MIN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION -PROTECTION

JAG KÄNNER OCH SER KEWAN IGEN.Idag när jag sitter vid mitt matbord och äter min gröt och tog en kopp kaffe, då känner jag plötsligt ett par mörka ögon ,som tittar på mig då. Eller jag fick hans ögon om jag ska beskriva rätt då. Det kändes som jag hade mörka ögon då, fast det var Kewans mörka ögon jag ser då.MEN SEN SER JAG HELA SKÅDESPELET ,när jag ser hans nacke hela hans nacke inom mig, och hans hår då. Men efter ett tag ,då känner och ser hans vackra ansikte och skägg då. Det kändes som jag fick skägg, när jag känner och ser Kewan då. MEN HELA KEWANS ANSIKTE BOR INOM MIG DÅ. Men efter ett tag ,då ser jag mer av kroppen att kroppen kommer och går då.

MEN KEWAN HÅLLER PÅ ATT BESTÄMMA SIG DÅ. Men ser han nu när jag sitter och skriver, och det känns som han lever och bor inom mig min twin soul tvillingsjäl då. JAG ÄLSKAR DETTA SKÅDESPEL DÅ. MEN HELA KEWAN KROPP KÄNNER KÄRLEK FRÅN HONOM DÅ. Men han tänker på mig då. Jag ser hela hans vackra ansikte när han tänker på mig då.

Men han går igenom mycket nu ,genom att han måste bestämma sig för Sverige då. JAG VILL BARA KRAMA OCH PUSSA HONOM DÅ. Jag känner så mycket glädje när jag känner av Kewan, och ser honom inom mig. Han bor i hela mig, som twin soul tvillingsjälar gör då. Nu när vi lever så från varandra, då kommer det så, att han bor inom mig då. VI ÄR 1 PERSON. JAG ÄLSKAR DET. KEWAN HÅLLER I PLANEN DÅ.

Men kan inte göra så mycket när Kewan sätter igång, OCH DÅ KAN JAG BARA SITTA OCH NJUTA AV HONOM DÅ, DET ÄR SOM ETT SKÅDESPEL DÅ.  Han vänder och vrider på kroppen jag känner hela honom som vi är 1 person nu.JAG ÄLSKAR HONOM ,MEN HAN MÅSTE TITTA MOT MITT HÅLL NU. MOT SVERIGE DÅ.Ser humor i allt nu genom att vi har haft problem i andra liv när GUD ska sätta igång länder då. Nu fick jag jordens problem, när GUD har tittat mot Kurdistan, genom att de lever fel enligt GUD. Och måste ändra om dem ,och då kom Kewan som ett brev på posten då. Jag trodde aldrig att man blir så sjuk av en twin soul ,tvillingsjäl ,som jag blir då.

MEN SETT FRÅN PROBLEM LIV VI HAFT DÅ INGET KUL MÖTE TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR, genom att vi blir så himla sjuk när någon dör ,eller lämnar oss då. Jag känner nu, när Kewan lämnar och går ,och jag blir sjuk, men även han blir sjuk då. MEN BARN OCH FAMILJ FÅR LIDA DÅ. Men sett så mycket lidande mellan twin soul tvillingsjälar då.

MEN GUD VAR FÖRVÅNAD ,ATT FOLK ÖNSKAR MÖTA SIN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL DÅ. MEN DÄRFÖR LÄT HAN ÖPPNA SANNINGEN OM OSS DÅ. Genom att internet och böcker sprider falska rykten, och därför är det enda gången folk får se sanningen om twin soul, tvillingsjälar då. Men Linn och Niklas är sjuk, genom att de är twin soul tvillingsjälar då. Men de måste gå tillbaka till varandra då. Linn kan aldrig gå vidare då. Men hon har en man som hon städar liv med då. Men Niklas kommer ändå hem till henne då. LINN KAN BARA LEVA MED NIKLAS DÅ. Men vill ni byta med dem, nej ingen vill det, och jag såg, hur Linn såg ut ,när Niklas lämnar henne ett tag, vilken cirkus sjuk hela tiden då.

