ANDEVÄRLDEN

IBLAND TÄNKER INTE FOLK PÅ NÄR DE FLYTTAR IN I ETT HUS ELLER LÄGENHET har problem då. Ingen har den tanken att de kan få problem med andevärlden folk från andra sidan, som kan leva om enormt som jag blir utsatt för då.

MEN IGÅR OCH IDAG LÄT GUD SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN genom att han måste prata med mig. Ni skulle hört vilket dunder det kan bli ,genom att han slår i huset ,så jag ska höra vad han måste säga till mig då. Genom att jag mår inte bra, och då måste han låta i huset då. Men även kan slå i golvet eller så huset då. Men första gången huset lät så mycket, då trodde jag att det var Roland som höll på, och kollade om hans säng lät då. Men hör ingenting från hans rum, och trodde hela tiden att det kom från Rolands rum då. Men huset dundrar och jag tänkte nu måste Roland ha en säng som låter så mycket då. Men det lät på samma sätt när Roland är inte hemma då. Men nu lät det innan Roland kom hem genom att Anders och Roland var ute och handlade då. Anders kan höra att det låter i huset men har sagt vart det kommer ifrån då. JAG VET ATT GUD MÅSTE PRATA MED MIG DÅ. 

MEN GUD GÖR SÅ GUD, genom att prata med mig, men även om han vill ,att jag ATT JAG SKA LÄGGA UT PÅ BLOGGEN OM SANNINGEN DÅ. Men när jag bodde hemma ,då hörde inte jag som här ,genom att jag gick för det mesta öppen ,OCH SÅG NÅGON AV ÄRKEÄNGLARNA ELLER GREAT MASTER DÖK UPP ELLER GUIDER men även farmor och farfar och mamma eller annat folk som måste prata med oss. Men ingen gjorde så mycket ljud, som här när jag bor så galet och tokigt ,då låter huset hela tiden ,eller så kastar någon ner en grej, som Karin gjorde som har varit död länge då.

Men hon måste prata med mig, men kände hennes energi att hon var så arg på allt ,som de kan vara och är ingenting konstigt bara för de lever på andra sidan då. Hon slängde ner en tung träd sak som var gjort i trä, som satt på väggen,men den är jättetung ,men hon slog ner den med sin ilska. Men Anders hörde ljudet genom att saken var tung då. Men både jag och han hörde det men gick och kollade den. Låg på golvet men väldigt svårt att den ramlar ner då. Men såg hur hon gungade saken av ren ilska då. Saken låg på fel ställe ,och kan inte ramla ner av sig själv då. Det är omöjligt genom att saken hamnade på fel ställe då. FOLK KAN VARA ARG FRÅN ANDRA SIDAN NÄR DE MÅSTE NÅ FRAM ,ELLER EN MASSA FEL SOM BLEV DEN GÅNGEN. 

Men folk knackar här när Linn har problem, då hörs det eller så får hon problem i sin lägenhet, OCH RINGER MIG GENOM ATT HON ÄR ÖPPEN ,och rädd när hon inte vet vem som har kommit och stört henne då ,tills hon får veta vem som är där ,då går det över, men innan blir hon jätterädd när hon känner av andevärlden då. 

MEN LINN KAN GÅ UT GENOM ATT HON BLIR SÅ RÄDD DÅ ,och jag blir galen på henne att hon måste hålla sig hemma då. Jag vet hur Sverige har med alla problem med nu. Jag blir så arg på henne håll dig hemma då. Jag bor så galet och kan inte gå till Linn måste få skjuts dit. Men Linn gjorde samma sak när vi bodde på andra stället ,som hade så mycket problem med andevärlden, hon gick ut från lägenheten ,genom att hon hör att någon skramlar med nycklar ,men då står hon utanför lägenheten och väntar på mig då. Men det var Anders bror som skramlade med nycklar då. Peder som hade skrämt Linn då. Men han måste prata med henne då, men även kollar henne då genom att Linn är ung då.

Men mitt barnbarn Emilia fick problem hon är 18 år nu. MEN HON FICK STÖK I SITT HEM, och då ringer Nathalie min andra dotter ,och vill att jag ska prata med Emilia då. Emilia fick prata med sin farmor som hade dött då. Men sen fick hon råd från ärkeänglarna eller Great master ,genom att lösa upp en del problem som hon har då. Men fick prata länge med mig då ,men hon fick fram allt till henne då. Hon går på gymnasiet då. Men har även själv koll på henne då genom att hon är ung idag, och mycket farliga saker finns ute på marknaden då. Jag ser från oss då.

