TIDIGARE LIV MED KEWAN

♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥

JAG SER FOLK SOM DANSAR OCH KASTANJETTER Jag ser svarthårig man med bakåtkammat hår. Men bilden kom så snabbt, men hör sen kastanjetter, och svart hår och röd klänning, men någon dansar och dansar då.

Men kvinnan har mörkt hår och lockar i håret då. Men hon har röd klänning på sig, men hör dansen hela tiden med kastanjetter då. DET ÄR JAG SOM DANSAR

♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ 

 

Men det är jag som dansar.

Men varför ser jag den bilden?

Jag ser Kewans bild den han skickade till mig.

JAG SER JAG SITTER VID ETT BORD. Jag har röd klänning på mig. Har mörkt hår och mörkbruna ögon. Ser så mycket rött runt strumpor klänning skor. Men ser mörkt ut där jag sitter då. Jag är barbent under klänningen, men varför ser jag röda strumpor när jag är barbent ,och ser mina fötter och ben.

Jag ser jag kammar håret och sätter upp mitt hår i en fin frisyr. Jag ser jag vickar på tån min, men sitter vid ett bord. Men ser ett vinglas och dricker vin. Jag går fram till, som ser ut som en bar där de säljer drycker då. Men är så full MEN VILL BORT FRÅN ALLT DÅ.

MY LOVE, hör jag säger då. Men dricker kan inte låta bli att dricka då ,men börjar bli för full då. Men raglar runt hela tiden och är så full då ,men kan knappt styra mitt liv då.

Men varför är jag så ledsen och vill bort från livet då?

Jag hör Kewan är bort då ,men han är borta ,men Kewan finns inte mer. Men vart är han nu? Han är död och död är Kewan, men varför måste det hända när vi hade så kul, men så händer detta, men är det någon mening att leva längre då. JAG ORKAR INTE LEVA SNART OCH JAG BLIR SJUKARE OCH SJUKARE, men varför ska det hända mig ,som hade det så bra ihop, men bara för han gick ut den gången ensam, och folk blev arg på honom och hamnade i bråk om det ena än det andra då. Men varför kan han inte lyssna på mig. Men han är borta nu, men varför kan han inte komma tillbaka till mig då.

e83866d05220d9f871e60cc7b519c933--art-flowers-flower-art    ♥♥♥ Hur träffas vi? ♥♥♥

Jag ser en bar och jag sitter och skrattar och skrattar, men har kul. JAG SER EN SVARTHÅRIG MAN SOM KLIVER IN GENOM DÖRREN, KEWAN GÅR FRAM TILL MIG, men han dansar med mig. Han dansar med mig. Jag visar att jag håller kastanjetter i handen. Det känns som folk drack mycket på den tiden ,genom att jag är inte nykter ens då. Känner partyn och fester för hela slanten då.

Jag är inte så stor, liten kvinna, men han dansar med mig.HAN STÄLLER SIG PÅ KNÄ ,HAN VISAR VAD HAN KAN GE MIG, OM JAG SLÄPPER ALLT DÅ.  ”Du får inte dansa mer”, säger han. ”Du är min. Du är min nu”, säger han. ”kolla på ringen jag kan ge dig då.” ”Föräldrarna,” säger jag? ”Men vi har tid att prata med dem genom att du är min.” Jag säger, ”men mina föräldrar kan se allt så konstigt, att vi ska leva ihop genom att du kommer från en mycket bättre sida ,och du vet vad som händer om man inte gör som föräldrarna säger då.”

”MEN DEN TIDEN HAR VI,” säger Kewan. ”Livet är för kort att tänka på allt då. Men vi måste vara ihop vi två genom att jag älskar dig då. Mitt hjärta har öppnat för dig då.” Jag hör namnet på mig själv Carmensita ,men vet inte om jag stavar det rätt, men får ta det som det är då. Jag har kollat hur de stavas Carmencita.

KEWAN ÖPPNAR EN ASK MED EN RING I ASKEN. Men han stänger asken då. Jag ser han går emot mig. Han har mörka kläder på sig. Har en vit skjorta på sig då. Jag hör kastanjetter och dans. VI ÄR I SPANIEN.

Men vad hände mer i Spanien?

