IDAG -TODAY

IDAG KAN VEM SOM HELST RÅKA ILLA UT IDAG

NÄR VÄRLDEN SER UT SOM DEN GÖR IDAG. Men mycket ungdomar kan ta ett jobb för en kille ,som säljer droger ,men ser inte själv, att han själv kan åka dit ,och får flera års fängelse då. Men har den tilliten ,att det här fixar sig ,även om han som säljer droger säger ,men det fixar sig ,genom att ingen kommer upptäcka dig ,och vi kan den världen utanför allt, som säljs där ute droger och all svarthandel, så det är lugnt då.

Men är det så lugnt tror ni då?

NEJ, UNGA MÄNNISKOR KAN ÅKA DIT LÄTT PÅ DROGER NI SÄLJER DÅ. Han som tillverkar droger vart sitter han idag?

HAN SITTER HEMMA, OCH RULLAR TUMMARNA ATT TA IN MERA PENGAR PÅ DROGER,genom att det är hans liv, att ordna ett perfekt liv ,som ingen kan se när folk börjar jobba med honom, att sälja till folk på svarta marknaden, vem som åker dit?, det kan vara vem som helst ,som åker iväg ,som tar in drogerna i landet de kommer till, men blir fast i tullen, VEM FÅR SKAKA GALLER DÅ???? 

Han som sitter tryggt händer ingenting med

han förlorar lite pengar.

Men han vet om det ,att det kan gå mycket svinn med pengar och droger, att han förlorar en massa pengar då. Men han kan ändå sitta hemma ,och rullar tummarna utan att någonting händer honom, genom att han hade folk ute på gatan, som får skaka galler då. Men han klarar sig jämt undan,SOM ÄR HAN ,SOM EGENTLIGEN SKA SKAKA GALLER ,SOM HAR SÅLT FARLIGA DROGER TILL FOLK, men han sitter så tryggt ,och bygger sin värld i rikedomar ,medans andra får skaka galler som ruttna världen ser ut idag.

Men vem som helst av era barn kan åka dit på att sälja droger, som folk gör idag. Ungdomar tar på sig ett jobb, och tror att det kan gå vägen, men lugnt kan han lova händer ingenting.MEN SÅ ÄR DET INTE IDAG, genom att nu har många länder börjat ta tag i värsta folk blir utsatt för,men sjuk av droger ,som kommer från han, och ni tar jobb, och sätter folk i ännu mer problem, blir sjuk av alla droger då.

Han som anställer er ,han bryr sig inte om folk blir sjuk ,och beroende av drogerna. MEN MÄNNEN ÄR GRYM IDAG, TAR IN PENGAR HELA TIDEN PÅ DROGER BARA PENGAR I MÄNS HUVUD.Och pengar måste de dra in genom att de har business ,och bryr sig inte om folk idag. Men tar dig som försäljare ,för att rädda sin business ,som ingen ungdom tänker på, att de kan åka dit, NÄR DET ÄR HAN SOM SKA ÅKA DIT, SOM HAR BUSINESS DET ÄR HAN SOM SKA ÅKA DIT. 

När ska rättvisan komma idag.

Genoma att så mycket ungdomar kan hamna i kläm idag, men även åker till länder som är fullt med droger. MEN VEM SOM HELST KAN STOPPA NER ETT PAKET I DIN RESVÄSKA, men han som säljer droger tar den vägen, och sen står du i tullen, och du säger, jag tar inte droger, vem litar på dig som står i tullen, och undersöker din resväska då.

Genom att det blir svårare ,att driva sin business när han vet, folk han jobbar med åker in i fängelse då. Men hårdare och hårdare blir det idag, och folk upptäcks mer och mer, när de ska genom tullen i en del länder, som är hårdare än andra länder, men tar chansen ,och lägger ett paket i en väska med droger,och det kan hända idag, att folk blir utsatt för det, genom att världen blir hårdare och hårdare idag med olika tullar, men då kan andra åka dit ,som aldrig ens har testat droger då. MEN VÄRLDEN BLIR GRYMMARE IDAG.

MEN VÄRLDEN SER MÖRK UT. Och han som driver business kan få problem med ,att lämna ut droger till folk, genom att han ska ha in sina pengar ,men då kan folk bli ännu mer ful, och tar en annan väg, genom att drogerna måste ut till folk då. HAN MÅSTE HA PENGAR ,GENOM ATT HAN DRIVER SITT FÖRETAG DÅ. Men alla ska kolla allt när ni reser mellan olika länder ,och speciellt där det flödar droger nu ,genom att folk måste ut med droger till varje pris, och han ska ha sina pengar såklart då. HAN BRYR SIG INTE ETT DUGG GENOM ATT ALLT HANDLAR OM DROGER OCH PENGAR, GENOM ATT VÄRLDEN ÄR SVART OCH GRYM IDAG.

MEN ÄVEN DEN VÄGEN KAN FOLK SMUGGLA UT DROGER, ta min resväska genom tullen. Men frågar du varför, ska jag ta din resväska genom tullen då? Men frågar du varför då, annars kan du råka illa ut ,när du befinner dig i länder som håller på med mycket droger, och måste ut med droger genom att det är den mörka världen, som kör business, som ingen tänker på.

