DROGER KOKAIN – DRUG COCAINE

I ANDERNA ANSER FOLK KOKAIN VÄXTEN HELIG FÖR DEM. FOLK LÄGGER ETT BLAD MOT SIN KIND. Men i Anderna anser att kokain växten är helig ,och folk använder blad från växten då. I Anderna tuggar folk blad från kokain växten. KOKAIN BLOMMA ANSER FOLK FRÅN COLOMBIA, PERU OCH BOLIVIA, SOM VÄXER I SYDAMERIKA, ATT DET ÄR EN HELIG MEDICIN VÄXT KOKAIN ÄR HELIG FÖR DEM.

Kokain är en mytomspunnen centralstimulerande drog med kraftigt euforiserande effekt, SOM ANSES VARA SNABB BEROENDEFRAMKALLANDE. Kokain tillverkas av kokabuskens blomman

Kokain är en alkaloid med den kemiska benämningen bensoylmetylekgonin. Ekgonin är en typ av lokalanestesimedel med kraftigt kärlsammandragande effekter, varför kokain har liknande effekter och används ibland som lokalanestesimedel. I VISSA MEDICINSKA SAMMANHANG SOM ÖGON OCH NÄSKIRURGI. 

I dessa länder Colombia, Bolivia och Peru är kokain heligt för dem. Allt ligger i Sydamerika. MEN VARFÖR ÄR KOKAIN HELIGT FÖR FOLK ,som lever i Peru och Colombia och Bolivia då? Men använt Kokain väldigt länge kokain, som i andra länder ser annat med kokain.

c6ce745c8749dd105356f95d03da0c75

MEN KUNSKAPEN ÄR 0 HOS DEM GENOM ATT DE BLANDAR I FARLIGA MEDEL I KOKAIN ,DET ÄR INTE KONSTIGT ATT FOLK ÄR SJUK IDAG.

ACETON, CEMENT, KAUSTIKSODA LIGA MEDEL OCH BENSIN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är original.pngMen vilket vacker blandning som folk blir sjuk av ,genom att från dessa länder har ingen koll på det. Vi  använder inte Aceton som dem, utan till att ta bort nagellack med. MEN EN DEL HAR SLUTAT ATT ANVÄNDA ACETON , genom att det är för starkt för naglarna då.

Men Sydamerika blandar i Aceton ,som vi förstör naglarna med, genom att aceton är för stark ,som de verkar inte fatta då. Men folk är sjuk från folk, som har noll koll på saker och ting då. Aceton som vi nästan ratar genom att det är för starkt då. Men de häller i gladeligen i sin blandning aceton ,som de har ingen koll på då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 668563.jpgMen även kaustiksoda som är farligt lägger i kokain blandningen ,som vi rensar avloppsrör. MEN EN DEL HAR SLUTAT ATT RENSA AVLOPP RÖR MED KAUSTIKSODA ,GENOM ATT RÖREN BLIR FÖRSTÖRD. KAUSTIKSODA ÄR FÖR STARKT DÅ. Men dessa människor har ingen koll på farliga gifter ,som förstör hälsan för folk då. Vi använder inte kaustiksoda ,som dem som skadar kroppen och hälsan, utan till avloppet måste rensas då. Men en del har slutat med kaustiksoda, rensa avlopp rören kan bli förstörd, genom att det är ett starkt frätande ämne kaustiksoda då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 375px-c396mossa_31.jpgSOM FOLK BLANDAR I KOKAIN. 

BENSIN brukar vi tanka bilen med eller andra motorer ,SOM FOLK FRÅN SYDAMERIKA LÄGGER I SIN BLANDING KOKAIN. Men vi har det till motorer då. Men vad tänker folk från Sydamerika???? Igen koll har folk där, men själva bladet från blomman är inte så farlig ,som blandning kör med ,som tar nästan död på folk när de använder, ACETON, CEMENT, KAUSTIKSODA OCH BENSIN DE KÖR MED DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cement-2-1.jpgCEMENT HAR VI TILL YTTRE BRUK BLAND ANNAT VÄGGAR OCH GOLV. Men men vad gör Sydamerika med cement då? LÄGGER I CEMENT KOKAIN. Men hur mycket är kvar av cement när de renar kokain från cement ,genom att cement kan bli stenhårt om de har inte vatten till cementblandaren då. Men vi kör med cementblandare när de håller till på byggen då. MEN TITTA PÅ BILDEN, SÅ FÖRSTÅR NI VAD VI ANVÄNDER CEMENT TILL.

Men vad gör från Sydamerika då?

De heller en påse cement i blandning då ,men för att skada folk eller vad tänker folk där bort då? INGENTING, DE HAR INTE KUNSKAP ,MEN DÄRFÖR ÄR FOLK SJUK IDAG. BRA ATT DE STOPPAR KOKAIN. KOMMER FRÅN SÅ FARLIGA ÄMNEN DE ANVÄNDER DÅ.

MEN VARFÖR ANVÄNDER FOLK DEN VÄXTEN, SOM TILL OCH MED KALLAS HELIGT FÖR DEM? ,som lever i Colombia , Bolivia och Peru SOM LEVER I SYDAMERIKA DÅ? FOLK TOG BLAD FRÅN KOKAIN OCH LADE MOT SIN SKIND. 

Medicinalväxter

Kokain har funnit väldigt länge i Peru och Colombia och Bolivia ,som anser att kokain är ”Medicin växter men använt kokain, SOM ÄR BRA FÖR OLIKA SAKER i Colombia och Peru och Bolivia då.

Men inte i andra världen, som lever utanför Peru, Bolivia och Colombia då.

MEN VAD HAR DE ,som inte andra har ,som tar fram medicin för olika medel av medicin tar mycket folk fram ,och tillverka till och med farlig mediciner till folk som är sjuk.