JAG SER ATT KEWAN HÅLLER PÅ MED EN HÄST ,men livet känns så jobbigt att se ,men han har långt hår satt ihop det i en hästsvans.Jag rör vid hans hår tar mina fingrar genom håret på honom. Jag ser byggnader runt honom. Folk i rörelser ser ut som en större stad. Madrid men trångt på gatorna, hus långa byggnader mellan hyreshus men gatan är smal. Ser ut som kullerstenar ser lite gammalt ut.

Finns lite affärer men inte mycket  affärer då. Ser blommor ser Kewan springer emot mig då. Han har så bråttomt till mig, OCH SNABBT SPRINGER HAN TILL MIG DÅ. Men känner stress från honom. Det känns så mörkt land för oss då.

Kewan håller på med någon piska han slår med, men lägger den på en vagn som hästen drar. KEWAN VILL ATT JAG SÄTTER MIG BREDVID HONOM.  Han håller i min hand, och hjälper mig upp i vagnen då. Jag har röd klänning på mig, men ser ut som spets då. Men väldigt fin men ser underkjolar under klänningen. Men kliver upp på vagnen. Vi åker iväg. Ser ut som han har svart kostym på sig. Men håller i blommor. Vi är påväg någonstans. Han har en fluga på sig vit  skjorta.

2015_AMS_03058_0122_000(otto_eerelman_a_morning_ride_in_the_forest)VI ÅKER HÄST OCH VAGN men vagnen känns hög. Men inget tak på vagnen då. Han har svarta skor på sig. Kewan har så bråttomt dit vi ska då. Han sitter rak i ryggen ,men har skägg men inte så stort skägg men lite skägg har han då. Kewan har bruna bruna ögon.

NU ÄR VI FRAMME VID ETT STORT HUS. Kewan tar mig i handen och hjälper mig av vagnen. Ser huset från sidan ,men en port avlångt hus. Men han står och väntar ,men är så stressad av att folk ska öppna då. Jag känner hans energi från honom då.

När folk öppnade ,då ser jag lite knepiga kläder på folk som bor där. Karln som öppnade hade korta byxor som går nedanför knäna. Men vi går in ,men först går Kewan in. Jag följer med, men har röd klänning på mig. Men ser en långsmal hall när vi kommer in. Det verkar vara på ett ställe folk har vit peruk ,men tar av sig sen, men ser att folk har lite långt hår. Kewan lämnar fram ett papper till dem. KEWAN VISAR ATT HAN VILL GIFTA SIG MED MIG. Karln som tog emot pappret läser igenom det. Men jag sitter på en stol och väntar då. Ser Kewan tar emot ett papper då. Han har skrivit under det. Han rullar ihop pappret och stoppar det i en ficka då.

KEWAN GÅR IVÄG ,men snabbt med allt ,genom att han har så bråttomt med allt då. Jag ser att jag bär spets vantar på händerna då. Men rött men har mycket rött på mig då. Men det var ett sånt land där folk hade mycket röda kläder då.

Kewan dricker, men vi ska dansa nu. KEWAN KÄNNS SÅ GLAD OCH DANSAR MED MIG. Han måste till sina föräldrar. Vi åker i vagnen ,men ska till hans föräldrar ser grön äng grönska ser ett stenhus. Huset verkar vara jätte gammalt hus. Ser en svart trapp Kewan går bara in i huset ,genom att han verkar bo där. Men travar in men känner stress från honom. Jag står och vrider på mina händer Kewan känns så stressad ,eller så är det för han är spanjor ,men känner energin från honom.

Kewan visar mig för sina föräldrar vad han vill då. Ser en svarthårig, man känns som det är hans pappa då. Men du vet vad hon tillhör då. Kewans pappa vänder och vrider på pappret som vi hade skrivit på då. DET VAR INTE POPULÄRT.

