TIDIGARE LIV MED KEWAN

FÅR DET PÅ EN GÅNG SMÄRTAN NÄR JAG SKA TITTA PÅ LIVET JAG OCH KEWAN HAR HAFT ,MEN KOMMER FRÅN LIV SOM INTE VAR SÅ KUL.

 JAG HÅLLER PÅ ATT REDA UPP HEMSKA SAKER ,MEN ALLT KOMMER SÅ SNABBT MOT MIG DÅ. Jag får alltid först det hemska som hänt mig då ,men sen måste jag gå till händelsen där allt började då.

Jag gungar fram och tillbaka nu, och snurrar mår dåligt någonting har hänt. Jag ser en massa bilder ,som jag ska sätta ihop då.

Jag sitter och tvättar mig. Ser snö och slask ,ser asfalten någon skrapar med sin fot ser bara foten. Det är duggregn, men sitter på golvet, jag tittar ut genom ett fönster, men kryper och gömmer mig.

MEN SER FOLK NÅGON GÅR FRAM OCH TILLBAKA ,har mörkt hår nästan svart hår. Det känns som allt ligger under marken bara mörker där, ser ut som en lång tunnel. ”Kan inte se vart han håller hus”, säger jag då.

Men väntar och väntar hela tiden vart är han nu? Det är så mörkt och jag sitter här, jag känner mig så ensam nu”, säger jag. Ser en person tänder en stubin ,men någon kastar den. Det är så mörkt ,och jag ligger här och gömmer mig kan inte gå ut då. ”Men vart är han nu, jag förstår inte vart han håller hus nu”, säger jag. JAG KÄNNER MIG SÅ ENSAM                           

”Kan han komma nu. Jag kan inte ligga är och gömma mig,” säger jag. Ser ett fönster som är skitigt, men är avlånga fönster ser ut som någon slags källare , och jag ser fönstren då. ”Men fattar ingenting nu. Jag blir sur på allt nu, ska jag ligga här nu. Men vart är han nu min darling då, ”JAG HATAR KRIG DET ÄR TILL MÄNSKLIGHETENS FÖRDÄRV, men han måste komma nu.”

807f449eJag sätter mig och viker upp benen. Jag håller ihop mina ben med mina händer då. Jag lägger armarna runt mina ben. Mina kläder ser knepig ut. Jag har klänning med puffar på. Men klänningen är ljus. Har en hatt på huvudet, som jag knöt under min haka då. Breda sidenband. Men gömmer mig, men ser mina bara ben när jag sitter på golvet. Jag tittar ut genom ett skitigt fönster, men sitter där och väntar på någon som verkar inte komma då. Jag har underkjol. Jag har mörkt hår nästan svart ”MEN FATTAR INTE VART HAN HÅLLER HUS NU.”                            

DET ÄR VINTER DÄR UTE,MEN MÅSTE FOLK HÅLLA PÅ ATT BRÅKA OM SMÅSAKER DÅ. Ser en vagn framför mitt skitiga fönster ,vagnen har ekrar en gammal vagn väldigt gammal vagn, som kör fram till fönstret då. Men ser jag sitter i en källare då. Någon står och pratar med folk där ute, och en man röker en gammal cigarett ser tobak, som folk rullar på den tiden, ser en man kommer ner till mig ser trappsteg, ser ett svart moln bara svarta kanonkulor. Men sitter och kikar ut ,men sitter i en källare ,och ser allt då. ”Jag fattar inte att det ska ta sån lång tid nu ,vart är han nu? Jag börjar bli orolig nu. Men måste vänta hela tiden på honom ,jag blir sjuk av att vänta  då.”

Men vad har hänt nu när inget händer då?       

Ser folk där ute ,en man som har mörkt svart hår, han ligger på marken JAG FÅR ONT I MAGEN OCH MÅR DÅLIGT. MEN VAD HAR HÄNT DÄR???? Men måste gå fram till mannen som ligger på marken då. Han har svart hår, men lång är han när han ligger på marken då. Men folk vänder och vrider på honom, men hör att han har blivit skjuten i bakhåll, han hade inte med det att göra. Han försökte ta sig undan problem som landet fick då.

♥♥♥Han gick på en väg han skulle inte gå då. Men det är krig ,men han är inte med i krig då. JAG TAR I KEWANS HAND men ser en hårig arm. Jag rör vid hans arm. Han har smala armar.

Men det är Kewan som ligger på marken då. Jag får ont i magen och blir sjuk och viker mig dubbelt ,”men det kan inte vara sant nu, att han ligger där, MEN VAD ÄR DET FÖR ONDA MÄNNISKOR SOM GJORT DET.” Jag drar i Kewan försöker dra han åt sidan. Men ser blod över hans bröstkorg vid hjärtchakrat då. Ser blod där. Men får så ont i magen då. Men känns som allt känns så gammalt, men ser grupper där de verkar ha fest och dansar då.

JAG SER EN MASSA BILDER. Ser en häst. Ser folk dansar i ring men inte över Kewan då ,utan annat de håller på med då. Men Kewan kom i skottlinjen då. Men ser folk längst där borta då. Har målade ansikten och målat över sitt ansikte ,MEN HÖR DANSEN SYD OCH NORD, men vi är som på andra sidan, och har ingenting med indianerna att göra då, men de har problem med dem ser jag. Men ser en grupp som dansar då.

♥♥♥Men Kewan är inte indian utan vanlig man som har hamnat i skottlinjen då. Någon lyfter upp Kewan ,och lägger han på en vagn, men lägger över honom som ser ut som tyg JAG BÖRJAR MÅ DÅLIGT NU. ”Det är inte rättvist alls nu. Dåligt folk som var inte klok då.”

MEN HUR TRÄFFAR JAG OCH KEWAN?                        

Jag ser har mörkt hår, men bär en röd klänning då. Men har inte så långt hår, men tjockt hår och lockar i håret då. Jag ser jag går ner för en bred trapp MIN KLÄNNING FÖRVANDLAS  

TIDEN HAR FÖRÄNDRAS BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONTILL EN VACKER LÅNGKLÄNNING ,då ser jag en vacker klänning ,som är vid klänning med mycket tyg har klänningen min. Huset verkar stort hus. Men känns som på landet det är ingen storstad då.

JAG GÅR NEDFÖR TRAPPAN, men nu är det konstig, jag ser ljust hår med lockar, som har långt hår då. Någon slags vacker peruk har jag satt på mig, men har lockar på sidan då.

MEN EN VÄLDIGT VACKER PERUK BAR JAG . Jag ser svarta människor på gården. Men jag har en jättelång vacker klänning ,som är öppen i halsen då. Men mycket tyg har min klänning. Men har en tunn sjal över min axel.  

Men ser en svart kvinna med svart hår, som drar åt min korsett, så hårt ,hon har svart hud svart hår ,som hjälper mig, jag kan knappt andas då. Men står och drar i två snören men smal ska man bli då. Ser jag får så smal midja, och ser att mina bröst syns då, men bara lite grann syns brösten. Men klänningen är gjort så, med underkjol som står rakt ut då, och en massa tyg under då. Men har kvartsärm, som passar min klänning då. Klänningens färg är så svårt att se antingen har jag så ont av livet då. JAG TITTAR PÅ PROBLEM LIV. 

Men ser hur den är gjort då. Jag får en känsla att klänningen är gjort i ljusa färger då. Men ser vita underkläder ,som folk hade på den tiden då. Klänningen verkar vara i flera lager, och ljust tyg kommer från lager på lager då. Ser en blå vacker färg på klänningen då. MEN DET ÄR JOBBIGA MINNEN ATT SE och svårt att få fram klänningen som påminner från livet då.

Relaterad bildMIN PAPPA HÖLL PÅ ATT GIFTA BORT MIG Men ser häst och vagn en äldre man ser jag då. Han har grått hår då. Han har finare kläder på sig då. ”Nu ska du få träffa en man min kära dotter ,du måste ta en man som passar dig då, som vi lever, då kan du bara ta den mannen då, säger pappa.”

Pappa hjälper mig upp i vagnen då. Men sitter i vagnen med min pappa då. ÅKER VAGN MED MIN PAPPA DÅ. Jag ser en svart man när jag kommer fram dit. Men ser svarta människor ,som håller på med hö ,men krattar gräs och krattar gräs hela tiden ,men har sjalett på huvudet ,genom att det är så varmt ner i södern då.

Det kommer fram en man och tar min pappa i handen då. DU ÄR MIN SKATT” säger han till mig. ”Men hjälper dig vidare till en bättre värld bland folk ,som har mycket pengar då” säger han.