Men amfetamin framställs för sjuka människor ,men frisk folk har fått nys om amfetamin. MEN AMFETAMIN ÄR TILL ,OCH MED FARLIGT ATT ANVÄNDA SPECIELLT FÖR FRISKA MÄNNISKOR. Men det gäller att hålla er borta från , för mycket amfetamin ,som även kan vara farligt när ni kan hålla er vaken ,hur länge som helst, och hade långt tillbaka som partydrog ,som nu har det blivit på modet, att ta in kokain ,som tyvärr är också en partydrog, men vem är bäst av dem, att åka runt och ha partyn runt med då????

MEN DET VAR LÄKARNA SOM KOM PÅ DET FÖRST, ATT HÅLLA SIG VAKEN EN LÄNGRE TID ,GENOM ATT DE SATT MED STUDIER PÅ DEN TIDEN. MEN FOLK TOG EFTER DEM, SOM ÄVEN DE SATT MED STUDIER DÅ. Men sen växte det mycket just amfetamin, att hålla partyn innedrog. Men idag har läkarna använt det till folk, som är sjuk då. OCH BARN. KOLLA VAD UNGDOMAR FÅR FRÅN LÄKAREN UTSKRIVEN AMFETAMIN FÅR DE TA.

Men varken kokain eller amfetamin är bra partydrog att använda då.

Men anser att amfetamin är mycket starkare än kokain, att använda ,då kunde läkarna hålla sig vaken på den tiden ,när de satt med sina studier, men även annat folk tog amfetamin, när folk satt och läste långa helger ,och långa kvällar, att klara av studierna då. Men så var det på den tiden, men har fortsatt ta amfetamin ,genom att de kan hålla sig vaken då ,men även under krigstiden tog militären amfetamin, genom att det ansåg mycket bättre än kokain, GENOM ATT AMFETAMIN VAR EGENTLIGEN VÄRRE, ÄN KOKAIN FUNGERAR BÄTTRE, ÄN KOKAIN ANSÅG LÄKARNA DÅ, SOM OCKSÅ ÄR EN DROG. 

Men varför valde läkarna bort kokain,

som var svagare än amfetamin då???

Men det finns ett mörker i allt idag, GENOM DROGER HAR FUNNITS MYCKET LÄNGE ,MEN SVERIGE HAR ASTRA ,SOM TOG FRAM LUGNANDE MEDEL ,OCH SÖMNTABLETTER OCH UPPIGGANDE MEDEL ELLER ANNAT ,som andra länder ta sin egen medicin då.

Men när folk mår dåligt ,då hittar folk på att stilla sin inre känsla, som en del länder har tagit fram, men kan kallar den för helig växt i en del länder, men är hälsa för dem ,att lägga bladet mot sin kind. MEN LÄGGER I FARLIGA MEDEL I KOKAIN. Men har inte ens koll på hur farlig den är, tills folk börjar upptäcka faran med kokain, SOM ANSES HELIGT  I SYDAMERIKA LÄNDER SOM PERU, BOLIVIA OCH COLOMBIA. 

MEN SVERIGE JOBBAR MOT SAMMA HÅLL, MEN MYCKET MEDICIN KOMMER FRÅN ASTRA ,när de satte igång, så folk blev sjuk av det ,men har fortsatt ta fram mediciner hela tiden. Men har kommit in andra märken på marknaden då.

Men en del länder börjar framställa för sitt behov, som andra länder gjort då. MEN SVERIGE HAR INGEN RÄTT ATT TITTA SNETT PÅ SYDAMERIKA DÅ Men kolla på, hur populärt amfetamin även är bland läkarna då, ger för mycket av den varan då. Men kokain dög inte ens hos läkarna ,var så svagt medel, MEN DÄRFÖR LYFTER LÄKARNA AMFETAMIN TILL HÖJDEN DÅ. 

Men det fanns folk ,som gick som en zombie, som kommer från Astra ,när folk blev iproppad så mycket mediciner, men läkarna har godkänt såklart ,gå runt som zombie, men kolla långt tillbaka hur det var då. Men folk åt så mycket lugnande medel och sömntabletter, och gick bara runt ,och hade ingen koll ens på folk.MEN LÄKARNA PROPPAR I FOLK SÅ MYCKET SKIT, när man hör från folk långt tillbaka, hur misshandlad och drogad av mediciner. I SVERIGE ÄR DET UPPÅTTJACK, GENOM ATT INGEN KAN LEVA ENS IDAG ,SÅ TAR DE MEDICIN DÅ. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 209400.jpg

MEN FÖRR I TIDEN ÅKTE FOLK IN PÅ LOBOTOMI ,GENOM ATT FOLK ÄR KONSTIG DÅ. VILKET LAND ÄR VÄRST, MEN BEHÖVER INTE ENS SVARA PÅ DET, NI VET. SVERIGE. Men försöker ta bort känslor på folk ,som är född med dem. Men fick inte vara annorlunda ens. Men idag är det slut på toket då. Men förr var det så, genom att folk var lite knepig ,och var inte som folk då. Men även kunde tvinga in folk på lobotomi åkte folk in på då. Men vem är värst då. Genom att i Sverige måste folk vara perfekt, och ingen får sticka ut genom ramarna ,då kan de åka in på behandlingar då. MEN SOM TUR ÄR FÅR INTE SKADA FOLK LÄNGRE SOM TUR ÄR. 

MEN HAR ÄNDRAT OM MYCKET DÅ. Genom att det var ingen hit när folk blev sjuk av lobotomi ,utan såg att de måste lämna den behandlingen då. Men även att folk kunde välja att göra lobotomi, genom att försöka hitta lösningen när folk mår dåligt, att stänga av alla känslor, eller allt de har varit med om, som inte är så bra, och folk blir sjuk av den metoden, som har lämnat då. MEN FOLK FÅR LEVA.

MEN HAR EN ANNAN SLAGS METOD IDAG ser att folk åker genom en slags röntgen, och kollar upp hjärnan då. VI MÅSTE VARA PERFEKT SOM SYND ÄR. Men kollar upp än idag om folk är inte som folk är idag. SYND ATT FOLK FÅR ALDRIG LOV ATT LEVA DÅ.

