TIDIGARE LIV MED KEWAN

♥♥♥♥♥JAG SER SOLEN SKINER MOT MIG. Jag sitter och tittar på någonting, som är ,så mörkt där ,som jag inte kan förstå men måste följa det. Ser ut som en grotta, men jag håller i en ask när jag öppnar asken,då ser jag en vit vacker pärla, men den kallas för odlade pärlor. Men stänger asken och stoppar den i fickan. Pärlan är vacker som dyra pärlor ser ut idag. Guld runt pärlan. Men ser sand ,men det kommer från grottan tunn fin sand ser ut man har klättrat ner i grottan.

JAG KÄNNER MIG TOM INOMBORDS, OCH KÄNSLOMÄSSIGT TOM OCH JAG KÄNNER INGENTING. Jag har hamnat i ett chocktillstånd. Sitter tyst och bara tittar på allt men känner mig sjuk. Jag klättra uppåt ur grottan ,men ser solen igen. Men solen är så stark ,det känns som det är ett varmt land. MEN DET ÄR KEWAN SOM LIGGER BREDVID MIG.

Jag klättrar ner igen i grottan. Ser ett vitt ben, någon ligger bredvid mig med svart hår, men känns så stelt ben. Jag försöker dra kroppen, men kroppen känns tung att dra, men är ensam inga människor då, utan är ensam med den som ligger bredvid mig. Jag ser en stege som är gjort av något slags trä. Men kommer folk och tittar, MEN SER FOLK OVANFÖR MARKEN drar i kroppen, som jag har bredvid mig då. Ser ett band på armen kroppen är ljus hud.

SER NÅGON SIMMAR I HAVET som har mörkt hår ser svart hår när jag tittar länge på det.

2nvuvs0  VAD HAR HÄNT DÅ?

il_570xN.1780248878_gmed (2)SER EN MAN SOM SIMMAR,men han vänder sitt ansikte mot mig. Allt känns så mörkt liv. Ser en man och en svart häst. Hästen är svettig, men drar något som är fastsatt på hästen slags sele. Han hade häst och vagn, som gamla grekerna hade på den tiden då.

Jag hoppar mellan, NU SER JAG EN BILD OCH DET ÄR KEWAN JAG SER. Jag ser en annan bild jag känner igen ,och det är Kewan då. Ser en man som simmar i vattnet ,och kliver upp ur vattnet ,han torkar sin kropp med lakan som är vitt, och virar ihop och torkar sig med det.

Han drar sitt lakan över sin hals ,och håller på att torka sin sin hals. Men virat lakan så mycket,OCH TORKAR KROPPEN MED LAKAN. Men ser han vrider ur vattnet. Lakan blir torrt då.

KEWAN SÄTTER SIG BREDVID MIG OCH VIKER UPP BENEN. Han sitter och tittar ut mot havet. Livet känns tungt och jobbigt liv. Livet är så mörkt liv. Kewan hade inte så mycket kläder på sig bar överkropp men kläder som täcker honom lite.

Hur träffas vi?

JAG SER EN MAN SOM SIMMAR I HAVET och solen skiner mot mig. Han kastar huvudet fram och tillbaka när han simmar då. Det är en konstig strand ser mannen simmar mot mig, och kliver upp ur vattnet. Ser mannsfötter. Ser mörk mansben och hår på benen. Simmar i vattnet.

BILDEN HOPPAR RUNT NU troligtvis ett problem liv, och svårt att ta mig igenom då. Jag hade ett mörkt och svart liv där ,och därför har jag svårt att ta mig igenom genom att det fanns så mycket sorg där. Han går iväg men kan inte nå honom då.

MEN VAD HÄNDE SEN?

 

SER KEWAN KÖR EN HÄST MED VAGN ,SOM GAMLA GREKERNA HADE ab79778380c2010e8b2c1e9690cd1477PÅ DEN TIDEN DÅ. Kewan kör och kör vagnen fort ,och det är sand där han kör. Han kör fort med vagnen, men slår en piska mot hästen måste fort fram. Men ser spår efter vagnen när han kör runt många har kört där. Ser ut som en arena där folk kör ,och kan även tävla med varandra då.