Kewan tar sin hand mot sitt hjära ,och säger ”att jag ska gifta mig med henne GENOM ATT JAG ÄLSKAR HENNE, och det spelar ingen roll vart hon kommer ifrån då.” Men hör NEJ från hans pappa då. Men Kewan sätter sig ner och blir sjuk av det. ”Jag måste ha henne ,snälla, jag måste ha henne och ingen annan då.” Kewan mamma syns i bakgrunden hon har mörkt hår lockar men, inte så långt hår. Hon har till nacken.Men Kewan blir så arg, ”jag tänker inte ge mig utan jag ska leva med henne och ingen annan då. Jag tänker inte välja någon annan om ni vill det. JAG TÄNKER GIFTA MIG MED HENNE.” Han är arg då.  Men går ut från huset. Jag trippar efter då.

f0724131add1897cefafe622a3e16c52 

VI SKA GIFTA OSS SÅKLART. 

”de kan inte välja åt mig. Jag väljer själv”, säger Kewan då.

MEN VAD HÄNDER MER MELLAN KEWAN OCH MIG? 

Kewan dricker mår inte bra då. ”JAG TÄNKER INTE GE UPP MITT LIVS KÄRLEK.”Men han reser sig upp igen. Jag hör han säger, ”mamma min måste förstå mig då. Pappa han fattar ingenting då.” ”Du ska ha den här ringen snart”,säger han till mig.” Men stänger asken igen och stoppar den i fickan.2nvuvs0

Ser han pratar med en kvinna som är hans mamma då. Kewan visar ringen för henne då. Vacker ring med en sten på. Men han är så sur och arg på allt. Vi fick problem när vi träffas ,OCH KÄNNER SÅ MYCKET KÄRLEK DÅ, men vi var i  Spanien ,men hans val då. Men måste ändra om folk, GENOM ATT VI MÅSTE FÖLJA VÅRT HJÄRTA, DEN VI VILL LEVA MED DÅ. ALLT BLIR RÄTT DÅ. Men inte bara det utan så mycket annat, som Spanien måste ändra om då.

♥♥♥ Kewan dansar och lyfter upp mig ,”du är min säger han.” Jag kramar han, men bär mig in i ett hus eller lägenhet VI GIFTER OSS ÄNDÅ FAST FÖRÄLDRARNA SA NEJ, men vi har varandra vi två då. Han bär mig till en säng ,men är mörkt trä i sängen.

♥♥♥♥♥ KEWAN TRÄR ÄNDÅ PÅ MIG RINGEN ,han bryr sig inte om sina föräldrar då, genom att jag är hans, och han älskar mig då. Rummet är inte så stort då. Ser en ljusstake i ena hörnet på rummet då. Han lägger sig över mig ,men hans kropp är så hårig då. Vi är naken Kewan pussar mig och kysser mig. Jag kände kärlek när vi hade sex. Han kliver upp ur sängen ,och tar vatten kan vara vin ser så ut då. Men kryper tillbaka till mig då. JAG KÄNDE SÅ MYCKET KÄRLEK DÅ.

Men vad händer mer ?

Vi ser att vi sitter och kollar på någonting ,ser ut som en arena ser tjurfäktning tittar vi på. SER EN ARENA VI SATT OCH KOLLADE PÅ TJURFÄKTNING.

Vi levde ihop mot hans föräldrars vilja då ,men fick inget stort bröllop då. Men vi gifte oss på vårt sätt, som vi kan göra som vi vill då. Ser blommor och en ring han gav mig då. Jag kände glädje och kärlek runt mig när jag levde med Kewan då. JAG KÄNNER GLÄDJE OCH KÄRLEK HELA LIVET DÅ. VI ÄLSKAR VARANDRA DÅ

MEN SER PLÖTSLIGT EN MÖRK BILD FRAMFÖR MIG. Det blir som svart bild framför mig då.

Ser bilden framför mig när jag sitter och dricker då, men vad har hänt då. Vi levde så länge i flera år, men fick små barn även den biten. Vi bildade familj ser en söt litet barn, som har svarta lockar då. Vi levde inte som andra levde måste ta det föräldrarna gillade då UTAN VI BRÖT DEN TRENDEN FÖR DEM. VI FÖLJER VÅRT HJÄRTA DÅ,SOM ÄR MENINGEN ATT VÄLJA SJÄLV DEN MAN VILL LEVA MED DÅ. 