MEN SER EN BILD, ATT FOLK FÅR EN ANNAN BEHANDLING ÄN LOBOTOMI, MEN UNDERSÖKER HJÄRNAN ,så illa är Sverige, men inget land ,att flytta till ,eller födas till. Vi tycker synd om alla barn, som föds hit när inte barnen får leva ett normalt liv då. SVERIGE ÄR FRUKTANSVÄRT FÖR BARN IDAG.

MEN FÖRR VAR DET MYCKET LOBOTOMI ,MEN NU TAR LÄKARNA EN ANNAN METOD, SOM HÅLLER PÅ MED DEN BEHANDLINGEN, MEN BEHÖVER SJÄLV TA DEN BEHANDLINGEN NÄR INTE KAN RESPEKTERA MÄNNISKOR DÅ. Men då måste läkarvården ses över. MEN EN ANNAN METOD NÄR DE KOLLAR HJÄRNAN PÅ FOLK. Men tur att det har minskat, att ta in folk på lobotomi ,som föräldrar kunde skjutsa in barnen till den hemska miljön, genom att föräldrar kan inte barn, eller förstår barn, som barn är. Men är med om mycket saker ,som måste reda upp utan massa mediciner. Måste lära sig lösa upp det utan massa mediciner som hjälper dåligt, men finns kvar där istället för att reda upp gamla händelser.

MEN SER EN ANNAN METOD när läkarna sätter trådar till hjärnan ,och kollar där, vad som är fel.

MEN FÖRR MÅSTE BARN VARA PERFEKT IDAG, men hur perfekt är ni ,som skickar in barn på lobotomi då??? Men kolla över er själv då, genom att ingen är perfekt idag, men även ni är inte perfekt idag, så vem ska åka in på lobotomi då?? Ingen såklart, ska vara så hemskt att ha ett barn ,som är lite annorlunda än andra barn.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7c88d21804344ceeb2ff189ff66bd03b.jpgMen låt de får leva i den världen ,genom att alla barn föds med ett ljus inom sig, som föräldrar tar bort då. Men föds som de ska födas, men ibland kan barnen vara så öppen, och känslig ,men då är barnen jätteknäpp ,som är helt normal att känna allt då. MEN FÖDS MED ETT LJUS INOM SIG. MEN SKA FÖLJLA DEN VÄGEN.

FOLK VAR DÅLIG ATT GE TRYGGHET ,NÄR BARN FÖDS ÖPPEN OCH KÄNSLIG, OCH KAN SE SAKER SOM BEHÖVER TRYGGHET.. Men kan vara rädd för allt ,men idag har föräldrar vaknat upp, och kan se och förstå sina barn mer.

Men jobbigt för barnen när föräldrar inte förstår dem, men även åkte in långt tillbaka på lobotomi, genom att barnen var knäpp, men föräldrarna var mer knäpp, när inte kunde se sitt barn, som den blomma ska växa upp. Men andevärlden fanns ändå där, fast de försöker förstöra för dem. Men ingen förstår ett litet barn ligger och är rädd, genom att de ser saker som ingen annan kan se. MÅSTE FÖRSTÅ BARN DE FÖDD TILL VÄRLDEN. GE DEM TRYGGHET.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b12c80f93498927cef64f45ac48767bd.jpg

Men då måste barn ges extra trygghet, genom att klara av livet mycket bättre. Kan prata med mamma och pappa ,som var problem förr i tiden. Men nu har folk vaknat upp, och förstår att vi har en andra sida, som kan störa oss. Men igen kunde se rädda flickan eller killen ,som satt och var rädd ,som stör dem. Men fick så dålig hjälp på den tiden. Men trodde de var knäpp ,när de var normalt att se folk från andra sidan. Kan se änglar skyddsänglar som är nära dem. Men igen kan förstå vad de ser. SKYDDSÄNGEL OCH ÄNGLAR FOLK HAR ÄVEN KONTAKT MED ÄRKEÄNGALR IDAG.

Men folk låste in barnet då, men fick aldrig chansen att utforska sig själv då. Men mycket barn fick problem förr ,genom att folk trodde barnen var knäpp ,som såg spöken eller hör röster ,men då in och kolla hjärnan på dem ,som hör så konstiga röster, men doktorn, det är fel på mitt barn då. Mitt barn ser konstiga saker andevärlden, som så mycket folk älskar idag. MEN MYCKET HAR FÖRÄNDRAS SOM TUR ÄR. Men förr var det knäppa människor ,som såg, och kände saker ,som är mer öppet idag.

Men förr var Sverige så låst ,när det handlar om andevärlden, men barn såg saker då. Men andra länder var mer van än vi då. Men det är härligt att så mycket har förändras idag. Men förr trodde folk, att vi levde bara 1 liv, men nu vet folk att vi har så mycket liv på jorden, som mycket svenskar får rensa idag då. Problem liv som vi måste rensa då. När det gäller andra länder, då föds folk tillsammans med folk ,som var inte så kul i förra livet då. MEN DET ÄR GUDS ARBETE. Men vem kunde se den biten, hur man kan läka ihop med människor, som kan se mycket nu, genom att folk är mer öppen som tur är då. VI MÖTER VARANDRA OCH RENSAR MED VARANDRA.

Jag minns för många år sen jag mötte en kvinna på stan, hon var så drogad av läkarna ,som proppar i henne så mycket lugnande medel då. Jag mötte henne på stan, jag blev så rädd den gången, hon bara gick och gick hade ingen koll ,men höll ut armarna genom att hålla balansen då. Hon såg full ut fast hon drack inte ,men hade svårt att ta sig fram då. Hon kände inte igen mig ens då, men var så borta av all medicin ,som läkarna proppar i henne ,men det var läkarna, som förstörde henne med en massa skit hon åt den gången. HON GICK SOM EN ZOMBIE, OCH FÖRSÖKTE TA SIG FRAM PÅ STAN ,HON VAR  I EN ANNAN VÄRLD DÅ. Men kände inte igen henne. MEN ASTRA HAR FÖRSTÖRT MYCKET FOLK  SOM BLEV FÖRSTÖRD AV ASTRA DÅ.

