EN STOR VARNING IDAG

VI FÅR EN STOR VARNING NU

SER EN KVINNA SOM BLIR ILLA MISSHANDLAD AV MÄN SOM BINDER HENNE DÅ.Men ser att det händer i en lägenhet ,att hon blir även hotad till livet ,genom att han sätter en pistol mot hennes huvud då. Han bak binder hennes armar då. Hon ligger på sängen och är bunden då.

KILLEN HAR SVART HÅR OCH LJUS HUD ,men han håller på med henne ,och skadar henne jättemycket då. Han kastar upp henne mot väggen och skadar henne så mycket då.

Men vad är det för vidrigt folk

som gör så här mot en kvinna då?

DET HÄNDER DAGLIGEN I SVERIGE NU,att mycket kvinnor kan bli skadad och misshandlad ,genom att svenska kvinnan ,tjejen spottar man på idag, det finns inget värde längre hos unga kvinnor ,som regering har dragit in en hop med män, som skadar kvinnor och barn idag ,men även små barn.

MEN DEN HÄR GÅNGEN KOMMER EN UNG KVINNA FÅ SÄTTA LIVET TILL DÅ. Men tjejer och kvinnor och barn blir utsatt för män ,som inte kan sköta sig alls då. DET ÄR MYCKET FESTER DÄR FOLK DRICKER EN MASSA NU.

MEN SVERIGE ÄR FRUKTANSVÄRT IDAG, inget kul land längre ,så länge regeringen börjar göra rätt mot kvinnor och tjejer och barnen och familjen idag. Men när ska landet ljusna ,nu fick vi upp det här på en gång, och måste skriva om det såklart, och lägga ut det här nu.

Men det är helg och kul nu ,men även andra dagar kan tjejer och kvinnor drulla runt och är full eller tar droger ,som ingen verkar fatta att de måste börja ta tag i sitt liv, och sluta knapra droger och tabletter och dricker en hej vilt ,och kan inte ta hand om själv längre då. Men kvinnor och tjejer idag kan vingla hem ,och killarna ser på en gång, som blir ett lätt offer, för den kvällen, att ha kul med tjejen eller kvinna då ,och männen har ingen kärlek i sig ,utan bara hat kommer männen med ,som kommer till Sverige ,som kommer från förtryckt kultur. MEN TAR LÄTT DÖD PÅ DEN KVINNA DE HAR LEKT MED ,GENOM ATT VI ÄR SÅ HIMLA SMUTSIG I DERAS ÖGON DÅ. MEN KAN BLI ETT OFFER IDAG.

MEN TROR REGERINGEN ATT MÄNNEN SKA SKÖTA SIG DÅ????++++

INGEN INOM REGERINGEN VERKA FATTA ATT MÄNNEN KOMMER SKADA OSS DÅ ,och mycket kvinnor och barn och tjejer kan försvinna snabbt idag, sen regeringen ,sa JA till allt ,de har inte kolla igenom alls då. Nu var det en ljushyad kille, men nästa gång är det en svarthyad ,man som våldtar och bränner upp tjejen, som nyss har börjat sitt liv.

MEN SÄG INTE JA TILL FLER MÄN som kommer från den kulturen som kan inte acceptera oss ens då. MEN SLUTA SÄG JA TILL FOLK IDAG, UTAN BARA FOLK SOM KAN SKÖTA SIG, OCH INTE FOLK SOM TAR DÖD PÅ SVENSKA FOLKET DÅ. 

VI FICK UPP DEN VARNINGEN Men det är lätt för killarna att ta tjejerna, och fulla kvinnor som vinglar hem genom att så mycket tjejer och kvinnor dricker idag. Men håll huvudet klart idag och tänk på vad ni kan möta på efter ni går hem efter en fest, eller ett dansställe eller pub, där ni håller till då. Men håll er vaken och drick inte för mycket nu ,genom att vi fick upp den här varingena att nu måste ni skydda er själv ,och gå inte ensam hem då. Men ta en taxi om ingen skjutar ,eller gå med folk då.

Nu fick vi upp den stora varningen, och vi höll på med annat som ska ut på bloggen då. MEN VAR TVUNGEN ATT BRYTA OCH LÄGGA UT DEN VARNINGEN ser hur hon blir misshandlad då. Såg det flera gången hur illa däran hon blev då.

Men alla i Sverige kan bli utsatt för det här, men håll er nykter ,och sluta med att plocka i er en massa tabletter eller droger, genom att ni är ett lätt offer då. Men tänk på det, att Sverige är inte som förut när man kunde gå sent hem, utan att någonting hände då. MEN NU ÄR DET LIVSFARLIGT FOLK GENOM ATT REGERINGEN HAR DRAGIT IN GALET OCH LIVSFARLIGT FOLK, som tackar eller känner tacksamhet när de får bo i Sverige, men spottar på oss ,då åker de hem till sitt hemland såklart ,och får aldrig visa sig här igen.

MEN OM REGERINGEN KUNDE FÖRSTÅ ,ATT SLUTA GULLA MED FOLK  SOM HAR SKADAT FOLK ,DÅ ÅKER FOLK UT SÅKLART genom att nu kom det upp igen en varning, och vi vet inte vart det är då. Men alla ska skydda sig nu, och sluta drick för mycket, eller en massa droger och lugnande, som folk blir lam, och är ej kontaktbar svårt att nå då.

NI MÅSTE DRA NER PÅ DET,som landet ser ut nu, genom att ni är ett lätt offer idag ,och full och vet inte vad ni gör då. Men även folk som tar droger vet inte ens vart de håller hus, utan kan hamna i stora problem, som den här kvinnan då. Men även tjejer kan hamna i samma då.

I STÖRRE STÄDER SKA NI SE UPP NU. GÖTEBORG MEN ÄVEN ANDRA STÖRRE STÄDER SKA NI SE UPP DÅ. Vi känner av Göteborg nu.

MEN DET ÄR SYND OM ALLA FÖRÄLDRAR SOM VET INTE OM DOTTERN KOMMER HEM ELLER INTE DÅ. 

MEN REGERING MÅSTE TA ANSVAR IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.