Men vad hade hänt med Kewan. Ser någon som springer fort och försöker komma undan någonting, och tittar bakom sig och springer då? Ser en vass kniv en lång kniv ,och det är natt ,så mörkt där han går. Han har varit hos folk och hälsat på, och haft kul med dem då, men går sent hem då. En man kommer mot honom och hotar Kewan med en kniv. Har du pengar hör jag någon säger då? NEJ, säger Kewan då, men du måste betala mig den skuld du har då. Kewan kan inte betala den skulden då. Han hade lånat av folk man ska inte ens fråga om pengar då. Låna av dem pengar då. Kewan blir mördad den natten då. KEWAN DOG DEN NATTEN.

Vad händer med mig då? JAG BLIR ENSAM OCH MÅR DÅLIGT ,och ser jag sitter och dricker då. Jag ser jag tar tabletter och vin ihop då. Det är något pulver ,som jag kan ta, kanske var inte det tablett ,men pulver som jag kan försvinna bort från hemska livet i Spanien då. Men dricker och dricker, men häller i pulver i glaset som gör mig sjuk då.

Jag ligger död och kan inte röra på kroppen, men båda dog ser jag då. Men först Kewan och sen jag ,MEN JAG ORKAR INTE LEVA NÄR KEWAN HAR LÄMNAT MIG GENOM ATT VI ÄR TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR, jag orkar inte leva när han dog ,men ser hur jag dricker och dricker mig redlös då. Men såg barn vart tog mina barn vägen. Ser ett barn där ,men verkar fått bara 1 barn då. Jag ser att min familj fick ta hand om vår dotter då. Men vi fick inte leva så länge ihop då.

MEN ALLT BLEV SVART NU BLEV SJUK NÄR HAN FÖRSVANN FRÅN MIG. Jag tog mitt liv.Men vi håller på att rensa hemska liv då.

PUSS  I LOVE YOU  KRAM

♥——♥—–♥——♥——-♥——♥——-♥—-♥—–♥—–♥——♥——-♥♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥2nvuvs02nvuvs02nvuvs0
2nvuvs02nvuvs02nvuvs0♥♥ ♥♥ ♥♥ JAG SER ETT ANNAT LIV Jag ser snö och någon står och fryser. Men försöker titta in genom ett fönster. Men ser att det är imma på fönstret och det är kallt, men ser att huset har rutiga fönster spröjsade fönster, men gammalt hus.

Men någon sätter sig utanför fönstret ,och verkar som han väntar på någon person. MEN FRYSER OM HÄNDERNA JÄTTEMYCKET, jag blåser på händerna mina genom att kylan är så fruktansvärt då.

Men ser någon öppnar en dörr och han går in. När de öppnar dörren ser allt så gammalt ut där. Men ser mattor på golvet ser en öppen spis där, det brinner en eld där. Men någon går där inne och väntar på något då. Ser en äldre kvinna i huset hon har grått hår. Hon blir ledsen och mår dåligt av det hon fick höra då. ”MEN VAD HAR HÄNT NU”, HÖR JAG HELA TIDEN HON SÄGER DÅ. MEN DET ÄR JAG SOM FICK ETT SORGLIGT BESKED DÅ.

♥♥♥ Hur träffade jag och Kewan varandra då? ♥♥♥

Jag ser en mössa som har fårskinn. Jag ser jag har näbbskor gjort av skinn. Jag ser snö skottad väg. Jag har fårskinnspäls på mig som värmer mig då, GENOM ATT LANDET KÄNNS VÄLDIGT KALLT DÅ. 

Jag går i snön hela tiden, men känns kallt där. Jag hör de säger till mig jag föddes i Kanada. VI ÄR I KANADA. Jag går och fryser om fötterna, och föräldrarna känner varandra genom bekanta.

Vad händer mer?

Ser bara snö. MEN HÖR ATT DE SÄGER, ATT HAN ÄR BRA VAL TILL MIG.  Han har det bra och du får det bra med honom.DET ÄR KEWAN DE PRATAR OM DÅ. Men har svårt att ta mig igenom, och misstänker att vi haft jättemycket problem vi två.

Sleigh-RideSer en häst någon kör en häst med släde tänt fackla, men åker efter vägen, men har så svårt att se mig själv. Men även honom, men ser bara vi åker efter vägen med en massa snö. DET ÄR FÖRÄLDRARNA JAG SITTER BREDVID.  Jag trodde det var Kewan, så var det inte då. Jag hör de säger att det är föräldrarna mina då.

