DET HÄR ÄR ETT PROBLEM I SAMHÄLLET- PROBLEMS IN SOCIETY

IDAG KAN BARN RÅKA ILLA UT FÖR GALNA POLISER GENOM ATT SAMHÄLLET SER UT SÅ IDAG. Men vem tänker på det, att vi har en galen polis, som kan ens skydda våra ungdomar idag, genom att ingen har läst psykologi ,och slutat prata ,och då har vi en livsfarlig polis idag när de kan inte hjälpa ungdomar och föräldrar när ungdomar kan hamna i bråk, som är väldigt vanligt idag, att ungdomar kan bråka och slåss. Vem har slagit när ni var ung även polisen har varit ung och  bråkat med folk, men har ni blivit tokig idag ,ISTÄLLET FÖR ATT SÄTTA SIG NER OCH PRATA MED UNGDOMARNA, genom att prata med ungdomarna ,och gå igenom vad var det som hände nu?

DET HÄR ÄR EN HÄNDELSE FOLK KAN HAMNA I.

”Vad har du gjort, och kan du berätta vad du gjorde mot honom”?, säger han. ”Men varför gjorde du så?”, säger han. ”Han var så jobbig, och han bara bråkar jämt den typen då” säger han. ”Men måste man slåss då?”säger han.”Nej såklart ,utan sätt dig ner vid det här bordet, går jättebra kom hit och prata, så får vi höra, vad har du retat upp dig på honom?”säger han. ”Han är så stöddig, du vet, hur han måste stila bara ,för han har sitt nu, men kolla på mig, hur jag har det då?”,säger han.

”Men måste man vara sur ,och slåss med den personen bara, för att han har det så då?”, säger han. ”Men vad har du för rätt att bråka då?”, säger han. ”Men han är så himla jobbig, men lyssna på honom, då slår jag ner honom med en rak höger såklart”, säger han. ”Men får man slå folk då, bara för du inte tycker samma sak då?”, säger han. ”Men han sa så, och han är så himla stöddig jämt ,och jag retar mig på  honom”, säger han. ”Men måste du slåss, för att du retar dig på honom då?”säger han.”Men du vet hur han är då? säger han. ”Men ingen gillar han då”, säger han. ”Men har du rätt, att slåss med honom, bara för han är inte som dig då???” säger han. ”Jag tycker det”, säger han.

Men vet du, att den här killen kan vara som han vill, och ingen ska slå ner honom, eller hamna i bråk, med honom, som en del ungdomar kan hamna i ,och bråkar om det ena det andra idag. Men ingen har rätt att slå den andra såklart. OCH INGEN HAR RÄTT ATT SLÅSS ÖVERHUVUDTAGET DÅ.

Men när det blir gängbildningar, då gäller det att ungdomarna får prata ut ,utan att polisen lägger sig, genom att ingen av polisen kan ungdomar har vi sett nu men håll er från ungdomarna, OCH LÅT UNGDOMARNA REDA UPP SINA KONFLIKTER DÅ, utan att ni lägger er i, genom att ingen polis kan ungdomar ,och läst psykologi ,då skulle inte detta hända i samhället ,om de lärde sig om ungdomar, istället för att låsa in ungdomar ,genom att ingen av polisen, kan se vem, som gjorde det ,eller den som slog först då .

Genom att ungdomar kan ljuga, men även skydda sig själv, och kan inte vara ärlig ,genom att ungdomar kan ha förut med polisen att göra ,och då håller de undan polisen då. MEN KAN LJUGA ,FÖR ATT SLIPPA ÅKA IN IGEN, men då åker den andra in, som har inte med det att göra då ,genom att båda två har med det att göra nu.MEN VEM SKA DÅ SITTA INNE DÅ??? 

INGEN AV DEM SÅKLART, men polisen idag är galen och knäpp ,men alla kan bli utsatt ,för det här ,så tänk på era ungdomar när ni ringer polisen, tänk flera gånger om ni vågar det ,genom att ingen polis har lärt sig, att sätta sig ner och prata då.