PEDER KAN KOMMA OFTA DÅ Men Anders bror Peder kommer ofta när jag måste prata med någon ,men brukar skoja med mig, nu kommer jag ,du vill helst av allt att ärkeänglarna eller Great masters kommer då. Han brukar skämta med mig då. När jag och Anders bor så galet, då kan han komma och varna mig ,var tyst idag säg inte så mycket då genom att jag och Anders kan egentligen inte leva under samma tak då.

När jag bodde hemma,DÅ FICK JAG PROBLEM MED HÅRKLÄMMOR ,som jag lade på byrån när jag skulle sova ,då hör jag hur hårklämman åker i golvet ,och då blir jag sur. Men hände en gång när jag satt vid datorn mitt andra rum ,jag hör Anders ropar på mig då. ”Kan du komma hit nu?” Men jag går till sovrummet men ser att min hårklämma hade åkt i backen, och jag blev så himla sur på dem ,som har pippi på att kasta hårklämman i golven, men låg där trasig då. Men sen låg mina hårklämmor i byron då. Alla affärer har inte samma hårklämmor som jag gillar då. Men därför blir jag sur genom att det är bara Glitter som har klämmor jag gillar då.

Men har hänt några gånger genom att jag är rädd om mina hårklämmor då. Det hände några gånger att hårklämman åkte ner ,och bad att de kunde väl göra andra ljud när de ska prata med mig då. Men tänkte en stund kan de knacka i hallen eller köker ,genom att jag kan känna det kymigt att höra dem då. Men sa att de får knacka i hallen i köket. Men de knackar då innan Anders kom hem som varning till mig, eller när de skulle prata med mig då. Jag gömde mina hårklämmor när de höll på som de gjorde då. JAG HITTADE PÅ ETT ANNAT SÄTT ATT ANDEVÄRLDEN KUNDE NÅ MIG DÅ.

Men när jag kom hit, DÅ HÖR JAG HELA TIDEN LJUD,men Anders hörde i vardagsrummet ljud innan jag kom hit. Men när jag kommer hit ,då är det som hela andevärlden har öppnat sig fullt ut med en massa oljud i huset då, och måste prata då.

MEN HUSET FICK LIV NÄR JAG KOM HIT DÅ. När folk knackar på fönstret det hatar jag,genom att jag tror att folk  ska in på riktigt. Men från början kunde Roland hör hela tiden knackningar när jag kom hit då. Han kan stå i telefon när han pratar med folk och vänder sig om och säger, men det är väl något spöke ,men sen fortsätter han prata i telefon då. Men Roland har blivit så van sen jag kom hit, att huset lever fullt ut med en massa ljud från huset ,som började på en gång innan jag kom hit, att huset har fått liv.

Men Jonas pappa har en förmåga att skrämma upp mig, när han knackar på fönstret när han håller på bli galen på sin son, att han måste prata med honom genom att allt bara är problem, och måste nå fram till sin son då. MEN HAN HÖRS OCH ÄR INTE TYST när han ska prata med Jonas, genom att vi sitter illa nu, och ingenting är kul längre då.

När jag förlorade mitt hem sen har det varit ljud hela tiden, men även när jag höll på att förlora mitt hem, då kom Karin och springer förbi sängen ser ett ljust hår ,som säger till mig då. Men tror ni jag orkade genom att allt har gått för långt idag ,och jag är kraftlös som kan knappt agera när jag lever som jag gör nu. NÄR KEWAN DÖK UPP, DÅ ÄR JAG KRAFTLÖS HELA TIDEN ,TILLS DET LÖSER SIG FÖR OSS ,men då skulle andra rädda mig som ingen är duktig på ,men är så sur på folk idag som måste bo kvar då. JAG ÄLSKAR KEWAN MEN HAN KALLAS FÖR BIG LOVE DÅ.

JAG ÄR SJUK NÄR HAN HAR INTE LANDAT HOS MIG DÅ. Kewan blir sjuk och stänger Facebook, och vad händer med mig då???? Jag blir sjuk då ,men så kommer han tillbaka ,men då mår jag jättebra man blir hel och glömmer bort världen då. Vi har kul ,men  så går han igen när han mår inte bra då. Men yngre killar kan må dåligt sa Great master Lady Nada då.

