ENSAMHET – ALONE

JAG KÄNNER MIG SÅ ENSAM IDAG, men vaknade med att tänka på Kewan min älskling när vi träffades ,vilken lycka för mig, men vart håller han hus nu?

Jag vet att han inte är så glad idag som jag mår idag Men lika ledsen som jag är då. Men väntan tär på mig då ,genom att jag bor så galet idag och saknar Kewan varje dag. Och kom att tänka på när han hela tiden ringde till mig, och skämtade med mig. Jag upptäckte Kewan har humor när han satt och skämta med andra då. Jag kunde inte låta bli att skratta åt honom då.Han gav mig även glädje och kärlek då. JAG SAKNAR KEWAN VARJE DAG HAN LIVADE UPP MIN TRISTA DAG. 

Men även när han kunde ringa och skämta med mig när jag hade hårrullen i luggen, men vad han skrattade den gången åt min hårrulle fast han jobbar som barberare då. Men jobbar på ett ställe de klipper män då. Men frågade om han kunde klippa mig om jag behövde det? Han kunde klippa mig, men ingen annan då ,genom att det var så himla svårt med kvinnorna då. Männen var väl mycket enklare då. Men han fick sig ett gott skratt den gången när han såg min hårrulle då. Jag satt som vanligt med datorn och jobbade då. Men vad han skrattade åt min hårrulle jag jag ler än idag allt tok. LER ÅT ALLT, MEN MITT HJÄRTA GÖR EXTRA ONT IDAG, GENOM ATT SAKNAR KEWAN ,OCH SE HANS VACKRA ÖGON NÄR VI PRATADE MED VARANDRA DÅ. JAG VILL ATT HAN KOMMER TILLBAKA NU. PÅ EN GÅNG.

MEN SAKNAR KEWAN SÅ MYCKET NÄR JAG VAKNADE UPP IDAG. JAG MÅR INTE BRA DÅ. Men han jobbar väl som vanligt ,men kan väl kännas hårt att måste lämna allt, jag tänker på det. Han har jobb idag ,och alla får inte så snabbt jobb då. Men han fick efter 1 år när han hade varit i England 1 år, då fick han ett jobb då. Men de har kanske andra lagar i England, i Sverige har de knäppa lagar då. Måste sitta och vänta på uppehållstillstånd då. Folk blir bara stressad då.

Jag har inte frågat han om det ,jag brukar glömma bort att fråga om det. Jag älskar att bara se honom då. Han var så glad över sitt jobb då.

Det är jobbigt att sitta hemma och göra ingenting, och han var jätteglad att han fick jobb då.

Men vart är han nu?

Men sagt att han kommer tillbaka genom att han inte kan leva utan mig då. Men ensamheten tär på mig varje dag då. Men livet blev inte som jag hade tänkt mig när jag mötte Kewan, min twin soul ,tvillingsjäl, då fick jag bara en massa problem när man möter på BIG LOVE SOM HAN KALLAS DET VACKRASTE MAN KAN MÖTA PÅ I LIVET DÅ. BARA KÄRLEK OCH GLÄDJE FICK JAG DÅ.

MEN HAN MÅSTE VÄNTA IN ALLT DÅ, MEN JAG HATAR VARJE DAG DÅ. Men möter på det vackraste man kan möta på i livet äkta kärlek ,som inte alla möter på under livet ,men jag fick den chansen att möta äkta kärlek ,som gör även ont när vi lever så här dåligt och illa, då blir det bara problem för mig, MEN KÄNNER MIG SÅ ENSAM IDAG, UTAN ATT PRATA MED KEWAN SOM VAR MIN ÄLSKLING ,som ska vända tillbaka har de sagt ,genom att han kan inte leva ensam utan en kvinna då. Han är öppen mot mig har GUD sagt ,och då kan han inte titta åt en annan kvinna då.

OM NÅGON HAR RÄDDAT MIN LÄGENHET GENOM ATT MÅ BRA DÅ, ÄVEN OM JAG MÅR DÅLIGT OCH VÄNTAR PÅ KEWAN. Men har varit mycket bättre bo hemma utan en massa bråk och skrik, även att jag sakar Kewan och måste vänta på honom, då har det varit lugnt runt mig och mår mycket bättre då. Här mår jag ännu värre än när jag bodde hemma då. Det har det varit lugnt för mig.

Men bo här som redan är så sjuk, och hör skrik och bråk blir bara värre då, men det tär på mig när Anders går igång eller andra då, och då har det varit bäst för mig att bo hemma då, och inget bråk och skrik som tär på mig när jag redan mår så dåligt ,som ingen verkar förstå, vad det tär på mig när Anders bråkar på mig, som redan är sjuk efter allt med Kewan. JAG MÅR SÄMRE NÄR JAG BOR HÄR ,NÄR DE ÄR BRÅK SOM TÅL INTE BRÅK DÅ. BÄST FÖR MIG LUGN OCH RO DÅ. NÄR ANDERS SKRIKER MÅR JAG ÄNNU SÄMRE DÅ.