Jag ser en äldre man som har grått hår, men han har skumma kläder då. Men ser en överrock på mannen som möter min pappa då. Jag kliver ur vagnen då. Min klänning hade ändrats om till gul klänning ANTINGEN HADE JAG MYCKET KLÄNNINGAR ATT BYTA MED DÅ.

JAG HOPPAR LITE I HÄNDELSEN och plötsligt sitter jag och dricker en kopp te, men tänker inte så mycket på det som händer runt mig, men ser svarta människor där, som rörde sig runt där. Ser ängarna där folk jobbar, som var svart så svart i huden då. Men tittar mot mitt håll då.

JAG SER EN HAND SOM HÄLSAR PÅ MIG, men handen är ljus hand ,som ser ut att inte gjort så mycket då. Rena händer ingen smuts under naglarna på han. Han känns smal, men känner jag blir glad av honom. Jag ler med hela munnen då.

MEN HAN SÄTTER SIG PÅ HUK OCH TAR MIN HAND. ”Men vad vacker du är”, säger han. Han stryker mig på handen. Men jag säger inte så mycket då. Men ser en man som åker på en ledstång som går iväg. ”Birgitta, du är så fin min bror kommer gilla dig, tro mig då” säger han. Men ser han som åkte på ledstången kollade mot mitt håll då.

”Men pappa håller på att para ihop folk nu ,men vad tycker du, det är ditt eget val”, säger han. Men jag ser igen mörkhårig kille ,som åkte på ledstången då. Han är så ung som jag är då. Men han har mörkt hår och lockar då. Han kommer fram mot mig då. Han har så mörka ögon. ”Vill du bli min”, säger han till mig då? Jag blir lite orolig, men även glad jag är så ung då. Men ler mot honom. Men det är till mitt bästa då.  JAG BLIR OSÄKER GENOM MINA KÄNSLOR STÄMMER INTE DÅ.

2nvuvs0(4)MÖRKA KILLEN PRATAR MED MIG  ”Vi har krig här” ,säger han. ”Men vi måste hålla oss lugn mot motståndarna då ”säger han. ”Men pappa min vill att jag gifter mig nu”, säger han då. Jag får ett leende då. ”Jag känner kärlek för dig, jag älskar dig, men sett dig länge, men du har inte sett mig, men jag har sett dig länge, när jag har varit i närheten av ditt hus då. Jag vill gifta mig med dig då. Du är så vacker att se på. Mitt hjärta drunknar i dig Birgitta, du har ett leende, som ingen kan ta ifrån mig, och dina ögon är så vackert blå, men har inte så mycket folk, som har den färgen du har är speciell Birgitta”, säger han.

”Men har sett dig länge, men har inte vågat fråga dig ,eller prata med dig, men pappa har ordnat för mig”, säger han då. Jag dricker mitt te när han pratar då. Jag ser hans kläder är blå. ”Pappa min han gillar dig som tur är då, men han ser möjligheter med gården,” säger han. Jag känner mig lite stel nu, men lite orolig då. Kändes inte bra alls då. MEN PÅ DEN TIDEN MÅSTE MAN TA DEN MAN, SOM MIN PAPPA HADE VALT UT, OCH KOMMER FRÅN RIKA MÄNNISKOR.                               

MEN HUR TRÄFFADES JAG OCH KEWAN?                     

♥♥♥♥♥♥JAG SER EN MÖRKHÅRIG MAN MED LOCKAR, som står och pratar med någon där. Jag går fram mot honom, genom att han håller på med något. Men står på sidan där. Men jag går fram till honom då.  HAN TAR MIN FOT OCH PUSSAR MIG OCH TITTAR RUNT SIG DÅ. ”Men du är rik”, säger han. ”Men inte jag jobbar på gården då,” säger han.

Han har slitna kläder på sig då. Han häller vatten över huvudet då. Han tar foten i handen, men ser att jag har bar fot utan strumpor då. Jag kommer ingen vart känner jag, ett jobbigt liv då.

JAG SER KEWAN STÅR OCH TVÄTTAR SITT HÅR. ”Jag har sett dig länge, men kan inte ta dig som jag vill då,” säger Kewan. ”Varför”, säger jag. ”Det går inte alls”, säger han då. ”Men kommer från den andra sidan då. Men du kommer från andra sidan ,vi gillar så lite”, säger han då.

Han ser en ring på mitt finger då, ”men du har redan en man”, säger han. ”Men vi har inte gått så långt genom att jag inte älskar honom ,utan pappas påhitt inte jag då”, säger jag.

JAG OCH KEWAN STÅR OCH PRATAR DÅ. ”Pappa vill att jag ska hålla mig till samma sort då”, säger jag. ”Men du hör inte ens till det ,men även har ett annat folk runt dig då. Vi är så oense idag, hur det ska gå, genom att ingen verkar förstå det, vad som är bäst för slavarna då ,att leva fritt, som ingen kan se, men vi vill det, men om ni kunde se det. Men kan folk enas om dem”, säger han.

JAG VÄLJER ÄNDÅ MAN SJÄLV, genom att jag inte har gift mig” ”Men känner mig så fin av mig då. Men ingen ska välja åt mig”, säger jag till Kewan då.                                        JAG BÖRJAR BLI INTRESSERAD AV KEWAN. Men han kliver ut från skjulet han stod vid då. ”Vad gör du där”, säger jag? Men han säger, ”att han håller på med, att samla pinnar.” Som ser ut, som stora runda, breda åror då, breda träpinnar, som man hässja hö med då. Ser han håller på med. Han står i mörkret då.

”Jag blandar mig inte ihop med rika människor bådar inte gott för oss då. Du kan få problem med allt ,genom att vi tillhör olika folk då”, säger han. JAG KÄNNER MIG GLAD NÄR JAG SER DIG DÅ” SÄGER HAN. ”Men han häller vattnet över huvudet då. Det var varmt där.              

 Kewan tar min hand som är vit ,och hans hand är solbränd då. Men han rör på min ring då. ”DET ÄR SÅ ORÄTTVIST,” SÄGER HAN NÄR HAN SER RINGEN MIN DÅ. Men han dansar ändå med mig då. Jag blir så glad och hela min mun ler då. Han dansar med mig ,men han är barbent och har håriga ben då. Han står barfota då. Jag har vackra skor på mig då. Ser svarta skor ,men vita har jag inne ,men hade skor att byta med då.  JAG BLIR SÅ GLAD OCH LYCKLIG MED KEWAN.

MEN JAG BLIR SÅ KÄR I KEWAN, men han tror inte på oss då. Men jag tror på honom då. Men han kan inte låta bli mig då. Men han försöker visa sig ståndaktig, genom att han vet vart jag kommer ifrån då.

Men ser att det är mörkt ute när jag ser en man stå utanför mitt fönster då. KEWAN VISSLAR TILL MIG DÅ. Men det är mörkt ute då. Han har inte så mycket kläder på sig då. Jag tittar ut, Han har lite solbränt ansikte ,men har skägg då. Jag blir jätteglad att han kom till mig då.

Han spelar på någon flöjt då. Jag går ut men har andra kläder på mig då. Men har ingen peruk på mig, jag har svart hår då. Men står och fryser och lagt en sjal runt mina armar då. Det känns kyligt där jag står då. ”Birgitta jag har ändrat mig nu, jag har tänkt ,men ingen kommer bli glad av vårt val såklart då. MEN JAG ÄLSKAR DIG, MEN SÅG DIG FÖRSTA GÅNGEN, ATT MITT HJÄRTA SLOG DÅ,” SÄGER HAN

the-pride-of-dijon-william-john-hennessy (2)MEN LER MED HELA MUNNEN ,och känner mig glad när han kom på kvällen och berättar det för mig, att han tänker välja mig då även ingen av våra föräldrar gillar det då. VI ÄLSKAR VARANDRA DÅ. ♥♥♥♥♥♥  2nvuvs0(5)2nvuvs0               

Jag hoppar inom mig då, så glad var jag då. ”Men måste prata med pappa och mamma hon är död då,” säger jag. ”Men måste prata med pappa min som lever ”då, säger jag. Jag får ont i magen när jag ska prata med min pappa då, jag vet vad han tycker om det. Det vrider sig i magen på mig då. Han har valt ut en man till mig, men han kände jag ingenting för; ”MEN KEWAN KÄNNER JAG SÅ MYCKET KÄRLEK FÖR DÅ.”                      

