DROGER BENZO – DRUG BENZO

DROGER BENZO som folk äter som godis idag, genom att ingen lär sig om sig själv ,då tar man en Benzo, genom att ta bort den smärtan, som ungdomar och vuxna får, då tar ungdomar en Benzo genom att täppa till en kanal, som ska hålla sig helt öppen, och inte täppa till sin värsta smärta då.

Genom att folk får ångest ,som är en rop på hjälp, ta bort den hemska smärtan de känner ,men då blir det en tablett Benzo, som tror att de hittar svaret med drogerna då. SOM ÄR TOTALT GALET DÅ.

Men hittar svaret på en gång ,om ungdomar slutar knapra Benzo ,genom att börja reda upp sin inre smärta ,istället för att ta en Benzo då. Men folk kan ta för mycket av Benzo, och blir sjuk av tabletten, och mycket ungdomar kan gå under bara ,att de käkar för mycket Benzo, ISTÄLLET FÖR ATT REDA UPP SIN INRE SMÄRTA, SOM ETT BREV PÅ POSTEN DÅ. 

Ångest då flyr folk, genoma att ingen verkar fatta vad ångest är då. DEN STORA RÄDDNINGSKAPSELN ,SLÅR IN HOS FOLK NÄR DE MÅSTE ÄNDRA OM SITT LIV DÅ. Men ångest och panikångest är en rop på hjälp, som ingen har förstått, att hela deras inre håller på att gå sönder inombords, när panikångest sätter igång då. Det är en stor räddning till folk ,som känner panikångest ,men för det mesta snurrar runt, vart ska jag ta vägen, vet inte vart de ska tagen när panikångest dyker upp ,och oftast blir folk snurrig och mår dåligt, men då går folk till doktorn eller psykologen när panikångest drar i dem.Men det verkar som läkare eller psykologen har ingen kunskap om panikångest ATT DEN KALLAS FÖR RÄDDNINGSKAPSELN, ATT NÅGOT ÄR FEL HOS FOLK SOM KÄNNER PANIKÅNGEST DÅ.

Jag har kunnat gått till tusen läkare och psykologer när jag fick min första panikångest då. Ingen av läkarna har sett vart det kommer från, ATT BIRGITTA MÅSTE FLYTTA FRÅN EN LÄGENHET SOM DROG NER MIG DÅ. 

MEN ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER SA TILL MIG ,ATT RÄDDA MIG SJÄLV DÅ. MEN GUD KALLAR PANIKÅNGEST FÖR RÄDDNINGSKAPSEL ,ATT FOLK ÄR FÖDD MED DEN HJÄLPEN DÅ. Men vi föds med den hjälpen genom att vi kan hamna i svåra situationer i livet då. Men har någon läkare och psykolog talat om för folk ,att nu måste du rädda dig själv ,genom att paniken sätter igång ,men vill bort från allt när den drar i gång, SOM ÄVEN ÄR EN SIGNAL TILL FOLK, OCH HJÄLP TILL FOLK ,TA ER UR ILLA SNABBT NU.

JAG TOG MIG UR ILLA SNABBT, OCH FLYTTADE FRÅN STÄLLET SEN KÄNDE INTE JAG NÅGON PANIKÅNGEST DÅ. Men fick för första gången panik när jag flyttade dit ,men höll på att bli galen ,men sov ibland på lokalen ,för att slippa känna panikångest ,som även kom från platsen jag bodde på då. Men många kunde känna panik ,och då kände jag panik ,men måste flytta, SOM GREAT MASTER KUTHUMI SA DEN GÅNGEN, ANNARS GÅR JAG UNDER DÅ. MEN ÄVEN ÄRKEÄNGELN RAFAEL PRATADE OM PANIKEN DÅ. Men tog mig vidare då. Men kände inte av det sen, men måste rädda mig själv då.

Jag har gått tillbaka i tiden ,om jag känt panikångest när jag var ung? Nej den första gången genom att jag bodde fel då. Men dyra kostnader att ta sig ifrån då. Men måste flytta då. JAG ÄR SÅ HIMLA KÄNSLIG ,OCH KAN INTE BO PÅ PLATSER DÄR FOLK HAR ÅNGEST ,GENOM ATT JAG DRAR IN ALLT DÅ.

EN GÅNG KÄNDE JAG PLÖTSLIGT ÅNGEST FRÅN KEWAN ,men kom och gick en tid då. Jag kände av honom ibland ,att han fick panikångest då. Men han ringde efter ett tag till mig ,genom att städa bort sin panikångest då. Men han hade problem med mycket när vi lever såhär dåligt då.

Men ni har problem ,som ni lär er att täppa till med en Benzo eller tar ni andra droger, genom att inte tar reda på orsaken när ni mår så dåligt, och sitter och kryper ihop, och mår så dåligt, DÅ MÅSTE NI TITTA PÅ DET GENOM ATT DET ÄR EN ROP PÅ HJÄLP ,VARFÖR FÅR DU PANIKÅNGEST DÅ ,måste ni titta på det. Men varför händer allt runt dig då.

Men kan leva med ett inre krig inom er då. Men när folk får panikångest, HANDLAR DET ATT NI SITTER FEL I LIVET, genom att den kallas för räddningskapseln ,för att ni sitter fel i livet då. Ni måste fråga er själv, och sluta ta droger för ångest ,NÄR RÄDDNINGSKAPSEL SLÅR TILL ,som ni täpper till ,som ska hjälpa er från en del saker i livet då. Ni sitter för det mesta i viktiga beslut ,när räddningskapseln slår till då  och kraften är enorm när den slår till då. MEN FÖR ATT VÄCKA UPP FOLK, ATT NU MÅSTE NI GÖRA NÅGOT ÅT SAKEN ILLA KVICKT DÅ.

