LÄGENHET

VI HÖR ÖSTERMALM, men är det andra saker det handlar om när vi hör Östermalm, som vi tagit upp om.

Men varför hör jag Östermalm?

GENOM ATT TIDEN HAR FÖRÄNDRATS OCH INGENTING ÄR SIG LIK IDAG allt har förändrats där när vi hör Östermalm, som är en jättegammal stadsdel i huvudstaden, som folk fått mycket problem idag genom att allt kostar mycket pengar att bo där, men även annat har utvecklats där, och mycket har förändrats nu där ,genom att gamla tiden är förbi när folk kände sig mer trygg än nu.

Men hur ser det ut idag Östermalm?

Ingenting är sig likt idag, genom att gamla tiden är förbi när allt har förändrats runt Östermalm.Och vem kan leva som förr i tiden det är svårt idag, och folk får svårt att leva där, människor som önskar leva på Östermalm, DÅ MÅSTE FOLK HA MYCKET PENGAR IDAG ingenting är sig likt där ,genom att allt har blivit dyrt att bo där, men folk måste betala dyrt ,för att bo på Östermalm.

Men varför har allt förändras där? Genom att allt har blivit dyrt ,och folk måste ha pengar folk som önskar bo på Östermalm, GENOM ATT ALLT HAR HÖJTS ALLA INSATSLÄGENHETER ,SOM FOLK SUCKAR EFTER ATT BO PÅ ÖSTERMALM, och är en gammal stadsdel Östermalm ,och då får folk betala dyrt idag.Och folk som vill bo där måste ha pengar, för att ta sig dit.

MEN DET HAR BLIVIT MYCKET FEL IDAG BARA FÖR ATT FÅ TAK ÖVER HUVUDET genom att allt har förändrats idag ,och folk måste ha mycket pengar när de köper en lägenhet på Östermalm.

Och lägenhet kostar mycket idag idag ,OCH FOLK KAN FÅ SVÅRT OM DET HÄNDER SAKER IDAG när allt kostar pengar att bo på Östermalm.

MEN HYR UT I ANDRA HAND MEN ÄVEN BARA ETT RUM som är jättedyrt att hyra, och ingen ska betala dessa höga priser bara för 1 enda rum, som är jättelitet rum, men måste lägga sån hög summa pengar bara för att bo. Men det är att utnyttja människor idag ,som letar efter en bostad då.Men har svårt att hitta ett litet rum under 7000:- bara för att bo måste folk lägga på enorma summor idag. Men det har blivit något fel idag. Ingen ska hyra hos folk som har den enorma hyran, genom att de utnyttjar folk idag.Men det är bostadsbrist och folk letar efter lägenheter då.

Men folk har fått det extra jobbigt idag, och folk måste ha pengar, för att bara bo har folk fått problem idag. Allt är gammalt där och dyrt att bo där ,och allt kostar pengar att bo där, och måste köpa en lägenhet med dyra pengar bara för att bo, och folk som önskar bo på Östermalm måste lägga dyra pengar där. Det har blivit svårt idag och ingenting är billigare och enkelt idag, genom att allt har höjts dyra hyror och insatslägenhet. FÖR ATT STÄLLET HETER ÖSTERMALM, DÅ ÄR DET DYRT ATT LEVA OCH BO, och Östermalm är en jätte gammal stadsdel. Men har blivit dyrt att leva och bo där. Men folk som vill bo där måste ha pengar när de bor där ,ingenting är billigare då utan allt har höjts idag dyrt att leva och bo där.

MEN NÄR SKA FOLK VAKNA UPP genom att det har blivit fruktansvärt att leva och bo ,när lägenhet kostar en massa miljoner att bo på Östermalm dyrast i hela landet. Men är huvudstad gamla delen av Stockholm kostar en massa pengar då. MEN DET ÄR MÄKLARNA SOM LEVER GOTT IDAG, genom att allt bara trissas upp då.

MEN NÄR SKA MÄNNISKOR VAKNA UPP genom att allt är gammalt ,men kan hitta liknande lägenhet, som inte kostar som för folk som bor på Östermalm. Men det är något fel idag genom att ingen ska betala så dyrt ,för att få tak över huvudet, då är det något fel idag.

Men folk måste vakna upp VEM  SOM DRIVER UPP PRISET OCH MÄKLARNA SOM GÖR DET MEN HAR ETT STORT PARADIS IDAG och tänker inte på folk ens då.

Men finns även över hela Sverige där folk lägger dyra pengar ,SOM ENS INTE ÄR VÄRD PENGARNA DÅ, men mäklarna driver upp priset idag ,och folk måste tänka på det nu

MEN DET HAR BLIVIT EN FRUKTANSVÄRD TID FÖR MÄNNISKOR ATT LEVA, och mycket unga människor ska leva och bo idag, och måste ha hög inkomst genom att hela Sverige har obalans i dag, och folk får liten lön och folk får mycket högre lön än andra ,genom att Sverige har fått mycket problem nu ,att leva och bo kostar pengar idag.

Men det måste bli ändring på allt idag lönerna och pension då.

3 reaktioner till “LÄGENHET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.