Men sitter ute på en veranda och väntar att prata med min pappa då. Men solen skiner så mycket, det känns som det är på morgonen då. JAG VILL LEVA MED EN MAN JAG KÄNNER ÄKTA KÄRLEK FÖR, SOM INGEN AV DEM PAPPA LETADE UT TILL MIG DÅ Men lägger fram min önskan till min pappa då. Jag ser hela min pappas ansikte han ser lite trött ut ,och grått hår då. Hans ögon ser trött ut genom att han har påsar under ögonen då.

”Galet hör jag hela tiden, är du galen gifta med han nu, men jag tror jag blir tokig nu, vart har du hittat honom då”, säger han. Jag säger som det var jag såg honom, men han hade sett mig jättelänge, men det var jag som gick fram och pratade med honom då. Jag hör, ”NEJ aldrig i livet ska du ta honom ,nu får du inte ens hjälp från mig ,om du väljer en man, som kommer från den sorten då. Jag vägrar att tillåta det” ,säger han. ”JAG ÄLSKAR HONOM ,OCH JAG TÄNKER VÄLJA HONOM ,GENOM ATT MITT HJÄRTA SÄGER JA” ,SÄGER JAG TILL HONOM DÅ.   

”Men NEJ”, säger han. ”Aldrig ska du skämma ut mig, som har sett till ,att du kan leva ett gott och bra liv, men kastar bort på honom ,som har ingenting att komma med då,” säger pappa. Jag säger NEJ till det min pappa valde ut till mig. ”JAG MÅSTE HA HONOM DET GÅR INTE VÄLJA NÅGON ANNAN NÄR JAG ÄLSKAR HONOM SÅ MYCKET DÅ”, SÄGER JAG.    

02de9589a14486af75b223cecc52a35dJAG HAR LITE VÄNNER ATT PRATA UT MED DÅ. Men vill visa vad jag tänker göra då. Genom att jag kan inte ta en annna man än Kewan. Jag måste prata ut med dem.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

MEN SPRANG TILL KEWAN OCH GRÄT OCH GRÄT ,”men du visste hur det skulle gå Birgitta ,genom att vi kommer från olika stammar i samhället då”, säger han. ”Men jag tänker inte ge mig”, sa jag då. ”Jag flyttar med dig”, säger jag då. ”Men vad ska vi lever på”, säger han då? Vi kan hitta en lösning ,tills det har lagt sig största chocken då”, säger jag. JAG ÄLSKAR KEWAN ,OCH GAV UPP ALLT DÅ, SOM TWIN SOUL, BIG PROTECTION TVILLINGSJÄLAR GÖR DÅ.                

JAG SER JAG OCH KEWAN GIFTER OSS DÅ. Men alla var emot honom ,som inte kom från den sidan då. Men har en brudklänning ändå, och fixar det ändå fast pappa var emot dotterns tok, men istället för att skada sin dotter att gifta sig med män, som jag inte ens älskar då.

Pappa blev inte glad på mig ,men vad kan jag göra åt det. JAG ÄLSKAR KEWAN DÅ.                          

JAG SER BLÅ KLÄDER, DET ÄR KEWANS KLÄDER, MEN HANS KLÄDER FÖRVANDLAS TILL LJUSGRÅ. Han har militärkläder som var på den tiden.

74529a0be9667d3615ff6d8781322ae3--vintage-clip-art-vintage-ephemera

SER EN VACKER VIT BRUDKLÄNNING SOM VAR GJORT I SIDEN. Jag ser någon som drar upp kedjan i ryggen på mig. Men svarta händer som hjälper mig då. Det är en kvinna som hjälper mig att klä mig, som det var så på den tiden. Det känns som klänningen är vid nertill. Jag ser att rummet har fina vita fönster ,jag tittar ut lite grann då.

MEN KÄNNER MIG GLAD ,men känner mig så himla stressad att bli klar ,och hon som hjälper mig med kläderna ,hon får vänta på mig, genom att jag lämnar henne och går till fönstret då. Vita kläder under klänningen då. Men har hög hals bak. Jag lyfter upp min vita brudklänning och springer har så bråttom då. Men ser en slöja som släpar efter då.  Sprang ned för breda trappan då. Men klänningen är så mycket tyg i flera skick då. Men jag lyfter på klänningen och springer ut då. Men måste kolla efter folk kan inte vänta då JAG VILL BLI KLAR DÅ.

♥♥♥♥♥♥Men ser att Kewan kommer genom dörren. Men vi måste skynda oss, men ser att jag har vacker långärmad ärm på klänningen rynkat tyg i siden då. Men veckar sig armen då. Vackert tyg i klänningen då. Siden i hela klänningen. Men sen Kewan har kommit då ,antingen var han sen då, genom att jag blev så himla stressad då. Han ändrar plötsligt färg på sin kostym ,den blir grå ljus grå.

DET TAR ETT TAG ATT SE GENOM ATT JAG  MÅR DÅLIGT FRÅN LIVET. MEN KAN TA TID ATT REDA UPP DÅ. Det tillhör han då. Men något mönster på armen hans längst ner på armen då. Men han har på sidan, som en emblem med två korsade svärd litet märke ,som satt fast som ett brosch på sidan på hans kavaj då. Men som ett märke för dem, men ser ut som två små svärd som går över varandra då. Kewan tar sin mössa och viker ihop den, och lägger den vid sidan då ,men håller hela tiden i mössan, men håller den ihop vikt. Han har svarta skor på sig. Men Kewan har ett skärp runt sin midja då. Han har ganska vida byxor ljusgrå byxor.♥♥♥♥♥♥♥2nvuvs0

thumb-1920-598027

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

images (5)KEWAN ♥♥♥TAR MIN HAND OCH GÅR ♥♥♥

TILLSAMMANS och tar min hand, vi lyfter händerna och går tillsammans, ser en portal med blommor runt med blommor runt hela tillställningen. Båge med fullt med blommor då. Jag har vita skor, Jag ser och känner Kewan bredvid mig då.

KEWAN SÄGER,” DET SKA BLI UNDERBART ATT LEVA MED DIG GENOM ATT JAG ÄLSKAR DIG” SÄGER HAN. Men Kewan tar min hand i sin hand då. Jag lägger min arm på hans arm då. Han har armen rak, men jag lägger min hand på hans arm då. Ser guld. Jag känner mig glad att få gifta mig med den jag älskar då.

♥♥♥Jag ser jag har en liten krona. Men ser vit klänning jag har slöja då. Men ser att jag har långt hår ,och håret har vuxit då. Men Kewan har halvlångt hår då. Men mörkt hår då. Ser barn som springer runt där. ser en ljus kvinna med långt hår då. Men känns som vi gifte oss hemma hos mig. SÅG EN MASSA GÄSTER HOS OSS DÅ.                             

Det verkar som han har militärkläder på sig då. Ser en spets från ett gevär. Jag har lång och vid klänning då. Vi gifte oss ändå med varandra mot min pappas vilja då. Vi bryr oss inte alls då, det går inte stoppa oss då när vi har hittat varandra då GENOM ATT DET ÄR MENINGEN ATT VI SKA LEVA IHOP DÅ.Ser en vacker brudklänning jag har på mig, men ser ut som siden då. Brudklänningen är gjort i blankt vitt tyg i siden är klänningen gjort i då. Han har ljusgrå kläder då. Men klänningen är så vacker och vid då. Ser en ring som han trär på mitt finger ,men han ställer sig på knä då. Men ser han sätter på mig ringen på mitt finger då. Jag ser en vacker ring, men ser slät ut då. Men ser en ring med en sten på ser ut som glas en stor sten bergkristall ser det ut som, men guld runt om då.VI TRÄR PÅ RINGARNA PÅ FINGRARNA DÅ.

♥♥♥Jag ser vi är på väg till ett sovrum efter vi gifte oss då. Ser ut som en vit trä säng gjort kraftigt träd. Kraftig träsäng. Ser en hög gavel vid huvudändan. Ser så ut så. Men bäddar upp sängen då. Men kastar av mig skorna då.

