DROGER SNIFFA – DRUGS – SNIFFING

MEN FÖRR SNIFFADE UNGDOMARNA ,MEN HAR FORTSATT GENOM ATT DET HAR BLIVIT PÅ MODET IDAG ,ATT SNIFFA ,SOM TRODDE DET VAR UTE DÅ. MEN TJI FICK VI DÅ.

Men vad fel vi tog, TILL OCH MED LUSTGAS, när mammor föder barn, men nu har det blivit på modet ,FOLK SOM FÖDER INTE BARN TAR LUSTGAS, och polisen har jättemycket problem med ungdomarna idag, som trodde att sniffning höll på att dö ut.

MEN TJI FICK VI DÅ EN INNEDROG IDAG.

Men förr tog folk gasen från tändarna. MEN DET FORTSÄTTER, men folk får väl tillverka tändstickor gamla tiden igen då.

Men sniffar från tändaren ,och tar gasen från den, men hur knäppa ungdomar har vi idag, men till och med lustgas, som mammor får som föder barn. Men då har de problem med lustgas,att ungdomar som inte ens föder barn tar lustgas ,som kom till för kvinnorna när de föder barn, men när ska ungdomarna fatta det. MEN NU HAR FÖRÄLDRARNA PROBLEM TILL OCH MED LUSTGAS KAN UNGDOMAR KÖPA FRÅN FOLK.  

Genom någon snilleblixt har kommit på ,att ta det så blir du lite lullig av lustgas ,men när ska ungdomar fatta, ATT DET ÄR TILL FÖR MAMMORNA SOM FÖDER BARN DÅ, men kan inte tillverka saker ,då får ungdomarna nys om det ,och då tar ungdomarna som inte ens ska föda barn då.

Men världen är fruktansvärt för föräldrar, som har barn.

MEN DET FINNS MYCKET KNÄPPT FOLK I STORSTAN TÄNK PÅ DET , ni som har ungdomar, att de kan möta på knäppt folk ,som delar ut lustgas till ditt barn ,som du inte har tänkt på, att nu har ungdomarna problem när de ska ut och ha kul ,men kan möta på folk ,som är så himla borta och knäpp ,som kör med lustgas då.

Men förr hörde man talas om folk, som sniffar från tändaren, genom att ungdomar verkar vilja dö hela tiden, och hela tiden letar ungdomarna efter att ta död på sig själv. VÄRLDEN ÄR FRUKTANSVÄRT IDAG FÖR UNGDOMAR OCH FÖRÄLDRAR DÅ.

Genom att ungdomarna hittar nya kryp vägar ,att hitta nytt medel ,som egentligen är till för folk som tänder en brasa ,eller en cigarett eller annat använder folk tändaren till, men samma med lustgas ,då kom ungdomarna på att testa det, men nu får polisen jaga ungdomar ,som köper tuber med lustgas ,som är egentligen gjort för kvinnor ,som föder barn, MEN NÄR SKA UNGDOMARNA LÅTA BLI SAKER ,SOM SKADAR DEM SJÄLV. 

Och folk tillverkar tändare till folk ,men ,då får ungdomarna nys om det ,och folk tror att de ska tända en brasa eller en cigarett ,som är mer vanligt då. MEN TJI FICK NI UNGDOMARNA ANDAS IN GASEN FRÅN TÄNDAREN DÅ, men ingen tänker på det ,att vi har så knäppa ungdomar, när de säljer till folk en tändare ,att nu ska ungdomarna sitta och gasa sig full, och helt borta då. Glömma bort världen utanför dem ,men så illa är det med mycket ungdomar idag.

MEN VAD HAR VI FÖR KNÄPP VÄRLD IDAG INGEN FÖRÄLDER KAN KÄNNA SIG SÄKER IDAG, när till och med tar lustgas eller tändargas ,som vi trodde att sniffning var ute ,genom att det har kommit så mycket farliga droger idag, och kände att ungdomarna kollar dit.

Men fortast läkarna tar fram en medicin för människor, som har behov av det ,DÅ KOMMER UNGDOMARNA PÅ DET, OCH SKA HA PARTY HELA NATTEN DÅ. Men vad är det för fel på ungdomarna idag, men förr klarade sig folk väldigt bra då, men nu kan ungdomarna möta på faran lite var som helst idag.HÄR HAR NI LISTAN PÅ UNGDOMARNA SOM HÅLLER PÅ ATT TA DÖD PÅ SIG SJÄLV DÅ. SNIFFNING. 

MEN TAR ÄVEN THINNER OCH PARFYM GAS har en del testat ,men listan är lång där folk testar allt för att dö AMMONIAK, TÄNDARGAS, LUSTAG, BENSIN GAS ,HANDSPRIT, ANDAS IN ALKOHOL, NAGELLACK. 