Men ser vi kommer till ett hus som ser ganska stort hus ,men det lyser igenom fönstren, men är upplyst där. Jag följer med mina föräldrar till dem. När jag är inne i huset, då ser jag en man som går förbi ,men han har svart hår då. Han tittar på mig med sina mörka ögon.MEN GÅR FRAM OCH HÄLSAR PÅ MIG. Han har så mörka ögon nästan svart, så mörkbrun är hans ögon då. Men han känns väldigt lugn. Men går där inne och strosar runt.Men sätter sig i en stol fåtölj och lutar sig bakåt, men lägger sina händer bakom sin nacke och lutar huvudet tillbaka då.

Jag får en siffra slutet på 1756.JAG FÖDDES 1756 DÅ. Han tar upp en svart ask, han visar en ring. Men stänger asken igen. Han har mörka kläder på sig. Jag hänger av mig min pälskappa då. Ser fårskinn den är gjort av då, men bara på insidan är den klädd med fårskinn, som värmer mig ,men utsidan ser mönstrat tyg. Men känns väldigt stel kappa då. Livet känns så mörkt allt är mörkt där.

Men föräldrarna håller på att bestämma över mig och Kewan då. Men jag sitter bara där då. Kewan sätter sig bredvid mig, och håller sin arm över min axel ,han lägger armen över mig. Men han kommer närmare mig. Han tar i min hand och tittar på min hand. KEWAN PUSSAR HANDEN, OCH STRYKER HANDEN ÖVER MIN HAND. DET HÄR ÄR DEN VACKRASTE KÄRLEK PAR BÖRJAR MED DÅ.

Men jag känner glädje i kroppen, genom att jag gillar mina föräldrars val av man till mig då. Men Kewan sitter bredvid mig, han ställer sig på knä framför mig.”KAN DU BÄRA DEN RINGEN FRÅN MIG?” Han lägger sin ring i sin hand. Ser ut som någon sten på ringen, eller så är det annat som glittrar då.

JAG BLIR GLAD I KROPPEN OCH LER OCH SÄGER ,”JA” DÅ. Men tittar på honom länge då. ”Det är våra föräldrar som måste göra det åt oss”, säger han då. ”MEN JAG GILLAR DIG OCH KÄNNER KÄRLEK FÖR DIG”, SÄGER HAN. ”JAG KÄNNER I MITT HJÄRTA”, och lägger sin hand över sitt hjärta då. Han har väldigt mörkt och svart hår, som han har kammat bakåt då.

Jag har också mörk hår som Kewan då. Men mitt hår slingrar sig ner över sidan på mig. Men har långt hår som har fullt med lockar då. Det känns som jag har tjockt hår. Jag har mörka ögon som han då. Men vill ta hans hand, men vågar inte det, på den tiden var man feg och väntar in allt då. Jag sitter tyst mest ,och tar lite med min hand på hans hår då. Jag känner mitt hjärta öppnar för honom. JAG KÄNNER KÄRLEK MEN VILL BARA RÖRA HONOM DÅ.

Vad händer sen?

855b8d487b2cb9c50fa4952d1b011cee--fantasy-art-angels-heavenly-angelsJag ser ett papper vi har skrivit under då. Vi ska gifta oss då. JAG KÄNNER MIG GLAD ,OCH KÄNNER JAG LER MED HELA MUNNEN DÅ. Livet känns ,så tungt liv tar tid att titta på livet då.

5bb069f69fad81933c5d56b786ad61a5--wedding-art-wedding-giftsVI ÄR PÅ VÄG ATT GIFTA OSS DÅ. Jag står på en pall, och någon håller på att sy upp fållen på klänningen då. Jag ser en svart klänning, men kan man gifta sig i en svart klänning? Men ser ett mycket vackrare tyg som glänser om då. Det ser ut som siden. Han har kostym finare kläder då. Ser en hatt på honom. Ser svart klänning, men kan jag gifta mig i svart brudklänning såg inget trevligt ut, eller så var det så på den tiden, men ser långärmat fick inte visa mig då.