JAG SER KEWANS ANSIKTE NÄR MIG. HAN KYSSER MITT ANSIKTE. Men ser en liten mustasch på honom. JAG VAR SÅ GLAD ATT FÅ GIFTA MIG MED MIN STORA KÄRLEK DÅ ,DET BUBBLAR I MIG Glad är jag. Jag ser hans bara överkropp då. Ser mitt svarta hår. Han håller på att klä av sig då. Jag har inte klätt av mig då. Men måste få hjälp med det, genom min korsett sitter så hårt då.2nvuvs0

Men jag måste få hjälp med min korsett, som är så hårt snörd då. Men ser svarta händer som snörar upp mina underkläder då. Men vilken hit trodde att det var Kewan ,som hjälpte mig då. Hon lyfter av mig min korsett då. Hon går iväg. Men har något tunt på mig då. Ser lite spets då. Jag ser min ljusa kropp och Kewans kropp då ,men ser hans håriga ben då. Men hade vi ,så hela tiden hjälp från henne ,att hon hjälpte mig med kläderna, som har varit mer naturligt att Kewan hjälpt mig med kläderna. MEN GAMLA TIDEN VAR , men skämt åt allt då. Jag verkar inte bli less på det, att få hjälp med kläderna då ,genom att det var vanligt på den tiden då.

403709_2effcJag kryper ner i sängen och drar täcket över mig då. Han tar av sig sina underkläder då. Han har lite skägg lite på sidan. Han pussar mig, han kysser mig. Jag älska han, ”HAN SÄGER I LOVE YOU TILL MIG ATT HAN ÄLSKAR MIG . ” Jag känner vi har sex

♥♥♥♥♥♥JAG KRYPER NER I SÄNGEN och drar täcket över mig då. Han tar av sig sina underkläder då. Han har lite skägg lite på sidan. Han pussar mig, han kysser mig. Jag älska han, Han säger, ”I LOVE YOU” till mig att han älskar mig då. Jag känner vi har sex men som det var på den tiden. Men han var så kärleksfull mot mig. Jag hör han säger flera gånger, att han älskar mig då. Men han lägger sen sina armar bakom sitt huvud, ”och säger vilken tur att du hittade mig då.” Jag blir så glad av honom då. ”I love you Birgitta och jag säger I love you.” Jag kliver upp och tar en tillbringare med vatten i glas men glasen stod på fot. ”JAG FICK GIFTA MIG MED MIN DRÖMPRINS.   

0f5f8c7d611c66c29fe5266464a35bb2

 

JAG FICK ETT BARN MIN DOTTER IDAG NATHALIE Vi fick inte så många barn.  VI BODDE I SOUTH CAROLINA VI FÖDDES DÄR.                                 

Vi bodde  där Vi levde många år där. 

 

Men vad händer sen? Hoppar framåt i tiden.                       

VI MÅSTE LÄMNA TRYGGHETEN OCH GE OSS IVÄG . Jag ser häst med vagn då. ”Det är krig Birgitta”, säger Kewan då. ”Vi måste ge oss iväg”, säger han då. Ser en stor koffert, som jag packar i genom att få plats med mycket saker, jag måste ha med mig då. Stor koffert med järnbeslag på sidan då. Jag ser vi går i regn, men ser en vagn, som dras av en svart häst. Vi måste iväg hör jag hela tiden då.

Men ser folk som springer runt oss då. Jag har andra kläder på mig. Jag har en kappa på mig, men en hatt som ser ut som en hätta då. Knyter hatten runt halsen då.

old-western-carriage-humphrey-janga (2)VI ÄR PÅ VÄG DÅ Men ser först en vit hatt, men ändras om till en svart hatt med spets runt kanten, som jag knöt runt halsen då. Nedanför hakan. Men kan ha flera hattar genom att jag kom från en sån familj då. Men har mörk kappa på mig då. Kewan står och pratar med folk där framme då. Men ser pengar han betalar till folk han pratar med då.Men ser min koffert står på vagnen som körs av svart häst då. Men ser jag måste lämna mitt hus ,som låg i backen då. Men huset var vitt och stort hus då. Men ser svarta människor där. Men sitter i någon slags vagn med tak ,men det kom plötsligt då. JAG OCH KEWAN ÅKER I EN VAGN OCH DE ANDRA EN ANNAN VAGN.

Men tittar bakom mig och ser huset försvinner bort mer och mer då. Men har inget val då. Det känns som min pappa är död då. Men det var hans stora hus då, MEN DET VAR VÄLDIGT VACKERT HUS, som jag inte sa nej till idag då. Men huset har vackra fönster spröjsade glas, men rutiga vackra glas då. Vi måste lämna allt då, genom att det blev för mycket bråk mellan SYD OCH NORD då.

imagesMen kommer till en stad ser ut som en stad ,med en massa hus då. Jag ser långa huslängor, men gatan ser mörk ut då. Men håller ett litet barn i handen då. JAG FICK 1 BARN NATHALIE MIN DOTTER SOM JAG HAR IDAG, men har satt på henne en vacker kappa och hatt då. Men har mörkblå kappa på sig då. Hon har något stickat på sig då, som värmer henne då. Ser fårskinn jag lindar in henne i då. När det är kallt ,då,har hon den kappan som värmer henne då. Men en del dagar var det kallt, och då måste hon ha varmt på sig då.

Men vi går in i en port ,och går genom en mörk trapp då. DET ÄR NATHALIE JAG HÅLLER I HANDEN min första dotter som jag har i det här livet. Men är glad spröjsade glas då.

Men ser att vi har svarta människor med oss då. Men fick bo i ett litet rum bredvid oss ,genom att jag måste få hjälp med mycket saker då. Hon fick bo bredvid oss då. VI HADE SÅ PÅ DEN TIDEN.

Jag ser att det är så mörkt där ute ,och regnar hela tiden blöt asfalt och kullerstenar då. Ser hästar som folk drar med en vagn då  Jag ser att det är så mörkt där ute ,och regnar hela tiden blöt asfalt och kullerstenar då. Ser hästar som folk drar med en vagn då. VI FLYTTADE DIT.

   Men hur länge bodde vi så, åkte vi tillbaka till vackra huset igen?

Nej hör jag då. Såg en bild att huset var i ruiner, men krig skadar mycket vackra hus som synd är då. JAG HATAR KRIG GENOM ATT DET ÄR FOLKS FÖRDÄRV DÅ. 

 Jag ser vi bor där ser en person häller upp ett glas vin då. JAG SER ATT KEWAN JAG SITTER VID ETT LÅNGBORD OCH ÄTER. Ser öppenspis där vi bodde. Men öppenspis var stor. Men Kewan känns orolig han röker han tittar ut från fönstret då. Han visste någonstans att det skulle ställa till problem då. 

 Jag får ont i magen nu ,det slår rakt in i magen på mig då. Kewan måste ut och fixa en del saker då. Han var så orolig hela tiden måste ut då. Jag vill ta honom tillbaka ,”men gå inte ut”, genom att jag kände någonting var galet den gången att det skulle hända Kewan någonting då. Men han går ut ,och skulle fixa en del saker då. JAG VILLE HAN SKULLE STANNA HEMMA DÅ.  

MEN SEN HÖR JAG SKRIKER, ”NEJ DET ÄR INTE SANT DÅ.” Men varför gick han ut den natten, men ser en massa lysen, eller folk som skjuter, och ingenting är som förut då. Han springer över vägen dit han skulle då. Det regnar och asfalten är svart då. 

 MEN SEN HÖR JAG SKRIKER, ”NEJ DET ÄR INTE SANT DÅ.” Men varför gick han ut den natten, men ser en massa lysen, eller folk som skjuter, och ingenting är som förut då. Han springer över vägen dit han skulle då. Det regnar och asfalten är svart då.

 Han blev skjuten den natten rakt i ryggen. Men ser att kulan gått igenom, genom att jag ser blod på hans bröst då. Jag blir sjuk av att mista honom, men kan inte leva kvar efter den här hemska smällen då. JAG MÅSTE BORT FRÅN ALLT ,♥♥♥JAG BLIR SÅ HIMLA SJUK NÄR HAN DOG.   ♥♥♥

  ♥♥♥♥♥♥Men har ett 1 barn jag håller i handen som har vuxit då. Jag får ont i magen. ”MEN HUR SKA JAG ÖVERLEVA UTAN HONOM DÅ. DET GÅR INTE DET JAG MÅSTE BORT FRÅN ALLT DÅ. ser att det finns vin i mitt hem, och jag hade hällt upp 1 vinglas ,och häller i mig då. Jag kan inte vara kvar när min älskade är död ,det går inte jag måste bort från allt då. Men ser någon som håller mig i armen ,och försöker mota mig bakåt från allt då. Jag kan inte vara kvar då. b6e5659393f2b747df26a3d4c786e0d3

Men folk hjälpte mig, jag kunde inte ösa mull över en man jag älskar så mycket ,det går inte alls då. Jag kan inte göra det ,men andra tog hand om det ,att ordna allt som var jobbigt. Ser kistan men får ont i magen då. MEN INGEN HIT ATT FÖRLORA SIN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL DÅ.  

