SOMMARSTUGA

VI FÅR EN BILD SOMMARHUS.

men varför får vi upp om sommarhus då?

Men folk kan vara så glad idag ,och köper ett sommarhus ihop med familjen eller den relation de lever med då ,men ser inte varning då när de köper huset ,utan allt är frid och fröjd, tills de får problem i relationen ,och vill lämna varandra. Men sitter med sommarhuset som de hade tänkt leva ihop när de köpte sommarstugan. MEN BLIR PROBLEM NÄR DE SKA LÄMNA VARANDRA, OCH FÅR JÄTTESTORA PROBLEM, om den andra går emot allt och vägrar sälja huset, eller dela på huset ,utan vill inte ens sälja huset, utan ha kvar sitt sommarhus ,som han eller hon åker till när sommaren kommer eller så kan de ta en sväng på vintern då.

MEN DEN ANDRA VILL SÄLJA SOMMARHUSET OCH ANSER ATT DE INTE HAR RÅD ATT BEHÅLLA SOMMARSTUGAN, och betala hyra för sin lägenhet ,då blir det för tufft för dem att behålla sommarhuset då. Men när de levde ihop,då fungerar allt ,men när de lämnar varandra, då står den andre kvar och betalar på något som aldrig är där ens ,utan har lämnat allt då ,genom att hon eller han hittade en annan att leva med då. Men sitter fortfarande fast med sommarhuset och vill sälja huset ,som den andra personen går emot då.

Han vill inte sälja sommarhuset överhuvudtaget då utan åka dit när han vill ,medans HON VILL SÄLJA SOMMARSTUGAN ,OCH STÅR OCH BETALAR FAST HON ÄR INTE DÄR ENS, utan har lämna sin man, och lever med sina barn ensam ,men har en relation på sidan. Och vill aldrig gå tillbaka till honom utan leva ensam utan honom då.

Hon sitter fast med sommarhus, HON SKULLE INTE ENS KÖPT SOMMARSTUGAN ELLER TÄNKT SIG ETT SOMMARHUS DÅ, genom att de är så olika människor, som måste leva socialt liv ,medans han gillar landet lite grann, och vill ha sommarhus som inte hon vill ha, utan vill leva som andra vill leva ,med radhus eller villa ,men sommarhus var inte hennes plan, men sitter fast i saker som var inte hennes, utan han ville ha sitt sommarhus som inte hon har varit så intresserad av då.

Men sitter fast med sommarhuset och han vägrar sälja sitt hus, och hon står även och betalar till något, som inte är hennes då, genom att de tog ett lån som blev galet för henne ,när inte hon tänkte sig för den gången när sommarhuset dök upp hos dem. Men tog ett lån och har lån att betala till sommarhuset ,som även han har då, men han kräver att hon ska betala, som aldrig är där ens ,utan hans och hennes barn kan vara där då.Men fick problem med den den biten, GENOM ATT HON VAR EGENTLIGEN INTE INTRESSERAD AV SOMMARSTUGA ,UTAN EN VILLA ELLER RADHUS ATT BO ÅRET RUNT I DÅ. 

Men ibland kan det bli galet när de ska lämna varandra ,men har barn och familj att ta hand om då. Men när de lämnar varandra, då kräver han att hon betalar SOM BLIR FEL NÄR HON HAR LÄMNAT HONOM DÅ, men måste bråka om det ,genom att hon har sin lägenhet att betala, och han har sin lägenhet att betala.

Men båda bor med en varsin lägenhet ,men kräver att hon lägger pengar på sommarhuset, som har lämnat honom för längesen, men fortfarande får hon betala för sommarhuset ,SOM BLIR FEL NÄR HON ALDRIG ANVÄNDER HUSET ENS ,utan han och deras gemensamma barn kan vara där.

Men bara den ena älskar att vara där, genom att hon inte är så gammal, men sen växer de upp. MEN SEN VILL INTE HON VARA DÄR ,MEN DET KAN BLI SÅ FÖR BARNEN NÄR DE VÄXER UPP DÅ, att de hatar att åka till sommarstugan, genom att de har kompisar som drar i dem. Men mycket mer än att åka till sommarstugan, som blir en pest för barnen när de börjar nå tonåringen, då är det för det mesta pest, att följa med mamma och pappa till sommarstugan, genom att de måste vara med sina kompisar, som är mycket mer intressant än sommarhuset ,som föräldrarna gilla, men inte när barnen växer upp utan bara kompisar då.

Men mycket folk kan hamna så där, som dem genom att barnen har andra intressen ,och pest för dem att att följa med till sommarhuset, SOM VAR JÄTTEKUL NÄR DE VAR BARN ,och kan springa runt och fritt och barfota och bada i sjön då. Men när de växer upp, då blir det oftast att barnen vill stanna hemma ,och kan bli krig och bråk de ska inte till sommarstugan utan barnen har en annan plan då.

