CANNABIS

VI TAR UPP OM CANNABIS VAD HÄNDER MED FOLK SOM TAR CANNABIS. Nu har folk problem med cannabis nu men det är en drog som allt annat då.

Men hur farligt är cannabis att ta 

och hur påverkar det oss som tar cannabis?

DET ÄR JÄTTEFARLIGT SOM ALLT ANNAT ATT TA CANNABIS, men folk kan köpa det på gatan hur enkelt som helst ,genom att ungdomar hittar alltid där de kan köpa droger då. Men mycket folk säljer på svarta marknaden idag, och det är gammalt medel som har funnits väldigt länge, som kommer från en giftig växt som tillverkar cannabis som ungdomar tar, genom att lugna sitt inre när de tar cannabis.

GENOM ATT UNGDOMAR FATTAR INTE HUR FARLIGT CANNABIS ÄR  även om föräldrar skolan tar upp om cannabis, så köper ungdomar ändå cannabis även om de vet att de ska inte ta cannabis då.

Men det är så himla lätt att köpa cannabis, och mycket ungdomar mår dåligt idag, och tar cannabis genom att drogen har en lugnande effekt när ungdomar tar cannabis ,genom att mycket ungdomar har ett inre uppror mot allt ,och cannabis gör att de kan även leva med större grupper, att vara med i gemenskapen ,SOM GÖR ATT UNGDOMARNA GILLAR ATT TA CANNABIS, genom att de känner ett inre lugn när de tar cannabis, då får ungdomar ett inre lugn som gör att ungdomar tittar mot cannabis.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dd67e79e231d5c826a7f14596899b57f.jpg

Även om föräldrar och skolan prata om hur farligt det är att ta cannabis, så lyssnar de dåligt ,genom att ungdomar har hittat ett sätt att känna sig lugn ,och då köper ungdomar cannabis på svarta marknaden, genom att hitta ett inre lugn när livet känns tufft idag. MEN INGEN SKA SE ÅT CANNABIS ENS. 

Då kan ungdomar ta cannabis ,genom att hitta ett sätt att lugna sitt inre som kan vara i uppror ,som ingen kan se, ATT MYCKET UNGDOMAR MÅSTE FÅ HJÄLP, ATT LÖSA SAKER istället för att ta droger och cannabis är farligt att ta då.

KAN HITTA ANNAN VÄG ATT LEVA UTAN CANNABIS. Men får fel hjälp när finns metoder som hjälper mot ungdomarna. Men sjuka som är sjuk har lov att ta cannabis. Men är sjuk och kan ta cannabis. Men Sverige har inte godkänt cannabis utan andra länder ,som godkänner cannabis för sjuka människor. Men ungdomen måste tänka på det, för sjuka människor och friska ska inte ens se åt cannabis.

Men hur påverkar kroppen cannabis?

Vi ser en vit kropp SOM ÄR FULL MED HÄLSA OCH FRISK OCH ENERGI när kroppen är frisk, utan att äta farliga saker, då är kroppen vit utan giftiga ämnen då.

Men när ungdomar tar cannabis

hur ser det ut då för ungdomar då?

Ser ett svart trä och vitt på båda sidorna då. Kroppen börja att förändra sitt utseende när ungdomar tar cannabis, GENOM ATT CANNABIS ÄR EN GIFTIG DROG, då är det inte bra att ta i kroppen då. Genom att kroppen börjar först förstöra mycket då, när de tar cannabis kroppen såg konstig ut när ungdomar tar cannabis då.

GENOM ATT CANNABIS ÄR EN GIFTIG DROG SOM KOMMER FRÅN EN GIFTIG VÄXT, som även kan skada kroppen hälsan på ungdomar som börjar ta cannabis då. Deras inre såg inte bra ut ,genom att kommer från en giftig växt som ingen ens ska hålla på med då.

Men kroppen på dem såg inte bra ut, genom att kroppen håller på att förstöra sin hälsa ,som folk inte tänker på ta lite cannabis, så mår du bättre ,men kroppen såg inte bra ut av cannabis, och en längre tid cannabis, då blir kroppen mer och mer förstört när ungdomar fortsätter ta cannabis, GENOM ATT KROPPEN BÖRJAR TRAPPAS NER FÖRSTA GÅNGEN DE TAR CANNABIS, genom att hälsan får sig en smäll då.

