JAG KÄNNER AV MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL PROTECTION BIG PROTECTION

IDAG NÄR SITTER VID KÖKSBORDET ,DÅ DYKER PLÖTSLIGT UPP KEWAN MIN TVILLINGSJÄL. Han tänker på mig ,genom att jag ser hela hans älskade ansikte då. Men först ser jag ögonen ,men sen ser jag hela hans ansikte inom mig.

Jag ser allt Kewan känns som inom mig då. Han känns så tydlig när jag känner han inom mig då. DET KÄNNS SOM HANS KIND ÄR MOT MIG DÅ. 

Men ser håret och kroppen, han växer inom mig då. Men jag älskar allt när jag känner Kewan inom mig, GENOM ATT JAG KÄNNER SÅ MYCKET KÄRLEK DÅ. MEN ÄLSKAR HONOM SÅ MYCKET DÅ.Men hatar den tiden då. Men GUD har sagt ,att Kewan stänger av Facebook när han mår dåligt då. Han kan nästan inte jobba då ,utan blir sjuk, och han måste jobba och dra in pengar då. Men jag blir sur ,genom att mitt liv har kraschat, som började så fint, men han stänger Facebook, då kan jag inte jobba ens genom att all min energi försvinner då. Det säger poff och poff  ,så försvinner min handlingskraft då.

JAG VILL KÄNNA MIG GLAD OCH LYCKLIG MED KEWAN. Jag minns han sa en gång ,att han hade jobbat jättemycket och var trött då. Men skrev till honom, du kan inte jobba 24 timmar då. Men vill bara att han skriver liten till mig då. Men vet att dessa män kan vara arbetsnarkoman jobbar och jobbar hela tiden, som Ömer gjorde då. Och båda är kurder då. Det är bara jobb för dem. Men vill ha en liten minut med Kewan då. Jag är också trött då.

MEN SAGT ATT HAN MÅSTE HA ENERGI, genom att nästa dag kan han bli jättesjuk när vi bor såhär illa då. Han kan inte prata eller titta på mig fast jag sagt ,men varför kan du inte höra av dig nästa dag. Han vet att jag mår skit och kan gråta då. Men han måste skydda sig själv och rädda sitt liv och dra in pengar då. Han kan fråga hur jag mår då. Jag har sett, att han kan må så dåligt ,och då smäller det i Facebook och han stänger av då. VI ÄR ÖPPEN MOT VARANDRA GENOM ATT GUD ÖPPNADE HJÄRTAT PÅ OSS DÅ. MEN HAR CHAKRAN IHOP DÅ. 

Men önskar vi var klar nu. JAG VILL ATT KEWAN KOMMER NU, JAG BLIR FAKTISKT SJUK, SÅ KUL ÄR DET INTE MED TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR, MEN HÄRLIGT ATT MÖTA HONOM ,MEN DEN HÄR DELEN HATAR JAG DÅ. Vi blir sjuk som ingen kan förstå som skriver om vackra saker om twin soul tvillingsjälar då. Men kolla på hur jag blev, men även sett efter liven vi rensar upp då. Men kul att träffas, en enorm kärlek ,men när vi lever såhär ,vi blir sjuk ,och männen känner mer och håller i planen då. MEN VILL BLI KLAR NU.

MEN MINA DÖTTRAR KUNDE INTE FÖRSTÅ MIG,varför mamma blev knepig och sjuk då. Nu har jag berättat för dem ,varför ,att det kommer från Kewan när vi lever så här dåligt, har även misst ekonomi på kuppen då. Mina barn känner inte igen sin mamma ens ,genom att jag brukar fixa allt då. Men den här gången slutar jag fixa allt när Kewan försvann gång på gång då. Men slutade att prata med folk genom att jag fungerar så. Men känner inte igen mig själv, som brukar fixa och ordna saker då. Men ingen av mina barn känner igen mig, fast jag sa förut att jag har träffat en twin soul tvillingsjäl då.

Men nu ser Nathalie ,varför jag inte fungerar, att det kommer från Kewan då. Men Linn vet om ,att mamma blev inte som förut då. Hon har Niklas och fattar allt då. Men så fungerar tvillingsjälar ,som ingen kan så mycket om då. Men jag känner mig halv och sjuk inombords när vi lever såhär då. MINA BARN BLIR INTE SÅ GLAD DÅ ,men sagt att jag kan inte göra så mycket åt det. GUD som styr allt ,och berättat hur han ser ut att han är inget påhitt då, att mamma har blivit knäpp då. Men nu får folk se hur han jobbar genom att folk följer oss då. Men vi har varit i många länder ,men ingen har sett när GUD ska förändra det ,som är fel så folk kan leva normalt då.

