AVSLAG

HAN FICK AVSLAG FRÅN REGERINGEN Ser en man står och tittar ut från balkongen och böjer sig fram över balkongen då.

Men han gick in, men sätter sig ner han böjer sig framåt. HAN MÅR FRUKTANSVÄRT DÅLIGT, och lutar sig mot väggen och slår huvudet i väggen då.

Han har svart huvtröja på sig och svart hår.

Ser ett vitt papper, men han går ut på balkongen och kikar över balkongen.

Han kollar hur högt det var när han tittar ut från balkongen. Han klättrar ner från balkongen. Han sitter ute och viker sig dubbelt. HAN TITTAR PÅ PAPPRET OCH HAN FICK AVSLAG FRÅN REGERINGEN. Han sätter sig på en strand och börjar simma ut.

Han doppade huvudet under vattnet. Han simmar och simmar jag ska få slut på livet. HAN MÅR FRUKTANSVÄRT DÅLIGT.

MEN ÄR DET SÅ SVENSKA REGERINGEN HJÄLPER FOLK DET ÄR INTE NORMALT. Men många med honom kan hamna i samma sits. Tar livet när folk har inte pengar att betala sitt uppehälle.

MEN INGEN SKA TITTA ÅT SVERIGE ,genom att vi har en galen regeringen som tar inte ansvar. Men mycket med honom kan ta sitt liv när det fattas pengar då.

HAN FICK AVSLAG PÅ AVSLAG FRÅN REGERINGEN, FAST HAN HAR BOTT EN TID I SVERIGE DÅ. Men avslag på avslag orkar han inte med nu fast han bott i Sverige jättelänge, men har haft tur att hitta jobb som är mycket problem med.

MEN HAN JOBBAR VARJE DAG OCH FIXAR SITT EGET UPPEHÄLLE, men får ändå avslag från regeringen som stökar till för honom. Vart ska han ta vägen som har även vänner i Sverige.

MEN HAN FÅR PROBLEM MED UPPEHÅLLSTILLSTÅND fast han jobbar varje dag åker han ut från landet.

Och river upp hans liv ,som har börjat bo och fått allt ordnat med även arbete ,som gör att han kan överleva, MEN REGERINGEN GILLAR ATT FÖRSTÖRA FÖR FOLK, som jobbar och ordnat sitt liv, och lever som andra människor i Sverige går till sitt arbete, genom att klara av sitt uppehälle då.

Men den här killen fick avslag som vi fick in nu, men många kan drabbas av det. Folk får avslag och jobbat i flera år, SÅ TOKIG ÄR VÅR REGERING SOM BETALAR SKATT, som regeringen skrek efter då. Men utvisar folk som har ordnat ekonomi och arbete, då är det galet hos regeringen ,genom att regeringen vill ta in folk.

JAG MINNS DEN LÅNGA LISTAN JAG FICK FRÅN SOSSARNA. Jag skrev till SD och sossarna då. Jag ville att de samarbetar ihop med SD, genom att SD kan mycket mer om invandring då. Men kände hur sur sossarna blev på mig, och skrev en jättelång lista till mig. Jag minns den långa listan jag fick från sossarna ,att de kommer göra storsatsning och ta in så mycket folk till vården ,som de höll på med då.

Men vad gör regeringen nu?

REGERINGEN KASTAR UT FOLK ,SOM HAR ARBETE SOM NI SKRIKER OM   ,att ta in folk genom att det fattas folk där svenska folket är så lite intresserad av ,och speciellt tyngre vården har Sverige kris på ,genom att ingen vill knappt jobba med det, genom att det är dåligt betalt och sliter ut sig.

Men killen jobbar på andra ställen ,men betala skatt som ni vill att folk gör.

Men regeringen älskar att ta in FOLK FRÅN SVARTA LÄNDER ,SOM KAN KNAPPT JOBBA genom att folk från dessa länder har inte ens tanken, att jobba då utan när de känner att de måste det.

Men har inte regeringen tänkt, HUR SVARTA MÄNNISKOR FUNGERAR TAR ARBETE NÄR DE KÄNNER FÖR DET. När svarta människor får allt gratis i Sverige, då söker folk inte jobb det första de gör.

MEN PÅ 70- TALET ÖMERS TID, HAN FICK INGET GRATIS UT OCH JOBBA  ,som folk från dessa länder gör genom att de hatar att vara hemma då.

Men den här killen mår jättedåligt, och fick avslag OCH REGERINGEN LEKER MED MÄNNISKOR ,som även kan ta arbete snabbt som helst.

Men hur tänker regeringen nu??

Sluta och säg JA till folk när de åker ut ,utan kolla igenom dem innan regeringen säger JA, om de har råd att säga JA till dem. REGERINGEN MÅSTE VARA SÄKER INNAN DE SÄGER JA TILL FOLK, GENOM ATT SLUTA LEKA MED MÄNNISKOR DÅ.

Folk ska inte titta åt Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.