KEWAN KÖR HÄSTEN FORT. Men stannar och kliver av vagen.

Det är varmt och solen skiner mot honom. Han dricker något,för att svalka sig genom att det är så varmt. Jag ser Kewan rakt över planen då. Jag känner han är på väg till mig.

beach-lovers-pink-and-green-vickie-wade♥♥♥♥♥KEWAN LÄGGER SIN ARM RUNT MIN AXEL, ser ut som han har skadat foten rejält ,han haltar och sätter sig under ett skydd. Det är gardiner och en bädd han lägger sig på. Men ser att han klev på en spik som låg i sanden då. Det var en vass spik, som åkte rakt in i foten. Han blöder ,men han är barbent men ser håriga i ben.

JAG TORKAR KEWANS PANNA, genom att han svettas så mycket.Ser han har bar överkropp utan kläder, men samma med benen genom att Grekland är varmt land ,och han gick med bar överkropp och benen. Kewan har kläder på sig ,men ser mörkt lockigt hår då. Han hade jättemycket lockar på den tiden. Han hade stora lockar då.

Jag har tunna kläder genom att det är varmt land.Jag har svart hår som Kewan då.Jag kom från en finare familj. Men hade det bra då. Men ser tunna fina kläder som kvinnor från finare familj hade då. Jag har sandaler tunn sula på skon. Jag torkar hans panna, men känner så mycket sorg. Jag har på fingret bred guldring. JAG KÄNNER JAG GÅR IN I EN BUBBLA ,OCH MÅR  SÅ DÅLIGT AV ALLT, OCH KÄNNER MIG RÄDD OCH CHOCKAD NÄR JAG SER ATT KEWAN LIGGER DÄR.

Det känns så tyst runt mig ,och sitter och torkar hans panna då. Solen lyser mot mig och det är varmt. Jag sätter mig under något, som skyddar mig mot heta solen. Jag har vackra mörkblå ögon. Kewan har bruna ögon. GUD HADE BÖRJAT MED GREKLAND. 

Ser såret från spiken, och Kewans ben blir blått halva benet blir blått, men blir så mörkblått ben. Jag försöker tvätta benet med vatten. Grekerna på den tiden hade inte så mycket kunskap om det Kewan hade råkat ut för då. JAG HÖR KEWAN FICK KALLBRAND,men ser bilden ser hemsk ut, genom att hans halva ben blir blått. Mörkblått halva benet. Benet känns stelt och försöker tvätta hans ben.Lindar in hans ben. Det ser ut som lakan de lindar in Kewan i. Ser folk rör i hans kropp, men rör sig inte. Men finns inget liv utan ser att benet håller på bli ännu mer blått då.Men hela Kewans ben är mörkblått och ser hemskt ut.

b6e5659393f2b747df26a3d4c786e0d3KEWAN DOG HAN BLEV INTE SÅ GAMMAL 32 ÅR. 32 år sen blev jag kvar i sorg och därför hittade jag bilden på en gång ,att jag sitter i en grotta ,men kunde inte förstå vad som hänt. Jag blev kvar och lämnad i sorg då. Blev 52 år. Jag satt på en begravningsplats när jag hittade Grekland, men vilken sorg och sitta på platsen. Jag kände mig borta på något sätt ,men folk begravdes på så sätt då.

JAG SER ATT JAG KÄNT AV GREKISKA LIVET när jag går tillbaka när jag var ung ,men har problem med folk därifrån ,genom att jag träffar folk som kommer från Grekland, men kände konstigt från dem.