Jag som har ordnat allt när det har varit problem ,eller andra sake har jag haft kraft till allt då. Men när Kewan dök upp ,då blev jag så kraftlös ,SOM INGEN KAN FÖRSTÅ ELLER LÄRT SIG OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR HUR VI FUNGERAR, genom att ingen har den kunskapen om oss. Men GUD kan oss som äger oss såklart. Men vanligt folk kan inte förstå varför mår Birgitta så dåligt, och brukar vara van att fixa allt. Men plötsligt blir jag så kraftlös, men folk fattar inte vad som har hänt mig, som kan styra allt då. Men när Kewan dök upp då blev jag så sjuk när han inte hade kommit till mig, men vem kan förstå ATT KEWAN ÄR BOTEMEDEL, men även som har stökat till ingen kan den biten.

Men därför blev folk snurrig runt mig ,men då måste ändå folk kunna tänka åt mig, och göra det bästa åt mig då. Men ingen kan förstå, hur dålig man kan bli när man lever så här då MEN FOLK KAN PROVA PÅ ,ATT MÖTA SIN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL, SEN SKA VI TA EN FIKA ÖVER BORDET, och diskutera hur du känner dig när du mött din tvillingsjäl twin soul då.

Ni skriver sidor för fullt på internet så vackra sagor om att möta sin twin soul tvillingsjäl ,men jag ska prata med er sen ,genom att min yngsta dotter har jag önskat ett annat liv då. Men hon mötte sin twin soul tvillingsjäl, men vad händer med henne nu? LINN BLIR KRAFTLÖS GENOM ATT NIKLAS OCH HON HAR PROBLEM DÅ. Men han kommer ibland till henne ,men då kan hon fungera bättre då.

Men nu hade Linn tänkt ta en annan man, som går ganska bra, men hon kan inte leva med honom ,genom att hon blir kraftlös och är öppen mot Niklas, så illa är det för henne. Men prata med henne får ni se, att Linns liv vill ni inte ens ta i, men även mitt liv genom att vi har Sverige och Kurdistan då. Men fött 2 döttrar utan problem, men tredje dottern har problem genom att hon mött twin soul tvillingsjäl, som Linn har gjort då. INGEN VILL BYTA MED OSS ENS MÖTA BIG LOVE DÅ.

Men vi går där folk har problem, kolla vart jag gick, men fick jordens problem genom att GUD hade börjat med Sverige, men även Kurdistan som Kewan kom på som ett brev på posten, och då sitter jag sjuk och kan inte ens agera än när han kommer då. Men byt med oss, ni som skriver en massa böcker och på internet om twin soul tvillingsjälar då. JAG HADE INGEN ANING OM DET. 

KEWAN OCH JAG HÅLLER ÄVEN PÅ ATT RENSA TUNGA LIV VI HAFT, men vi får nog rensa nästa liv Sverige och Kurdistan då när vi träffas nästa gång. Jag misstänker när vi träffas nästa gång då. Men vi håller på med gamla liv, genom att jag föddes i Sverige då, men tog även en runda runt svenska folket då ,som vi måste göra innan vi börjar med landet, och känner av landet då. Men även Kurdistan fick jag på köpet, men först sitter vi och rensar en massa tunga liv.  Vi har haft bra liv ,men nu fick jag upp för någon dag sedan från GUD ,att vi måste kolla på liven som han visade oss. Vi har jobb med bloggen men även kolla liven då.

JAG ÄLSKAR ATT KOLLA TIDIGARE LIV, men nu är jag lite trött eller sett så mycket liv jag haft då. Men inte alla kan jag kolla på då. Men problem liv ska vi rensa som vi måste göra då.

Men ingen ärkeängel kan låta och leva om som folk som kommer från andra sidan då. NÄR JAG SKA PRATA MED ÄRKEÄNGELN DÅ KOMMER FÖRST PEDER ,SOM KAN TALA OM FÖR MIG ATT NU SKA DE PRATA MED MIG ,MEN HAN KNACKAR I GOLVET NÄR DE SKA PRATA MED MEJ genom att ärkeänglarna har en annan energi ,och kan inte låta som folk från andevärlden gör ,utan har sett mycket att först kommer någon från andevärlden och efter dem kommer ärkeängel då.

MEN ÄR SAMMA MED GREAT MASTERS KAN INTE GÖRA SOM FOLK FRÅN ANDRA SIDAN DÅ. Jag minns när Lady Nada eller Kuthumi satt bredvid mig eller så lyste Lady Nada upp när jag bodde hemma men kände av henne när jag levde hemma då.