Jag går ut och ska försvinna, men vet inte vart jag ska ta vägen nu. JAG 

MÅSTE BORT FRÅN ALLT DÅ KAN INTE STANNA KVAR DÅ. GENOM ATT JAG ÄLSKAR KEWAN FÖR MYCKET DÅ. DET BLIR ETT LÅNGT LIDANDE DÅ. Jag ser att jag hade fått grått vitt hår då. Jag blev gammal ,men även Kewan blev gammal och grått hår då. Men han lämnade mig först ,som jag klarar inte av då. 

 Jag ser jag sitter och dricker då. MEN SER MIN DOTTER KOMMER OCH KRAMAR MIG DÅ. Hon har mörkt hår med lockar då. Hon känns mycket äldre då. Folk pratar med mig, och hindra mig att gå ut då. Jag ser folk håller i mig när han försvann då.

Men går ut och går och går vill bort från allt, vad har jag att leva för då. JAG VILL BARA BORT NÄR HAN FÖRSVANN ,MEN FICK PROBLEM ATT LEVA KVAR DÅ.                                         

JAG SAKNAR KEWAN OCH DET GÖR SÅ HIMLA ONT I MIG DÅ. Men jag drar mig hemåt då. Men tar tabletter igen och igen. Jag pumpar mig med tabletter då. Jag knapar för fullt, och ska bort från allt då. Men sätter mig vid ett bord då. Varför ska detta hända mig, genom att det gör så ont i hela kroppen på mig då. Jag ser en kvinna och en man bredvid mig då.     

 Jag måste bort då. Jag hör bror min, jag hade syskon då. Men vet inte vad de ska göra med mig, jag känner mig sjukare och sjukare när Kewan försvann, SOM ALLTID BLIR PROBLEM NÄR NÅGON AV OSS DÖR DÅ.                 

Jag tog farväl när Kewan dog den gången då. Han blev 45 år, men jag levde inte så länge till, genom att jag dog av sorg den gången, som en del kan göra då MEN SORGEN ÅT UPP NÄR HAN FÖRSVANN DÅ. Jag levde 5 år efter, men mitt liv hamnade i mörker den gången, men försökte ändå leva då. Men försökte ta mitt liv då. SER MIN DOTTER VÄXER UPP DÅ.   

Men vi var där folk måste få hjälp då. Men det handlar om slaveriet på den tiden, att folk kunde knappt leva då. Men svarta fick lida på den tiden då. Men fanns två sidor när det handlar om slaveri. MEN FOLK FICK LIDA RUNT MIG DÅ.♥♥♥

♥♥♥ I LOVE YOU ♥♥♥ PUSS ♥♥♥ KRAM ♥♥♥   

JAG HÅLLER PÅ ATT SORTERA BILDERNA NU Jag känner jag får ont i magen på en gång, och då har det hänt någonting.

JAG FÅR KÄNSLAN PÅ EN GÅNG ,ATT DET HAR HÄNT NÅGOT SOM ÄR JOBBIGT ATT SE, NÄR JAG RENSAR TIDIGARE LIV ,DÅ FÅR JAG PÅ EN GÅNG UPP PROBLEMET DÅ. Men måste börja sortera allt jag ser då. Det börjar så för mig ,men sen får jag följa livet jag haft då.

Jag ser det brinner någonstans. Jag står och tittar ut genom ett fönster, men det brinner där borta. Men fönstret är som rutiga fönster spröjsade fönster, ser en vit hästrygg, men rider iväg ,och känner mig rädd tittar bakom mig. Men fattar inte nu ,jag stod och titta ut genom ett fönster ,men plötsligt är jag ute och rider fattar ingenting nu.MEN DEN HÄR LILLA TJEJEN MÅSTE VÄXA UPP DÅ I ETT KALLT INDIANLAND DÅ. Men det fanns en som kom och räddade mig då.

Men håller i manen på hästen, men håller mig fast i manen på hästen då. Men tittar bakom mig hela tiden, och är rädd men ser att det brinner längre bort då. JAG SER JAG RIDER BARBACKA OCH HÅLLER MIG FAST I MANEN PÅ HÄSTEN. Ser en man som ligger på backen. Ser någon som riktar ett gevär mot mannen när han ligger på backen. Men han har militärkläder, som såg ut på den tiden, och hatten är vid på honom som riktar sitt gevär mot honom. Jag sitter och gömmer mig, och fryser men börjar och skakar då.

Det känns kallt ute, men ser lite snö där jag sitter då. Jag tar snö mot mitt ansikte. Ser tält längre bort.

JAG SER JAG BÄR SKINNKLÄDER när jag sitter och hukar mig ner på knä då. Jag går fram till mannen som ligger på backen. Jag tvättar av mannens ansikte med en trasa, han har grått långt hår. Men jag torkar med handen över hans panna då. Han har flätor och tjockt hår. Men får ont i min mage när jag tittar på honom. Han ligger ner och rör sig inte då. Folk bär bort mannen, som är gjort av tyg och två pinnar som kan bära mannen från platsen.

HAN HAR LÅNG SKINNKLÄDER PÅ SIG. har skinnkläder lång klänning på sig. Jag tar av skon från hans fot. Men lägger om foten med en gråsvart trasa. Lindar om foten med trasan på mannen. Men kommer till platsen en svarthårig man. Han har långt hår. Men står och tittar på han, som ligger på backen,  

Men står och tittar på han, som ligger på backen, MEN DET KÄNNS SOM DET ÄR MIN PAPPA, SOM BLEV UTSATT FÖR FOLK tar hand om honom ,genom att folk bär iväg honom till tältet då. Han ser gammal och väderbiten ut då. Han styrde mycket på den tiden. Han satt med folk ,men  han var den som folk frågade om saker och ting, han satt väldigt högt bland folket då.

VI MÅSTE FLYTTA Jag ser en svarthårig man bredvid mig som hjälper mig då. Han är död säger de. Lade honom högt på en ställning genom sorgen han var borta då. Han fick vila där. Folk kryper under där. Men det kommer fram en man till mig, och säger, ”att vi måste flytta det här. Vi kan inte bo här, som du kan se Birgitta”, säger han. Jag känner mig lite nedbruten. Jag ser fläckiga hästar och naturen runt om vatten ,och skog måste flytta allt nu.

VI MÅSTE TA OSS VIDARE. Jag ser en svarthårig man vid min sida, ”har du tänkt en sak”, säger han då. ”Vad menar du”, säger jag. ”Att vi kan inte fortsätta mer bråka om allt nu ,genom att stammen är död, och borta, kolla på hur det ser ut nu, ingenting finns kvar från gamla pappa din då. Men vi måste leva vidare då, hoppas du förstår det”, säger han. ”Jag vet att jag måste leva vidare då. Jag har dig,” säger jag då. Han säger, ”vi är syskon som måste se till allt ,men jag måste ta hand om allt ,så du förstår det.” Jag säger,” jag fattar allt, att jag måste följa med dig då.

HAN SÄGER TILL MIG, ”byn är borta kolla runt dig, hur det ser ut nu, bara en massa problem med indianer, bränner och förstör, fattar du det?” Jag svarar, ”jag fattar allt då.” Han säger, ”men när ska folk fatta, att vi har problem Birgitta ,genom att din hövding drev allt till botten, kolla på hur det ser ut nu.

MEN NÄR SKA FOLK FÅ FRED FRÅN DEM DÅ. Jag är inte arg på dig, men det måste bli ett slut nu. Jag äger halva marken, som ni alla vet, men vem ser det, de bara tar allt, de kan ta från oss, vart tog den rättvisan vägen då. Folk, Birgitta är inte kul alls, men vi måste hålla ihop som syskon vi är då. Men måste försöka bygga upp igen ,och igen då.”

INDIANER OCH VITA, VEM HAR RÄTT ATT TA FRÅN OSS NU, men flyttar dit folk hela tiden, men tar från oss, som är vår mark från mina föräldrar då” säger han. Men ser en by som har brunnit ner då. Vi måste flytta då.

Men ser sen svarthårig man bredvid mig då. VI LEVER BLAND SIOUX INDIANER VI GÅR IN I ETT TÄLT, OCH JAG KÄNNER ATT VI HAR BYGGT UPP PÅ NYTT IGEN. Ser någon går och håller i ett litet barn. Kvinnan pussar sitt barn hela tiden. Men går in i tältet känns som en syster, men han var min bror den andra då. Men känns som vi har flyttat då. Ser en man badar en häst tvättar hästen. Ser tält och skog, en svarthårig kvinna går runt med ett barn. Ser jag kikar in genom tältduken.