Ni kanske litar på folk ,och kan även festa med folk har kul med dem, men ser inte den mörka världen utanför dem, att de kan faktiskt använda dig, som den stora hjälpen, att ta ut droger genom att du ser så ärlig ut, och ingen kan upptäcka att du har fullt med droger i resväskan då. Men även att folk smyger ner ett paket, när du inte ser det stoppar ner ett paket med droger ,som ska till andra människor, som har inte ens koll på vad folk gör då. NI SKA INTE LITA PÅ FOLK ÖVERHUVUDTAGET IDAG GENOM ATT SKYDDA ER SJÄLV NU.

Men folk måste ut med droger ,och även du kan åka dit ,men vem litar på dig i tullen då. Men tänk på det ,ta ingen annan väska genom tullen ,eller kolla genom din egen väska ,GENOM ATT VÄRLDEN ÄR RUTTEN IDAG ,och ta inte folk för givet idag, genom att världen är rutten idag. FOLK SOM JOBBAR MED DROGER ,TAR ANDRA VÄGAR OM DE BÖRJAR FÅ STORA PROBLEM, ATT FÖRA UT DROGER DÅ.

NI MÅSTE HÅLLA ER VAKEN IDAG, GENOM ATT VÄRLDEN ÄR MÖRK OCH GRYM IDAG ,TILL VARJE PRIS SKA DROGERNA UT IDAG.

Men folk kan ta jobb i fattiga länder, och säljer droger till folk ,men försöker ta sig igenom tullen, men kan gå bra, men nästa gång sitter du där, men säger ,att jag tog arbetet för att föräldrarna var sjuk ,och behöver pengar till mycket saker då. Men sonen tar jobb ,att rädda sin mamma, men ser snabba pengar då. Men det här händer idag, och tänk på det, ni som tar jobb eller rädda sin familj dåligt med pengar, men ser chansen att ta jobb, och det kan gå bra första gången. Men sen nästa gång åker ni dit ,men tog det som ett jobb, som andra söker jobb dåligt med jobb, men kan ta jobbet genom att täcka upp sin ekonomi.NI SKA ALDRIG TA ARBETE HOS DEM ,GENOM ATT EN DAG ÅKER DU DIT ,SÅ TÄNK PÅ DET.

Men den ruttna världen ser ut så idag, genom att droger får ni inte sälja till folk , då åker ni dit. MEN INTE HAN SOM SITTER HEMMA OCH RULLAR TUMMARNA DÅ, utan han vet att du åkte dit ,men oj nu åkte han dit, men vet att han förlorade lite pengar av han tjänar då. DET ÄR DEN RUTTNA VÄRLDEN IDAG.

men vem får skaka galler då?

Det är inte han, som sitter hemma och rullar tummarna ,och sitter så tryggt, det är ni som får skaka galler, DET ÄR HAN SOM SKA SITTA INNE OCH TA ANSVAR, men så rutten är världen idag, att så mycket ungdomar kan åka dit  på jobb ,som har den tilltron att det händer ingenting då.

Men för att få stopp på detta största problem, men varför använder ni inte killarna, som säljer ute på marknade, MEN KILLARNA GÅR UNDER ETT SKYDD, men ingen vet om det, att den här killen vet allt,OM DEN RUTTNA VÄRLDEN.

MEN MÅSTE BLI EN RÄTTVISA IDAG. Men folk i fattiga länder tog det som arbete, men så mycket fattigare länder kör den biten ta jobbet, men så åker den stakan dit, som tog bara ett jobb ,för att täcka upp sin ekonomi, kan vara en massa arbetslöshet då. Men tar chansen och tar jobbet, men kan gå så bra ,men en dag hamnar din son i tullen men åker in flera års fängelse genom droger. Men hade den tillit till det ,men även tjejer kan åka på det, genom att världen är grym och rutten idag ,men börja göra rätt nu. SLUTA TA JOBBEN DÄR NI SER DEN RUTTNA VÄRLDEN ,GENOM ATT EN DAG ÅKER NI DIT DÅ. 

MEN DET ÄR HAN SOM RULLAR TUMMARNA SOM SKA SITTA INNE OCH TA SITT ANSVAR DÅ.

Men måste börja med folk på gatan ,som tog ett jobb, men för att nå förövaren som stökade till för sonen eller dottern ,genoma att han som sitter hemma och rullar tummarna, HAN SKA ÅKA DIT GENOM RÄTTVISAN I VÄRLDEN DÅ. Men låt killar och tjejer gå under ett skydd ,alla som har åkt dit, men tystnadsplikt råder då, att ingen får veta då ,genom att nå dem då, men ingen kompis, utan bara folk som jobbar mot droger, för att nå dem som sitter och rullar tummarna då. OCH TJÄNAR PÅ FOLKS LIDANDE SKA ÅKA DIT DÅ.

Men folk tar jobb ,och har den tilltron ,men så åker de dit ,men nu måste ni hjälpa dessa ungdomar, att börja jobba mot, att hitta han som anställde dem, att sälja drogerna då. MÅSTE HJÄLPA UNGDOMARNA IDAG ,SÅ DE SLIPPER DESSA PROBLEM NU.

Men världen är så rutten ,den som ska åka dit, DET ÄR HAN SOM HAR DET SOM BUSINESS ,men sitter hemma och rullar tummarna, men då ska andra lida för det ni stökar till ,någon rättvisa ska det vara nu.

RÄTTVISA I VÄRLDEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.