Men vem ska åka dit av dem, men vi ser som många ser idag, att ungdomar åker in i bråk så snabbt, men blandar polisen sig i ,DÅ BLIR DET PROBLEM ,genom att ingen av dem kan se ,vems fel det var, och då kan den som är nästan oskyldig åka in på en gång. Men båda hamnar i bråk ,och då ska ingen in såklart, men prata och gå igenom händelsen ,genom att lösa upp problem som uppstod den gången, när ni bråkar och slåss då.

Men ni måste lyssna på ungdomarna ,men många kommer från problem familjer ,MEN FÖR DEN DELEN MÅSTE UNGDOMARNA FREDA SIG IDAG, genom att Sverige ser ut så.

Men vem som helst kan hamna i det ,ni som har ungdomar ,och kan åka in och får fängelse ,men så tokig är polisen idag. POLISEN LÅSER IN ALLT IDAG   ,istället för att prata med ungdomarna då. Men ingen ungdom blir bättre ,att låsas in inom lås och bom, INGEN MÅR BRA AV DET. Men så mörk är världen ,som ungdomarna föds till ,kan gå ut fel tid på dygnet ,och hamnar i problem ,att någon går fram och bråkar med dem. Men ungdomar har lärt sig att slå tillbaka om de blir utsatt för bråk .

Men många kan hamna snett idag ,genom att ingen kan ungdomar då.

MEN MYCKET UNGDOMAR KAN GÅ I TERAPI ,OCH LÖSA UPP EN MASSA MÖRKER DE BÄR PÅ DÅ. Men mycket barn föds till en del problem familjer ,men för den delen har de rätt att leva och hävda sig då. Men har en mörk grund att gå utifrån ,men måste jobba med sig själv då. Men vem som helst kan hamna i polisen klor ,genom att de kan inte se rätt har vi sett nu ,utan fall på fall kommer in då.

Men vakta era ungdomar då.

Om ungdomar rymmer kan ni ringa polisen då????

Det kan även där blir fel genom att så länge polisen inte gått den långa banan OCH GÅTT LÄST PSYKOLOGI ,DÅ KAN DINA BARN FARA ILLA genom att de kan inte rädda folk har vi sett då.

Men när ska vi får ordning på polisen GENOM ATT POLISEN STÅR FÖR VÅLDET I SAMHÄLLET ,SÅ ILLA ÄR DET IDAG. 

Vi har sett så mycket med polisen, men bäst att ungdomar får lösa upp själv, LÅT UNGDOMARNA PRATA UT, istället för att låsa in ungdomar, då har det gått för långt idag, men vi vet att polisen låser in allt idag, genom att de gillar att skada folk då.

Men ingen artist kan komma hit, genom att sist ,då blev han överfallen, som kommer hit och skulle sjunga, men vad händer med honom??? Han låste polisen in ,som skulle skydda honom som kommer hit genom att han blev överfallen av en massa afghaner då. Men han trodde att han kände sig trygg, att komma till Sverige sjunga, men tji fick han. Men fick så mycket problem på en gång, men hur ska han kunna sjunga, vem skulle vakta honom då? Det var polisen, men polisen vaktade inte honom då. Han blev misshandlad av gäng afghaner ,som sprang på honom ,och såg inte polisen rätt ,den de skulle skydda att han kunde sjunga tryggt då. DET VAR HAN POLISEN SKULLE SKYDDA DÅ.

MEN VARFÖR HAR VI POLISER ,MEN KÖR SITT HAY CHAPARALL eller ska folk börja ta tag i polisens vansinne nu??? Men ingen kan komma hit ,så länge polisen fortsätter ,som de gör genom att det finns en lögner bland dem, som skyddar sitt eget folk, så feg kan de vara polisen då.