Kallt där fryser lite grann MEN JAG HÅLLER PÅ MED BRUDKLÄNNINGEN DÅ. MEN DE HÅLLER PÅ ATT SY UPP EN KLÄNNING TILL MIG. TYGET ÄR NYTT ,OCH GLÄNSER OM DET. Ser en volang på min klänning runt min arm. Jag kliver ner från pallen. Men ser öppen spisen igen ,det brinner en brasa där.

Vad händer mer?

♥♥♥Jag ser folk vid ett bord som är med på vårt bröllop ,men det är långbord. Men ser att vi gifter oss där ,men någon person, som viger oss en präst som har svarta kläder som viger oss då. Men var hemma hos dem. När jag ser att vi var hemma hos Kewans föräldrar, då kom en knepig känsla från dem. Men det har hänt saker genom att jag fick den känslan från den tiden. MEN LIVET KAN PÅVERKAS FRÅN SÅ MYCKET SAKER DÅ. Jag förlorade Kewan och blev sjuk hela livet då, men det kommer även från hans föräldrar då. Men kände att jag fick ont i magen av livet, att någonting har hänt där.

DET HÄR HÄNDE EFTER BRÖLLOP DÅ Jag ser en grå ring runt hans pappa då.

Jag ser någon får ett slag över ryggen, ser en flaska han slogs hans pappa, jag får den hemska bilden, hur han slog någon i ryggen. Men han slåss så hårt. Han kunde slå sin fru när han var arg. Men han drack en del. Hon försöker springa undan då. Allt är som en grå cirkel. Det var det onda som slog till i magen på mig då. Han slog sin fru, men ser att han stängde dörren till rummet när han slog sin fru ,som var Kewan mamma då. Han pappa kunde misshandla kvinnor. Jag ser jag kryper bakom en dörr och gömmer mig då. Jag frågar om kewan var lika galen som sin pappa? MEN SER ATT KEWAN PUSSAR MIG PÅ KINDEN.  Jag ser en mager man som ligger och vrider sig i smärtor. Han pappa har grått hår då. Han blev sjuk hans pappa då. Han drack för mycket.Han dog hans pappa från familjen, men frun fick frid utan mer misshandel från honom då. MEN JAG VET VARFÖR JAG FICK ONT I MAGEN NÄR JAG KOLLADE PÅ LIVET, DET KOMMER FRÅN FAMILJ HAN PAPPA DÅ. 

Men vi blir alltid sjuk när någon av oss dör då.

♥♥♥♥♥♥♥ VI GIFTER OSS. Vi står framför en brasa som brinner Kewan tar upp en ring ,men ser en slät ring på hans hand. Men ser inte ut som guld utan en annat material på ringen då. Men jag ser en stor pärla på min ring, det ser ut som en pärla då. Han trär på ringen på mitt finger ,men det är inte guld utan ett annat material på ringen då. Karln som står och pratar till oss han har mörka kläder  på sig.  Jag sätter Kewans ring på hans finger då.

2nvuvs0  MEN KRAMAR OM KEWAN OCH KEWAN KYSSER KYSSER MIN HAND. Vi känner oss glad och lycklig ser folk som sitter vid bordet då.

Vad händer mer?

VI GÅR IN I ETT RUM. Men väggarna är så mörkt trä. Det finns en gammal säng där som jag och han ska sova i då. Han bäddar upp men sätter sig på sängen. Jag håller på att fixa mitt hår. Jag har kläder på mig. Har något slags nattlinne men ser vitt nattlinne. Men han dansar med mig. Men jag känner mig lite rädd att lägga mig i sängen då. Jag kryper under täcket då. Ser att vi har kläder på oss när vi ligger i sängen.

Men Kewan kryper under mitt nattlinne, han tar av mig nattlinnet, men ser även att han är naken. Han pussar mig kysser mig. Jag ser hela honom över mig. Vi har kul sex på den tiden då. Men vi var nog så ovan då. Unga och kär i varandra då. Vi hade tur ,att få rätt val av föräldrarna ,OCH FICK LEVA IHOP MED MIN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL, DÅ KÄNNER MAN ÄKTA KÄRLEK FÖR VARANDRA DÅ. 

Vad hände mer?

