RITALIN

RITALIN KOMMER FRÅN AMFETAMIN ADHD.

MEN VARFÖR GER LÄKARNA RITALIN TILL BARNEN SOM HAR ADHD, är det vanligt att läkarna skriver ut RITALIN till barn eller vuxna som har sjukdom ADHD?

Men hur bra är det att ge barnen och vuxna RITALIN?

Det är är ett ämne i medicin ,SOM TILL OCH MED GIFTIGT att ta i kroppen, som läkaren skriver ut till barn och vuxna då.

Men hur farligt är RITALIN?

Det är en medicin som är farligt att ta ,GENOM ATT DEN KOMMER FRÅN AMFETAMIN, SOM ÄR JÄTTEFARLIGT ATT TA DÅ. Men ger till barnen och vuxna ,som har ADHD som är inte okej genom att kroppen blir skadad av det.

Men vad händer när läkarna skriver ut RITALIN

till barn och vuxna då?

BARN FÅR TA FARLIG MEDICIN som inte är bra att ge barn Ritalin ,genom att det kommer från amfetamin, som ingen ska äta av ,genom att det är droger läkarna skriver ut till barn och vuxna då.

Men hur farligt är RITALIN?

När barnen och vuxna tar en längre tid RITALIN, då blir kroppen sjuk av medlet som även är farligt att ta det, genom att använda för mycket RITALIN är inte bra att ta det ,genom att det är ett jättefarligt ämnen de skriver ut till barn och vuxna. MEN SKRIVER ÄNDÅ UT MEDICIN FAST DEN KOMMER FRÅN AMFETAMIN DÅ. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 05605715e519b408fa2c7eb971ff5187.jpg

MEN VARFÖR KAN BARN OCH VUXNA FÅ LÄRA SIG OM SIG SJÄLV, istället för att ge dem farlig medicin, som läkarna skriver ut till små barn, som inte ens har fått börja skolan skriver läkarna ut RITALIN, som är till och med giftigt att ta i kroppen ,som kommer från amfetamin som ingen ska äta av då.

Men idag är det synd om mycket barn GENOM ATT FÖRÄLDRAR GODTAR ATT BARNEN FÅR ÄTA FARLIGA MEDICIN DÅ.  

Men det är problem för barn som har ADHD, SOM MÅSTE LÄRA SIG OM DEM ,hur barnen fungerar i samhället, istället för att skriva ut farligt medel till barn, som håller på att växa upp.

MEN FOLK KAN INTE ACCEPTERA BARNEN HUR BARNEN ÄR DÅ, genom att skriva ut farligt medel till barn RITALIN, som kommer få problem i längden av det ,genom att det är droger som allt annat ,som är till och med livsfarlig att ta en längre tid RITALIN, som gör att barnen blir beroende av det, istället för att lära barn om sig själv, istället för att ge farlig medicin till barn och vuxna.

MEN VÄRLDEN ÄR HEMSK OCH MÖRK IDAG ,FÖR SMÅ BARN SOM FÅR TA FARLIGA MEDICIN ,FÖR ATT PASSA IN I SAMHÄLLET DÅ, som inte ens har börjat skolan, men föräldrar tillåter det ge barnen farligt medel som det är RITALIN. Det är ett medel som kroppen i längden kommer bli sjuk av då.

Men hur farligt är RITALIN?

VI SER ATT KROPPEN BLIR GRÅ INOMBORDS PÅ BARNEN OCH VUXNA SOM TAR RITALIN. Kroppen reagerar så blir grå när barnen och vuxna tar för mycket av RITALIN, kroppen blir som på folk som tar amfetamin.

Det är mycket bättre att sluta ge barnen farlig medicin SOM SKADAR SIN HÄLSA OCH BÄTTRE ATT LÄRA BARNEN OM SIG SJÄLV, istället för att ge medicin genom att medlet är inte okej då, utan är till och med farligt att ta det.