Men varför har vi poliser när folk måste få riktigt skydd ,som den här killen som  måste ha mycket skydd när han kom till Sverige då?? Men folk som arbetar med musik, och stora stjärnor har mycket problem runt sig när de besöker olika länder och tillställningar då. MEN SETT FÖR DET MESTA ATT STJÄRNOR FÅR EXTRA SKYDD. Men det var den konstigaste polis vi sett, som skulle skydda honom, och inte folk som attackerar honom, utan polisen brukar hjälpa till.

MEN DET ÄR ETT SKÄMT NÄR VI SER VILKEN POLIS VI HAR IDAG. Igen kan resa hit och spela ,de kan åka in som han då. MEN DET VAR POLISEN SOM SKULLE RÄDDA HONOM OCH SKINGRA HONOM FRÅN FOLK DÅ.

MEN FOLK FÅR TA MED SIG EGNA VAKTER NÄR POLISEN GÖR SOM DE GÖR IDAG ,HAN BLEV FAKTISKT UTSATT FÖR DEM DÅ. FOLK KAN INTE KOMMA HIT OCH SJUNGA IDAG. Men så länge polisen gör som de gör då. Kan ingen komma hit ,han fick urdålig hjälp då. Polisen gjorde tvärtom, han skulle få mycket hjälp när han besöker Sverige.

MEN VI LITAR INTE PÅ POLISEN JAG TAR MIN HUND DÅ. Men ingen kan lita på dem, som hela tiden kommer upp larmrapporter om polisen då.

DET HÄNDE FÖR MÅNGA ÅR SEN, när jag och Anders bodde på ett annat ställe då. Men han har en kompis, som kommer hem till oss då. Men Anders har retat sig på honom jättemycket då. Men det var en massa beskyllningar om det ena än det andra då. Men Anders var så arg på honom, han slog ner honom i hemmet då. Han åkte i sängen, men jag såg inte allt, jag var på lokalen min och satt och jobbade då. Men hans kompis fick så mycket stryk den gången, genom att han hade beskyllt honom för så mycket ,och Anders blev galen den gången då. Men han slog ner honom i lägenheten men ända in sovrummet slogs de. Han var så arg på honom då. Han brukar inte slåss, men den gången slogs de.

Men hans kompis kom upp till mig ,och berättade vad som hänt, var chockad av allt då. Men han anmälde inte Anders då. Men fick reda upp det, men Anders var där och bråkade med honom ganska mycket då. Men för att reda upp ,som blev fel den gången alla beskyllningar då. MEN BÅDA PRATADE UT SEN OCH FICK REDA UPP ALLT DÅ. 

Men ingen anmälde den andre då, UTAN PRATA UT, SOM VI VILL ATT UNGDOMARNA PRATAR UT, genom att så många kan hamna i samma som Anders den gången. Men båda löste det då. Men var sur på honom, men andra försökte bli vän med Anders igen, fast han slog han så mycket den gången då. Men han hängde ändå efter Anders då. Men de var gamla polare från förr då. HAN VILLE BLI VÄN IGEN, OCH INGEN JAGAR HAN SIN GAMLA VÄN, FÖR ATT BLI VÄNNER IGEN.

Men idag har Anders åkt in, genom att så kan ungdomar hamna idag, genom att polisen fattar inte, att de kan vara sur på varandra, och hamnar i gängbråk men även en massa bråk runt mycket då. Men kan även beskylla varandra, eller andra saker då. MEN LÅT FOLK LÖSA UPP DET ,GENOM ATT INGEN MÅR BRA ATT SITTA INNE ENS DÅ. 

Men har inte polisen varit ung då??? Men även nu slår polisen, men får ingenting för det idag, men vem ska sitta inne då?? ???MEN ÄVEN POLISEN KAN ÅKA DIT, GENOM ATT POLISEN SLÅR FORTAST DE KAN DÅ. BLIR OFTAST FRI, FAST DE KAN ÄVEN LJUGA ,SÅ ILLA ÄR DET MED POLISEN IDAG. LITA ALDRIG PÅ DEM.

