SEXLEKSAKER

DEN SEXUELLA VÄRLDEN är lite upp och  ner idag, genom att folk har slutat att respektera varandra då. Och det har kommit så mycket sexleksaker, som inte alla tittar åt ens ,utan vill ha hela mannen eller kvinnan utan en sexleksak vid sin sida ,som en del inte fattar idag.

UTAN BYGGER UPP STOR INDUSTRI MED SEXLEKSAKER MED OLIKA SAKER. Det kan vara från dockor eller dildos eller andra sexleksaker, genom att sexvärlden har hamnat lite fel idag, just när det gäller sex och samlevnad, då har världen vänt upp och ner idag. Men så ser världen ut idag och ingenting är heligt längre utan sexindustrin bara växer och växer, och folk som jobbar med sexindustrin och sexleksaker ,har slutat visa folk respekt idag utan kan skicka ut sexleksaker till folk dildon eller andra leksaker till folk, genom att dessa människor som jobbar med sexleksaker, hela industrin är fullt med sexleksaker hos dem, medans folk kan till och med hata när de visar på internet ,eller får  en present en dildon i present.

Men hatar hela presenten de fick, genom att det är företaget som jobbar med det ,som gillar att ge dildon eller sexleksaker i present. Folk som jobbar med den biten tycker att det är jättebra, att ge en sån present en dildon eller andra sexleksaker som finns på affären ,GENOM ATT VÄRLDEN HAR BLIVIT BLIND IDAG, när folk inte kan respektera människor och ger sexleksaker och dildon i present.

DET ÄR VÄLDIGT PERSONLIGT OCH EN DEL KAN HATA PRESENTEN ELLER SÅ GILLAR DEN, och lägger undan den ,eller kastar presenten de fick. Men vilket tok att de fick en dildon eller sexleksaker ,och kan även skratta åt det ,men folk kan ta det med humor, eller inte ,och kan bli sur på den som fick dildon eller andra sexleksaker ,genom att det är personlig.

MEN HUR MÅNGA TÄNKER PÅ DET, ATT DE KAN INTE GE SEXLEKSAKER ELLER DILDON TILL ALLA MÄNNISKOR. Dildon och sexleksaker kan man inte ge till alla människor, genom att det är så olika från människa till människa då. Men industrin växer där ute, och även hela världen tror, att nu ska vi köpa sexleksaker ,som är så personligt låt de beställa själv, om de vill köpa dildon eller andra sexleksaker ,genom att det är personlig och ingen är lika som dem som tillverkar dockor eller andra sexleksaker då.

MEN VÄRLDEN HAR HAMNAT LITE SNETT IDAG, men folk ser inte det utan kan vara så blind ,och måste testa allt då ,men industrin växer enormt och folk blir utsatt för det ,som inte gilla den biten av sex då. Men folk måste respektera folk idag, genom att ingen är vi lika då ,utan en del vill ha en man som jag vill ha en man, och inget sånt knäppt runt mig då. Jag vill leva med en man och inte en dildon, det är det tråkigaste liv då. Men har aldrig provat den sexbiten ,och kommer aldrig göra det, genom att det är tråkigt i mina ögon, när det finns vackra män att ha kul med annars är jag ensam då.

MEN DEN PERFEKTA VÄRLDEN FINNS INTE IDAG, och därför köper folk hem dockor och har den som den perfekta damen eller mannen ,och det finns till och med dockor, att köpa och män och kvinnor kan leva med en docka. Men tänk vilken tråkig värld, de  vågar inte leva med en kvinna eller en man.

DET FINNS FOLK SOM VILL LEVA I DEN PERFEKTA VÄRLDEN UTAN KONFLIKTER OCH BRÅK, där inga konflikter finns utan lugn och ro, som mycket folk eftersträvar även jag eftersträvar lugn och ro. Men den perfekta världen finns inte nu, men vi kan hamn i konflikter som jag hatar då, men jag vill leva med en man en äkta man utan en massa annat tok då, utan en man att sitta och prata med eller andra saker när man ska ha kul då.

MEN DET FINNS MÄN OCH KVINNOR SOM KAN VÄLJA BORT DEN BITEN,  och tittar mot en docka att ha kul med ,som visar att de är rädd för bråk och konflikter ,men vill ha en perfekt värld att leva i ,där man pratar bra med varandra kärleksfullt då. Men hur många relationer har så? Men för att kunna leva så, då kan en del välja bort att leva då. Men tar dockor eller så köper de en dildon eller andra sexleksaker ,och går på partyn som folk haft som långt tillbaka var sexpartyn, men det finns än idag. Och en del kan gilla det eller inte då, genom att det är så personligt ,och ingen är lik den andra, NÄR SKA SEXINDUSTRIN FÖRSTÅ DET, ATT VI ÄR OLIKA SOM BÄREN PÅ EN BUSKE DÅ. 

MEN MÅSTE BÖRJA RESPEKTERA FOLK IDAG bara för de säljer sexleksaker eller dildon ,så är det inte för alla då, genom att det är så personligt och tänk på det när det gäller sexleksaker, att det är inte för alla människor ,genom att vi är så olika ,som folk inte fattar som jobbar med den industrin bara för de gillar det ,så behöver inte alla göra det, GENOM ATT DET ÄR PERSONLIGT FÖR ALLA MÄNNISKOR NÄR DET GÄLLER SEX DÅ. 

Men kvinnor kan ha svårt att få orgasm, men då är det en annan sak när de testar den biten, och köper hem dildon sexleksaker ,för att få orgasm ,genom att det finns kvinnor som har svårt att få det ,och då har de kommit på, till dem att köpa dildon och sexleksaker då. Men kvinnor köper själv sexleker och dildon när de har behov av det ,och inte att alla har behov av sexleksaker utan kvinnor som har problem kan få hjälp med den biten, men finns även männen som har problem då. MEN SEXINDUSTRIN ÄR INTE FÖR ALLA SOM FOLK SIKTAR IN SIG PÅ DÅ

Men måste visa respekt för människor nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.