DROGER TRAMADOL – DRUGS TRAMADOL

DROGVÄRLDEN ÄR FYLLD MED EN MASSA FARLIGA SAKER SOM UNGDOMARNA HAR LITE KOLL PÅ DÅ. Men det finns ungdomar som har mer koll på det, genom att de vill inte hamna så fel i livet då. Men så finns det ungdomar ,som  knaprar allt de ser på marknaden ,att den måste de testa, och den måste de testa, genom att vara inne som en del ungdomar måste testa ,men så finns det ungdomar som kan stå emot allt galet ,att ge sig in på den mörka svarta världen, som alla droger står för då.

MEN EN DEL UNGDOMAR TÄNKER INTE GÅ DEN MÖRKA VÄGEN ,UTAN GÅR FÖRBI DEN MÖRKA VÄGEN, och en del ungdomar ser drogvärlden, men ser bara problem då ,utan går förbi den mörka vägen ,genom att de ser mer ,men vill inte bli sjuk ,som en del fastar i flera års drogproblem då.

Men så finns det ungdomar ,som måste hänga med den mörka världen, som föräldrar bävar varje dag för sin son eller dotter ,ATT DE EN DAG TAR EN ÖVERDOS, OCH ÄR BORTA FRÅN DEN VÄRSTA VÄRLDEN MED DROGER OCH PROBLEM, genom att det finns ungdomar, som kan ta en överdos när de har inte insikter om droger då.

Men nu har ett nytt drogproblem ,som bara växer på marknade då TRAMADOL SOM ÄR ETT NYTT SÄTT ATT FÖRSTÖRA SITT LIV, och ungdomar måste ta Tramadol ,som är även en farlig drog, att börja med den mörka världen, som har blivit för mycket av Tramadol. Men ungdomar kan fastna lätt i Tramadol genom att det är ett ämne ,som gör att ni vill ta mer, och mer ,och mer, och mer ,så fungerar Tramadol, att ungdomarna får ännu mer problem när de tar Tramadol, SOM ÄR EN MÖRK VÄRLD UNGDOMARNA KLIVER IN PÅ DÅ.

Men att börja äta Tramadol är ett medel, som gör att ni kan bli sjuk inombords när ni äter för mycket av Tramadol, SER ETT MÖRKER SOM KOM FRAMFÖR OSS när folk fortsätter ta Tramadol ,genom att det påverkar hälsan och kroppen ni, som har börjat att ta Tramadol ,att kroppen kan även bli utslagen ,som en del droger gör att kroppen blir ännu mer problem med då. Genom att kroppen tål inte det, att ta en massa Tramadol, som ni har fullt i Sverige av, som folk säljer till folk på svarta marknaden då. DET ÄR ENKELT ATT FÖRSTÖRA SITT LIV NÄR FOLK SÄLJER PÅ SVARTA MARKNADEN, som finns fullt med folk som vill skada era liv då.

Men Tramadol gör att kroppen blir mellangrå ,och då är det ett farligt ämne ,som folk tillverkar Tramadol, annars har inte kroppen blivit mörkgrå ,GENOM ATT TRAMADOL INNEHÅLLER FARLIGA ÄMNEN NÄR DE TILLVERKAR TRAMADOL, genom tillverkningen att kroppen blir grå, och då är det ämne som förstör kroppen på friska ungdomar då.

MEN INGEN UNGDOM SKA TITTA MOT TRAMADOL GENOM ATT KROPPEN REAGERAR PÅ EN GÅNG, när folk börjar ta Tramadol genom att kroppen blev grå mörkgrå ,då har ungdomar problem med hälsan, som visar sig i framtiden när de tar för mycket av Tramadol, som inte ungdomarna tänker på att det är ett farligt ämne de blandar i Tramadol, annars skulle inte kroppen bli så där hemsk då.

MEN SER KROPPENS SKELETT FÅR SIG EN SMÄLL för mycket ätande av Tramadol ,som inte ungdomarna tänker på ,vad Tramadol innehåller utan tar det så enkelt genom att testa Tramadol, som är även en farlig drog. Kroppen blir knepig ,vi ser så knepiga bilder när folk tar Tramadol som ungdomarna ska inte ens ta då.Men ingen tänker på det, utan börjar ta Tramadol som gör att kroppen börjar slå ut dem, men svårt att sluta om de håller på för länge att ta Tramadol, genom att drogen är bland de farliga drogerna då, som ingen har koll på idag, ,att ingen ungdom ska titta mot Tramadol, utan lär er ,att leva utan en massa droger ,som gör livet mer, och mer problem för er då. VI SER ATT DE LEVER I EN MÖRK VÄRLD ,SOM TAR TRAMADOL DÅ. Men ser att folk köper vid dörren Tramadol, att folk säljer på olika sätt ,men ser att någon person som kommer till dörren ,och lämnar över tabletterna Tramadol då.

MEN DEN VÄRLDEN VI SER ,ATT VÄRLDEN ÄR GRÅ FÖR DEN SOM TAR TRAMADOL DE KLARAR SIG INTE UTAN TRAMADOL, annars har vi inte sett den bilden, utan folk hjälper dem på så sätt när det finns folk som bor i närheten då.

