAR EFTER VÅLDTÄKTEN VÅGAR KNAPPT GÅ TILL SKOLAN MER ,utan bäste för dem med hemundervisning, genom att killen går där ute och polisen har lagt anmälan på bordet, flyttat över i korgen fullt med gruppvåldtäkter våldtäkter korgen blir fullt med nya anmälningar.

Men ska vi ha det såhär nu ,att ingen tjej får rättvisa alls utan spottar på svenska folket nu när männen ska åka hem till sitt hemland ,som har spottat på oss våldtaget oss ,DÅ ÄR DET EN ENKELBILJETT HEM DÅ. PÅ STUDS. 

Men ingen kille får gå klar skolan när killen har förstört för henne då. Någon rättvisa ska de vara, genoma att de får allt när de kommer hit skolan, och får allt, men även får gå i skolan. OCH TILL OCH MED VÅLDTAR ,DÅ SKA MÄNNEN UT FRÅN SKOLAN PÅ STUDS ,och åker ut på en gång när männen har förstört ett helt liv ,genom att en våldtäkt, DÅ FÅR DE INTE ENS VARA KVAR I LANDET DÅ. 

Nu ska alla tjejer kunna gå klar sin skola ,men de har ingenting här att göra när de inte kan sköta sin skola ,UTAN HEM OCH UT FRÅN LANDET MED EN ENKELBILJETT DÅ genom att våldtar och kränker tjejen hem på en gång ,genom att det är tjejerna som bor här ,och ska gå klar sin skola utan att möta på en våldtäkt i skolan ,som vi har aldrig haft så galna män då.

Men ingen föräldrar eller barn ska måste möta på våldtäkter när de håller på att växa upp, men ingen ska behöva möta på våldtäkt gruppvåldtäkter ,genom att ingen kan knapp leva när vi har så galna män, som kan inte se klart, men även en galen regering och polis, så det blir hårt för svenska folket, att skydda flickorna och kvinnorna och små barn då ,genom att regeringen blundar och då har vi en farlig regering då. INGET BARN SKA MÅSTE MÖTA PÅ SÅ FRUKTANSVÄRT VÅLDTÄKT GRUPPVÅLDTÄKT NÄR DE HÅLLER PÅ ATT VÄXA UPP DÅ.

MEN MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER ÄNDRA OM BURKA OCH SLÖJOR, NIQAB, HIJAB OCH BURQA DET FUNGERAR INTE ENS ATT LEVA DÅ. Genom att de kommer från en mörk fruktansvärt kultur ,som kommer från medeltiden kan alla  se hur de tänker ser ner på oss ,genom att regeringen måste ändra om dem, bära kläder som vi bär ändra om dem, visa sina fingrar genom att de till och med visar inte sina händer när de går ut.

Men tänk vilket knäppt folk och farlig folk vi fått, som knappt visar stortån, som till och med gömmer fötterna i skorna då. Men dessa människor gömmer allt då. Kläder som vi aldrig haft. Kvinnorna gömmer ansiktet ,som ingen av oss gömt ansiktet ,även när vi levde på medeltiden så visade vi oss då. Kvinnorna visar inte ens håret genom att de täcker över sitt vackra hår, men visar bara ett par ögon när de är ute och går. FOLKET KOMMER FRÅN EN FRUKTANSVÄRT KULTUR.

SOM BARNEN I SVERIGE HAR BLIVIT SÅ RÄDD FÖR NU, genom att små barn upplever spöken som de möter på eller pekar med fingret, men vad är det där de möter på? Barn har aldrig sett det förut, folk som går runt och täcker sitt ansikte och visar ett par ögon när de är ute och går, och det är självklart att barnen blir jätterädd då. MEN HAR REGERINGEN TÄNKT PÅ DET??? BARNEN BLIR JÄTTERÄDD NU.

MEN ,BURKA, SLÖJOR, NIQAB, HIJAB OCH BURQA FOLKET ,OCH SVARTA ÄR LIVSFARLIGT ATT HJÄLPA DÅ,fast de har krig ,så tackar männen oss med gruppvåldtäkter eller våldtäkt då, och hos dem får de inte ens se en hand som sticker ut när de är ute bland folk.

