MORFIN

MORFIN GES TILL SJUKA MÄNNISKOR.

Hur farligt är morfin?

DET ÄR ETT GIFTIGT MEDEL SOM DE GER TILL SJUKA MÄNNISKOR mot mycket värk och smärtor då. Ibland vet inte folk vad de ska hitta på när folk får fruktansvärt smärta och värk ,och har  framställs Morfin som läkarna ger folk då.

MEN DET ÄR ETT FRUKTANSVÄRT GIFTIGT MEDEL, som folk får ta när smärtan är som värst ,då får folk morfin genom att döva sin smärta, och då är det vanligt att folk får morfin, istället för att annat, då har mycket folk fått utskrivet morfin då när smärtan är som värst, allra värst får folk ta morfin som dövar smärtan så mycket då.

Men ges till folk som är jättesjuk ,och då ger läkarna morfin SOM ÄR ETT EGENTLIGEN JÄTTE GIFTIGT MEDEL som har funnits länge då.

Men hur farligt är morfin?

DET ÄR BLAND DET GIFTIGASTE NI TAR I KROPPEN, genom att kroppen får sig en smäll när ni tar morfin ,som är till och med farligt att ta i kroppen då.

MEN FOLK KÄNNER TILL MORFIN, men vet att det är livsfarligt om det skulle ges till friska människor då.

Men folk har inte så många val när de ger morfin ,och folk har fruktansvärt smärta när de ger morfin då. Men kroppen får sig en smäll såklart,GENOM ATT DET ÄR GIFTIGT ÄMNE SOM MORFIN GÖRS AV DÅ, som bryter ner kroppen enormt när de tar morfin ,som är bland det giftigaste medel de tar då.

Men mycket delar på kroppen blir skadad när de ger morfin till folk då, GENOM ATT KROPPEN BÖRJAR TRAPPAS NER DÅ ,och morfin är jätte giftigt medel och gjort av ett giftigt ämne som får av läkaren då.

Men hur farligt är morfin?

Det är farligt och ingen människa ska titta åt morfin då, genom att det finns människor, som gillar att prova på farliga medel morfin, ska ingen ens titta åt då ,genom att morfin bryter ner kroppen på en gång. OCH FOLK SKA INTE PROVA ELLER TESTA MORFIN DÅ ,OCH KROPPEN KOMMER GANSKA FORT TRAPPAS NER. Men folk tar morfin genom att folk är galen som allt annat måste ta från sjuka människor då.

Men folk tar morfin ute på svarta marknaden. FOLK KÖPER MORFIN LIVSFARLIGT OCH DÖVAR SIG MED, SOM BLIR STORA PROBLEM FÖR FOLK SOM TESTAR MORFIN, även en drog som är till och med livsfarlig att ta ,genom att kroppen bryts ner hela tiden och ingen människa ska ta morfin då.

Hur farligt är morfin?

Kroppen får en smäll på en gång ,och kroppen börjar se grå ut, för mycket användning av morfin, som skadar hälsan enormt på folk som tittar åt morfin. FOLK SKA INTE TITTA ÅT MORFIN GENOM ATT ÄMNET GÖRS AV, ÄR LIVSFARLIGT ÄMNE SOM KOMMER FRÅN EN VÄXT,som på en gång bryter ner kroppen ganska snabbt när de håller på med morfin då.

MEN KAN FASTNA I ETT LÅNGT LIDANDE OCH BLIR BEROENDE AV MORFIN ,som gör att de måste ha mer och mer morfin, som gör att kroppen börjar gå neråt ganska snabbt ,börjar kroppen trappas ner enormt när de tar morfin då

Men folk kan fastna i ett långt beroende och lidande när de tar morfin, SOM INGEN SKA ENS TESTA GENOM ATT BEHÅLLA SIN HÄLSA LIVET UT ,FOLK SKA ALDRIG TESTA MORFIN ,genom att livet kommer få ännu mer problem, och kroppen blir utslagen när de har tagit morfin. Och folk kan dö av morfin.

DET ÄR VÄLDIGT VANLIGT ATT FOLK KAN DÖ AV EN ÖVERDOS MORFIN. Det händer ibland att folk dör av en överdos morfin, genom att det är livsfarligt ämne ni tar ,och kroppen börjar trappas ner mer och mer genom att ta morfin då.

OM LIVET ÄR ER KÄRT TITTA INTE ÅT MORFIN DÅ, genom att kroppen får en smäll på en gång när ni tar morfin då. FOLK SKA INTE TESTA ENS.

Men svårt att få stopp på det, genom att folk fortsätter ta morfin ,SOM ÄR SVÅRT ATT SLUTA MED,och måste få så mycket hjälp när de ska sluta med morfin då.

MEN KROPPEN BÖRJAR REDAN TRAPPAS NER NÄR NI HAR BÖRJAT MED MORFIN DÅ. Men svårt att sluta på en gång måste få så mycket hjälp när de ska sluta ta morfin ,genom att kroppen är redan skadad och svårt att rädda ibland,

och därför ska ingen titta åt morfin och aldrig testa det.

Men det finns sjuka människor som måste ta morfin, MEN INGEN FRISK SKA TITTA ÅT MORFIN, genom att behålla sin hälsa då.

En reaktion till “MORFIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.