SVARTA LÄNDER- BLACK COUNTRIES

SER EN BILD SVARTA MÄNNISKOR SOM MYCKET FOLK HJÄLPER IDAG  ,som har blivit för mycket av idag, genom att alla svarta länder är inte så säker att säga JA till då ,som Sverige fått mycket problem med nu. Och svarta har inte samma kultur som vi har.

Men måste hjälpa dem om det är krig såklart ,DÅ MÅSTE MÄNNISKOR FÅ HJÄLP OM DET RÅDER KRIG I DERAS HEMLAND måste svarta rädda sitt liv som mycket länder har problem med idag.

Nu har även kommit svarta ,som har problem att sköta sig i Sverige,och är inte som dem överallt i Afrika OCH KAN BLI EN KULTURKROCK FÖR EN DEL SVARTA LÄNDER ,som kommer hit ,genom att vi har ett helt annat liv här än vad de lever då.

Men vi måste ändå hjälp till när folk har kris och krig i sitt hemland ,men bra att dela upp den hjälpen då. LÄNDERNA SPRIDER UT PÅ ANDRA LÄNDER SOM HAR FRED. Afrika finns det mycket länder ,som kan hjälpa svarta människor när det är krig och bråk nära länder till dem, som är mycket bättre än att ta för mycket av våld till Sverige då.

Men är problem genom att en del av svarta länder kör med våldtäkt eller gruppvåldtäkt ,och då måste regeringen vara aktsam när de har inte kommit lika långt som oss när det gäller utveckling, ATT VARA NOGA ATT LÄMNA UT EN LAGBOK TILL DEM OM GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER,vad som händer om de skadar oss med gruppvåldtäkt eller våldtäkt.

en enkelbiljett hem på en gång och aldrig mer får visa sig mer

Det är bäst att hjälpa par när de kommer från svarta länder ,genom att slippa våldtäkt och gruppvåldtäkter, TA INTE IN FÖR MYCKET ENSAMMA SVARTA MÄN GENOM ATT DE KAN INTE SKÖTA SIG DÅ. När de har svårt att låta bli oss, då får ni inte säga för mycket JA till dem. Och mycket våldtäkter och gruppvåldtäkt kommer mycket från svarta männen då. Nu måste ni vara aktsam och rädd om svensk kvinnor, tjejer ,och barnen kan bli så illa utsatt idag då ,genom att de tänker inte ens som oss, och därför måste regeringen skydda kvinnor och tjejer och barnen ,genom att se igen dem som kommer hit.

Mycket folk som kommer från svarta länder, KAN TILL OCH MED VARA LIVSFARLIG FÖR OSS, och därför måste regeringen se igenom dem när de finns länder där de ska inte ta in ens då.

MEN MÅSTE VARA NOGA ATT LÄMNA UT LAGBOKEN till männen och familjen som kommer hit. Men även lämna ut lagboken till skolan och olika ställen männen bor på då

GENOM ATT SKYDDA OSS SOM ÄR EXTRA VIKTIG NÄR MÄNNEN KOMMER HIT om männen skadar oss våldtäkter och gruppvåldtäkt,då åker först ut från skolan om de går i skolan, genom att de skadar tjejen, och då åker de ut från skolan får aldrig gå klar skolan, utan hem får männen resa och aldrig visa sig mer då.

ALLT DETTA STÅR I BOKEN DÅ genom att skydda oss ,och männen vågar aldrig titta åt oss då ,och ingen vill åka hem ens när de har kommit så långt som till Sverige då.

DET SKULLE BLI SLUT PÅ PESTEN SOM ÄR NU.Men svarta männen tar äldre människor gamla kvinnor kan bli så utsatt av dem. Kvinnor som är 90 år är en fara för dem, men även sjuka kvinnor kan bli utsatt för dem. Männen tar de hittar när de ska ha sex. DE ÄR LÄTTA OFFER FÖR DEM DÅ. 

Det har aldrig varit så förut, att gamla kvinnor blir utsatt för våldtäkt har inte hänt så mycket det, ÄN NU NÄR REGERINGEN TAR IN FRÅN SVARTA LÄNDER ,SOM MÅSTE BÖRJA KOLLA IGENOM NU. 

Vilka länder är livsfarligt att säga JA till. Men det är inte alla svarta länder som gör som en del gör när männen kommer till Sverige våldtäkt och gruppvåldtäkt på löpande band ,OCH DÅ SKA NI VARA EXTRA AKTSAM ATT TA IN FRÅN DESSA LÄNDER när det har hänt en gång, då kommer det hända en gång till ,genom att dessa länder har inte samma kultur som oss, eller ser på samma sätt som vi ser nu.

MEN MÅSTE VARA EXTRA NOGA ATT SKYDDA SVENSKA FOLKET FRÅN STÖRTA PROBLEM MED GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER DÅ. Var extra noga när ni hjälper folk idag genom att skydda svensk folket våra barn och tjejer och kvinnor måste få skyddas nu från problem då.

Men tänk på det nu genom att slippa mer problem med kvinnor och barn och tjejer, då måste ni vara extra noga när det har hänt förut från dessa länder, ATT SLUTA HJÄLPA DEM, MEN ÄVEN LÄMNA UT EN LAGBOK GENOM ATT SKYDDA OSS DÅ. 

Det är farligt att hjälpa folk ,som kommer från en del länder ,som skadar oss och kör med gruppvåldtäkt våldtäkter MÅSTE NI SE IGENOM.

Annars kommer mycket kvinnor och barn och tjejer bli sjuk och och kan knappt leva idag, OCH MÅSTE SKYDDA OSS NU.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.