PENSIONSSYSTEMET

MEN MÅSTE BLI EN STOR ÄNDRING PENSIONSSYSTEMET och det spelar ingen roll vilket arbete de har, arbete som arbete samma för alla. Folk går hela livet till sitt arbete kämpar med sitt arbete ,och jobbar varje dag lön varje månad, som alla får en lön från sitt arbete då.

Men när folk får sin pension, DÅ KAN DET SE BRA UT ELLER DÅLIGT UT ,genom att det beror på vad du har arbetat hela livet då.

EN DEL MÄNNISKOR KAN FÅ MYCKET SÄMRE PENSION, FAST DE HAR ARBETAT ETT HELT LÅNGT LIV, än de lever med ,men har arbetat ett helt långt liv.Men öppnar sitt pension brev ,och får mycket sämre än de lever med, men har jobbat ett helt långt liv, och får sämre än den de lever med då.

DET ÄR NÅGOT FEL SOM ALLA KAN SE LIKA FÖR ALLA MÄNNISKOR. Men människor måste kunna leva sen de har slutat sitt arbete, som är extra viktigt när de gått i pension, att leva som en del får problem me,d genom att folk får för lite pengar idag, fast de har jobbat hela livet. Men när de ska få pension, då får de inte samma pension ,som sin man eller kvinna då ,fast de har jobbat båda två ,men får inte samma pension då.

Men det måste bli en en stor ändring pensionssystem ,och det är inte rätt att folk går och jobbar ett helt liv ,och får mindre än andra får när de går i pension genom att systemet måste ändras om lika för alla, genom att en del får så liten pension ,och kan knappt överleva ensam på det lilla de får, medans andra får mycket mer pension, DÅ ÄR DET FEL I PENSIONSSYSTEMET SOM MÅSTE ÄNDRAS OM, GENOM ATT MÄNNISKOR MÅSTE KUNNA ÖVERLEVA DÅ. 

Men får så liten pension när de har slutat sitt arbete ,då är det något fel många har slitit ett helt liv, men får ändå inte samma pension, DÅ ÄR DET FEL I PENSIONSSYSTEMET,och måste bli en ändring på det, och det är inte meningen att folk ska få det sämre när de får pension. Och en del folk har fått det mycket sämre än andra då. Och en del har fått det sämre än den de lever med, men arbetat ett helt liv. En del jobbar längre ,för att klara av ekonomin då genom att de kan få så dålig pension då.

Det är något fel pensionssystem LIKA FÖR ALLA, OCH DET SPELAR INGEN ROLL VAD DE JOBBAR MED LIKA FÖR ALLA genom att de måste leva när de får pension då.

Måste bli en ändring pensionssystem idag genom att folk måste även leva när de får pension, MEN EN DEL FÅR KNAPP MAT PÅ BORDET DÅ, och då är det något fel i samhället, stort fel i samhället idag när de får inte samma pension då. Folk får knappt mat på bordet när pensionen kommer då men då är det stort fel genom att de ska leva efter sen de gått i pension då. Men kan även hamna väldigt dåligt och blir utan tryggheten sitt hem då. Genom att de får för lite pengar och en kan till och med dö före den andra och kan bli utan bostad då men då är det något fel i hela pensionssystemet då. Folk ska kunna bo kvar men det händer att de blir utan bostad när den andra dör då.

MEN DET FÅR INTE HÄNDA DÅ ,UTAN FOLK SKA BO KVAR ÄVEN OM DEN ENA DOG ,DÅ HAR DE RÄTT ATT BO KVAR SÅKLART. Men det har hänt när den ena dör, att de kan gå så illa för den ena av dem ,att de blir utan sin bostad när den andra dör då, och då är det något fel i pensionssystemet då.

Men måste bli en ändring när det gäller pension

Genom att det har kommit upp för mycket fall idag, som fått det riktigt dåligt idag genom att pension räcker inte till när den andra dör då. Men det får inte hända idag utan det måste bli en ändring, så de kan bo själv när den andra dör då. MÅSTE BLI EN ÄNDRING PENSIONSSYSTEMET NU. 

Måste bli en ändring på pensionssystem idag

Men Vi har även sjuka människor ,och de måste också få pension, fast de har varit sjuk då. Måste även leva även folk som har varit mycket sjuk, genom att de fått dåligt, och inte fått hundra procent när de är sjuk då. MÅSTE FÅ HUNDRA PROCENT NÄR DE ÄR SJUK.LIVET FUNGERAR INTE ANNARS.

Måste bli en ändring i pensionssystem

En reaktion till “PENSIONSSYSTEMET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.