Men speciellt från en man som påminner om Kewan då. Han hade lockar som han hade då. Men nu förstår jag ,och fått svaret. Jag blev sjuk i Grekland med en massa sorg ,som sitter djupt i mig då. Men nu förstår jag varför jag kände som jag kände då, men hade ingen aning att det kommer från Grekland, och klara inte av folk som har anknytning till den tiden då. Men har tänkt mycket på det idag, varför kände jag så för människor jag knappt känner, men lärt känna dem då. MEN DET KOM FRÅN GAMLA GREKLAND NÄR VI LEVDE DÄR. KEWAN DOG OCH JAG BLEV KVAR I SORG DÅ.

Det känns bra att jag hittade igen ett gammalt minne ,som jag även kunde förstå, varför jag har så svårt för honom, som även såg bra ut, men jag kände jag mår illa av honom, fast jag knappt känner honom. Han såg så bra ut, men vad hjälper det mig, och tjejerna gillar honom, MEN INTE JAG GENOM ATT  HAN PÅMINNER OM ETT GAMMALT LIV FRÅN GAMLA GREKERNA DÅ.

Men kan känna känslan än idag, men fattar inte varför jag känner så ,och kan gå tillbaka i tiden, men alla varför då. Men han hade lika hår ,som Kewan lockigt hår och mörkt hår. Men har löst gåtan idag, genom att jag mår illa av folk jag knappt känner, men vilken hit då. Han följde även med hem när mamma levde då. Jag var bara 19 år. MEN SKÖNT JAG HAR LÖST GÅTAN IDAG. MEN MÅR ILLA AV GAMLA GREKERNA ,GENOM ATT DET KOMMER FRÅN GAMLA GREKLAND, genom att han kom från Grekland och hade lockigt hår, som Kewan på den tiden då.

JAG BLEV SJUK OCH FÖRLORADE KEWAN DÅ. MEN BLEV SJUK DEN GÅNGEN OCH FÖRLORADE KEWAN DÅ.Men mitt minne satt så fast i gamla grekerna ,och när jag tog i honom mår jag illa, har aldrig känt så från folk. Men kände gammalt unket från honom, fast han var inte skitig då,men jag kände det, den unkna lukten kommer från gamla grekerna. IDAG FÖRSTÅR JAG ALLT TING DÅ. Jag har aldrig ens varit intresserad för Grekland utan känt knepigt från landet, som jag kan förstå idag. Men även när jag tänker på Grekland, då känner jag gammalt och unken lukt, som kommer från fruktansvärda minnen då.

JAG HAR SVÅRT ATT TA MIG IGENOM GAMLA GREKERNA ,men ändå kände jag från honom något knepigt, som var så gammalt jag kände då. LUKTEN KOM FRÅN 2000-TALET, men killen visste inte att lukten kom från den gamla tiden då. Men jag hade ingen aning ,men fortast jag var nära han kände jag det. När han kom för nära mig, då var det kört. Men idag förstår jag allt genom att min sorg låg mycket mycket mycket längre ner 2000-talet då.  Men har tänkt på det ,genom att han ser så bra ut och tjejerna gillar honom, ,men han bad om min hand den gången när han var hemma hos mig och mamma då.

Men hur många gör det idag genom att jag tycker det är vackert när jag sitter och kollar på tidigare liv idag. MEN DET FINNS LÄNDER KVAR ,SOM HAR DEN TANKEN SOM TUR ÄR DÅ. 

Mamma gillar honom såg så bra ut ,men jag kunde inte känna kärlek, men även känslan att jag mår illa, då tänkte jag inte på det, att det kommer från gamla grekerna när jag förlorade Kewan, vem tänker på att mitt minne kommer från den tiden. 2000- TALET. Men nu har jag löst min gåta ,att minnet kom från gamla grekerna ,men det var inget fel på honom ,UTAN DET VAR MIG DET VAR FEL PÅ ,som kommer från ett så djupt minne från gamla grekerna då.

JAG SER ÄN IDAG ATT DET ÄR ETT JÄTTEJOBBIGT LIV ATT KOLLA PÅ DÅ. Men kan mig själv ,men förstår att en del liv är värre än andra, när jag ser Kewan och Grekland då. Jag vet hur det fungerar med mig. En del liv går mycket bättre då, men en del sämre men Grekland var problem gamla grekerna då.