Men det finns folk som började jobba PÅ ASTRA ,SOM BLEV ÄVEN BEROENDE OCH SJUK HELA LIVET, men han slutade på Astra ,och började drack ,men tog tabletter lätt från dem, men blev även hans död när han hade börjat på Astra, då blev det även hans död. Han plockade åt sig när han jobbade där. Men kan gå illa för folk ,och lätt att plocka åt sig ,som blev ingen vinning för han att jobba på Astra. Min mamma tog sitt liv, genom att hon hamnade i snurren med lugnande medel ,och ville sluta då.

DET BLEV MIN MAMMAS DÖD ,SOM ÅNGRAR ATT HON ENS BÖRJADE TA LUGNANDE MEDEL. Men frågade ibland, varför hon tog medicin igen ,som hade slutat förut då. Men frågade henne, varför hon tog lugnande medel då??? Mamma sa, hon blev lite less då. Men hon kände sig less, och gick till psykologen, som hon ångrar efteråt, men då var det för sent. Hon bytte ut medicin ,och medicin, men ingenting fungerade då. Men hon gick dit, för att hon var så less, men slutade med hennes död.

Men tror ni jag älskar psykologer idag???? Jag hatar dem när kan inte hjälpa min mamma rätt ,och ge henne rätt hjälp, men även fick åka hem utan ta ansvar för min mamma, fast hon höll på att ta sitt liv första gången med sömntabletter ,men tog cirka 22 till 25 sömntabletter, men lullade runt, men överlevde en tid då. Men hon klarade sig, genom att hon har ätit för mycket sömntabletter ,men även lugnande medel då. PSYKOLOGERNA JOBBAR BAKLÄNGES EGENTLIGEN ÄR TERAPEUT ARBETE DÅ.

Jag ringer psyket akuten, men får nästan inte komma in när hon höll på att ta sitt liv. Jag fick tjata och tjata, att komma in på akuten då. Jag ringde till slut till andra akuten för vanliga vården, men tyckte att det var knäppt och knepigt folk på psyket, genom att de brukar ta in folk när folk har problem, och då ringde jag akutvården på psyket då. Men mamma fick inte komma in, fast hon höll på att ta sitt liv, men hade inget ansvar alls då. Men akuten sjukhuset skickade henne vidare till psyket ,och kunde följa med min mamma dit då. Jag och Maud min moster följde med henne dit. Hon fick komma in tillslut då. Men åkte hem såklart då. Men urdålig hjälp fick hon då. Men hört att det var fler personer som var utsatt för samma som min mamma, att de blev inte insläppt då. Men den personen dog genom att ingen tog emot honom. ÖSTERSUND HADE DÅLIGT ETT TAG, ATT TA HAND OM FOLK DÅ. Men det är väl inte så mycket bättre, än att folk får komma dit, men folk som jobbar där, är inte så bra då.  Men inte alla där, men måste sållas ur personal, för att kunna få en bättre vård då.

JAG HAR GÅTT DEN ANDRA VÄGEN ,OCH HAR LÄRT MIG OM FOLK DÅ. MEN SETT SÅ MYCKET PROBLEM MED FOLK, SOM SKA JOBBA MED MÄNNISKOR DÅ. Jag tar reda på orsaken ,som inte de gör då. Ibland måste folk lösa upp djupa sår ,för att läka då ,genom att alla dras med en barndom ,men plus tidigare liv, så vi har, att kolla på alla varför, jag har det problemet då.

MEN EN DAG VAR INTE MIN MAMMA HEMMA DÅ. 

MIN MOSTER RINGER ,och jag var på väg, att testa hudkrämer prova en massa naturprodukter, då ringer min moster mig då. Jag och Gudrun min kompis var på väg till ett ställe när Maud ringer då. Jag minns mycket väl, att Maud ringer och frågar om jag hade sett mamma min då. Jag sa NEJ då.

MEN FÅR EN BILD ATT MIN MAMMA HAR FULLT MED VATTEN RUNT GYMNASTIKSKORNA DÅ. Jag blev jätterädd på en gång, och frågade Gudrun vad ser du? Men hon kände in, att det var lugnt då. Jag blev så himla rädd ,men tog svaret från min vän då. Men då var mamma på väg, att ta sitt liv ,och hon var redan i vattnet då.

Jag blev så himlar rädd när jag såg vatten ,och ringde aldrig min syster eller moster vad jag såg då. Jag ringde aldrig tillbaka utan tog svaret från Gudrun, att allt var lugnt då. MEN DET VAR INTE LUGNT UTAN SÅG VATTEN ,MEN TRODDE MER PÅ GUDRUN. Jag har aldrig hunnit att rädda henne genom att hon var redan död. Men mamma hade gått ut i vattnet ,och gick djupare och djupare ut ,men där tog hon sitt liv. Men folk hittade mamma när hon flöt i vattnet då.

MEN HAR SÅ MYCKET SKULD EFTER DEN HÄNDELSEN, men jag i ett nötskal såg rätt ,men tror mer på andra personen ,som såg fel då. Men mycket för att lugna mig, men mamma var på väg ner till vattnet och tog sitt liv ,men hittade henne flytande då. Jag var rädd den gången, att det var rätt ,såg vatten runt hennes fötter då.

Men samtidigt var min mamma rädd för djupt vatten, genom att hon kunde inte simma, men ändå gick hon ner till vattnet då. Hon brukar säga när vi gick över bron, ”men huva vad hemskt, tänk folk som hoppar i vattnet” Mamma tittar ner och såg hur mörkt det var i vattnet, men har sagt det många gånger ,och tänkt på dem som har hoppat i vattnet, och tagit sig liv, men har aldrig förstått dem. MEN HON GJORDE SAMMA SAK GICK NER TILL VATTNET ,OCH TOG SITT LIV. MEN MAMMA VILLE BORT HELA TIDEN, OCH DET ÄR SVÅRT ATT STOPPA HENNE DÅ.