”♥♥♥♥♥♥JAG SER EN MAN SOM KOMMER OCH GÅR OCH TAR MIG I HANDEN Han har lång hår ,men satt ihop sitt hår där bak. Han har svarta stövlar, som når upp till knäna. Men väldigt  svarta ögon;”♥♥♥ 

Hur möttes jag och Kewan

Genom att det handlar om vårt liv.

♥♥♥♥♥♥ ser igen mannen som kommer och går. Men han har inte indiankläder, som vi har då. Han har långt hår, men andra kläder än vi har. Kewan har vanliga mörkblå nästan svarta byxor. Han har långa svarta stövlar som går upp till knäna då. Han tar mig i handen. KEWAN TITTAR SÅ MYCKET PÅ MIG, men han har mörka ögon. Jag ser hans ljusa hand. HAN TAR MIN HAND OCH KYSSER MIN HAND. HAN KYSSER HANDEN FLERA GÅNGER.

♥♥♥♥Jag blir så glad av Kewan, men vet om att han kommer från andra människor ,som gillar inte indianer så mycket då. Ser han tittar mig i ögonen och kysser min hand.  JAG BÖRJAR GILLA HONOM OCH FÅR KÄNSLOR FÖR KEWAN DÅ.

♥♥♥ Ser han har skägg när han kysser min hand, men inte så mycket skägg utan bara lite som täcker hans hud då.

  ♥♥♥ JAG HÖR DE SÄGER TILL MIG MOTSTÅNDAR RÖRELSE TILL MIG.” KEWAN LÄMNAR FRAM ETT PAPPER TILL MIG DÅ. Men allt är så mörkt runt mig men jobbigt att se då. Kewan går in i tältet och tittar runt sig då. ”Kan ni bo här” säger Kewan då? ”Det är så kallt här”, säger han då. ”Men vi  har kläder på vintern”, säger jag då. Han sätter sig ner, men han har vanliga kläder på sig då. Men viker upp sina ben. ”Kallt här,” säger han. ”Jag vet”, säger jag. Han tänder en slags pipa ,men ser en eld som brinner mellan oss då. Han säger, ”pappa din vart är han då?”

♥♥♥ Jag säger, ”han är död i ett krig, som vanligt bråk och krig, vi kan aldrig vara ifred då.” ♥♥♥ ”JAG VILL ATT DU FÖLJER MED MIG”, SÄGER HAN ,”Här kan du inte bo då”, säger Kewan. Det kommer in folk i tältet och sätter sig där. Jag sa inte så mycket då ,genom att jag är blyg, men gillar honom på en gång när han dök upp, och kände kärlek från honom då. Han var snäll mot mig då. Han visar en plan för mig.HAN VISAR MED SIN HAND ATT HAN ÄLSKAR MIG och trycker sin hand mot sitt hjärtchakra då. ♥♥♥KEWAN SÄGER, ”DU ÄR MIN NU.” Jag säger, ”hur har du tänkt nu genom att vi kommer från olika människor då.” Kewan säger, ”att ingen kan styra över oss då. ”Jag säger,” jag är ett annat folk ,har du tänkt på hur andra ska ta det då?” Han säger, ”ingen har rätt att välja åt mig, utan väljer själv, och jag älskar dig så mycket då. ”Men vad kommer folk att säga om mig och ditt val, att leva med indianer då? ”säger jag. KEWAN SÄGER,” ATT DET ÄR VI TVÅ NU.”   

♥♥♥♥♥♥ Han kan inte välja bort mig, genom att hela hans hjärta har öppnat för honom ,och visar med sin hand när han lägger sin hand på sitt hjärtchakra då. ATT KEWAN ÄLSKAR MIG DÅ.             

Men det kommer in ännu mer folk och sätter sig då. Pratar och röker pipa då. Pipan skickar dem mellan sig då. Jag röker inte utan det är så männen sitter och tänker och planerar då. Röker och skickar pipan mellan sig då. JAG STÅR BAKGRUNDEN DÅ. Men kvinna bär på ett barn, hon går runt med sitt barn i famnen då. Männen röker sin pipa och pratar då.

KEWAN HAR ETT PAPPER MED SIG DÅ Han vill att de skriver under det. Jag gick utanför tältet och ställer mig då. Det känns kallt ute, men ställer mig ändå ute då. Jag har långt svart hår. Har tjockt svart hår. Har skinn kläder på mig och skor ,eller tofflor ser ut som mockasiner då. Jag håller på med mitt hår hela tiden. Jag är inte så gammal då. Jag lägger en filt över mina axlar. Filten ska värma mig då. Jag drar sjalen över mitt huvud som värmer mig då.   

Jag känner mig orolig hela tiden när jag står därute. Men kikar in i tältet, men männen röker så mycket ,så jag kan knappt se dem. Jag vet inte vad pappret betyder då. MEN KEWAN GÅR IGENOM MED INDIANERNA DÅ. Sitter i något slag råd ihop med honom då. Han kommer ut från tälten, men jag får ont i magen, men känner mig glad ,men tittar ner i backen då. Han har så fina kläder på sig då. Han har varma kläder på sig då. Han har päls från djuren. Men även en mössa som värmer hans huvud. då.    

Men Kewan går iväg ser baken på honom då. Men blir inte glad då. Jag får ont i magen då. JAG KÄNNER MIG GLAD AV HONOM, som är inte så bra som tillhör dem då. Han kommer aldrig titta åt mig, som lever bland indianerna då. HAN ÄR BARA EN SLAGS MELLANHAND ,SOM FÖRMEDLAR MELLAN VITA OCH INDIANER, genom att vi har det hemskt då. Kewan ser hur vi lever då. 

KEWAN KOMMER TILLBAKA TILL MIG MEN JAG KÄNNER SÅ MYCKET GLÄDJE, men håller nästan på att gråta då ,genom att han tittar på mig då. Han kommer så nära mitt ansikte. KEWAN KRAMAR MIG, OCH TITTAR MIG I ÖGONEN DÅ. Han har svart mustasch, men inte så tjock mustasch då, utan liten mustasch har han då. Men hans ögon är så svart och mörk ,men han kommer från USA. Kewan är inte indian som mig då.

      Han kan vara en blandning av det, men han vill hjälpa oss då.  

♥♥ ♥♥ ♥♥ Jag känner Kewans kind mot min kind han bara kramar mig då. Jag ler, men har känslor för Kewan som öppnar mitt hjärta på en gång när jag såg honom men måste vänta ut honom. Jag kan inte berätta det för honom utan han måste komma till mig då. JAG KÄNNER SÅ MYCKET KÄRLEK FÖR KEWAN DÅ. Han dansar lite med mig, men de gör nog det, där han kommer ifrån, men han tittar hela tiden in i mina ögon när han dansar med mig då.  ,,,;

♥♥♥♥♥♥Han dansar med en hand, men kramar mig då. ”Du är min” säger han tyst till mig DU SKA BO HOS MIG ,DU ÄR MIN BIRGITTA DÅ ”Men jag säger då, ”hur ska de gå till, som är inte av samma sort som mig då?”

Han säger när han tittar i mina ögon, ♥♥♥”ATT DU ÄR MIN INGEN KAN GÅ MELLAN OSS”, du är min tänk ♥♥♥♥♥ Han har ytterkläder lite finare folk då. Ser på hans arm på hans ytterock, ser han har märken.

Han säger när han tittar i mina ögon, ♥♥♥”ATT DU ÄR MIN INGEN KAN GÅ MELLAN OSS, du är min tänk ♥♥♥♥♥ Han har ytterkläder lite finare folk då. Ser på hans arm på hans ytterock, ser han har märken. Jag säger bara det, att du är min, jag måste leva med dig” ,säger Kewan. ♥♥♥JAG ÄR PÅ VÄG ATT GIFTA MIG MED KEWAN ,MEN HÅLLER PÅ ATT GÖRA MIG FIN DÅ.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ KÄNNER MIG GLAD OCH LYCKLIG.♥♥♥♥♥♥

JAG SER EN VIT DRÄKT JAG HAR PÅ MIG DÅ. Men ser ut som mocka då. Jag har blommor i håret. Folk hade satt blommor i mitt hår. Ser en blomsterkrans runt mitt huvud. Sydd in lite färger i min bröllopsklänning. Bara för att man gör dräkten fin med små detaljer i dräkten. Jag har vita skor ,halv skaft skor knyter vitt band runt min fotled. Skorna är gjord av skinn.