DET ÄR EN VÄCKARKLOCKA TILL FOLK SOM FÅR PANIKÅNGEST DÅ. 

Ibland kan det vara relationer kärleksrelationer ,som skapar problem ,och plus ångest panikångest ,då handlar det om ett större steg i livet, genom att ni kan få ångest av den ni lever med då. Men även från vänner kan ni få ångest av, så illa är det då. Men ni förstår inte alla gånger signalen, ATT NI MÅSTE LÄMNA VARANDRA DÅ ,för att kunna leva igen då. Men kostar oftast pengar att lämna varandra, som är en dyr kostnad, men kan även dra ut på att lämna varandra då ,genom att det är dyrt idag att skiljas då. Ni kan sitta med dyra kostnader när panikångest dyker upp ,men har ingen lust att lämna varandra då ,fast det bästa att göra det när panikångest dyker upp då. DET ÄR EN ROP PÅ HJÄLP DÅ.

Ibland kan det vara stora saker ni måste ändra på ,eller mindre saker ni måste ta itu med då. Men mycket ungdomar mår dåligt genom skolan är problem, eller annat ni får panik av då. Men sluta att täppa till hjälpen när ni får panikångest UTAN PRATA MED FOLK NÄR PANIKÅNGEST DYKER UPP DÅ, och ta reda på varför, och prata ut med folk om det ,genom att lösa upp det, istället för att proppa i er tabletter ,eller Benzo eller andra droger när ni får panikångest, som blir fel ,genom att lösa upp som du har inom dig, alla tankar du har ,som du måste lösa upp, genom att ta dig ur problemet, och kunna se mycket klarare då.

Men när folk får panikångest ,då är det en stor räddning till er, istället för att täppa till det. NÄR DET DYKER UPP ,SÅ TA TAG I DET ,GENOM ATT SLUTA ÄTA EN MASSA DROGER OCH TABLETTER NÄR PANIKÅNGEST KOMMER ,SOM TALAR OM FÖR ER ,ATT RÄDDA ER SJÄLV. Om ni får panik nu, nu får du panik ,vad tänker du då?? Stoppar du i dig en tablett ,eller tar du tag i det ,du ser framför dig då?? ELLER SPRINGER NI FRÅN HJÄLPEN DÅ???  ,genom att en del folk kan få panik när har fel arbete, eller skola då. Men när panikångest dyker upp tänk på det, varför då. EN VÄGLEDNING NÄR NI FÅR PANIKÅNGEST DÅ.

NI VET VAD NI TÄNKER PÅ NÄR PANIKÅNGEST DYKER UPP ,när paniken börjar rusa i er ,och då får du inte ta en Benzo ,eller andra droger ,genom att så mycket folk är rädd för räddningskapseln när han slår till, och folk vet inte vart de ska ta vägen när ångest dyker upp. Men det är att rädda er själv, från en besvärlig situation då. Men panikångest dyker alltid upp ,när det är fel ,genom att det är en panik på hjälp, och då slår räddningskapseln in ,OCH MÅSTE RÄDDA SIG SJÄLV EN ROP PÅ HJÄLP DÅ. Men en del går ut och går när paniken drar igång då. Men måste lösa problemet när den dyker upp då.

Men vad innehåller Benzo och folk som tar Benzo?

Det ser ut som vitt damm som kastas upp då. Men folk måste ta Benzo, ser folk tar det ,men har stress inom sig, Benzo hela tiden. Men ser folk, som äter för mycke av Benzo, FOLK KAN FÅ PROBLEM MED SIN HÄLSA NÄR DE ÄTER FÖR MYCKET BENZO. Ser att de är full och tagit Benzo. Men får inte blanda det med sprit eller alkohol, som en del kan göra, genom att snabbt täppa till smärtan då. Men alkohol och Benzo passar inte ihop då. Ser en massa tabletter ,att folk kan även blanda dem i alkohol ,som är vansinne att blanda då.

Om folk fortsätter länge att ta Benzo hur blir det då?

DET SER UT SOM DE SLÅR UT KROPPEN. Men får problem med magen känns de får problem med halsen då. Halsen ser skadad ut ,genom att de tar Benzo blir knepig hals ,ser konstig ut, men det är ett farligt ämne såklart ,när de tillverkar Benzo då.

Kan ungdomar och vuxna sluta lätt när har tagit Benzo?

Vi ser att ungdomar och vuxna vill gärna fortsätta ta Benzo ,och svårt att sluta när det har gått för långt, men tänk på det ,ATT SÄLJ INTE DROGER TILL FOLK DÅ. GENOM ATT DE MÅSTE TA MER DÅ.Ser att ungdomen kan öka på ,istället för att dra ner på att köpa en massa droger Benzo ,som har skadat mycket ungdomar idag. Men ungdomar lever i en fruktansvärt värl idag.

Vi ser att de dricker och tar Benzo när det har gått för långt, och då är det inte ens bra ,att prova Benzo då. NI SKA INTE ENS TITTA MOT BENZO, ELLER PROVA ENS DÅ ,GENOM ATT BENZO ÄR STORA PROBLEM NÄR NI SKA SLUTA DÅ.

MEN MÅSTE FÅ SÅ MYCKET HJÄLP DÅ.

MEN ÄR FRUKTANSVÄRT DROG BENZO DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.