Jag hittade bilden i sorg då. Jag ser jag sitter och bara tittar på en pärla ,som var av vackra sorten då. Odlad pärla med guld runt den. Men idag fattar jag varför då. Jag mår illa av dem ,men vem kan säga det till folk att jag mår illa av dig.Det går inte ,MEN JAG FATTAR DET NU GENOM ATT LIKHETEN VAR SLÅENDE ,OCH JAG BLEV NÄSTAN SJUK AV LIVET GAMLA GREKERNA DÅ, jag fattar det nu genom att likheten var slående då.

♥♥♥♥♥♥ Ser grottan igen att det har hänt saker där genom att jag fick en bild av det. Men kan man måla ben genom att de är vita ben, men folk har inte så vita ben där jag levde då. Jag sitter och väntar på någonting då, men ser en ask med en vacker pärla då. Solen lyser på kroppen som jag sitter med då, ser någon slags kista där ,som är format. Ser att någon är inlindad i vita lakan då.Ser ut som en begravningsplats då. Men ser samtidigt ut som en grotta jag sitter i då. Men en stege som går ditner då. Jag ser folk går ovanför där jag sitter då. KÄNNER SORG NÄR JAG SITTER DÄR. KEWAN JAG SAKNAR GENOM ATT MITT LIV BLEV PROBLEM BARA SORG OCH SAKNAD KÄNNER JAG GENOM ATT JAG ÄLSKAR HAN. 

Men vilket hemskt liv jag fick leva själv utan Kewan då ,men leva med sorg hela tiden är inte kul ens ,men känner av livet ,att jag var så chockad av det, och satt bara tyst när jag hittade ett fruktansvärt liv ,som jag även har känt av då problem liv. KEWANS OCH MITT LIV I GAMLA GREKERNA DÅ.

MEN VEM LIGGER BREDVID MIG? Jag försöker röra på kroppen allt känns så tyst runt mig då. Men ser folk går ovanför grottan då. Men jag håller i en pärla vad ska jag med den till då? Guld saker där, men pärlan vad ska jag med den till då??? Jag sitter bara där i grottan då. Men ser att det är en grav, som folk hade på den tiden, men jag sitter så tyst ,och säger ingenting då. Men varför beter jag mig så konstigt då?

KEWAN LIGGER BREDVID MIG ,och jag blir sjuk av att förlora honom ,genom att jag går in i en annan värld, och kan inte handla som vanligt ,och sitter och plockar i pärlan hela tiden, men är så sjuk då. Jag känner att jag är inte så gammal, men tyst hela tiden, ser folk går ovanför mig då.

Jag ser solen och det är ett varmt land vi var i då.

 

♥♥♥ I LOVE YOU ♥♥♥2nvuvs0

71277

♥♥♥♥♥♥JAG FRYSER MYCKET ,MEN STÅR OCH VÄNTAR PÅ NÅGON SOM SKA KOMMA DÅ. Det är imma på fönstret håller på att blåsa på mina fingrar, men det är mörkt ute ,ser ett fönster fryser om mina händer. Ser ut som någon slag stenbyggnad då. Ser en bred trapp ,som går in till huset, och trappen visar att de har det bättre då. Sätter mig ner på breda trappan. Jag väntar på någon. Det kommer ut en mörkhårig man som har svart hår.

Men han går förbi mig då. Men vänder om och ser en ros. Han plockar av bladen på rosen och blåser på den. Han ger mig en ros har inga blad överhuvudtaget då. Han blåser på bladen han ställer sig ner på knäna, och frågar om min hand.

JAG KÄNNER MIG GLAD NÄR HAN FRÅGAR OM MIN HAND, och han har en ask med en ring i. Han öppnar asken och stänger den. Han tar min hand och snurrar runt. Och han lyfter upp sin hand och håller i min hand och dansar då. DET ÄR KEWAN JAG MÖTT DÅ.

