SVARTA MÄNNISKOR – BLACK PEOPLE

HÖR HANCOOK HELA TIDEN HANCOOK, men varför hör vi Hancook har sett filmen några gånger, men hur han var då.

Han tillhör den som hjälper människor när man kan se honom rätt, men kan även stöka till för folk ibland, I DET HÄR LANDET FINNS EN BLANDNING AV HONOM,och en blandning av en massa problem folk som stökar till då.

Men varför hör vi nu Hancook hela tiden

vem var han på riktigt då?

Men folk kan uppleva människor som honom när folk är rädd för en del människor och folk kan uppleva honom. Han var inte en populär person i samhället, han kommer från ett annat land och stökar till för dem. MEN TILLSLUT FICK FOLK SE HANS GRUND DÄR HAN KOMMER IFRÅN. HAN VAR EGENTLIGEN SNÄLL. 

OCH EN DEL KAN FRYSA UT FOLK ,som inte är som dem kan bli rädd för dem då. Men världen ser ut så idag ,och Hancook levde utanför samhället, men fanns godhet hos honom då.

MEN I SVERIGE FINNS DET EN BLANDING AV HONOM, och mycket människor kommer till Sverige, och en del är svart brunhyad som honom ,men kan göra rätt och är perfekt person som döljer under ytan på dem, men finns människor som bara stökar till ,som landet fått problem med ,och måste urskilja människor idag, och världen ser hemsk ut idag genom allt våld som är idag. IDAG MÅSTE MÄNNISKOR SE RÄTT DÄRFÖ TOG VI UPP OM HANCOOK. 

Men människorna kan knappt leva idag ,GENOM ATT VÄRLDEN ÄR UPP OCH NER IDAG. Men han Hancook gestaltar människor som gör gott för människorna, men hur många kan se dem då?

Men världen kan vara grym idag ,och är inte som vita när de kommer till länder ,som inte är som vita i skinnet då ,de är inte vit, men under ytan döljer en människa som honom. MEN HUR MÅNGA TÄNKER PÅ DET NÄR DET KOMMER MÄNNISKOR SOM KAN SKÖTA SIG DÅ?

MEN MYCKET FOLK HAR FÖRSTÖRT FÖR MÄNNISKOR SOM HAR SKADAT FOLK.  Men det finns folk som honom då, men hur många upplever det, utan folk kan se fel på människor när de flyr till vita länder. Folk är inte som dem ,och där har det varit mycket problem med folk. Och folk kan ta så mycket fel på människor ,och folk är rädd för dem när de under ytan är snäll i grund och botten, vill bara hjälpa till och göra gott då.

MEN I LANDET FINNS DET HANCOOK OCH FOLK SOM GÖR RÄTT ,men finns folk som kan skada oss, och det finns en blandning av honom och folk som är livsfarligt att ta in i landet

MEN HUR SÄKER ÄR FOLK IDAG NÄR DE SÄGER JA ÄR HAN EN HANCOOK  ,eller en människa som mördar oss och går runt och våldtar kvinnor och tjejer eller barnen ,vem är han den ni möter där ute, är han en Hancook eller en som mördar folk och våldtar kvinnor och tjejer eller barnen, vem är han ni möter i samhället idag genom att världen är upp och ner idag då.

Men Sverige har fått så mycket problem med männen som kommer från länder som kör med gruppvåldtäkt våldtäkter, men även männen som är som Hancook han drack, som mycket folk kan göra idag, men under hans yta var han snäll och gjorde ingenting ont utan god under ytan då. MEN HUR VET FOLK ATT DET ÄR HANCOOK DE SAGT JA TILL DÅ.

Men hur många av Hancook finns i landet ,och hur mycket män som mördar och våldtar kvinnor och tjejer och barnen SOM VI FÅTT PROBLEM MED NU. 

