HUS OCH LÄGENHETER

SER EN MASSA SNÖ. Det var en massa människor på platsen och folk var ute och gick. Men det var fullt med folk där.

Men ser folk går  tillsammans, men mycket snö försöker skotta snö och det är mycket snö. SER EN MASSA RADHUS NEDANFÖR ETT RADHUSOMRÅDE. 

Men varför fick vi den här bilden med en massa snö?

Det fanns en tid när mycket saker var mycket enklare då, än nu bara en massa problem och bekymmer är det nu. Och mycket har förändrats nu ,och inte lika lätt som förr i tiden att ordna saker folk vill ha,GENOM ATT TIDEN HAR FÖRÄNDRATS JÄTTEMYCKET IDAG. 

Men förr kunde folk göra saker mycket enklare än nu, genom att tiden har förändrats enormt idag med allt, som kostar pengar idag, än förr i tiden kunde folk köpa radhus eller hus lägenhet mycket enklare än nu. DET VAR EN MYCKET ENKLARE TID DÅ.

OCH MYCKET HAR BLIVIT DYRARE OCH FOLK HAR PROBLEM ATT KÖPA  SOM DE VILL IDAG ,GENOM ATT HUS, RADHUS, LÄGENHETER ,ELLER PARHUS KOSTAR MYCKET MER IDAG. Det är mycket svårare idag genom att allt kostar mycket pengar idag. Och folk säljer dyrt sin lägenhet eller hus, radhus och parhus mycket dyrare än förr i tiden, då kunde folk bo och leva, men är svårt idag ,genom att allt kostar en massa pengar idag och mycket dyrare än förr då.

Men ni som köper en jättedyr lägenhet får även betala hyran som svenska folket får göra ,när det finns andra länder som inte har det så, har de köpt sin lägenhet, då har de köpt sin lägenhet, men ni måste även lägga pengar varje månad, fast ni har köpt din lägenhet ,och hyran kan vara dyr på en del ställen då. Men det är samma för radhus och parhus folk får betala hyran, fast de har köpt radhuset eller parhus. Allt kan bli dyrt då.MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ DET.

och det har blivit en fruktansvärt tid för människor ,som vill köpa sin lägenhet eller hus, radhus och parhus allt har blivit mycket mycket mycket värre idag genom att allt kostar för mycket pengar ,att ha tak över huvudet har folk problem att leva idag genom att allt har blivit mycket värre idag, genom att allt kostar  mycket pengar än förr kunde folk köpa lägenhet eller hus radhus parhus mycket billigare än nu. DET HÄR MÅSTE DE SE ÖVER ,HAR DE KÖPT SIN LÄGENHET, RADHUS, PARHUS ,DÅ SKA DE INTE BETALA EN HYRA DÅ. IBLAND ÄR DET JÄTTEDYR HYRA DÅ.

Nu har det blivit mycket värre att bo och leva

genom att allt har blivit dyrt.

Nu har tiden blivit mycket värre för människor när en lägenhet kan kosta flera miljoner bara för att bo ,och får tak över huvudet kan folk måste lägga pengar på en lägenhet 1000 000:- eller mer kostar lägenhet, genom att mäklarna kör folk i backen ,och och driver upp priset till summor som är enormt 10 00000:-

FÖR ATT FÅ TAK ÖVER HUVUDET DÅ.

Men finns mycket dyrare än 10 000 000:- bara för att bo måste folk lägga pengar på en lägenhet, genom att tiden har blivit fruktansvärt för folk ,som vill köpa en lägenhet, då får folk lägga 3 000 000:- eller mer till 11 000 000:- men finns lägenheter som kostar mycket mer.

DYRA LÄGENHETER som är ute för 24 975 000, men dyrt att bo i gamla hus som är byggår 1860. Men hittade en lägenhet som kostar 29 975 000:- bygg år 1640. Gamla hus, men såg att de inte var så noga med fönstren, såg att många av husen har så gamla fönster ,eller så håller fönstren mycket bättre än i nyare hus ,som de har lag på hyran att byta ut efter en viss tid. Men 1800- hus var det gamla fönster ,men även huset byggår 1640 gamla fönster eller, så har de gjort väldigt lite med fönstren då. Men får ändå betala dyrt för det. Mycke lägenheter ligger mot 29 000 000:- Vi kan inte räkna upp alla priser på lägenheterna då. Men finns andra priser, men vi tog upp lite priser ,vi ser så mycket fel och folk ska kunna leva och bo då.