Men folk har fastnat i en mörk ,och grå värld. Vi ser folk som käkar och knaprar Tramadol, allt är grått runt dem bara grått runt alla, som tar Tramadol då. MEN FOLK HAR PROBLEM SOM TAR TRAMADOL, GENOM ATT MYCKET FOLK SITTER HEMMA OCH KNAPRAR TRAMADOL genom att världen är så mörk för dem då. Men ser att de håller till mycket hemma, genom att de gömmer sig från omvärlden, men mår fruktansvärt dåligt folk som knaprar Tramadol har inget liv ens, att världen ser fruktansvärt ut, det vi ser folk som har börjat ta Tramadol, att allt blir så mörkt och grått ,även hemma när de äter Tramadol.

Genom att  ämnet innehåller farliga ämnen, och därför blir världen grå för dem. MEN FOLK HAR TAGIT TRAMADOL ,OCH FOLK KOMMER TILL DÖRREN MED NÄSTA PÅSE, och nästa påse ser vita tabletter, som en person lämnar över till folk som äter hela tiden Tramadol, genom att folk sitter fast måste ha Tramadol måste ha Tramadol så fungerar folk som börjar med Tramadol måste äta det då.

Men världen har gjort, att de måste ta Tramadol ,OCH HAR ETT BEROENDEFRAMKALLANDE MEDEL I TRAMADOL, som gör att ungdomar blir fast i den grå världen, när de börjar ta Tramadol, som ser så fruktansvärt ut ,att se unga människor förstör sitt liv, och äter en massa droger. Tramadol är ett farligt medel, som gör att världen blir grå försvinner från omvärlden, KAN ÄVEN BLI OSOCIAL NÄR DE TAR TRAMADOL FÖR LÄNGE, att de försvinner från omvärlden ,och gömmer sig, genom att de börjar må så fruktansvärt dåligt.

Vi ser att ,då kommer nästa påse ,som en person levererar vid dörren, genom att världen har börjat trappa ner kroppen på dem så mycket då, men folk fortsätter äta Tramadol ,genom att de kan inte sluta ta den trogen, genom att den drogen är enormt beroendeframkallande Tramadol, genom att ungdomar kan fastna i en mörk värld, och bara äter droger.

 VI SER TRAMADOL ÄR EN FRUKTANSVÄRT DROG  DET ÄR EN MÖRK VÄRLD LITA PÅ OSS. DEN MÖRKASTE AV DROGER VI HITTAT DÅ. GENOM ATT VÄRLDEN BLIR SÅ HEMSK.

DET VI SER ATT UNGDOMARNA KLIVER IN I EN MÖRK VÄRLD OCH SVART VÄRLD, som ingen tänker på ,varför är den så konstig, varför är de så knepig, ingen kan se vad, som hänt, men ser fördragna gardiner, och ett mörkt hem, GENOM ATT TRAMADOL PÅVERKAR FOLK SÅ ,ATT DE BLIR SÅ SJUK INOMBORDS OCH KROPPEN SLÅS UT, genom att de lever mycket ensam ,eller så kan de sitta ihop med andra, som tar Tramadol.

Men världen är grå ,och svart när de har tagit för länge ,och gått för långt ,och då kan världen bli grå för folk, som tar Tramadol, genom att vi ser, hur folk får tabletter till dörren, men går inte ens ut tillslut ,genom att det har gått för långt. OCH ÄR FAST I DEN GRÅ VÄRLDEN SOM DE DRAS TILL, genom att ungdomarna blir beroende ganska snabbt av Tramadol, som inte folk tänker på när folk säger till ungdomar, men testa Tramadol, ta den tabletten, du kommer må mycket bättre då. Men fungerar inte det, men folk som börjat ta det kan dra in folk i det, hjälper sina kompisar att hamna i den grå världen, som Tramadol kan hamna i då. MEN SÄG NEJ OM KOMPISAR BJUDER DIG PÅ EN TRAMADOL, NI BLIR FAST DÅ. GÅ FÖRBI DEN DROGEN GENOM ATT DEN ÄR HEMSK. 

Men ingen ska titta eller prova Tramadol, genom att den världen är fruktansvärt att se, genom att ungdomarna blir beroende så snabbt av Tramadol, och kan inte leva utan Tramadol, som världen ser ut för ungdomar, som testar Tramadol ,som kliver in i en mörk svart värld,ALLA UNGDOMAR SOM BÖRJAR TA TRAMADOL, SOM INGEN SKA TITTA ÅT ENS GRÅ VÄRLDEN, genom att de fastnar i en ond cirkel ungdomar som tar Tramadol. UNGDOMARNA LEVER I EN FARLIG VÄRLD. Folk sitter fast i ett beroendeframkallande medel Tramadol ,som gör att de måste ha mer Tramadol ,som är ett fruktansvärt farligt medel att testa ens då.MEN HUR LÄTT ÄR DET ATT SLUTA MED TRAMADOL kan folk få hjälp med det, och kan folk blir fri då?