Jag måste ha bara lugn och ro när jag väntar på honom då.Det här gör saken värre för mig nu. Men sjuk som redan är sjuk ,och får höra en massa bråk, som klarar inte av det en enda dag ens, och sjuk inombord när jag lever så här med Kewan SOM MÅSTE LEVA IHOP DET ÄR HÄLSA FÖR OSS DÅ. Men jag tål inte bråk, som ingen verkar fatta utan bara känna lugn och ro runt mig ,utan en massa hat och bråk ,som jag klarar inte av då. Men ingen verkar fatta vad de har skadat mig då. BARA HAT OCH BRÅK HÄR. JAG ÄR SÅ ARG PÅ ALL SKIT HJÄLP JAG FICK. MEN FOLK KAN BYTA MED MIG, SÅ SKA JAG PRATA MED DEM SEN. INGEN VILL BYTA MED MIG EN ENDA DAG. 

Jag fick aldrig känna mig lycklig då

Men vaknar med att jag saknar Kewan ,som var min framtid, som kunde skratta och skämta, som är lite av det idag. Men även lugn är Kewan ,som jag måste ha runt mig nu. Men fick inte uppleva det så länge när vi fick problem med allt då. Jag måste ha trust som det heter då. MEN TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄL ÄR INTE DET LÄTTASTE ATT MÖTA PÅ DÅ, GENOM ATT BLIR SÅ SJUK NÄR VI BOR SÅ HÄR OCH INTE BOR IHOP NU. 

Men får ha trust och tillit till livet nu att det ska vända nu.

JAG VILL VAKNA UPP MED KEWAN NU OCH KÄNNA ATT VI HAR ETT LIV IHOP ,genom att städa bort min smärta som jag har nu. Jag mår dåligt när vi lever så dåligt då. Men bäst för oss att leva ihop har de sagt ,och jag vet själv vad jag känner när jag pratar med honom ,vad som är bäst för mig då ,att leva med honom som är min framtid.

Men två jobb som GUD sa ,då har jag problem, men även Kewan problem genom att han satte igång mig då. Men lämnar och går ,som gör mig jättesjuk då. Men lämnar när han mår jättedåligt då. Jag kan se på hans foton, hur han mår inombords ,allt talar för, att han mår dåligt som jag gör då. JAG SER ALLT HUR HAN MÅR MEN ÄVEN JAG.

MEN BÄST ATT BO HEMMA FÖR ATT SLIPPA BRÅK FRÅN ANDERS DÅ ,genom att hans gör mig sjukare då. När jag redan mår dåligt ,då tål inte jag att Anders bråkar genom att mitt inre är sjuk när jag känner mig halv då. Men här får jag aldrig känna glädje utan bara bråk, som drar ner mig till botten när Anders kör igång ,då blir jag ännu sjukare som redan mår dålig, men har önskat att någon tänkt på mig då.

JAG MÅSTE ÄVEN SKRIVA OCH HA LUGN OCH RO RUNT MIG ,SOM INGEN TÄNKTE PÅ DÅ. 

Räddat mitt kära hem genom att slippa bråk från Anders som gör mig ännu sjukare så länge jag är här då. Men inte en enda dag är jag glad genom att han hugger mig i ryggen om det ena än det andra som jag tål inte då. MEN INGEN SÅG TILL ATT JAG SKULLE MÅ BRA DÅ. OCH KÄNNA GLÄDJE RUNT MIG DÅ. DET ÄR DET VÄRSTA JAG UPPLEVT DÅ.

DET HAR VARIT BÄST FÖR MIG ATT BO SJÄLV OCH TYST RUNT MIG DÅ  innan Kewan kommer då. Känna kärlek och lugn och ro runt mig ,när jag gått runt tyst i mitt hem ingen skriker mot mig eller bråkar utan bara lugn och ro runt mig. Men genom att jag klarar inte av bråk när Kewan bor där och jag i Sverige då.

Men synd att jag kom inte längre, då har jag åkt över till Kewan ,för att slippa dessa hemska problem jag fick och hamnade här då. Det har varit ett mycket bättre liv, än bo här med bråk och skrik hela tiden då. DET HAR VARIT UNDERBART, MEN HÄLSA FÖR MIG DÅ, OCH KÄNT MIG HEL MED KEWAN DÅ.

Men ensamheten tär på mig nu. Saknar

Kewan min älskling saknar jag då.

4 reaktioner till “ENSAMHET – ALONE

 1. Simply wish to say your article is as astounding. The clearness for
  your publish is simply spectacular and that i could assume you are an expert on this
  subject. Fine together with your permission allow me to
  clutch your feed to stay up to date with imminent post.
  Thank you 1,000,000 and please keep up the enjoyable work.

 2. Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for?
  you make blogging look easy. The overall look of
  your site is magnificent, as well as the content!

  1. Thanks so much. We give out to all people by GOD distributing knowledge to people today. We write and write to you then. We share with him from him.

   People get to share and share how much they want about the blog. GOD shares with people today. You may share further then.

   I started my first blog in 2009. I’ve been writing on the blog for quite some time. I had another blog that I ran then. But then switch to wordpress. Sat with two blogs but after a while, then I removed the blog. The other blog was left for a long time.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.