KONSTIGT ATT FOLK BETALAR OCH ACCEPTERA PRISERNA SOM ÄR PÅ LÄGENHETER NU. Det fanns för tag tag sen 83 000 000:- men kunde stycka upp den i flera, men kunde köpa den som den var. 600 600 000:- ,men de finns billigare för er ,som vill spara lite pengar då. Men fanns för ett tag sedan som var upp i 104,5 miljoner bland den dyraste i Stockholm ,men det är så dyrt i Stockholm och hyra på det. Och en del lägenheter var det dyr hyra ,fast lägenheten har de köpt  dyrt, då är det något fel. OCH FOLK SKA ÄVEN KUNNA LEVA OCH BO DÅ. 

Men ni kan hitta lägenheter som är mycket billigare än de vi räknar upp ,men knappt någon under 2 000 000:- var 1 rum och kök 1995 000:- kr  24 kvadrat  det är hårt idag för folk då. Vi försöker hitta billigare, men kan hitta en lägenhet ,som de har inte gjort någonting åt ,men ändå ska de betala för dyrt ,genom att allt kostar pengar att renovera, och gjort knappt någonting ,men ändå tar ut högt pris då.

Men folk kan till och med stå och lägga bud på priset ,utan att de gjort något åt lägenheten ,men budar på den ändå. Men folk måste även helrenovera den, men, då ska de inte ta ut priset, då är det fel att sätta så högt pris på en lägenhet då. MÅSTE SÄNKA PRISET PÅ DEN GENOM ATT FOLK SKA INTE ENS BETALA FÖR DEN. De har blivit mycket fel idag och värre och värre har det blivit idag.

Men det finns även nyproduktion som är olika priser, men kan bo billigare än i jättedyra lägenheter ,som är även gammalt hus då. Det ska inte kosta så mycket när nybyggd kostar mycket mindre än nybyggd lägenhet, då är det något fel när de ska betala så dyrt för en gammal lägenhet då. När de bygger nytt, då är det nytt allt nytt. Men ska inte ta lika mycket betalt som en nybyggd lägenhet då. Om de har helrenoverat till topp till tå, då kan de ta betalt för allt de lagt ut då ,genom att det är dyrt att renovera då. Men ska ändå inte ta ut så höga priser som är idag, det har blivit något fel idag. FOLK SKA ÄVEN BO OCH LEVA DÅ, MEN DET VERKAR SOM MÄKLARNA TÄNKER INTE PÅ DET.

HUSEN ÄR DET OLIKA PRISER  utanför Stockholm 32 000 000:- Radhus över 7000 000:-, men mycket olika villor och radhus, men även vad de har renoverat när de säljer villorna eller radhusen. De kan ta ut de har lagt ut på och inte mer då. Det har gått lite för långt idag, och tycker synd om folk som ska köpa sin lägenhet eller hus och radhus. BORDE BLI EN STOR ÄNDRING PÅ DET.

Vi kan inte ta upp alla priser på lägenheterna då, men finns lägenhet som kostar ännu mer idag. MEN FOLK KAN KNAPPT LEVA IDAG och köper dyra lägenhet som mäklare stökar till för folk, genom att höja priset enormt idag genom att mäklarna vill tjäna en massa pengar på folk idag. Folk som bor på dyra ställen mitt i stan, då får folk betala ännu mer när de bor mitt i stan då. Men bor folk mitt i stan centrum kärnan, då får de lägga en massa pengar bara för att få tak över huvudet, då är det något galet i samhället när människor utnyttjar människor, att köpa dyra lägenhet bara för att att bo Östermalm är ett ställe som utnyttjar människor då. Om lägenheten har legat på ett annat ställe exakt samma lägenhet som ligger på Östermalm. Alla lägenheter skulle vara mycket billigare att köpa då, än Östermalm, då får folk betala dyrt bara för att få tak över huvudet.

Har en massa pengar eller har de inte en massa pengar, men måste lägga sig på ett jätte hög kostnad bara, FÖR ATT FÅ TAK ÖVER HUVUDET DÅ. 

Men det är inte bara Stockholm ,som kör med vansinniga priser då utan Göteborg är inte något bättre, att sälja dyrt genom att utnyttja människor idag,DÅ HAR ALLA FOLK PROBLEM MED MÄKLARNA ,SOM LÄGGER SÅ HÖGA PRISER, men tänk om folk kunde fatta det ,och gå emot allt ,och det spelar ingen roll om ni har pengar eller inte pengar ,genom att få slut på detta fördärv för mycket människor idag. Det är synd om folk som är ung, när mäklarna kan sätta folk i stora problem då.