JAG HAR EN KLÄNNING MED HÖG HALS, och långärmad är klänningen. Jag har grå strumpor, jag satte fast dem på något sätt då. Tjocka strumpor. Har kläder under min klänning man fick inte visa kroppen då. Jag är smal och har normal längd. Men är väldigt smal då.

Vi dansar Ser ett stort hus

Vad hände där?

Den ena kom från den rika sidan, som är vanligt att en är rik ,och den andra har mindre pengar då. Jag har inte sett alla liv genom att båda kan ha bra ekonomi då. MEN NU HITTAR JAG ETT MÖRKT LIV. 

92bf4074fb8770e86e7a9c83cae3a232Ser jag har päls på mig ,som värmer mig då. Kewan sätter på mig pälsen då. Ser snö och kallt. JAG HÖR KITZBÜHEL. Jag ser jag har tjock päls på mig.

2nvuvs0     Hur träffas vi?

JAG SER KEWAN KOMMER IN PÅ ETT STÄLLE DÄR FOLK DRICKER LITE GRANN. Det ser ut som en pub. Jag tittar mot glasen som hänger på väggen, ser en massa glas då. Folk dricker någonting ser ut som öl eller annat ,men ser ut som öl. Men det känns som livet känns så gammalt då. Ser kläder som de har där, som är känt för landet då.

KEWAN KOMMER FRAM TILL MIG MEN DANAR OCH ÄR GLAD, men folk spelar där ,och han har kläder som folk har där, han ser ut som dem som lever där. Kewan slår i bordet med sitt glas, men ser han dricker då. Han ser mig ,och kommer fram mot mig. Kewan började dansa med mig. Han har mörka ögon som tittar på mig.

Men vad händer sen?

KEWAN KNACKAR PÅ DÖRREN ,och han står utanför dörren då. Dörren är mörkbrun nästan svart dörr. Kewan slår med en dörrkläpp på dörren, som han slår med då. Men någon öppnar dörren då

Kewan bankar flera gången på dörren ,MEN SEN ÖPPNADE NÅGON DÖRREN DÅ. Han står och väntar ute ,men har lämnat fram någonting till dem som öppnade dörren då.

Ser folk där, genom att huset verkar vara stort hus, men svart trä utanpå huset. Kewan gav ett brev till någon som bor i huset. Han sparkar av sig snön, och får komma in. Men är så mörkt trä där. Jag ser en öppen spis, som jag ser från sidan då. Kewan pratar med någon då. jag står bakom en vägg och lyssnar på honom när han pratar med dem. Jag känner mig glad i kroppen vill klappa händerna då. KEWAN FICK TILLÅTELSE AV MINA FÖRÄLDRAR ATT GIFTA SIG MED MIG. 

♥♥♥♥♥♥ Jag ser en brudklänning vacker brudklänning. Men spets kommer från rika människor då. Vi dansar och är glad. Jag ser att någon håller på med fållen längst ner på min klänning då. Det är inte spets utan en symbol för brudklänning då. Mörkt tyg, men håller på att sy upp den för hand. Jag ser svarta kläder. Kewan har kläder som de hade då. KEWAN STÄLLER SIG PÅ KNÄ OCH SÄTTER RINGEN PÅ MITT FINGER DÅ.Vi dansar sen. Känner mig glad.

3370551_c9c7bÄNTLIGEN HAR VI GIFT OSS Kewan kommer under mina kläder. Man fick inte visa sig så mycket på den tiden. Men ser att jag är naken. Men lägger oss i en knepig säng en gammal säng. Vi sover ihop, men ser bara han lägger sig över mig.

Men vilket kul sex vi hade ,men det var nog så på den tiden. Jag har lite ljusare hår än Kewan då. Sover i kläder ,jag måste satt på mig kläderna då. Båda sover med kläderna då. VI GIFTE OSS DÅ JAG FICK SOVA MED KEWAN.