BENSIN RUS,WHITEBORDPENNA ,SOLUTION, DET FINNS MER, ATT KÖPA ,ATT DÖ AV LISTAN ÄR LÅNG FÖR ATT DÖ IDAG. DET FINNS SÄKERT MER ATT DÖ AV DÅ. VI HAR RÄKNAT UPP EN DEL NU. 

MEN FORTAST LÄKARNA FORSKAR FRAM MEDICIN TILL SJUKA MÄNNISKOR ,DÅ HITTAR UNGDOMARNA DET Men kan testa fortast det kommer ut på marknade då. Men hur ska vi få stopp på detta problem, genom att läkarna tar fram medicin ,men sen hittar ungdomarna det, kolla på lustgas men även andra droger, som ungdomar köper på svarta marknaden, som är gjort för sjuka människor då.

Men hur står det till med ungdomarna idag

När ni ser vad som finns att ta död på sig själv, och försvinna från jorden, och alla hjälpmedel de kan ta då, ATT BLI BEROENDE AV DET,och ett långt lidande de får, som tar hjälp av alla dessa hjälpmedel sniffning ,som fanns på min tid, men nu har det ökat på det. Jag såg en del killar höll på med sniffning, man såg dem i korridoren på skolan då.

Men fruktansvärt att se ,men ingen kan tillverka en tändare, då hittar ungdomarna på att ta död på sig själv ,eller lever i ruset från gasen, men kan även gå för långt, att de gasar sig till döds. Men det kan gå för långt ,men folk har gasat sig till döds från bensin gasen, MEN DET GÅR TA DÖD PÅ SIG SJÄLV KOLLA PÅ HELA LISTAN VI HAR TAGIT FRAM, MEN TYCKER SYND OM FÖRÄLDRARNA IDAG, när ungdomarna kan råka så illa ut ,och möter på knäppt folk ,som redan har börjat med gas från tändare ,men även lustgas kan ungdomar bli bjuden på, som är till mammor som ska föda barn ,och får inte ta för mycket av det.

Men vad gör ungdomarna tar lustgas, som mammor måste ta lite av, eller en del tar inte lustgas idag när de föder barn då. Men ungdomarna hittar ett sätt att lulla runt nu, men ingen förälder är säker idag, MEN SNIFFNING ÄR STORT IDAG, OCH LISTAN ÄR LÅNG ,vad ungdomarna kan hitta i butiken en parfym, eller en tändare eller kanske köper lite nagellack ,vem tänker på att nu ska ungdomen dra in gas från ett nagellack, som vi målar naglarna med, eller spray från parfymen ,att de kan ta den då. Men vem tänker på det när ungdomarna går runt i butiken ,att ungdomar tar från parfymen gasen då.

MEN INGEN FÅR BLI BRYDD IDAG, GENOM ATT FÖRÄLDRARNA HAR DET TUFFT IDAG NÄR VI SER VAD SOM HÄNDER MED BARNEN DÅ.Ingen får bli brydd idag, genoma att föräldrarna har det tufft idag ,när vi ser vad som kan hända barnen då. Men ingen går säker idag, genoma att internet finns det knäppa människor ,som säljer droger och annat, eller visar hur ni  tar död på ungdomen då. Men även ute på stan finns det folk som lär dem att bli sjuk ,genom att ungdomar hitta gäng ,som har problem med så mycket, men då tar de med sig fler ungdomar in i problemen, fast de har inte så mycket problem då.

Men ingenting är säkert, men sälj tändstickor genom att ställa till problem ,men då hittar väl någon smart ungdom ,att göra något av tändstickorna då. MEN VÄRLDEN ÄR MÖRK FÖR FÖRÄLDRARNA OCH BARN, men vakta era barn idag genom att världen är grym idag.

MEN PRATA ISTÄLLET MED ERA BARN OM NI SER ATT BARNEN MÅR DÅLIGT DÅ. Genom att så mycket ungdomar sniffar, då mår de dåligt av allt som händer runt dem då ,genom att ta hand om ungdomarna då, istället för att hitta barnen död genom att det finns så mycket farligt idag, som har verkat spridit idag, men folk kan knappt leva idag, när det finns folk som förstör för folk ,och hittar på farliga saker ,som finns så mycket farligt idag, som ingen ungdom ska titta åt då. Ni måste hjälpa barnen idag ,när vi såg långa listan som fanns ute på internet vi, kände att vi måste kolla upp sniffning, men fick en chock då när vi såg hur det såg ut då.DET VAR VÄRRE ÄN FÖRUT DÅ. MEN HITTA ANNAT ATT SNIFFA DÅ.

Men hur svårt är det att sluta med sniffning då?