Men hur farligt är cannabis?

Cannabis är farligt och vi såg att kroppen blev konstig, DET VI SÅG ATT KROPPEN BLEV MÖRK AV CANNABIS ,OCH PÅVERKAR KROPPEN SÅKLART ,och blev mörkt av cannabis såklart. Men kroppen börjar trappas ner när de tar cannabis, och folk ska inse att kroppen skelett såg konstig ut ni som börjar ta cannabis, genom att det var mörkt och grått ,men på båda sidorna såg kroppen knepig ut och konstigt, och då ska ingen titta mot cannabis.

Genom att skett såg konstig ut, genom att växterna är inte okej att ta cannabis ,och kroppen såg hemskt ut när folk tar cannabis. KROPPEN BÖRJAR PÅ EN GÅNG BRYTAS NER DÅ, och ingen ska ens testa cannabis ,genom att kroppen börjar på en gång brytas ner mer ,och mer ,genom att kroppen tål inte äta cannabis när vi ser ,hur kroppen ser ut när folk tar cannabis, som hela kroppen får en stor smäll när de tar cannabis ,och ingen ska ens testa cannabis då.

Men hur svårt är det att sluta med cannabis?

Det får problem genom att kroppen vill ha cannabis, och kroppen älskar cannabis, fast kroppen ska inte ta cannabis då. MEN DET TAR TID ATT SLUTA MED CANNABIS,och svårt när cannabis tar inre världen på ett annat sätt ,genom att inre världen känner ungdomar sig lugn när de tar cannabis, och då måste ungdomar få jättemycket hjälp när de ska sluta med cannabis.

Genom att drogen är även livsfarligt ,och då påverkas kroppen jättemycket av cannabis, och då måste ungdomar lära sig släppa cannabis i tid GENOM ATT ALDRIG TITTA ÅT CANNABIS, om ungdomar testar tar cannabis, då måste föräldrar och skolan vara vaken att hjälpa dem ur snabbt ,genom att kroppen bryts ner så himla snabbt folk som tar cannabis då.

MEN MÅSTE FÅ JÄTTEMYCKET HJÄLP ATT SLUTA MED CANNABIS ,och hitta sin egen värld utan droger ,som förstör kroppen ännu mer hos ungdomar ,som inte ser hur farligt cannabis är, att ingen frisk ska ens titta mot cannabis genom att sjuka människor har tagit cannabis.

Men friska människor ska inte titta mot cannabis, genom att de har hela livet framför sig. MEN BÖRJA ALDRIG MED CANNABIS GENOM ATT HÄLSAN FÅR SIG EN SMÄLL FÖRSTA GÅNGEN NI TAR CANNABIS, som är egentligen för jättesjuka människor som är inte ens sjuk då.

Men ungdomar måste få mycket hjälp, genom att mycket ungdomar mår dåligt idag, OCH DÅ ÄR DET BÄTTRE ATT GÅ OCH PRATA OCH LÖSA UPP PROBLEM NI SITTER I, genom att världen är extra jobbig, och då får ni inte titta mot cannabis droger överhuvudtaget då ,utan hjälpa ungdomar utan droger då.

MEN CANNABIS FÅR NI INTE TITTA MOT GENOM ATT KROPPEN BÖRJAR PÅ EN GÅNG TRAPPAS NER GANSKA SNABBT NÄR DE TAR CANNABIS DÅ.

Det går sluta.

men måste få jättemycket hjälp att sluta ta cannabis, men titta aldrig mot cannabis då.

4 reaktioner till “CANNABIS

  1. It is such a market today. New things on the market.

   Sometimes forgetting that works well. Through new things, people have found, and forget, what began once upon a time, which we like then.

   But then new things come, then people run and look at it.

   Sometimes we have to hold on to what we like, in that we can be deceived today by being the merchants’s today, who are flooding the internet and business is exposed today.

   Merchants’ time today. But we should not buy everything just for showing a nice page.

   But everyone wants to make money like everyone else then. But read through when you look at different pages, by distinguishing and helping them to keep what is good then.

   But have not easy today.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.