MEN KROPPEN RULLAR FRAM OCH TILLBAKA PÅ DEM, MEN KROPPEN ÄR SÅ UTSLAGEN PÅ FOLK ,SOM HAR LÄNGE TAGIT TRAMADOL. De kröp efter golvet, och hasar sig upp i soffan ,och orkar knappt ta ett glas vatten, ser att den, som ska sluta med Tramadol kan nästan inte resa sig upp, och ta ett glas vatten ,genom att kroppen är fruktansvärd utslagen för den ,som ska sluta då. FOLK HAR TAGIT DET FÖR LÄNGE DÄRFÖR BLIR DE SJUK NÄR DE SKA SLUTA GENOM ATT KROPPEN HÅLLER PÅ TRAPPAS NER DÅ. Men kan få abstinsen

Men måste ha folk hos sig, som ser till dem genom att vi ser att de rullar runt hela tiden, och svettas när de håller på att sluta med Tramadol, svettas och rullar runt, och dricker vatten som är den källan de använder då. Blir törstig ser vatten och rullar runt och svettas hela tiden då. Folk ger dem ett glas vatten då.

Men hur lång tid kan de ta att de blir fri då?

TRAMADOL FÅR DE INTE TITTA ÅT ,OCH INTE LUGNADE MEDEL SOM ÄR BEROENDEFRAMKALLANDE MEDEL I, som ni aldrig titta åt då, utan ingen får äta av beroendeframkallande medel då.

Men läkarna måste tänka på det, att aldrig ge beroendeframkallande medel till folk ,som har tagit droger en längre tid och Tramadol ,OCH FÅR INTE GE UNGDOMARNA SOBRIL, SOM EN DEL LÄKARE KAN VARA PIGG PÅ, fast läkarna och psykologen vet ,att Sobril är ett enormt beroendeframkallande medel, men folk kan åka tillbaka in i drogvärlden genom att det har hänt, att läkarna inte har läst om folk ,som tagit droger ,när de var ung och höll på en länge tid med drogerna då.

Men slutade med drogerna och fick sitt liv tillbaka då. Men en anhörig blev sjuk och blev orolig ,och går till en psykolog ,och han ser inte ,att han har tagit droger långt tillbaka då. Men kollade inte igenom hans problem, utan skriver ut Sobril till en kille ,som har tagit droger. Men sen satt han fast i drogvärlden ,och svårt att ta sig ur då. MEN HAN HAMNADE I DROGVÄRLDEN IGEN DÅ. Men har slutat med droger ,men han förlorade sitt liv genom att läkarna inte läst på om honom då.

Men därför får inte läkaren eller Psykologen skriva ut medel till folk ,som har tagit droger då. Genom att de kan hamna tillbaka igen, och in i drogvärlden igen då. När de hjälper dem får inte ens titta åt beroendeframkallande medel ,som en del lugnande är då. SOM LÄKARNA OCH PSYKOLOGEN KAN STÖKA TILL ,om de har inte lärt sig ,hur folk fungerar som har tagit droger då.

MEN FOLK MÅSTE BÖRJA JOBBA MED SIG SJÄLV, genom att ta tag i sitt liv, och sluta ta droger, genom att ta tag i sitt liv då. Men så mycket ungdomar mår dåligt idag ,som världen ser ut idag.

Men måste lära sig om sig själv ,när få folk får ångest eller panikångest måste de sluta ta droger, som även sänker er i botten ,istället för att lära er om er själv, när ni känner paniken rusar i er, att det är ett rop på hjälp då SOM KALLAS FÖR RÄDDNINGSKAPSELN DÅ. MEN HUR MÅNGA KÄNNER TILL DET? 

Men folk får panik ,då måste de börja reda upp sitt liv, genom att signal på signal dyker upp hos er då. Men ni måste kanske ändra om runt er ,som även den biten är jobbig då. Men ångest är en rop på hjälp, hjälp mig rädda mig själv hörde jag från Great master och ärkeänglarna då. Men GUD HAR SAGT ATT FOLK FÖDS MED EN RÄDDNINGSKAPSEL, men kunna förstå ,när den sätter igång, att folk kan sitta så illa då. Men relationer eller kärleksrelationer elle arbete ,som gör att ni får panikångest när ni går dit ,då kan ni inte ta en tablett för det, då handlar det om att byta arbete när panikångest slår till ,att ni sitter fast i ett arbete ,som gör er sjuk då. Ni känner att ni blir sjuk när ni ska gå dit då. Men även skolan kan mycket ungdomar lida av ångest och panikångest ,men förstår inte signalen när panikångest rusar i dem då. Men måste ta reda på varför de får panikångest ,genom att ta tag i ett problem som bara de själva kan rätta till då.

PANIKÅNGEST KAN KOMMA PÅ OLIKA SÄTT, men måste följa tråden när den dyker upp då. Ibland kan tankar göra ,att ni får panikångest, genom att ni tänker på en del saker, som är problem då. Men panikångest dyker upp ,när det är fel, då slår den till, men ta reda på det på en gång, prata med folk när panikångest dyker upp, att hjälpa er ur då. När signaler kommer till dig, att någonting är fel ,då kan panikångest slå till på en gång, när ni känner att nu är det fel då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.