Men mamma började igen ta tabletter, som hon aldrig skulle tittat åt ,bara för hon var så less ,som hon sa den gången. Men jag och Carina min syster fick kasta en massa medicin från hennes hem, som tog hennes liv. Hon försökte sluta ,men det var som ett gift i henne då. Hon bytte så mycket olika mediciner ,men fick aldrig stopp på problemet hennes då. MEN HON SKULLE ALDRIG GÅTT TILL EN ENDA PSYKOLOG, DÅ HAR HON ÖVERLEVT IDAG ,MEN DE GAV HENNE TABLETTER MEN TOG ALDRIG HAND OM HENNE DÅ. Men hon gick till en kurator och pratade. Men det var tabletterna som förstörde mycket för min mamma då. Hon skulle aldrig sett mot lugnande och sömntabletter ,genom att det tog hennes liv.

MEN JAG SER ATT LÄKARVÅRDEN ÄR URUSEL TOG ALDRIG ANSVAR FÖR MIN MAMMA DÅ. Men hon blev fast ,som folk kan bli fast i största problem när hon gick dit den gången till psykologen, och skrev ut tabletter till henne. Men lärde sig aldrig leva normalt och ville sluta med tabletter ,och bytte ut ,men det blev hennes död ,som många kan hamna i den snurrande världen slutar och börjar ,och håller på så halva livet eller hela livet då. Eller så går det längre som min mamma tar sitt eget liv GENOM ATT VÅRDEN ÄR URUSEL OCH BLIND IDAG.

MEN SVÅRT ATT SLUTA MED ALL MEDICINER SAMMA MED FOLK SOM TAR DROGER. 

.Genom att ingen kan hjälpa henne, så urdåligt läkarvård har vi i Sverige då. Men jag kan psykologer skriver ut allt skit till folk då. JAG TJATADE PÅ HENNE, ATT GÅ OCH PRATA GENOM ATT LÖSA UPP GAMLA HÄNDELSER DÅ. Men blev nästan ovän med en annan överläkare var psykolog, som verkar ha förmågan att bli arg på dem. Han satt som högsta hönset där. Jag sa, att mycket kan komma från så mycket barndomen, eller andra saker då. Men han säger ,att mamma kan ändå må dåligt ,fast hon haft det bra då. Men det behöver inte komma från problem vi har, kan ändå bli sjuk då.

Men sa, att det köper jag inte alls ,genom att hon har så mycket problem under sitt liv då. Vad som har hänt under hennes liv då. JAG VILLE ATT HON SKULLE GÅ OCH PRATA ,MEN ÄVEN GJORDE EN DEL BEHANDLINGAR ,MEN SÅG, ATT DET KOM UPP MYCKET UNDER BEHANDLINGEN DÅ. Hon hade mycket i sin ryggsäck, som överläkaren som arbetar som psykolog sopade bort ,men jag såg vad hon hade i sin ryggsäck. Men vart har han gått den överläkaren, som var högsta hönset inom psykologin, som chef på den tiden då.

Men mötte på igen en överläkare ,som var psykolog. Men långt efter mammas tid, MEN HAR EN FÖRMÅGA ATT RETA UPP MIG IGEN. Han satt som högsta hönset , när han kom in och folk runt honom var jätterädd. Men Östersund har förmågan att hitta överläkare, som verkar inte läst ens ,men fick reta upp mig igen på vården då.

Jag ska inte skriva mer, men har berättat om honom förut. Jag ser han än idag men kan inte låta bli att skriva igen ,eller bara nämna honom, vilken syn för vården. MEN SÄGER INGET MER ,MEN TYCKER SYND OM FOLK DÅ.

Men har det blivit bättre från den tiden??? 

MEN LÄKARNA GÅR FORTFARANDE RUNT ,OCH DELAR UT LUGNANDE MEDEL SÖMNTABLETTER ,ELLER UPPÅTTJACK ELLER ANDRA SAKER ,GENOM ATT INGEN FÅR KÄNNA EN KÄNSLA,DÅ TAR FOLK BORT ALLA KÄNSLOR ,SOM FOLK ÄR FÖDD MED DÅ. Men går fortfarande runt med ,att dela ut en massa lugnande medel, och sömntabletter, men måste vara uppåt helst varje dag, och ingen känsla får folk känna då. Utan uppåt ,så folk blir glad ingen får må dåligt ,då skriver läkaren ut en tablett ISTÄLLET FÖR ATT REDA UPP PROBLEMET. 

ALLA ÄR RÄDD ATT MÖTA KÄNSLOR ,SOM VI ÄR FÖDD MED DÅ. Ibland mår vi dåligt ,och ibland är vi uppåt och glad ,men del dagar kanske vi bli jättearg, eller så får upp andra känslor sorg ,som alla har inom oss ,som är även den känslan ska komma upp då.

MEN FOLK HAR BÖRJAT SE DET ,SOM TUR ÄR SÄGER FOLK NEJ TILL DROGER, SOM DE DELAR UT, men Sverige är fruktansvärt när det gäller tabletter många har blivit sjuk, som folk köpt från folk ,som säljer kokain men även amfetamin ,som läkarna tycker är mycket bättre och starkare ,än kokain är väl barnmedicin för läkarna då. AMFETAMIN ÄR KLASSAT SOM DROGER ,MEN ÄNDÅ DELAR LÄKARNA UT TILL FOLK DET. Men finns amfetamin i barns medicin som har ADHE. Men läkarna är pigg på ,att dela ut amfetamin som är plus starkare än kokain, men kolla på hur rolig läkare vi har då. MEN LÄKARNA HAR PROBLEM ATT SE RÄTT IDAG. DE DELAR UT DROGER TILL BARN OCH TILL VUXNA ,VILKEN BRA LÄKARE VI HAR DÅ.

Men kan ge nästan en överdos till folk, som är jättesjuk och börjar bli lite konstig, men vad har hon fått kvinnan, som är över 90 år? MEN OJ LÄKARNA GAV FÖR MYCKET AMFETAMIN TILL HENNE ,OCH HON BLEV SÅ KNEPIG KVINNAN, men fick sänka dosen med amfetamin. Men i Sverige proppar folk i så mycket mediciner ,men vem är värst på marknaden ,att ta fram hela tiden ,genom att ingen kan ens leva i Sverige, och plockar i barn som innehåller amfetamin ,som är tyvärr värre än kokain.