Ni kan tänka er hur landet fått det, så mörkt och hemskt och svart ,så lång ögat når då ,genom att regeringen måste hjälpa folk från krig, men då kom stora pesten i Sverige, men då måste regering säga till dessa människor, att ska ni bo i Sverige , då måste ni ändra om kläderna, genom att det kommer aldrig fungera med folk som bor i landet då, men även barn och vuxna ser det ,så skrämmande att möta på då. MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

FOLK FÅR ÄVEN HOPPA AV BUSSEN GENOM ATT DÄR SATT EN MASSA KVINNOR SOM BAR BURKA DÅ. Men hon blev så himla rädd och hoppade av bussen då. Hon brukar ta bilen, men hon var ganska trött den gången och lättare att ta bussen, som hon aldrig kommer ta igen när hon såg burka på bussen, då tar hon bilen även hur trött hon är då.

Men tänkte aldrig regeringen på det när de skulle hjälpa burka folket och svarta som våldtar oss då ,MEN SÅG ALDRIG REGERINGEN DET, att de kommer från en sån mörk kultur då?

INGEN SÅG DET GENOM ATT DE SATTE UPP BÖNEUTROP OCH HJÄLPTE DEM MED DET, OCH FÅR INTE GÅ I BURKAS FOTSPÅR. DET ÄR DET VÄRSTA DE GÖR DÅ. Folk måste leva som vi lever, måste ändra om alla som kommer hit då. Men ingen verkar fatta det, att säga JA till böneutrop ,att då kommer vi få ännu mera problem med männen som kör med våldtäkter och gruppvåldtäkter på löpande band, som spottar på oss och skadar oss, men ska vi hjälpa dem då????? NEJ SÅKLART. 

INGEN VILL HJÄLPA SÅ FRUKTANSVÄRT FOLK, SOM SKADAR OSS MEN SITTER FAST PÅ MEDELTIDEN MED DERAS TANKAR DÅ, ingen vill ens se åt dem, genom att hela landet blev svart med BURKA, SLÖJOR, NIQAB, HIJAB OCH BURQA ,och måste ändra om dem visa benen och sina armar och ansikte ,som folk gör idag annars får alla som har burka inom gränsen problem med gruppvåldtäkt som har åsnan som sexobjekt som kör med gruppvåldtäkt när de kommer hit och slipper åsnan då.

MEN TILL OCH MED AFFÄRERNA HAR BLIVIT GALEN ,GENOM ATT VI HITTAR ATT DE SÄLJER TILL DEM, DE MÅSTE FÖRBJUDA GENOM ATT RÄDDA VÅRA KVINNOR OCH FLICKOR NU. Det är kända märken som har hjälpt dem då. Men måste få ett stopp på det nu. Vi har barn att tänka, annars får de åka hem om de inte tar seden dit de kommer nu, och går klädd som oss genoma att rädda våra barn nu, som är mer viktigt än dessa kläder nu. TÄNK TILL NI SOM HJÄLPER FOLK ATT FÖRSTÖRA FÖR SVENSKA FAMILJEN, och tänkt till och sluta tillverka kläder för dem nu. ANNARS FÅR VI PROBLEM I HELA LANDET NU. 

Om de ska hjälpa dem, då kan männen deras inte följa med ,så länge de går klädd så, tänk efter ni som håller på och tillverka dessa kläder nu. KVINNOR OCH FLICKOR FÅR PROBLEM DÅ. 

REGERINGEN MÅSTE BÖRJA AGERA NU GENOM ATT ALLA KVINNOR OCH TJEJER OCH SMÅ BARN HAR FÅTT PROBLEM OCH DÅ KAN DE INTE HJÄLPA DEM NÄR DE GÖR SOM DE GÖR DÅ.

MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

3 reaktioner till “GRUPPVÅLDTÄKTER -VÅLDTÄKTER – GANG RAPE – RAPE

  1. Please let me know if you’re looking for a writer for your site.
    You have some really great posts and I think I would be a good asset.
    If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely
    love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine.

    Please send me an email if interested. Cheers!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.