MEN FOLK GÅR SJÄLVFÖRSVARSKURSER TILL INGEN NYTTA NÄR MAN SER HUR KNÄPP POLISEN ÄR DÅ ,ATT UNGA MÅSTE FÖRSVARA SIG IDAG mot mycket problem idag, som hela landet håller på se ut nu. Men är det någon mening, att lära sig självförsvar då när man hör hur polisen är idag.

Men polisen går självförsvarskurser och även använder pepparspray, men får svenska folket köpa FÖR ATT SKYDDA SIG MOT VÅLDTÄKTER GRUPPVÅLDTÄKTER DÅ??????? 

NEJ ,POLISEN SÅKLART , SOM DET ÄR SÅ SYND OM POLISEN, MEN INTE TJEJER OCH KVINNOR OCH BARN DÅ. Men vi har samma rätt att skydda oss mot gruppvåldtäkt, och våldtäkt som har blivit på modet idag.

Men tjejerna får köpa en anna spray, men varför då????

Men vad har polisen för förtur ,GENOM ATT POLISEN STÅR FÖR VÅLDET I SAMHÄLLET. MEN SLÅSS HEJ VILT RUNT DEM ,DET ÄR RENA RAMA HIGH CHAPARRAL IDAG. Men vi ska ha förtur till allt nu ,annar ska inte polisen äga en pepparspray, men då ska vi stå lika såklart,men de kan skjuta ner folk bär vapen, som borde bli lite mindre av det, för de kan även skjuta ner allt i sin väg då ,när de kan inte se rätt, men det har varit för mycket av polisens galna framfart idag. MINDRE VAPEN TILL POLISEN ,SÅ LÄNGE DE KAN INTE SE RÄTT IDAG INGEN GÅR SÄKER IDAG.

MEN POLISEN SKÖT NER EN TVÅ BARNS PAPPA MEN ÄVEN ETT BARN SOM HAR DOWN SYNDROM, men vi kan inte räkna upp allt vi sett med polisen när det finns länder ,som använder så lite vapen ,men de kan klara det, men här får de vapen nya vapen värre vapen,och skjuta ner folk då.

PAPPAN HAN SPRANG FRÅN BILEN ,men han var ingen våldsman, utan han sprang för att skydda sig. Men han hade problem med bilen då. Men lämna bilen och sprang ,och polisen skjuter ner killen när han sprang från bilen då. Men har polisen rätt att göra så? Nu blev barnen utan sin pappa ,men även hon ensam med sina två barn ,så bedrövlig är polisen idag, kall är poliser idag, OCH INGEN GÅR SÄKER IDAG, genom den här killen var inte ens våldsam ens då.

Men när min pappa levde han hade det som sport på den tiden ,att bli jagad av polisen, men han klarade som tur var undan polisen, när han körde skogsvägarna då. Men han skröt oftast om det, men han jobbade på Volvo som bilförsäljare då. Men hade väl bra bilar att åka i,MEN INGEN VÅLDSMAN SOM POLISEN ÄR IDAG BARA VÅLDT RUNT DEM DÅ. Men garanterat att min pappa har varit död idag, om det har varit idag när man ser tvåbarnspappan blev dödad på ett vidrigt sätt ,som har familj.

MEN VARFÖR KUNDE POLISEN HJÄLPA HONOM ISTÄLLET FÖR ATT SKJUTA NER TVÅBARNSPAPPAN DÅ. Men killen sprang, men låt han springa då ,men ni har även ni varit ung alla poliser då. Min pappa hade det ,som en sport ,men han hade även den sporten när han var lite äldre, men gillar att skoja med just med polisen ,som älskar köra skogsvägarna på den tiden då.

MÄNNISKOR MÅSTE SÄTTA STOPP FÖR POLISENS FRAMFART NU GENOM ATT VI VILL ATT UNGDOMAR SKA ÖVERLEVA IDAG.

En reaktion till “DET HÄR ÄR ETT PROBLEM I SAMHÄLLET- PROBLEMS IN SOCIETY

  1. It’s really a cool and useful piece of information. I am happy that you
    just shared this helpful information with us. Please
    stay us informed like this. Thanks for sharing.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.