Vilket land är värst.

men vem toppar att skada folk hela tiden?

Vi kanske sitta och tävla om Sverige och SydAmerika kör sina mediciner då. Men USA HAR STORA PROBLEM GENOM ATT SÅ MYCKET FOLK ÄR SJUK ÄTER MYCKET LUGNANDE och andra mediciner ,men har lite som svenska folket, och kan till och med förstöra barn ,och ger barnen fel medicin som ska inte ens ta den medicinen ,men kan gå till en läkare ,som utger sig för att vara läkare då. Men kan ge barn medicin, som inte ens ska äta, och barnen är för små, att äta tabletter då. BARNEN SKA INTE ENS ÄTA MEDICIN SÅ SMÅ BARN ,genom att föräldrar har inget tålamod med barn idag ,och då får barn äta en massa farliga mediciner ,men tycker synd om barnen idag vill inte födas som barn då. MÅSTE TA HAND OM BARNEN NÄR DE FÖDS ,GENOM ATT NI TAR PÅ ER ETT STORT ANSVAR DÅ.

VI PRATAR OM ANDRA VÄRLDEN NU

MEN VI TITTAR PÅ PERU, BOLIVIA OCH COLOMBIA DÅ. Men kolla på vad kokain innehåller farliga ämne ,som ni äter själv i lilla Sverige. Men de tar fram på ett annat sätt, än vad ni gör då. Men kan hålla till i olika skogar ,för att ta fram kokain, som anses helig för Bolivia, Peru och Colombia, men ser ni hur världen ser ut idag. Alla springer och testar den medicinen, genom att så mycket folk mår dåligt idag, och då tar länder fram, och tillverkar medicin, som är olovligt ,som kokain är idag.

FOLK FÅR INTE ENS TA IN KOKAIN NU ,UTAN ÄR FÖRBJUDEN PÅ MÅNGA STÄLLEN IDAG, OCH KAN FÅ FLERA ÅR FÄNGELSE, men Bolivia ,Peru och Colombia fortsätter såklart, att tillverka kokain, men håller till på smutsiga ställen i skogarna idag, men allt är inte så rent när de sysslar med tillverkningen, som vi har då.

Men folk mår dåligt idag på grund av, att ingen kan lära sig om sig själv, och då kommer folk på att tillverka farlig mediciner då. Men kan hålla till på skitiga ställen, när folk rör ihop kokain då. MEN FOLK HAR INTE ENS KOLL PÅ ,VAD FOLK ANVÄNDER FÖR FARLIGA MEDEL NÄR FOLK GÖR SIN RENING ,OCH TILLVERKAR KOKAIN, som är inte så kul att se ,när de utsätter folk för farliga medel, när de ska tillverka kokain.

,MEN TAR FARLIGA MEDEL, SOM INGEN HAR KOLL PÅ DEN TILLVERKNINGEN, ACETON, OCH BENSIN OCH CEMENT OCH KAUSTIKSODA, INGEN VERKAR HA KOLL PÅ DEN TILLVERKNINGEN ,ACETON OCH BENSIN OCH CEMENT OCH KAUSTIKSODA starka saker använder de, som vi är mer rädd för Aceton, men inte folk som tar fram kokain ,utan har inte koll på bensin och Aceton och kaustiksoda, som folk kan bli sjuk av då. Men även cement har vi till vägarna när vi lägger cement då. Väggar och tak brukar vi använda cement men även golv. Men folk har inte koll på livsfarliga ämnen när de tar fram kokain, Aceton och benin ,men även cement och kaustiksoda ,som är inte så perfekt att äta av då. Folk är svart i kroppen sjuk av alla farliga ämnen de kör med, genom att Sydamerika har noll koll ,har vi sett som använder så farliga ämnen då.

MEN ANVÄNDER SÅ FARLIGA ÄMNEN NÄR DE TAR FRAM KOKAIN, som kan komma spår av Aceton och bensin även cement äter ni. Men även cement som är farligt att få i kroppen, genom att dessa länder har inte koll på farliga ämnen, när de kör sin process, och tar fram kokain då. Men kolla på Aceton och bensin och cement och kaustiksoda ,hur bra är det, att få spår av det???

MEN VAD GÖR VI MED KAUSTIKSODA vi renar avloppen med kaustiksoda då. Men en del vågar inte ta kaustiksoda ,genom att de är för farligt att ta det ,genom att kaustiksoda är för starkt medel till, att rensa en del avlopp förstör rören då.

MEN HAR INTE SYDAMERIKA ENS KOLL PÅ DET?????

INGEN KOLL NÄR DE KÖR DEN BLANDNING SOM ÄR LIVSFARLIG DÅ.

MEN KROPPEN TÅL INTE VARKEN BENSIN ELLER ACETON OCH CEMEN OCH KAUSTIKSODA, MEN TESTA SJÄLV PÅ TUNGAN, ni skulle inte ens testa ta ACETON, genom att det är så starkt, genom att vi i andra världen använder VI ACETON TAR BORT NAGELLACK MED.Men är så starkt ,så folk har köpt annat än Aceton ,genom att det är för starkt för naglarna ,men även kan torka ut naglarna då.

MEN FOLK VÄLJER BORT ACETON GENOM ATT DET ÄR STARKT MEDEL ,OCH TORKAR UT NAGLARNA folk har börjat välja bort aceton ,genom att det är så starkt medel på naglarna ,och torkar ut naglarna med aceton, och mycket folk väljer bort Aceton ,som Bolivia, Peru och Colombia använder att rena en planta och framställer Kokain då. FOLK SOM LEVER DÄR HAR NOLL KOLL.

MEN ÄVEN ATT FOLK ANVÄNDER REN BENSIN, OCH TAR FRAM KOKAIN ,men vad använder vi bensin till då????? Vi tankar bilen ,eller andra motorer då. Men tänk på vad folk från Bolivia, Peru och Colombia använder bensin. FOLK BLIR SJUK DÅ.