Men kan jobba det jag brukar jobba med då. Men Nathalie hörde på mig när jag åkte upp och ner då. Jag hade sån energi när vi pratade, men så åker jag ner då. Men kan bli tyst ett tag då. Jag sa till Nathalie om det här då, hör du hur jag låter då. Hon hörde att nu åker jag ner eller så upp då. Men älskar när jag åker upp ,då är jag mer glad men även full av energi då. Men när jag åker ner då fungerar jag sämre då. Men det är en fruktansvärt jobbig känsla då. MEN GUD HAR ÖPPNAT MIG OCH KEWAN DÅ.

Men sagt till Yasmine att det är Kewan då, som har stökat till för mig då. Men har vi haft pengar ,då har aldrig detta hänt mig då. MEN TRÄFFA TVILLINGSJÄL OCH TWIN SOUL, DÅ MÅSTE MAN BO IHOP SNABBT SOM DET GÅR ,GENOM ATT VI BLIR SJUK DÅ. Som ingen kan förstå, hur vi fungerar twin soul tvillingsjälar då. Jag sa till mitt barnbarn Emilia, hon tyckte det blev konstigt mellan hennes mamma och mig då. Men berätta för en tjej ,som är 18 år känns knepigt att jag mött en tvillingsjäl, men sa lite grann, men sa att Nathalie får berätta allt då. Emilia hör att mormor är annorlunda nu. Jag kan prata på ett helt annat sätt då.

Genoma att ingen kunde knapp rädda mig ,så illa är det när man möter twin soul tvillingsjälar då. Men GUD tog Jonas till hjälp, som även han kunde inte rädda mig, fast GUD sa ,att han skulle gå som en PROTECTION då. Pratade med Jonas i 4 timmar om mig då. Men jag hatar allt nu ,genom att förlorar allt då. MEN GUD KAN OSS ,OCH NU SKA HAN BÖRJA MED KURDISTAN, OCH DÅ FICK JAG PROBLEM PÅ EN GÅNG NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ. JAG KEWAN INNAN HAN DÖK UPP EN KILLE SOM VÄNTADE PÅ MIG.Men minns att bilden blinkade några gånger innan han dök upp då. Men kände en slags rädsla oro innan han dök upp då. Men såg en mörkhårig man med bruna ögon, som satt och väntade på mig då. MEN NU FÅR FOLK SE ÄKTA TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR, HUR GUD JOBBAR SOM INGEN HAR KUNSKAP OM DÅ. Men han tillät att folk ska lära sig om oss ,genom att så mycket fel skrivit på internet då. Men även böcker då. Men även andra har hittat på mycket om twin soul tvillingsjälar, att männen föds själv, som är bara lögner ,genom att männen följer med mig och Linn då. Linn har Niklas ,som kommer och går nu, och är inte sjuk ens då genom att Niklas måste gå tillbaka till henne då. Men när de lämnade varandra, då blev det stora problem för Linn då. Men hon måste rensa en del liv ,som kvinnor har då.

Men är glad ,att Niklas träffar Linn, genom att jag blev så orolig, vad ska man göra åt saker och ting då. Jag såg från mina tidigare liv, och då blev jag mer rädd, men de måste gå tillbaka till varandra då. De städa med varandra då genom att de måste ändra om då. Det är inte kul att se hur Linn mår ,och mina andra flickor mår mycket bättre än Linn, och Nathalie har sett hur hon mår då. Men ingen av mina andra barn har någon twin soul tvillingsjäl då. SOM TUR ÄR DÅ. Jag är rädd att det ska hända något såklart då.

Han tänker på mig, för att blockera mig genom att jag har en massa män på Facebook då. Jag minns förra gången när jag började prata mer med en kille från Algeriet då. Men vi pratade mer och pratade på camen då, men då dök Kewan upp ,och tog mig från honom då. Han känner av om jag håller på att ta en annan kille då. KEWAN BLOCKERAR MIG, HAN VET HUR FACEBOOK SER UT IDAG.

Men hatar Facebook ,och vill träffa Kewan på riktigt nu leva ett normalt liv med honom, och inte bara Facebook då.VI RENSAR MYCKET PROBLEM LIV NU. 

MEN SNART ÄR VI KLAR ,MEN KEWAN MÅSTE BESTÄMMA SIG ,ATT LÄMNA ENGLAND DÅ. PIG PROTECTION HAR SAGT ,OCH GUD HAN VÄNTAR PÅ HONOM DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.