MEN INGET BARN ÄR PERFEKT IDAG OCH LÅT BARNEN LEVA DÅ, genom att barnen är inte som andra barnen, men för det måste barnen få leva, genom att ingen är perfekt idag, och då får barnen lida ,för att de är lite annorlunda än sin kompis, men då måste de lida, för att de är inte som dem utan låt barnen få utvecklas ,där barnen hör hemma där världen är som dem ,då känner barnen igen sig själv.

Men låt barnen får leva även om det kan kännas tufft för föräldrar ,som får höra att ditt barn har ADHD, MEN LÄR DIG OM DITT BARN, istället för att proppa i dem en massa mediciner, bara för att barnen är inte som andra då.

MEN DET FÖDS BARN HELA TIDEN OCH INGEN ÄR PERFEKT, men kan få höra olika diagnoser om sig själv, men vem hjälper barnen bättre, utan barnen får lära sig leva och lära sig om sig själv, genom att ingen är perfekt idag, och då får barnen lida om de sticker ut lite grann. Men det finns så mycket barn som är inte perfekt utan mer barn som inte är perfekt då ,men så ser världen ut idag DEN PERFEKTA VÄRLDEN FINNS INTE DÅ, men sluta att ge dem medicin för varje sjukdom de tror de har då, men de är inte som dem då ,men för den delen låt barnen få leva ,och lära sig om sig själv, istället för att proppa i barnen medicin bara för att de är lite annorlunda än dem då. LÅT BARNEN FÅ LEVA ISTÄLLET FÖR ATT GÖRA OM DEM SOM  NI TYCKER DET SKA VARA DÅ.

MEN RITALIN KOMMER FRÅN AMFETAMIN, som alla kan förstå vad den innehåller, istället för att lära barn leva ut, genom att rörliga barn måste ni lära er om, genom att få leva den de är, istället för att proppa i dem RITALIN, genom att det är till och med farligt medel ,och låt barnen få leva och utvecklas, i sin takt de kommer ifrån då. HJÄLP BARNEN TILL DET.

Genom att människor måste lära sig om barn som har ADHD, genom att barn kan ha en mörk värld, men måste lära sig om dem genom att ta hand om den världen ,OCH FÅ LEVA UT OCH VÄXA UPP TILL DEN BLOMMA DE ÄR  istället för att ge barnen farligt medel, och låt de få leva ,genom att alla barn är olika i samhället ingen är lik den andra då ,utan låt barnen få växa upp och blomma ut utan en massa giftiga mediciner ,genom att ni måste acceptera dem.

Men hur farligt blir det i längden när de ger dem RITALIN?

Kroppen ser grå ut, lite ljus strimma i kroppen grå på båda sidorna mörkt. Det går ut i kroppen, men mörkt från fötterna går upp genom kroppen ,ser svart runt runt fötterna, dra ner energin på barnen som tar RITALIN. Genom att barnen är född rörlig, och ska fortsätta så. Men folk har problem att acceptera dem, genom att barn är olika och inte är sjuk utan olika barn, SOM KAN HA MYCKET ENERGI I SIG ,SOM FÖRÄLDRAR MÅSTE LÄRA SIG OM DÅ.

Men det föds barn som har problem, men låt barnen få leva och lära sig om sig själv ,istället för att proppa i dem en massa medicin utan acceptera dem OCH LÅT BARNEN FÅ LEVA SOM BARNEN ÄR FÖDD TILL DÅ, istället för att för att förstöra för barnen som har ADHD.Det är barn med energi som ska behålla den energi, som folk måste lära sig acceptera dem. Det är inte sjuk ens utan barn med extra energi ,som ni kallar för ADHD ,men kallar dem för energi, fullt med energi har barnen då.

Ni måste sluta ge barnen farligt medicin, ISTÄLLET FÖR ATT LÅTA DEM LEVA FÖDS MED ENERGI ,och ska behålla den då.

FOLK STOPPAR DEN ENERGI BARNEN ÄR FÖDD MED därför ser vi att fötterna blev svart på dem. Låt barnen få leva och acceptera dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.