MEN KAN VI ÄTA BENSIN ELLER ANDAS IN BENSIN, men hur mycket koll har folk, som leker med folk idag, ingen koll på bensin  Aceton och cement och kaustiksoda då.

MEN INGEN KOLL PÅ CEMENT ,MEN HAR NI SETT VAD SOM FINNS I BLANDNINGEN, men har ni tänkt vad som finns i den blandningen när de ska ta fram kokain då? Men ingen kan ens äta av cement, vi har det på vägarna eller väggar och tak och golv ,men måste använda en cementblandare genom att annars stelnar det. Men vi använder till yttre bruk cement då ,men Bolivia ,Peru och Colombia använder det i reningsprocess ,som ingen tänker på, hur mycket folk får i sig av aceton och bensin och cement och kaustiksoda då??? Men folk där kör inte med en cementblandare ens, de tar påsen och häller i blandning cement då. DET ÄR INTE ENS KONSTIGT ATT FOLK ÄR SJUK IDAG.

Har ni tänkt på det ,att dessa länder har inte koll på ,vad som är livsfarligt ens ,utan använder aceton ,som vi tar bort nagellack med ,som är starkt medel att ta bort nagellack med. Men folk som bor i Bolivia ,Peru och Colombia har ingen koll på ,vad som är farligt ,genom att de hänger inte med andra världen ,och ser att aceton använder man inte ens ,genom att vi har till och med ratat det, när det gäller nagelborttagning då. GENOM ATT ACETON FÖRSTÖR NAGLARNA, OCH DET ÄR STARKT MEDEL FÖR KROPPEN. OCH KAUSTIKSODA RENAR AVLOPP RÖR, OCH BENSIN BILAR ELLER ANDRA MOTORER ,CEMENT TILL YTTRE BRUK VÄGGAR ELLER TAK OCH GOLV ,ELLER VÄGAR KAN VI ÄVEN BLANDA I SVERIGE DÅ.

Men hur tror ni kroppen ser ut när folk använder och rena och tar fram Kokain då??

MEN SER SVART FRÅN ACETON GENOM ATT DET KOMMER MYCKET FARLIGT FRÅN ACETON, SOM FOLK RENAR MED. Men en liten droppe kan bli kvar, men flera droppar kan bli kvar från Aceton då. Men hur ser kroppen ut då?? Ser en genomskinlig gul och bensin Cement ,men rör ihop cement ihop med Aceton och bensin då. Men ser att det åker ut från reningen då. Men ska renas allt då

VI Ser det blev kvar vitt som är cement I kokain då. .

Men hur rent är kokain då?

SER UT SOM SVART OLJA ,SOM BENSIN SER UT, SÅG SEG UT. Det följer med från reningen bensin, finns kvar i kokain, och försvinner inte från reningsprocessen då. Blev som seg olja när vi såg det. Men är inte så bra att ta kokain GENOM ATT FOLK BLIR SJUK.

MEN FINNS KVAR BENSIN FRÅN RENINGEN,MEN ÄVEN CEMENT FINNS KVAR FRÅN RENINGEN, vi såg små pyttesmå cement prickar blev kvar, som var så små från cement ,som ingen ska ens ta i kroppen ,utan har det mest på utsidan, till yttre bruk, som vägar eller lägger folk cement på andra ställen ,men tar det aldrig i kroppen ens då. VI ÄTER INTE CEMENT DÅ.

Men hur mycket aceton finns kvar  i reningsprocessen från kokain blandningen då?

MEN HUR MYCKET FINNS DET KVAR ACETON, GENOM ATT ACETON ÄR FARLIGT ÄMNE, ATT TA I KROPPEN ENS? Binder in bensin ihop med cement  ,det blir som en binning binder ihop livsfarliga ämnen då. Ser blandas ihop från blomman, som är farligt då.

Vi ser längst upp på bladet, en bit av bladet ,som är farligt ,men inte hela bladet ,utan visar att det är farligt, men inte hela bladet då. MEN BLOMMAN ÄR FARLIG ,men allt som blandas i är värre, KAUSTIKSODA BENSIN ACETON CEMENT ,genom att det ligger kvar från processen när de ska rena allt från blomman.

MEN LÄNDER SOM BOLIVIA, PERU OCH COLOMBIA KAN INTE DEN BITEN ,ATT ACETON BENSIN OCH CEMENT ÄR FARLIGT ÄMNE ATT HÅLLA PÅ MED DÅ, genom att ingen vill ens ta det i kroppen ens. Men de ser inte hur farligt medel folk använder när de tar aceton och cement och bensin, vad det kan skada folk om de får inte bort allt från processen ,genom att de har inte fått bort Aceton, bensin och cement. KAUSTIKSODA.

men hur mår folk då ????

Men hoppas, att hitta en medicin ,som folk tar fram i andra länder ,men även Sverige har tagit fram uppåttjack för folk ,som mår extra dåligt ,men testar tar fram till folk då. Men även amfetamin, där folk kan vara vaken en längre tid ,men även kokain har den hjälpen till folk, ,som amfetamin har då. Men mycket läkare börja älska amfetamin, kunde sitta och läsa sina studier ,men även de tog fram saker hela tiden, som Bolivia, Peru och Colombia då. FOLK TESTAR ALLT NÄR DE MÅR DÅLIGT DÅ.

MEN KOKAIN HAR FUNGERAT PÅ SAMMA SÄTT, men läkarna anser att amfetamin är mycket starkare medicin, men Bolivia ,Peru och Colombia har tagit kokain i många år ,så gammalt men kallar för helig hälsoblomma, som en del ratar idag. Men folk som lever i Colombia och Peru och Bolivia, har ingen koll på när folk använder bensin och Aceton och cement KAUSTIKSODA i den processen då. Men folk i Bolivia ,Peru och Colombia brukar lägga bladet mot sin kind ,genom att för dem är det en hälsoblomma då. Men för oss är det inte ens det, men för dem har det varit länge det.