♥♥♥VI FICK BO HOS KEWANS FÖRÄLDRAR ,men det kunde vara så på den tiden, och fick hjälp med mycket då. Vi hade 1 rum att sova i då. Jag ser att jag fick kliva upp och tända ljus ,som vi fick lite ljus från då. Men ser att vi hade en öppen spis ,men det var Kewan som fick sköta om det. Hans jobb då.

Jag ser vi fick barn, men lägger barnet i vaggan då. Men känner kärlek för Kewan ,och då blev livet mycket enklare att föräldrarna valde rätt till oss ,och slapp lida då ,som en del får göra då. Men vi älskar varandra då. Ser en lampa som lyser, men det är nog fotogen i den. Fotogenlampa. Den lyser upp rummet. Men tar upp mitt barn i famnen och går runt en stund då. JAG HÖR YASMINE JAG HÅLLER I FAMNEN DÅ. MIN DOTTER FÖDDE JAG.

2nvuvs0   

Jag hoppar lite längre fram i tiden.

 

b60d4f02364cc3b786d517c3916f949bJag har ett barn till 1 barn står bredvid mig ,men en håller jag i famnen då. MEN HÖR EMILIA MÅSTE TILL JORDEN DET ÄR MITT BARNBARN.♥♥♥

♥♥♥♥YASMINE FÖDDES EFTER  ♥♥♥ EMILIA SOM ÄR MITT BARNBARN I DET HÄR LIVET DÅ.

♥♥♥YASMINE FÖDDES SOM FLICKA. Men det går segt att se allt då. Jag har svarta kläder på mig. Men är hemma mycket det är Kewan som får jobba som det var så på den tiden då.

 

EMILIA FÖDDES FÖRST AV MINA BARN MITT BARNBARN I DET HÄR LIVET DÅ.

two-sisters-sledding-vickie-wadeVI HADE DET BRA.Hans familj hade pengar men även jag hade pengar, men kunde leva lite på pengarna de hade då. Ser Kewan har lite uppdrag med papper då. Ser pengar som han satt och jobbade med då. Men mynten såg inte ut som idag utan tjocka pengar. Men hör det skramlar i lådan där han sitter då. Jag såg två barn

NU BLIR DET MÖRKT FÖR MIG.

Men ser när vi är inne, men vi levde flera i huset. Ser två barn, men ser en kvinna som har grått hår. Men är väldigt kraftig då. SER ATT NÅGONTING HAR HÄNT DÅ. Det kom en person till huset och berättade för mig då. Det är jag som har grått hår. Jag är gammal då.

Men vad hade hänt då?

Kewan fick ont åt sitt hjärta när han inte var hemma då. Ser en klocka som de hade, men en väldigt gammal klocka som jag får en bild av då. MEN JAG MÅR FRUKTANSVÄRT DÅLIGT ,OCH FÅR ONT I MAGEN NÄR DE BERÄTTAR DET. VI ÄR TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL OCH BLIR LÄMNAD SJÄLV, DÅ BLIR JAG SJUK.  

JAG GÅR IN I MITT RUM OCH BARA VIKER MIG DUBBELT AV SORG. Men tar hem Kewan han har grått hår, har blivit mycket äldre då. 40 år då. Jag ser när han ligger död ,jag lägger min arm under hans nacke då. Jag kramar honom så mycket och pussar honom. Kewan ligger i sitt rum, men han lever inte längre men barnen går in till honom då.

Jag ser en svart kista då, som de bär ut från mitt och hans rum. Det verkar vara stort hus, genom att jag såg en våning till då. Mörk och svart inredning. Går ut med kistan. Det är obehagligt att se den bilden då. DET KÄNNS JOBBIGT ATT SE DEN BILDEN DÅ.

Men vad händer sen?

Jag ser jag går och plockar i blommor ,men mår inte bra då. Jag får ont i magen jag håller min hand mot min mage. Jag viker mig dubbel, genom att mitt inre har kraschat i små bitar då. Jag känner mitt liv tog slut där. Jag har ingen att leva för då. Men har mina barn såklart då. Barnen känns mycket äldre då och vuxen när jag ser den bilden då. Kommer och ger mig näsdukar ,genom att jag gråter hela tiden då.Någon håller mig i händerna mina, genom att jag bara gråter hela tiden, det finns som inget stopp på mig då. KEWAN VAR MIN STORA KÄRLEK, OCH HAN ÄR BORTA, DÅ KAN JAG NÄSTAN INTE LEVA KVAR ,genom att smärtan blir fruktansvärt för oss ,genom att vi är twin soul ,tvillingsjäl och smärtan är hemsk då.