SER ATT JAG ÄR PÅ VÄG TILL ETT BRÖLLOP. VI GIFTER OSS DÄR.”Jag har inget val att gifta mig hemma hos dig”, säger Kewan. ”Men vi kan inte bo här då. Kallt”, säger han.

”Jag vill inte bo här”, säger han flera gånger till mig då. ”Jag vill ha dig genom att jag älskar dig då”, säger jag.MEN SKA FÖLJA MED MIG,” SÄGER HAN. ”Ska följa med mig”, säger han. Han har vanliga kläder, men inte jag utan indian kläder. Men Kewan var väldigt noga ,att vi skulle inte bo där, genom att det var så kallt där ,han frös när han var hos mig. KEWANS KLÄDER LJUSGRÅ KLÄDER. Han har ett skärp runt sin mage ,som håller ihop kavajen. Han har ett spänne som han sätter fast med då. Ser Kewan bär en vit skjorta under kavajen. Det är mode på den tiden. Ser hans svarta hår är ihop knutet där bak. Men står väldig rak när han står bredvid mig då.

♥♥♥Vi gifter oss ser någon som pratar till oss då. Det är en äldre man, som pratar med oss. Jag känner mig glad. VI GIFTER OSS DÅ. JAG ÄLSKAR KEWAN, OCH ÄR JÄTTEGLAD DÅ ,MEN ÄVEN KEWAN ÄLSKAR MIG.              ♥♥♥VI KÄNNER OSS UPPRYMD ,OCH LYCKLIG ATT VI HAR GIFT OSS DÅ BÅDA ÄLSKAR VARANDRA, SOM GJORDE SAKEN BÄTTRE FÖR OSS. Jag går in i ett tält. Han ligger på en bädd där i tältet då. Jag tar av mig kläderna ser min rygg då. ”Oj vad vacker du är”, säger han när jag kryper ner hos honom. Han bara tittar på mig, och säger det flera gånger och stryker sin hand över mitt hår.

♥♥♥ Jag ser ljus där ,som är tänt där. Jag ser hans nakna kropp, som är lite hårig då.”DU ÄR MIN FÖRSTA ÄLSKLING,” SÄGER KEWAN. HAN SÄGER, ”KÄRLEK KÄNNER JAG.

JAG I MITT HJÄRTA DÅ.” JAG ÄLSKAR KEWAN OCH VAR LYCKLIG DÅ, men vi har sex, men ser hela Kewan som ligger över mig då. Men även jag sätter mig på honom ,och kysser varandra då. Vi kysser varandra hela tiden. Han kliver upp från sängen som vi sov i då. Men sätter på sig kläder och skor då. Jag gick runt med ett skynke runt mig då. Slags filt som värmer mig då.

♥♥♥♥♥♥VI MÅSTE FLYTTA DÅ Han har en överrock på sig då. Det ser ut som en grå överrock. Men han håller på att plocka ihop saker där. Men vi måste iväg och lämnar min familj där. Mamma och pappa var död bara mina syskon levde då.

VI MÅSTE FLYTTA EN BIT, OCH FÖLJER MED KEWAN DÅ. Drar efter hästen en släde eller vad jag ska kalla det ,men sitter fast med hästen två kraftiga pinnar och drar släden då.

Men vi har två hästar en som drar släden, och en som vi rider på då. Han har sadel på sin häst. Jag sätter mig bakom Kewan när vi rider iväg, och lägger mina armar runt hans midja då.

JAG KÄNNER MIG SÅ LYCKLIG MED HONOM SÅKLART.

♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥ Vi rider, och ser stora vidder och en massa buskar sticker upp här och där.  Men allt blir kolsvart nu. Ser hus längre bort. Men vi rider hela tiden. Men ser folk runt mig då. ”Det här ska du inte bry dig om”, säger han då. Folk tittar mot mig då. Jag är inte som dem då. Ser svart stenhus av sten. En person går in där. Vi väntar på någonting nu. Det kommer mot oss en kvinna som har grått hår en äldre kvinna då. ”Det här går inte”, säger hon till Kewan, som är hans mamma då. Men hon var inte så glad när vi kom då. MEN DET ÄR VÅRT VAL” ,SÄGER HAN.                   

MAMMA HANS VAR INTE GLAD ÖVER HANS VAL AV KVINNA DÅ Men säger, ”tänk att det inte går säga någonting till dig, du vet vilka problem du får då.” Han säger, ”det är mitt val, och ingen annans val nu.” ”Jag älskar henne” säger han. Men hon säger, ”att det går inte ihop med folket då. Hur har du tänkt nu”? säger hon till honom då.

♥♥♥♥♥♥”Men vad ska folk säga om det”, säger mamma hans.”MEN JAG ÄLSKAR HENNE HON ÄR SÅ VACKER”, SÄGER HAN. Han och stryker sin hand över mitt hår då.”Men du vet vad folk tycker om indianer” säger hon. ”Men ska jag tänka på det nu. Nej ,men hjälp dem istället,” säger han till sin mamma då. ”Hon har det besvärligt där kallt hos dem ,men vi ska bo hos mig” säger han. Han visar ett hus vi ska bo i då.

  Men hoppar framåt i tiden då

♥♥♥SER GRÅTT TRÄHUS JAG OCH KEWAN SKA BO I DÅ.♥♥♥ Men ligger som i en dal huset. Men grått trähus. Men inte så stort hus då. Men är väldigt gammalt hus då. Men det finns trägolv. Och fönster finns som jag kan se ut igenom då. Men ser lite berg på sidan då ,men rinner en å på sidan när jag ser det såhär då. Men huset ligger en backe upp från mitt hus då. Men ser staket runt där. Trätaket som är uppsatt runt om där.

 JAG SER INREDNINGEN I HUSET. Men en säng att sova i ,som var gjort av trä. Men fönstren är spröjsade glas då. Har inte så stort kök då. Men ser en ko, som går utanför huset ,och hästar då. Ser att hästen går och dricker vatten ur en ho ,men båda gör nog det. Men ser en söt lite katt en liten kattunge har vi på gården då. Men ser en gammal järnspis som vi eldar i då. Ser det brinner en brasa där.               ♥♥♥JAG SER JAG HAR FÖTT ETT LITET BARN ,MEN DET ÄR AMELIA MITT BARNBARN.♥♥♥Men ser även en hund, som nosar på mig då. Men hunden ser fläckig ut då. Men ena ögat har hunden en mörk fläck runt sitt öga då.

MEN HUNDEN VAR SVART OCH VIT som sprang runt oss då. Men ser runt hans ena öga svart hår. Hunden var tecknat så.Men hunden viftar på sin svans, han har en lång lurvig svans då. Jag håller ett barn i famnen då.

♥♥♥ Men ser barn som springer utanför fönstret och leker då. Hon springer och leker då. Men ett barn håller jag i famnen då. Men hon har lockar i sitt hår min dotter då. Men det är ett av mina barnbarn då. JAG HÖR KLARA 5 ÅR OCH SPRANG UTE DÅ. ♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥MEN SER KEWAN KOMMER HEM. Han äter då. Men ser hus längre bort, men väldigt långt bort från oss då♥♥♥♥♥

♥♥♥KEWAN OCH JAG FICK 3 BARN den gången, men även Amelia kom till mig då.

♥♥♥KUL TRE BARNBARN SOM JAG HAR IDAG. Men kollar igen om det är sant då.  ♥♥♥♥♥♥♥    

 ALEXANDER MITT BARNBARN Yasmines barn går runt ,och kikar ut hela tiden. Han väntar på sin pappa att han kommer hem ,och då stod han mycket och kikar ut; genom fönstret. Jag var hemma mer han var borta mer och jobbar då.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

♥♥♥ MEN SER KEWAN KOMMER HEM. Han äter då. Men ser hus längre bort, men väldigt långt bort från oss då.♥♥♥KALLT OCH SNÖ UTE, men kan bli kallt där. Jag ser igen när jag sitter och tittar ut genom fönstret, som jag såg från början då. Men ser att jag fått grå strimma grått hår då. Jag har blivit äldre ,men inte hela håret är grått då.

 KEWAN ÄR GAMMAL OCH GRÅTT HÅR Men har mycket hår fast han är gammal då. Han kommer in med ved till spisen då. Han lägger veden bredvid spisen då. Han staplar upp veden.