Det går sluta med allt om det inte har gått för långt, GENOM ATT EN DEL MEDEL ÄR FÖR FARLIG ATT ANDAS IN DÅ. Bensin gas ser svart , och kan även gå för långt ,och dör av bensin rus, som många kan gasa sig till döds då.

Men ser svart ut ,genom att det är giftig gasen från bensinen då ,därför ser vi bara svart i kroppen när de andas in bensin, genom att det finns så mycket farliga partiklar av bensinen ,som folk brukar i vanliga fall tanka sin bil, MEN FARLIGT ATT ANDAS IN GASEN ,OCH DET ÄR INTE ALLS BRA ATT ANDAS IN DEN GASEN FRÅN BILEN. Men många kan även dö när ungdomarna håller på för mycket med gasen från bensin då. Vi får en svart kropp ,som är fullt med svart inne i kroppen genom att ni andas in giftig gas, och då blir kroppen svart av giftet då.

BENSIN ÄR VÄRST AV ALLA GASER NI TAR DÅ, men även andra gaser är inte hälsosam såklart då.

Tändare om man tar för mycket av det, kan kroppen även bli skadad av det. Men ingen ska testa det, vi har räknat upp då, genom att alla produkter är giftig att andas in, pennan som ingen tänker på när de köper hem till, att använda pennan, men så kommer ungdomarna på att testa den gasen ,som inte är bra att andas in då. MEN KROPPEN FÅR SIG EN SMÄLL DÅ OM DET BLIR FÖR MYCKET AV PENNAN DÅ, genom vi ser som en ljus rand på mitten, men mörkt på sidan då.

Men då är den jättefarlig att syssla med då ,när vi ser hur kroppen ser ut efter WHITEBOARDPENNA DÅ. MEN SKA INTE ENS TESTA DEN PENNAN DÅ NÄR VI SER HUR DET SÅG UT DÅ. Men folk tillverkar bra pennor för folk ,som ska användas till ett praktiskt sätt ,men ungdomarna hittar pennan och testa den, men känner rus från pennan.

MEN NI FÅR LÅSA IN ALLA PENNOR när ungdomarna kan inte använda där pennan hör hemma då.PENNAN ÄR FARLIG.

THINNER ÄR ETT MEDEL SOM ÄR FARLIGT ATT ANVÄNDA DÅ.

Men hur påverkas ungdomar som sniffa thinner ?

Ser svart på en gång. Och då är det ett farligt medel när det blev svart då. Men ingen tänker på det när ungdomarna testar thinner, att det är jättefarligt medel att andas in i kroppen då. Kroppen får sig en smäll av sniffning av farliga medel ,som thinner är då. MEN KROPPEN BLEV SVART PÅ UNGDOMARNA, och då kan kroppen bli påverkad, som även kan visas sig i framtiden.

när ni sniffa thinner 

Har kroppen fått sig en smäll efter den tiden.

Genom att ungdomar kan även sluta sniffa thinner, men kroppen känner problem när ungdomarna har sniffa thinner då. När det håller på för länge, att sniffa thinner, då kan kroppen få sig en smäll av det. MEN DET GÄLLER ATT SLUTA I TID GENOM ATT NI FÖDS MED FRISK KROPP, men det finns folk som inte föds med frisk kropp då. Men kroppen får en smäll när de sniffa thinner, ser en mörk rand som går ner i kroppen på dem. Men då ska ingen ens titta åt thinner ,utan försök att lev idag ,utan en massa droger och sniffar då.

SOLUTION ÄR JÄTTEFARLIGT GENOM ATT KROPPEN BLEV SVART NÄR FOLK TOG SOLUTION, men hur många tänker på det när de drar första trasan med solution, som är ett gammalt sätt att bli sjuk av då. Men finns så mycket  folk kan bli sjuk av då. Men vi kan inte räkna upp allt, som ungdomarna kan dö av då ,men så illa är det idag, genom att så mycket ungdomar mår dåligt idag ,och då kommer ungdomarna på den grejen testar det, men testar det ,så mår du jättebra, men ungdomarna kan leda in andra ungdomar i problem, genom att ni umgås med olika gäng idag.

Men var extra noga idag, när ni ser hur listan ser ut att ta död på sig själv, VAR EXTRA NOGA ATT UMGÅS MED UNGDOMAR, SOM INTE SYSSLAR MED DROGER ELLER SNIFFAR ELLER DRICKER FÖR MYCKET DÅ ,genom att listan är fullt med en massa tok, och påhitt av ungdomar ,som vill förstöra för andra ungdomar ,som leder in dina ungdomar i bara problem på problem, genom att världen är mörk idag.