FOLK HAR SETT MYCKET PROGRAM DÄR FOLK HAR STORA PROBLEM MED FOLK SOM STÖR DEM DÅ Men hur ska de annars göra då. Men GUD vill berätta för er då ,genom att han för ett himla liv genom att han måste prata med mig då. Men folk kan uppleva att huset har fått så mycket problem eller lägenheten, men måste nå folk då. Men även städa med folk har också en mening ,att folk dyker upp från andevärlden då. Jag har fått städa med folk hela tiden då. Men andra sidan fungerar så, men folk som får problem i huset eller lägenheten kan även bli varnad innan de säger JA till lägenheten eller huset ,och kan ställa till problem för folk, som så gärna vill bo där. Men kan få jättemycket problem med andra sidan då. Men även att folk måste prata med folk genom att de har problem med olika saker då.

Men jag har sett att jag fått så mycket knäppa saker när de försöker stoppa mig då. JAG FICK PROBLEM MED HYRESKONTRAKTET FÖRSVANN NÅGRA GÅNGER genom att jag skulle bo kvar då. Men jag försökte ändå flytta ,men lyckades flytta fel, fast de varnar mig då. Men Anders skulle blockerat mig då. Vi skulle bo kvar då.

Kunde även komma efter med hyran om jag var på väg att flytta genom att jag kan få panik ,och måste bort från stället och speciellt när jag känner av för mycket, då vill jag flytta på en gång ,men måste vänta in rätt lägenhet då. Men försökte byta lägenhet, men gick dåligt men hittade fel då. Jag satte ut annons på lägenheten, men det gick dåligt ,gjorde det på en gång genom att jag måste från stället då. Men ingen var intresserad av lägenheten då. Byte gick dåligt då. Men när vi hade tagit mig från hemska lägenheten som drog ner mig så mycket, ,då gick det snabbt att byta bort den. Jag sa till Akelius hur kunde ni fixa det? Jag har provat ,men hon menar det var enkelt att byta eller hyra ut var så bra område inget problem men för mig gick det dåligt. JAG VAR SÅ GLAD NÄR JAG JAG FLYTTADE FRÅN OMRÅDET. 

Men när vi flyttade från lägenheten, då hittade Akelius på en gång folk som flyttade in på en gång då. Men jag måste väl vänta genom att jag måste välja rätt område ,men även väntan på att de skulle göra något åt lägenheten då. MEN SEN BÖRJADE AKELIUS RENOVERA FRÅN TOPP TILL TÅ SEN KUNDE VI FLYTTA DÅ.

Men ni ska inte bli förvånad om ni får problem med ditt hem eller lägenheten ,genom att alla hörs när de måste prata med er då, MEN TA REDA PÅ VEM DE VILL ,istället för att rusa från huset eller lägenheten då, men hur ska folk kunna nå er då?

Men jag har tänkt själv när jag dör kan jag nå mina barn och barnbarn om de måste ha hjälp, men hur ska jag göra då? Ska jag låta som GUD gör, men barnen eller barnbarnen bli rädd, men hur ska jag nå dem då? Eller kommer i drömmen, eller så gör jag något i hemmet då, som gör dem uppmärksam då. Men alla som har problem med hus eller lägenheten vill nå er, och prata med er genom att mycket folk kan bli sjuk av huset eller lägenheten, och har sagt JA till en mörk lägenhet ,med så mycket mörk energi, som måste prata med er som är känslig kan få mycket problem med gammal energi då. MEN ÖPPNA MÄNNISKOR FÅR PROBLEM ,MEN TA DIT FOLK OCH LÅT DEM HJÄLPA DEM DÅ.

 

2 reaktioner till “ANDEVÄRLDEN

 1. Hey very nice site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful ..
  I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally?
  I’m satisfied to seek out numerous useful information here in the publish, we need develop more techniques in this regard, thank you for
  sharing. . . . . .

 2. Now if you happen to be wondering which it would indeed be tough and
  expensive job to get their subscription, then you each
  is mistaken my friends. Sure we acknowledge the fine contribution they make on their bands by supplying the bass lines and paying to the beer, but will they really do anything really creative.
  It sounds form of silly in case you think about, those
  sounds are greater than what many singers have in their range,
  most folks are capable of doing it and without even trying really.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.