2nvuvs0   Men vad hände mer.

VI LEVER TILLSAMMANS DÅ.Men huset är inte så stort hus. Huset ligger i en backe ,men ser gräs men väldigt backigt då.Huset ligger på höjden då. Ser kor där 1 ko och getter ser hornet på en get. Ser att vi har getter som vi mjölkar då. Ser en häst han ska iväg och ordna någonting ,genom att han står och pratar med mig.

 

Han åker iväg ,men har släde som han åker med då. Jag går in och fixa en massa då. Jag ser jag håller på med en säng, bäddar en säng då. Lägger först 1 lakan över ,men sen något slags fårskinn som värmer då.

Vad händer mer?

Det kommer en person och knackar på min dörr. Jag öppnar dörren och någon berättar för mig sorglig att Kewan hade förolyckas och död, genom att jag gråter så mycket ,och sätter mina händer över mitt ansikte och bara gungar fram och tillbaka då. Men håller ett litet barn vid handen, som är inte så gammal då. Jag ser ut att jag fick bara 3 barn ,men ett barn håller jag i famnen ,som är inte så gammal då. MEN BLEV ENSAM MED TRE BARN SOM BLEV TUFFT LIV DÅ. ♥♥♥ I LOVE YOU JAG ÄLSKAR DIG HELA DIG SÅKLART PUSS ♥♥♥ KRAM♥♥♥

♥♥♥♥♥♥Jag sätter blommor där Kewan ligger då ,men sorg känner jag då. Men han har dött ,men ser jag sätter vackra blommor på hans grav ,som folk hade hjälpt mig att gräva en grav då. Jag ser en slagt kista som han ligger i, men träet är så svart trä då. Men spikar ingen kistan ,som gör så himla ont att se då. DET BLEV MYCKET SORG FÖR MIG NÄR HAN DOG DÅ.

Men det kommer folk är inte ensam då. Men går tillbaka till stora huset jag såg från början då. Jag tar mina barn till dem ,som är mina föräldrar då. Men lämnar allt ,som jag och Kewan hade byggt upp då. Men flyttade hem till mina föräldrar ,som var mycket mer säkert då.
www.tvn.hu_1ac6cd1e06222a33bf488a519c38c2c0

Jag gifte inte om mig, GENOM ATT DET ÄR SVÅRT ATT GÖRA DET NÄR JAG MÖTT MIN TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL, då får jag leva ensam då.

Men hade mycket ont i magen ,och mådde dåligt när jag förlorade min älskade då mycket sorg i livet då. Men satt ensam med 3 barn, men föräldrarna hjälpte mig då, att överleva då. Jag orkar knappt det när han dog då. MAN BLIR SJUK DÅ.

Men vad dog Kewan av då?

JAG SER ATT KEWAN FÖROLYCKAS NÄR HAN KÖRDE HÄSTEN DÅ ,det låg högt där vi levde bland bergen då. Hästen springer och springer och han åker på någon sak då.Kewan använder hästsläde. Ser att det är så backigt och brant där. Hästen stegrar och sparkar med båda frambenen då. Kewan fick inte stopp på hästen då.Han försöker stoppa hästen när han stegrar då.Kewan får hästen över sig, och hästen sparkar med båda frambenen då. Kewan ligger under hästen då.

KEWAN LIGGER DÖD UNDER HÄSTEN, och rör sig inte alls då. Folk drar i armen på honom ,men armen är livlös då.

2nvuvs0  ♥♥♥♥♥♥ JAG ÄLSKAR OCH SAKNAR DIG.Men ett fruktansvärt jobbigt liv, som blir sjuk när han lämnar mig då. Men jag hann leva ett tag ,sen slog olyckan till för oss då.

Men vad gjorde vi där Kitzbühel då? Men folk måste få hjälp då ,men även vänder ett land till positivt för folk då. Men för framtiden då. JAG BLEV SJUK NÄR KEWAN LÄMNADE MIG.♥♥♥♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.