OCH INGEN KAN TILLVERKA EN MEDICIN FÖR SJUK FOLK, ELLER TÄNDARE ELLER LUSTGAS ELLER BENSIN ,eller lustgas till kvinnor ,som ska föda barn, men listan är lång, att ta död på sig själv genom att ingen går säker idag, och kolla på hur världen ser ut idag. MEN FOLK HAR EN MASSA PROBLEM, folk tar droger sniffar eller så dricker folk sig redlös ,eller så skriver läkarna ut lugnande medicin till ungdomar, OCH KAN FASTNA I DEN SMETEN.

GENOM ATT INGEN LÄR UNGDOMARNA, HUR LIVET SKA SE UT, OCH MÅR BRA DÅ. Ibland mår vi dåligt, men för den delen behöver man inte äta en massa medicin eller sniffar eller droger, för att ni mår dåligt ,genom att ta reda på alla varför, iställer för att äta en massa farliga medicin, eller sniffar eller tar droger, genom att världen är upp och ner.

MEN NI MÅSTE TILLÅTA ER SJÄLV, ATT KÄNNA KÄNSLOR,IBLAND ÄR VI ARG OCH LEDSEN, MEN NÄSTA DAG  DÅ KANSKE VI MÅR BRA  OCH KÄNNER OSS GLAD IGEN, ni måste tillåta känslor ,men då höll du på andra dagen att rota fram, ett svar när jag mår så dåligt ,då kom svaret nästa dag att vi måste göra saker vi kan känna känns tufft, men alla föds med känslor, annars skulle världen se konstig ut, om vi var utan känslor.

Men folk är så rädd när de känner känslor och stoppar i sig medicin eller sniffar eller tar droger, orkar inte känna den känslan de känner då, istället för att acceptera, att jag mår såhär nu, och gå igenom alla varför, då kommer du först framåt i ditt liv. Men skolan kan vara så tuff idag, när barnen ska klara den fajten med elever och lärare, som kanske inte gillar ditt barn, eller fått dåliga betyg, vad händer då med ditt barn? Barnet deppar ner sig, så klart ,att de är inte som andra barn. Jag vill inte gå till den skolan då. Men barn kan vara grym idag, och barn blir utsatt för mobbing som är fruktansvärt för barnen ,och föräldrarna, då går barnen runt och mår dåligt, men för den delen ska de inte ta medicin för det ,eller börjar ta droger eller sniffar eller dricker ,genom att inom varje barn finns det ett djup av känslor, som ni måste läsa av ,och hjälp dem på en gång ,om ni märker något med barnen då. ISTÄLLET FÖR ATT ACCEPTERA KÄNSLOR DÅ. 

Men alla föräldrar måste lära känna sina barn, att en del dagar kan de må dåligt ,men nästa dag sämre, genom skolan eller andra saker i samhället ,men kolla på hur världen ser ut idag. DET ÄR INTE KUL ATT FÖDAS TILL VÄRLDEN ENS, genom att mycket barn kan bli utsatt för en massa problem när de växer upp elle när de är vuxen ,men alla kan ta reda på ,vad som finns inom dem ,genom att prata när något är galet då, KOLLA ALLA SIGNALER NÄR NI SER BARNEN MÅR DÅLIGT DÅ.

Ibland är det svårt att se ,genom att det finns inåt gående barn som säger ingenting när de har problem,GENOM ATT DE BÄR PÅ ETT INRE KRIG, som ingen kan ens upptäcka då. Men försök att nå dem, istället för att ge dem medicin eller så tar de själv droger eller sniffar eller dricker ,som har blivit mycket av då.

Men lyssna på barnen nu

2 reaktioner till “DROGER SNIFFA – DRUGS – SNIFFING

 1. My husband and i felt now lucky that Raymond could round up his research out of the ideas he came across using your web site. It’s not at all simplistic just to choose to be giving freely strategies people today may have been making money from. And we also figure out we’ve got you to be grateful to for that. All of the explanations you made, the easy web site menu, the relationships you help instill – it’s most sensational, and it’s really letting our son in addition to us believe that that situation is pleasurable, and that’s extremely important. Thanks for everything!

  1. Thanks for liking the blog. But distributes from GOD and sits together with BIG PROTECTION. We write down to people, in that no one knows GOD then.

   But now he shows himself, by passing on knowledge from him.INTERNET. But the he lives is CALLED FOR BIG HEAVEN. Now you get to know him after all the years of silence.

   But he helps countries even today, even though he has Sweden. But he sees countries suffer today, but then he helps from his side, because the earth is not fun today.

   But countries must help each other then. He give from the blog and people get to share the blog. He knows everything and he shares. He sees people living badly today. The earth is dark and horrible and people have to start changing today.

   But GOD takes help from BIG PROTECTION and PROTECTION when he works with countries then. He uses it.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.