Det finns folk som har pengar och är råd med mycket, men även folk som inte har så mycket pengar ,genom att mycket mäklare kan tävla med varandra, att nu har vi sålt lägenhet eller huset parhus eller radhuset ATT NU FICK MÄKLARNA IN EN JÄTTEVINST, OCH SÅLT LÄGENHET DYRT DÅ. Och var så himla glad åt vinsten de fick då, och tar ut hög ränta på det. Men har hört från folk som säljer lägenheter och hus och radhus ,så tänk på det då. Men folk som jobbar som mäklare då. Att mäklarna vill tjäna pengar på er såklart.

Men försök att vakna upp nu.

MÄKLARNA TAR UT FÖR MYCKET BETALT ,OCH TRISSAR UPP SÅ ENORMA PRISER NU. Jag minns en kvinna var så himla glad, att de fick in just den lägenheten då, men de satt och väntade på, att folk skulle köpa lägenheten, och den var jättedyr, och de älska dyra lägenheter, genom att de ger så hög vinst till dem, men har hört från säker person ,som jobbar som mäklare då.  De skulle sälja en lägenhet i Göteborg ,som låg på flera miljoner 10 000 000:-, men det var så längesen och många år sen. Och nu kostar lägenheten mycket mer ,och mycket dyrare då. Men det var en gammal lägenhet, men dyrt område. Det var ca: över 10 år sen, hon brukade ringa till mig, och få hjälp ,men då pratade hon om lägenheten hon satt och väntade på bli såld. Hon älskade dessa lägenheter som gav mycket vinst till dem.

Mäklarna sålde och fick in en jättevinst mäklarna då.

Men det finns ruckel, som mäklarna säljer, som folk ska lägga pengar på då över        1000 000:-  säljer folk ,som ser fruktansvärt ut, och säljer för över 1000 000:- folk ska köpa ruckel, som de till och med måste renovera då. Det kostar också pengar att renovera ,och huset kommer bli ännu dyrare då. Men folk måste börja vakna upp, och köp inte hus eller lägenheter som ser hemsk och sliten ut, då får ni sänka kostnaden då. MÅSTE BLI EN ÄNDRING NU, GENOM ATT FOLK KAN KÖPA SJUKA HUS ,OCH FOLK BLIR TILL OCH MED SJUK AV HUSET.

MÅSTE BLI EN ÄNDRING NU.

5 reaktioner till “HUS OCH LÄGENHETER

 1. Good day! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe guest
  authoring a blog article or vice-versa? My site discusses a lot of the same subjects as
  yours and I think we could greatly benefit from each other.
  If you happen to be interested feel free to send me an email.
  I look forward to hearing from you! Great blog by the way!

 2. video du jour sexe je baise une bombe etudiant partouze premier
  message site de rencontre rencontre femme medecin pute roumaine paris auto
  levrette ma femme me fait une branlette lisa crawford porno femme qui baise une femme rencontre femme montauban site de rencontre grosse baise
  a niort pere et fille salope salope arabe francaise grosse baise salope arabe porno le meilleur site
  porno site de rencontre nancy ma femme me fait une branlette branlette sympa black enceinte baise photo levrette amateur wildmaster
  porno baise d une salope video de baise francaise plan cul saint avold police sexe porno grosse francaise pute black gros seins partouze en alsace sexe attachee site de
  rencontre cher beurette qui branle je recherche un site
  de rencontre belle salope a gros seins rencontre
  sexe 93 plan cul xvideo candaulisme partouze porno amateur branlette porno touze video sexe boite de nuit comment engager une discussion sur
  un site de rencontre rencontre femme infidele avis free sexe porno rencontre coquine cote d or salope anglaise sexe model saintes jeune fille prise en levrette
  rencontre sexe gratuit belle femme mature baise

  1. We look at different ways when it comes to sexual then. But much has gone too far today when the world is so upside down that sex belongs to the love of woman and man.

   But today it is so much wrong
   and where did the beautiful love go today?

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

 3. Movies have taken the country by storm which has a little change in terminology.

  With the idea of globalization gaining importance today, men seeking brides
  outside the United States is quiet normal. Women who need to marry men from
  another country register themselves by incorporating agency.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.