Men kompisar är A och O när de lever så, men är van att ha mycket kompisar ,och då ska mamma och pappa åka till sommarstugan och vila som blir pest för barnen ,genom att vad ska de göra då? En del bjuder med sina vänner, SOM ÄR BÄST FÖR DEM ATT TA MED SIN BÄSTA KOMPIS, som kan underlätta lite grann för föräldrarna, genom att slippa krig och bråk när ska till sommarhuset.

Och ibland kan det vara svårt att lämna barnen hemma när de ska åka till sitt sommarhus, GENOM ATT DE KAN INTE VARA SÄKER ATT BARNEN HITTAR PÅ NÅGOT DUMT NÄR DE ÄR I SOMMARSTUGAN, vet inte vad som händer när de är i sommarstugan kan hända vad som helst då. Men kan lova, men jag gör ingenting det vet ni då.

Men barn kan lova att ingenting händer, men hur säker är ni när ni är i sommarstugan ,att de sköter sig, OCH HITTAR DEM MED FULLT MED DROGER OCH ALKOHOL, HUR SÄKER ÄR NI DÅ? 

GENOM ATT VÄRLDEN ÄR FULLT MED ONDA MÄNNISKOR SOM VILL SKADA BARNEN,som ni vill skydda ett helt liv utan en massa droger och alkohol runt dem då. Men hur säker är ni på, att ingenting händer genom att ni kan komma hem till jättestora problem när ni var borta den helgen ,men trodde att min dotter eller son gör ingenting då.

Men folk kan köpa sommarhus ,som är härligt när barnen följer med dem, men sen vet inte ni vad som händer när ni är i sommarstugan, vad som händer med din dotter eller son, genom att du är i sommarstugan, och har varit så många år på sommarstället. Men ser inte att din dotter eller son kan börja med alkohol för tidigt ,eller så kan de möta på farliga människor ,som ger droger till din son eller dotter ,och har partyn hela natten när ni sitter i sommarstugan och ser inte vad dina barn håller på med ,ATT DE JUST DÅ HÅLLER PÅ ATT KLIVA IN PÅ EN MÖRK VÄG NÄR NI SITTER I SOMMARSTUGAN DÅ.  

Men folk kan även sitta hemma och dricka ,och barnen är ute och hittar på en del farliga saker ,GENOM ATT NI ÄR INTE NYKTER UNDER HELGEN NÄR NI SKA HÅLLA ER NYKTER DÅ. Genom att ditt barn måste du vakta, så mycket när de växer upp och var nykter, och hämta dem eller kolla upp dem genom att skydda sina barn då.

Men barn kan hamna så fel idag, MEN NI SKA INTE LITA ALLA GÅNGER PÅ BARNEN ,de kan hitta på och ljuga er full med en massa lögner då.

Men hur blev det med sommarhuset då, GENOM ATT HON INTE SÅG FARAN DEN GÅNGEN ,ATT INTE GÅ MED PÅ ATT KÖPA SOMMARSTUGAN ,utan han har kunnat köpt det själv, eller andra hjälpt han med pengar, genom att nu sitter hon fast ,och måste få honom att sälja huset eller så lämnar hon allt ,och slutar att betalar, och gör upp med banken då. Hon sitter i problem, genom att han vägrar samarbeta som blev galet när de köpte ett sommarhus som var till familjen och barnen kunde leva lite fritt där då.

Men hon fick bekymmer och hur ska hon lösa det då??

Men hon vill inte ens dela och vara där i sommarstugan genom att hon har lämnat allt då ,men lever utan honom då. Men vad kan hon göra då??? Hon måste ta itu med det, genom att göra rätt då ,och slippa betala på något som hon inte äger ,GENOM ATT DET RÄTTA SLUTA BETALA OCH HAN FÅR SOMMARSTUGAN. Det skulle bli mycket bättre då, men eller ta pengar som hon ska ha då ,genom att hon har lagt ut en massa själv på sommarstugan då.

Vad är rätt eller fel då??????

I våra ögon är det bäst att sluta betala på sommarstugan ,MEN ÄVEN HAN FÅR TILLBAKA DET HON HAR LAGT UT,genom att få lugnt runt henne då, och slippa dessa problem, att hon gick in med honom och köpte en sommarstuga då ,som blev bara fel då.

Men hur ska hon lösa det då? ,Genom att han är så himla tjurig nu, men hon måste ta in rätt hjälp nu, och antingen sälja sommarstugan ,eller att hon slutar betala på huset ,men får tillbaka allt hon har lagt ut då.DET ÄR BÄSTA RÄTTVISAN SOM VI RÅDER FÖR DEM.

Vi får ha stort hopp till ,att allt ordnar sig då genom att hon har inte ens råd att betala sin lägenhet och sommarhuset då. Han måste göra rätt, genom att det var han ,SOM EGENTLIGEN ÄLSKAR STÄLLET DÅ. Han har varit där sen han var barn ,men drog in henne i det ,och köpte ett sommarhus då.

Det blev lite galet när han drog in henne i det.

En reaktion till “SOMMARSTUGA

  1. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is
    needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours woud cost a pretty penny?
    I’m not veery weeb smart so I’m not 100% certain. Any tjps or
    advice would be greatly appreciated. Many thanks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.