MEN MÅSTE VAKTA HENNE DÅ. HON BLEV HALV NÄR NIKLAS DROG DÅ. HON BLEV SJUK, OCH JAG BAD HELA TIDEN, MEN KAN NIKLAS KOMMA NU. Folk fick vakta henne hela tiden då. Men Linn har även hon känt Niklas inom sig då. Sett som jag ser Kewan ,men det var när de hade lämnat varandra då.

Ingen skulle önskar twin soul tvillingsjälar TILL SIN DOTTER, NÄR MAN SER HUR DET ÄR DÅ, JAG HAR GRÅTIT MÅNGA TÅRAR FÖR LINN DÅ. Som ni sprider runt på internet, ingen skulle ens vilja byta med oss då. Men därför tillät GUD ,att folk ska få se sanningen om twin soul tvillingsjälar då. Han använder oss ,som ingen kan om oss, men liv efter liv då. Men nu sitter folk och önskar problem då. Men folk kan möta på äkta kärlek då.

Men ingen twin soul tvillingsjäl möter ni på då. Linns Anders pappa önskar att hon fick ett bra liv, men han får vakta henne idag, när GUD öppnade hjärtat på Linn och Niklas då. Men även att de en dag ska tillbaka, men under tiden har vi problem, som är förälder till Linn, då är vi rädd att det ska hända något då. MEN GUD SÄNDE STOR KÄRLEK ÖVER SVERIGE OCH KURDISTAN, SOM ÄR STARK ENERGI DÅ Men ingen vet vad som händer i olika länder han går igenom med oss då. Men nu får folk se allt, vi blir utsatt för då. Jag är inte ens glad, när jag ser hur jag haft det ,genom att jag blir sjuk och kan dö när Kewan dör, eller han dör, eller han jag sitter med ,när han är på jorden då. Jag har två då.MEN GUD VILL EGENTLIGEN INTE VISA OSS DÅ GENOM ATT VI HÅLLER PÅ, ATT GÅ IGENOM PROBLEM LANDET HAR DÅ. Men folk kan missuppfatta oss då ,därför visar han inte BIG PROTECTION I VANLIGA FALL DÅ. Jag är så himla arg på allt ,men folk måste få höra sanningen då. Men vi dras till problem länderna har då.

GREAT MASTER LADY NADA VILLE ,ATT FOLK FICK SE SANNINGEN,GENOM ATT STÄDA BORT MYCKET PROBLEM DÅ.

Men även männen får jättestora problem ,som även de blir sjuk när en av oss dör då. Men kvinnorna får det värst när någon dör. HAR DE SAGT. Kewan eller Niklas dör då. Eller han jag sitter med nu då. Jag är så himla arg då. Men vi har haft män, som kommer inte från BIG HEAVEN DÅ. Men vi blir inte sjuk när det händer något dödsfall då. Men männen skyddar mycket, men de blir även sjuk ,men kan även de ta livet då. Men männen är starkare än kvinnorna då. VI HAR LEVT PROBLEM LIV I SVERIGE DÅ.

MEN NIKLAS ÄR MAN ,OCH GUD TAR HONOM OCH SKICKAR KÄRLEK ÖVER HELA SVERIGE DÅ. MEN ÄR SJUK EFTER DET. Men jag ser mina andra döttrar ,har inte samma problem som de fick då. Linn och Niklas satt och förlova sig då. De hade levt ihop i 9 år då. Men satt och planera sitt bröllop när det small runt dem,  då öppnade GUD hjärtat på Linn och Niklas då.

MEN NU BLEV JAG GLAD IGEN MEN HÅLLER MIG UPPDATERAD OM MIN BIG LOVE, SOM KEWAN KALLAS DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.