SNÖ OCH HALT – SNOW AND ICE

VI SER EN STÖRRE PLATS MED SNÖ MEN HALT VAR DET  Halt det var en större plats. Jätte tjockt IS. Men ser så mycket is och snö. Mycket snö och i på platsen vi ser.

Men varför fick vi den bilden med så mycket snö och is?

SNÖN KAN VARA ETT STORT PROBLEM NÄR DET SER UT SOM DET GÖR DÅ.  Mycket folk tänker inte på när de kommer mycket snö på en del platser ,att det är mycket problem  med snön, och kan vara isigt på en del ställen ,och folk kan få jättemycket problem när det är så mycket is och snö då.

Men vad betyder allt vi såg?

Det är platser som är en stor fara ,GENOM ATT DET ÄR FÖR DÅLIGT SKÖTT SOM KAN ÄVEN VARA EN LIVSFARA  Men även att folk är dålig på att ta bort problem för dem. Ta bort all snö som en del platser är urdålig på, som även är en livsfara då.

Men platsen var fullt med snö och is

men vad hade hänt där?

Det var dåligt skött, vi såg folk fastnade med bilarna när snön var som värst med is och snö. Men mycket problem genom att isen var fruktansvärt och mycket snön var ,som en del kan bli utsatt för då. Men vintern kan vara fruktansvärt på en del ställen då. Och folk är dålig på att ta hand om snön, som ligger fullt med is och snö där ,då är det farligt att vistas där när det såg ut som det gjorde då.VI SÅG BILARNA SATT FAST OCH SÅG RIKTIGT ILLA UT DÅ. 

MEN FOLK MÅSTE SE TILL OCH TA BORT FARAN genom att is och snö kan ställa till för mycket folk idag ,genom att de är dålig på att ta hand om problem med snö och is, och kan till och med bli insnöad bland is och snö. Men det finns platser som ser ut så ,genom att folk är dåligt på sköta om platsen då. BILARNA HADE SNÖAT ÖVER OCH SATT FAST, GENOM ATT INGEN TOG HAND OM DET I TID.

Men folk kan hamna i problem ,genom att snön kan ställa till för en del folk ,och nu närmar vi oss vintern med snö och is. VI FICK EN BILD DÄR FOLK HADE INTE SKÖTT OM SNÖN OCH EN MASSA IS, bara problem med snön som folk inte hade gjort ett dugg åt ,genom att livet blev tufft när folk möter på snön, och kan fastna i snön med bilarna snön yr ,och isen som kan vara farlig då.

Men vi fick den bilden ,och då finns det problem att de sköter om stora platser dåligt då. Det var en större plats där folk parkerar bilen sin, MEN VAR DÅLIGT SKÖTT DÅ. Folk satt fast i snön ,och tjock is och snö som kan finnas på en del ställen då.

Vintern är inte så kul alla gånger då. Men den här platsen var dåligt skött då. Det här kan folk bli utsatt för då. FOLK SATT FAST MED BILARNA OCH FULLT MED SNÖ OCH IS, OCH EN STOR VARNING TILL FOLK SOM JOBBAR MED, ATT SKÖTA OM DET.

2 reaktioner till “SNÖ OCH HALT – SNOW AND ICE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.