Men världen är ond idag och folk flyr ,och ibland flyr människor som är som Hancook eller folk ,som är livsfarligt att säga JA till då. HUR LÄTT ÄR DET ATT SE IGENOM DET.

Men hur ska folk kunna urskiljning folk när de kommer hit?

DET ENKLASTE ATT GE MÄNNISKORNA EN LAGBOK OM SVERIGE. Om ni kör med våldtäkt eller gruppvåldtäkt, då åker ni ut från Sverige genom att få slut på värsta problem landet fick, och därför måste ni lägga ut på skolan eller ställen de finns genom ,att skydda kvinnor och tjejer och barnen ,genom att samhället har fått sig en smäll då. Och det är männen som stökar till kvinnor gör inte så och därför måste de lämna ut en lagbok till dem.

GENOM ATT SKYDDA LANDET MOT PROBLEM,men händer mest när de kommer från svarta länder ,som är som att spela på lotteri då.

MEN TÄNK PÅ DET NÄR NI SÄGER JA NU, genom att det är svårt att urskilja dem kan vara en Hancook ,som är snäll och gör ingenting, men kan vara en som inte är som honom då.

Och då är det enklaste att lämna ut lagboken, om männen kör med gruppvåldtäkt våldtäkter, då åker de ut från skolan om de går i skolan då. Men åker ut från Sverige, och får aldrig visa sig i Sverige när männen har kört med gruppvåldtäkt och våldtäkt ,DÅ FÅR MÄNNEN RESA HEM,och får inte visa sig mer i Sverige utan får aldrig komma tillbaka då.

Det skulle vara så enkelt när männen och föräldrarna hör det. KVINNOR OCH TJEJER OCH BARN FÅR VARA I FRED. Föräldrarna skyddar sina söner att inte göra något dumt och åker ut, som har kämpat sig till Sverige då. Det skulle bli lugnt i hela Sverige då. Ett jättebra tips genom att ingen vill bli utvisad, och föräldrarna skulle vakta sina barn då.

Men regeringen måste börja göra rätt då, och ta den lättaste metoden att lägga fram LAGBOKEN TILL VARJE STÄLLE DE BOR OCH LEVER, DÅ ÄR SKOLAN ETT VIKTIGT STÄLLE ,SOM LAGBOKEN MÅSTE LÄGGAS UT GENOM ATT SKOLAN ÄR SÅ UTSATT IDAG. 

DET ÄR ETT MÅSTE IDAG

MEN LAGBOKEN ÄR DET BÄSTA AV ALLT DÅ. Genom att få slut på allt lidande Sverige går igenom nu bara problem då.

Men tänk på det, genom att få slut på problem.

Lagboken ska delas ut då.

6 reaktioner till “SVARTA MÄNNISKOR – BLACK PEOPLE

 1. I do accept as true with all the concepts you’ve presented to your post.
  They’re very convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are very quick for starters.
  May just you please lengthen them a bit from next time?

  Thank you for the post.

 2. I’ve been exploring for a bit for any high-quality articles or weblog posts in this
  kind of house . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website.
  Reading this info So i am satisfied to express that I
  have a very good uncanny feeling I came upon just what I needed.
  I so much indisputably will make sure to don?t omit
  this site and give it a glance on a relentless basis.

  1. Thanks for liking the blog. But distributes from GOD and sits together with BIG PROTECTION. We write down to people, in that no one knows GOD then.

   But now he shows himself, by passing on knowledge from him.INTERNET. But the he lives is CALLED FOR BIG HEAVEN. Now you get to know him after all the years of silence.

   But he helps countries even today, even though he has Sweden. But he sees countries suffer today, but then he helps from his side, because the earth is not fun today.

   But countries must help each other then. He give from the blog and people get to share the blog. He knows everything and he shares. He sees people living badly today. The earth is dark and horrible and people have to start changing today.

   But GOD takes help from BIG PROTECTION and PROTECTION when he works with countries then. He uses it.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.