Han är borta då. Men familjen försöker prata med migb6e5659393f2b747df26a3d4c786e0d3 som går dåligt att prata med mig.

JAG GÅR IN I MIN VÄRLD OCH SAKNAR KEWAN ENORMT MYCKET DÅ. MEN VI HAR PROBLEM NÄR NÅGON DÖR. Jag får ont idag när jag ser den bilden då.

Jag ser bara ett grått moln runt mig, och då mår jag dåligt av allt att förlora honom. Jag känner igen grå molnet ,SOM VISAR ATT JAG KAN INTE VARA KVAR DÅ. Jag viker mig dubbelt. Jag ser, jag öppnar en dörr och bara går ut då ,men barnen är vuxen.

Jag sätter mig i snön ,och gråter så mycket ,och jag säger, jag hatar livet DET GÖR SÅ ONT INOM MIG ,JAG SAKNAR MIN MAN.Varför får jag så ont, varför, varför säger jag flera gånger, min värld är mörk och grå nu. Jag kan inte stanna här säger jag ,måste bort från allt ,och mina barn har sin familj ,MEN JAG MÅSTE BORT ,OCH FÅR EN GRÅ DIMMA ÖVER MIG DÅ. 

Saknaden är fruktansvärt kan inte göra så mycket åt det. JAG GÅR I SNÖN OCH ÄR SÅ SJUK INOMBORDS NÄR KEWAN FINNS INTE I MITT LIV, genom att min värld håller på bli grå, mer och mer grå värld för mig.

JAG MÅR SÅ FRUKTANSVÄRT DÅLIGT HELA MIN VÄRLD HAR RASAT RUNT MIG. Jag snurrar och snurrar hela tiden. Och jag raglar mig fram genom snön då. Jag kryper i snön ,och sätter mig ner ,varför hör jag hela tiden, varför, varför, varför hör jag hela tiden, HAN SKA VARA MED MIG NU GENOM ATT JAG ÄLSKAR HONOM SÅ MYCKET. Folk kommer och leder mig in från kylan. Ser bara en svart bild sen.

Jag kan bli så sjuk när Kewan försvann ,och har svårt att stanna kvar då.

I LOVE YOU MY TWIN SOUL MIN TVILLINGSJÄL BIG PROTECTIONMen världen blir så grå för mig, genom att jag känner så mycket saknad och halv då. VI HAR SVÅRT ATT FUNGERA SEN. Men snyter mig och gråter. Jag ser grå världen igen.

Vad händer mer?

Jag ser en grå värld och gråter och mår dåligt. Jag lever efter den här smällen ,men fick ett fruktansvärt liv genom att Kewan dog, och jag blev kvar då. Men jag levde länge efter honom genom att mitt liv blev mörkt då. JAG DOG AV SORG GENOM SAKNADEN EFTER HONOM VAR FÖR STOR DÅ. 50 år blev jag då.

MEN DET ÄR PROBLEM NÄR NÅGON DÖR JAG BLEV KVAR OCH FICK LIDA DÅ. Jag vet att jag har dött ,och då har Kewan knappt kunnat stanna kvar då. Men nu var det jag som fick lida då ,genom att det blir sånt lidande då. Jag trodde väl inte jag skulle möta på twin soul ,tvillingsjäl då. Men kan förstå varför jag mår som jag mår idag, men möta twin soul, tvillingsjälar är ingen hit har ni sett ,genom att man blir sjuk inombords när man lever som jag lever idag ,och måste vänta på allt då. JAG SAKNAR HAN VARJE DAG. Men måste rensa tunga liv då.

♥♥♥==♥==♥===♥==♥=♥=♥==♥==♥===♥===♥===♥===♥===♥===♥♥♥ PUSS♥ ♥ ♥ I LOVE YOU ♥ ♥ ♥ KRAM

2 reaktioner till “TIDIGARE LIV MED KEWAN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.