MEN KOLLA PÅ VAD KOKAIN INNEHÅLLER DÅ, hur kokain påverkar er. Men kolla på vad läkaren skriver ut till er då. MEN I FATTIGA LÄNDER HAR INTE ENS KOLL PÅ ALLT, att framställa en medicin folk tar FRÅN FARLIGA ÄMNEN ACETON, BENSIN CEMENT  KAUSTIKSODA och renar med.  Det händer att partiklar från reningen hänger med då. Men tänk på, vad kokain innehåller då, inte bara ett blad , som är inte lika farligt, som Aceton och bensin och cement kaustiksoda då???

Men folk blir sjuk av även blandningen och reningen folk håller på med då. Men ni kan tänka ,vad kokain innehåller , blomman, men bensin , Aceton och cement, kaustiksoda men tänk efter då, VAD KOKAIN INNEHÅLLER DÅ. kokain innehåller då.

Men hur farligt är det att köpa på internet droger folk kan köpa syntet kokain då?

Folk lägger det på tungan, eller drar det i näsan kan ta sprutan.

VI SER SVART OLJA SOM ÄR SEG ,DÅ ÄR DET INTE BRA ENS ATT ANVÄNDA DÅ tar i näsan spruta på tungan

Det är även farligt genom att vi såg oljan ,NÄR NI TAR KOKAIN ,SOM ÄR LIKA FARLIG ,så syntet verkar vara lika farligt, men ingen ska ens ta kokain ,genom att processen är farligt ,när folk har ingen koll på farliga ämnen folk använder, Aceton bensin och cement kaustiksoda.

Men folk söker hela tiden att lugna sig ,eller så mår folk dåligt, och tar mediciner, men inget är bättre än dem från Bolivia, Peru och Colombia alla vill bedöva sig ,när de mår dåligt, men i Bolivia ,Peru och Colombia använder folk livsfarliga ämnen, när folk renar den processen att ta fram kokain då. MEN INGENTING ÄR BÄTTRE ATT ÄTA AV DÅ. GENOM ATT MYCKET ÄR SÅ FARLIGT IDAG. OCH KAN ÄVEN FASTNA I DET.

MEN LÄNDER SOM BOLIVIA OCH PERU OCH COLOMBIA HAR INGEN KOLL PÅ NÄR FOLK ANVÄNDER SÅ FARLIGA ÄMNEN när folk renar och tar fram medicin, och kokain är hälsa för dem medicin, men även en helig blomma bladet för dem. Men kommer på saker ,att kunna lugna sig eller annat de tar fram, men folk där är som andra länder när de mår dåligt ,men så hittar de på ,som vi gjort ,men använder farliga ämnen när de tillverkar kokain, SOM FOLK BLIR SJUK AV DÅ. 

Vi ser svart olja bensin, SOM FINNS KVAR EFTER ALLT ,men ingen kan äta av det ,då blir folk sjuk av det ,men olja bensin är livsfarligt ta ens ta i kroppen. Men även cement och aceton är farligt att ta i kroppen då. KAUSTIKSODA

Folk tar kokain ,men vet folk vart allt kommer ifrån när folk gladeligen köper kokain ? FOLK HAR INTE KOLL PÅ ,ATT DET FINNS FARLIGA ÄMNEN I KOKAIN DÅ.

FOLK KOLLAR INTE PÅ ALLT, VAD ALLT INNEHÅLLER UTAN LITAR PÅ DEM ,vad kokain innehåller då. Genom att folk litar på folk som säljer kokain då.

MEN FOLK SOM KOMMER FRÅN DESSA STÄLLEN HAR INGEN KOLL PÅ VAD SOM ÄR FARLIGT OCH GIFTIGT DÅ, hur de kan skada folk när de sitter och jobbar med ,att framställa kokain då. Folk använder giftiga ämnen när de jobbar med kokain ingen kan ens äta av det ,så farligt är kokain att ens titta åt.

Genom att kokain utvinns från blomma, men sen en process att ta fram kokain då. Bensin, aceton och cement KAUSTIKSODA ,som de använder och renar då ,som är livsfarligt att användas då. ALLT ÄR FARLIGT ATT ENS ÄTA AV DÅ.

Men kokain framställs från mycket giftiga ämnen ,BLAND ANNAT KAUSTIKSODA BENSIN ACETON ,CEMENT, men , ser en svart röra, som folk rör runt bladen i ser ut som lera.

VI BLEV CHOCKAD NÄR VI SÅG HUR FOLK SKADAR ANDRA MÄNNISKOR När vi såg vilka giftiga ämnen han använde, han satt i skogen i naturen ,och ingen såg han ,när han satt och kokade i ihop kokain. Men ämnen han använder blev problem för folk ,att ens ta på kroppen ens, så giftiga ämnen framställs av kokain. Men bor långt från omvärlden ,och sitter och håller på med giftiga ämnen ,som ingen ska ens använda då.

MEN DET VAR FRUKTANSVÄRT ATT SE ,NÄR DE HAR INTE ENS KOLL PÅ SAKER ,SOM ÄR SÅ GIFTIGA ÄMNEN DÅ.

Han renar ,så det blir blankt han använder bara giftiga ämnen ,när han tillverkar kokain. Mannen är så ovetande om faran, genom att folk bor på ställen ,OCH KAN INGENTING OM GIFTIGA ÄMNEN DÅ ,och har fortsatt länge med det när han sitter och jobbar med kokain.

MEN ALLA SOM HAR KÖPT FRÅN DEM KOKAIN ,HUR SER KROPPEN UT IDAG. HELA KROPPEN ÄR SVART FRÅN ALLT DE TAR IN ,DET ÄR INTE KONSTIGT ATT FOLK BLIR SJUK.

De jobbar med en reningsprocess ,SOM INNEHÅLLER BARA GIFTIGA ÄMNEN DÅ, OCH HAR PÅGÅTT LÄNGE DÅ ,som ingen ska ens använda då. Det är livsfarligt ämnen de använder då.

Folk har inte tänkt på det att kokain framställs av farliga ämnen då.

Det är så mycket gift i kokain.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.