KÄRLEKEN – LOVE

KÄRLEKEN ÄR KNEPIG IDAG det inte som förr i tiden utan folk har tappat bort det vackra idag med giftermål ,och allt annat vacker runt det ,genom att folk lever i en annan tid där ingenting är sig likt idag. VI LEVER PÅ 2019 IDAG ,som har glömt bort det vackra idag kärlek kan man se på olika sätt.

Men lära sig att acceptera som det är idag, när kärleken är knepigt idag glömmer bort den vackra tiden med giftermål, OCH MÄNNEN HAR GLÖMT BORT DEN VACKRA TIDEN IDAG NÄR MÄNNEN KOMMER OCH BER OM HANDEN ,att männen börjar fråga om att gifta sig med den kvinna de älskar då, som det var förr i tiden. När männen börjar be kvinnan om hennes hand, vill du gifta dig med mig. Men tiden har blivit knepig och konstig idag, då kan kvinnor gå först och fråga, ska vi gifta oss. Men när det är männens jobb att erbjuda den frågan då, som är mer naturligt att männen erbjuder det.DET VAR VACKRARE FÖRR I TIDEN.

MEN IDAG HAR VÄRLDEN BLIVIT LITE UPP OCH NER IDAG kvinnor och männen är inte som förut när kärleken var vacker, när männen som erbjuder, men vill du gifta dig med mig. Men idag är det kvinnor, som kan fråga om att förlova sig och gifta sig när de älskar en man ,när det är männen som ska fråga om det.

MEN TIDEN ÄR INTE SOM FÖRR I TIDEN när männen som frågar om förlovning och att gifta sig med dig ,då kan kvinnor börja när det är männen som ska komma med erbjudanden att gifta sig med dig.

Men mycket har förändrats idag, men livet har ändrat om mycket idag när kvinnor och män ska ta nästa steget ut i livet, MEN GIFTA SIG ÄR EN VACKER HANDLING, som har börjat urartat mycket idag.

MEN DET FINNS FORTFARANDE KVINNOR OCH MÄN SOM GIFTER SIG SOM TUR ÄR genom att de anser att det är rätt då. Men det är en vacker tillställning att gifta sig, men förr i tiden, då var det vanliga att männen skötte den handlingen när de gifte sig. Men idag kan kvinnor fråga om att gifta sig när det är männen jobb, att sköta den biten.

MEN KÄRLEKEN VAR VACKRARE FÖRR MED RESPEKT, som är lite av idag när vi lever på 2019, OCH INGENTING VERKAR VARA HELIGT LÄNGRE MED GIFTERMÅL OCH ALLT SOM HÖR TILL DÅ.

DEN VACKRA TIDEN NÄR MÄNNEN SKÖTTE DEN BITEN, men idag kan kvinnor sköta den biten ,och erbjuder gifta sig med dig när det är männen jobb att fråga om det förlova sig gifta sig.

Den vackra tiden var mycket  bättre förr MER RESPEKT OCH KÄRLEK, som har vattnats ur idag. Och folk bor ihop eller lämnar varandra springer till nästa och nästa bor där ett tag. Sen går männen kvinnor till nästa och nästa ingenting är helig länge, och den gamla tiden är borta, SOM ÄR SYND IDAG GENOM ATT KÄRLEKEN VAR ANNORLUNDA ÄN NU. 

JAG HAR TITTA PÅ SÅ MYCKET TIDIGARE LIV DÄR FANNS DET KÄRLEK OCH GLÄDJE OCH RESPEKT, DEN VACKRASTE KÄRLEK JAG SETT DÅ. Men vad har vi nu 2019 det finns ingenting kvar ,männen och kvinnor springer från olika håll bor ett tag hos varandra, men blir less och springer till nästa och till nästa då. Det finns ingen kärlek kvar då.

Men ingenting är är helig länge kvinnor bor med kvinnor och män bor med männen, och jorden har blivit upp och ner idag. JORDEN HAR BLIVIT UPP OCH NER IDAG.

VI HAR EN SVART JORD IDAG, men så ser världen ut idag, VART TOG KÄRLEKEN VÄGEN när männen kommer och erbjuder oss kvinnor om vår hand. Men visar så mycket kärlek ,som idag har blivit så konstig kärlek ,genom att ingenting är helig och jorden är upp och ner idag

Men jorden fortsätter att snurra, men vi lever i en tid ,som jag gillar inte alls JAG HATAR DEN TIDEN. När jag ser tillbaka på tidigare liv, hur livet såg ut förut.

MEN DET FINNS FORTFARANDE LÄNDER SOM LEVER KVAR EFTER DEN GAMLA TIDEN SOM TUR ÄR, men Sverige är bara problem när det gäller relation, som hoppar till nästa och nästa, eller så har folk gruppsex MEN SÅ  MÖRK ÄR JORDEN IDAG ,MEN DET VERKAR ALDRIG TA SLUT IDAG.

MEN TIDEN HAR BLIVIT FRUKTANSVÄRT IDAG när inget är helig längre, men har flera män eller kvinnor gillar att leva i gruppsex ,och folk har blivit konstig när de kör med det.

Men vart tog det vackra kärleken vägen idag.

NU HAR FOLK PISKOR OCH SLÅR VARANDRA, MEN TYCKER ATT DET KALLAS KÄRLEK DÅ SLÅ VARANDRA,DET ÄR INGEN KÄRLEK ALLS DÅ.  Men världen är upp och ner idag idag ,folk ligger med olika går till nästa, men kör med flera, och går till klubben där folk träffar varandra likasinnade människor som gillar flera då. MEN KÄRLEKEN ÄR UPP OCH NER IDAG.

MEN VÄRLDEN ÄR UPP OCH NER IDAG OCH INGENTING ÄR HELIGT IDAG, och världen börjar bli fruktansvärt att se idag 2019

Men världen är upp och ner idag ingenting är helig idag vackra kärleken, som förr i tiden, allt är borta när männen kom och bad om kvinnors hand, men det finns fortfarande länder som tänker så, SOM ÄR EN VACKER HANDLING DÅ.

MEN VÄRLDEN ÄR UPP OCH NER IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.