IBLAND MÅSTE MAN HJÄLPA TILL- HELP

Ibland har folk problem med pengarna och folk måste ha lite hjälp när de har problem med pengar, ATT MAN HJÄLPER VARANDRA SÅKLART. 

VI STÄLLER UPP PÅ DEM SOM MÅSTE HA HJÄLP NÄR DE MÅSTE HA HJÄLP, då är det bra att ställa upp på dem.

I SAMHÄLLET FINNS DET GIVAREN SOM ÄLSKAR ATT HJÄLPA TILL ,men även folk som inte vill hjälpa till utan har svårt att ställa upp vid svåra situationer då.

I SAMHÄLLET FINNS DET FOLK SOM KAN GE UTAN ATT TÄNKA SÅ PÅ DET, medans det finns folk som inte gillar att ge och det finns olika människor på jorden då.

Men varför är det så?

GENOM ATT DEN SOM KALLAS FÖR GIVAREN HAR ALDRIG SVÅRT ATT GE ,medans det finns folk som har jättesvårt att ge ,genom att de inte vill göra det, medans det finns givaren som älskar att hjälpa till och ge då.

Men det finns olika människor som älskar att ge och inte ge ,genom att jorden ser ut så ,ELLER SÅ HAR DET MED GRUNDEN ATT GÖRA DÅ. 

MEN BLAND SVENSKA FOLKET GILLAR EN DEL ATT GE UTAN BEKYMMER,och folk som inte vill ge och hjälpa till då. Vi är olika människor, den som älskar att ge tänker inte så mycket på att det är svårt att ge och hjälpa till, som är naturligt hos dem som gillar att ge.

Men finns människor som inte har lust att ge, och människor som tänker inte så mycket på om de ger lite hjälp när det är pengar då. De hjälper till, medans en del vill inte hjälpa till överhuvudtaget, ATT GE MÅSTE HJÄLPA TILL, fast de har ingen lust att ge pengar till dem. Men kan även vara släkt med varandra, men har inte lust att hjälpa till, medans den andra har inte svårt att hjälpa till när de har kris utan problem, och tänker inte så mycket på det ,utan lätt att hjälpa till när de har kris som vi kan hamna i då.

Men det finns olika människor i samhället ,som gillar att ge och och inte har lust att ställa upp överhuvudtaget ,genom att de inte vill hjälpa till överhuvudtaget vill inte hjälpa till, FAST DE BORDE HJÄLPA TILL NÄR DET FINNS KRIS HOS EN DEL FOLK, genom att hjälpa till och underlätta för dem, genom att livet kan kännas mycket ljusare då. Och folk kan hamna i kris, ibland måste folk hjälpa varandra ,genom att fråga varandra om pengar när de har fått kris ,genom att hjälpa varandra när de måste ha hjälp, då är det bra att hjälpa varandra då.

Men det finns olika människor givaren ,och den som inte vill ge ,och givaren för dem är det inte problem överhuvudtaget utan hjälp till, som är så naturligt för dem att ge utan att tänka på det, utan gillar att ge, medans det finns människor som gillar inte att ge har inte det inom sig ,MEDANS DET FINNS FOLK SOM GILLAR ATT GE UTAN PROBLEM DÅ.  

UTAN FÖDD GIVAREN OCH HAR INTE BEKYMMER ATT GE, och kan ge utan bekymmer ,men gillar att ge som älskar det.

MEN DET FINNS OLIKA MÄNNISKOR I SAMHÄLLET GIVAREN den som inte alls har lust att hjälpa till, utan har inte samma tanke inom sig, som är synd och ibland måste folk hjälpa till när människor har kris, som inte alla är bra på då. Och det skulle vara mycket enklare om folk hade den tanken när de måste hjälpa till, medans andra har så lätt att hjälpa till, som andra kan ha svårt med då.

Men det finns olika människor i samhället givaren ,och den som inte vill ge överhuvudtaget ,OCH DEN SOM VILL GE NÄR DE HAR KRIS FÖR DÖRREN DÅ. 

DET SKULLE VARA MYCKET BÄTTRE OCH ENKLARE OM MÄNNISKOR VILL HJÄLPA TILL. IBLAND HAMNAR FOLK I KRIS OCH MÅSTE HA HJÄLP, och en del måste ha extra mycket hjälp. Ibland hamnar folk i kris och då vore det bra om folk hjälper till ,genom att stötta varandra och hjälpa varandra, som är mycket bättre att hjälpa till. Och folk som har pengar att de hjälper varandra när folk har kris, som underlättar för dem att hjälpa till när de har kris, som underlättar mycket för dem.

GENOM ATT LIVET GÅR INTE RAKT IBLAND utan måste hjälpa till när det är kris situationer som är exakt viktigt att få livet att gå runt, GENOM ATT RÄCKA UT EN HAND NÄR DET ÄR KRIS, SOM SKULLE UNDERLÄTTA FÖR DEM

MEN SYND ATT MAN ÄR OLIKA NÄR DET GÄLLER DEN BITEN ATT HJÄLPA VARANDRA DÅ. Ibland hamnar folk i kris situationer, som gör att de måste ha lite hjälp då.

MEN SYND ATT FOLK ÄR OLIKA BÄTTRE OM FOLK HJÄLPER VARANDRA ,istället för att stjälper varandra då som blir om folk inte får hjälp när de måste ha stor hjälp eller lite hjälp, genom att hjälpa varandra då.

Men hur många människor tänker så

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.