BARNEN KÄNNS MYCKET ÄLDRE DÅ. Folk skjuter där utanför vårt fönster då. Men vet inte vad det är då.  Det blir som grått nu, men fattar ingenting nu Jag har problem att se allt genom att jag fick så stora problem här då. NÅGON SKJUTER MOT OSS DÅ, men riktar en kula mot oss då. Riktar mot vårt hus då. Men ser barn runt mig, som har fina klänningar på sig, som springer runt då. Men ser en man som riktar sitt gevär mot oss då.

Jag ser att det även brinner runt vårt hus då. Vi får springa från huset. Folk gillar inte att Kewan gifte sig med mig mig då vi tillhör ett annat folk då. Men folk var inte enig om oss då. Ser pengar är med i spelet då. Pressar oss ut från huset då. Jag får ta mina barn från huset då. Men ett barn är mycket äldre det verka vara olika åldrar på dem då. MEN FICK MÅNGA BARN HAR JAG SETT DÅ. fick många barn har jag sett då. Men fanns inget preventivmedel på den tiden då. Jag hör 5 barn födde jag då.

Men vart är Kewan då???? 

  Nu blir det knepigt igen. Jag tre barn som är inte så gamla kanske 7 år och andra lite äldre då. Men har ett barn som är äldre då. Jag hade långt mellan första barnet då. Men sen fick jag fyra barn till då. Vi hade gjort i ordning först innan jag fick andra barnet då. Vi höll på med huset ,och annat men sätta oss till ro när vi började bygga upp en plats att bo på då. Jag ser hur barnen springer runt mig då. Men tre flickor som har vackra klänningar då. Vi fick två pojkar då. VI HADE LITE OLIKA ÅLDRAR PÅ BARNEN DÅ.

Men jag måste från huset genom att huset brinner då. Men ser även att det brinner i skogen då. Men ser en man som avskydde oss då. Han skjuter kulan rakt mot vårt hus då. Men vad hade vi gjort honom då?? Men det kom från Kewans val, som hans mamma varnade för då. MEN VI KAN BARA VÄLJA VARANDRA OCH DET VAR MENINGEN ATT VI SKULLE FÖDAS DÄR. Men måste ändra om folk då.

 Jag springer med mina barn då. Men det brinner runt oss då. Men det är på sommaren ,genom att jag har grönt runt mig då. Men vart är Kewan då? Jag får ont i magen nu. Det slår mot min mage nu. Jag mår illa nu. Men ser att det brinner huset då JAG MÅR DÅLIGT OCH LETAR EFTER KEWAN.

Jag känner mig ensam nu, men vart håller han hus ,och barnen väntar på sin pappa då. Jag sätter mig ner och väntar i gräset då. Men sitter en bit bort då. Jag känner oro ,men går ner där det brinner då. Men ser jag måste leta efter honom nu. JAG KÄNNER MIG OROLIG OCH RÄDD NU.♥♥♥Vi står och tittar på en död man som kan inte röra sig då. Men barnen står och tittar på sin pappa, som kan inte ens kliva upp från marken, han är död då. BARNEN FÖRLORADE SIN PAPPA OCH JAG MIN LIVS KÄRLEK DÅ. VI FICK LIDA MYCKET DÅ. I LOVE YOU.

JAG BLEV SÅ HIMLA TRÖTT NU Jag får ont i magen och blir trött nu vill bara somna in nu. Jag klarar inte det nu.Jag känner tröttheten kommer ikapp mig, så trött när jag ser min man är död ,vad ska jag nu göra jag har barn ,men vad ska jag nu göra. Men varför händer det mig, men kolla på allt som brinner ner till marken, men varför just jag ska förlora ett hem igen, men vad är det som händer runt mig då.

Men ser en bred strimma grått hår på mig då ,men har långt hår då. Men går runt där och vet inte vart jag ska ta vägen nu. JAG MÅSTE BORT PÅ EN GÅNG NU, jag klarar inte av mina barn nu. Men jag måste det, men jag kan inte det när han är död, jag måste bort. Men går ner till vattnet men det är en å som rinner förbi där då.♥♥♥BARNEN HÅLLER PÅ ATT FÖRLORA SIN MAMMA. Jag går ner och vadar i vattnet, men hör barnen skriker mamma, mamma  ,och är så förtvivlad på mig, som tänker försvinna ihop med pappa deras, och lämna fem barn och leva själv, men jag blir sjuk när han dör då. Men en av barnen drar upp mig ur vattnet ,men jag lever som tur är då. Men annars har de fått förlora först sin pappa, och sen sin mamma. Jag  blir så sjuk inombords kan inte ens leva då. Men springer rakt ner till vattnet då.

♥♥♥Men mina tankar måste bort från allt då ,men allt blir så grått runt mig ,men Kewan vart är du ,du måste vara med mig nu. Men allt bara blir värre och värre då. Men en av mina barn drar upp mig ur vattnet då. Men är så sjuk inombords, men måste dö, och tänker inte på mina barn ,måste bort nu, måste bort nu på en gång. Men ser en man som kommer och springer mot mig ,som stoppar mig att dö, genom att mina barn har blivit ensam, och var inte så gammal då bara en var äldre än andra barnen då.DET ÄR ETT STORT PROBLEM MED TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR GENOM ATT ANDRA FÅR LIDA AV DET ,GENOM ATT DE BLIR SJUK OM EN FÖRSVINNER DÅ.     

Men de fick liv i mig då. Men allt blev svart den gången och twin soul tvillingsjälar BIG PROTECTION får problem ,genom att vi blir jättesjuk då. Jag är så sjuk då. Men folk fick ta hand om Kewan ,men jag kunde inte begrava honom själv då. Jag ser mitt livs kärlek är död ,då fungerar inte jag ens utan sjuk då.

♥♥♥Men ser en man som tar tag i allt Kewans bror, han levde lite längre bort men hans mamma var död ,men han bodde lite nära oss och hade fru och barn då. Men jag fick hjälp av dem, ser en svarthårig man som springer mot mig och hjälper mig då. JAG VAR MAKTLÖS ATT FIXA ALLT DÅ. GENOM ATT KEWAN ÄR BORTA FRÅN MIG MIN LIVS KÄRLEK DOG ,OCH DÅ SLUTAR JAG FUNGERA SOM MÄNNISKA DÅ.

  Men jag levde inte så länge genom att sorgen åt upp mig inombords ,som gör på twin soul tvillingsjälar ,men leva ihop är underbar kärlek tills någon av oss dör, då blir det stora problem med oss antingen tar vi livet, eller så blir sjuk ,som jag sett i en del liv, att jag kan inte fungera som människa som nu, jag såg då. Men jag fick lida några år när han dog, men sen dog jag då. JAG SLUTAR ATT FUNGERA SOM MÄNNISKA, OCH SVÅRT ATT GÅ VIDARE, GENOM ATT SORGEN ÄTER UPP MIG INOMBORD ,GENOM ATT EN DEL AV MIG ÄR BORTA FRÅN MIG DÅ. 

Men håller på att rensa upp dessa liv ,men barnen fick lida av oss ,att vi föds som Twin soul tvillingsjälar, Big protektion då. Men jag såg att jag hade fullt med folk runt mig, som hjälpte mig långt då. Jag hade barnen ,men jag höll ändå på att försvinna då. Men det fanns folk runt oss, som tur var för mina barn då. Har jag varit ensam ,då har jag tagit mitt liv. Men såg att jag klarade mig genom att andra kan skydda mig ,att fortsätta leva då. VI FÅR LIDA ,VI SOM ÄR FÖDD TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄLAR BIG PROTECTION DÅ.

Men i varje liv älskar jag min man ,genom att vi är född som Twin soul tvillingsjälar Big protection då. Jag ser ett hus som låg en bit bort, men vi behövde bo nära varandra genom att skydda varandra då. Jag hade barn ,som var inte så gammal när Kewan blev utsatt för en person ,som gillade inte hans val, att han blandar sig med indianer ,som var meningen att göra genom att hjälpa dem då. JAG SER IDAG VAD VIKTIGT DET ÄR ATT BOR NÄRA ,OCH FÅR HJÄLP OM NÅGON AV OSS FÖRSVINNER DÅ

BOR NÄRA OCH FÅR HJÄLP OM NÅGON AV OSS FÖRSVINNER DÅ.   

♥♥♥I LOVE YOU♥♥♥                                 

Har inte sett alla liv genom att vi har jättemycket liv ihop. Men vi har tagit upp mycket problem liv genom att vi blir sjuk av liven då. Men har även haft bra liv.  Men hört från min BIG PROTECTION ,SOM JAG SITTER OCH SKRIVER MED ,att han och jag har haft ett annat indian liv bland Crow indianer. Jag har inte sett liven då.♥♥♥♥♥♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.